‘Werken met de Graancirkel Codes’, 2009
auteurs: Johan Keijser en Judith K. Moore

Dit boek vraagt om verbinding met jou als lezer. Het geeft een verrassende kijk op, of moeten we zeggen, kijk IN de graancirkels. Graanformaties die door intelligente entiteiten zijn gemaakt. Maar zijn we dat zélf of zijn dat ‘anderen’? Doet dat er feitelijk toe? Want zeg nou zelf: Is het antwoord op die vraag niet feitelijk nutteloos?

Het gaat toch om de boodschap en niet om de boodschapper?

De precieze geometrische afbeeldingen van de formaties, hebben een ongelooflijke dieptewerking op de Aarde én op de mens; dát is de boodschap van dit boek. Daarom heeft u met dit prachtige boek een bijzondere en unieke uitgave in handen, het is een sleutel in uw zoektocht naar het raadsel achter de graanformaties!

Johan Keijser heeft samen met Judith Moore, dit pionierswerk voor u verricht. (Judith Moore kent u mogelijk al, in dit verband, van haar baanbrekende boek ‘Cropcircles revealed’, dat zij schreef met co-auteur Barbara Lamb.)

Graancirkels zijn een verbazend fenomeen en zullen dat altijd blijven. De beperktheid van onze technische know-how is echter niet in staat de totstandkoming van deze formaties te be-grijpen.

Maar zoals gezegd: dat is ook helemaal niet nodig! Wanneer u de informatie in dit boek zich voor u laat ontvouwen, zal uw kijk op de prachtige graanformaties, nooit meer dezelfde zijn. Dát is een ding wat zeker is!

U bent uitgenodigd voor een diepgaande verbinding met deze kosmische kunstwerken!

Graancirkels helen, niet alleen jou, maar daarmee tegelijkertijd óók de wereld. Het ‘VELD’, waarin wij leven, krijgt via de geometrische figuren van de graancirkels, nieuwe, helende frequenties toegediend.

Hoe te bestellen?
Je bestelt het boek door € 19,- + € 3,50 (voor handling- en verzendkosten) = € 22,50 over te maken op rekening nummer 4859893, t.n.v. Stichting PAN-Holland, Eindhoven.
Vermeld bij de overboeking svp duidelijk je VOLLEDIGE ADRES! Je hebt het boek dan binnen een paar dagen in huis.
Na overboeking kun je ook een mailtje sturen aan info@PAN-Holland.nl met je adresgegevens.

>> Lees hier het verslag van Hannah van Buuren van Stichting Poort, die het voorwoord schreef.