Banner of Peace Graancirkel verschenen!
Dag Buiten de Tijd (25-7-'06)

BANNER OF PEACE CROP CIRCLE VERSCHIJNT
Kin 208 Gele Kosmische Ster Dag Buiten de Tijd 2006
All Points Alert Bulletin

"Dag Buiten de Tijd
Gele Kosmische Ster

WERD EEN WERELDWIJDE VISUALISATIE VAN DE BANNER OF PEACE BEANTWOORD MET DEZE TREFFENDE GRAANCIRKEL?

De mede-oprichter van de Dag Buiten de Tijd, José Argüelles stelde in een eerdere email, deze wereldwijde visualisatie voor:

"waar er samenkomsten zijn voor de Dag Buiten de Tijd, kunnen we het symbool van de banner of peace visualiseren. In gedachten en met je hart vul die visualisatie met pure onvoorwaardelijke liefde en vraag de Galactische Federatie te helpen om vrede brengen op de planeet door eerst een of ander teken te sturen, dat het ons bericht heeft ontvangen.

Over de hele wereld in tientallen landen en in honderden samenkomsten, mediteerden mensen op dit symbool.

In Glastonbury, Engeland, vroeg een groep mensen om de boodschap in de vorm van een graancirkel te ontvangen.

Zie hier! http://www.cropcircleconnector.com/2006/windmillhill/windmillhill2006a.html


Een driedubbele banner of peace graancirkel!!!
[interessant detail: 13 cirkels in totaal!]

Interessant genoeg verscheen deze al VOOR de meditatie… al was het bericht vandaag verzonden.
Wat denk jij ervan?


Mark Heley
www.wavespell.net


Hieronder de originele aankondiging voor de Groene Dag die al weken voordien werd gedaan:

Buitenaards Contact op de Groene Dag
Kin 208 Gele Kosmische Ster - Dag Buiten de Tijd 2006
Bulletin: Alarm in alle opzichten

"de Groene Dag: correspondeert altijd met de Gregoriaanse kalenderdatum van 25 juli om het galactisch-solaire jaar (de jaarkalender met de tzolkin) te synchroniseren met de cyclus van 52 jaar; onafhankelijk van de 13 manen staat de groene dag bekend als galactische dag van de vrijheid. " Dreamspell, de Reis van het Tijdschip Aarde 2013, blz. 37."

"Nooit kon onze planeet hulp van buitenaf beter gebruiken dan nu."Michael Luckman, Alien Rock, The Rock 'n Roll Extraterrestrial Connection , (de Buitenaardse Rots, de Rock-'n-Roll Buitenaardse Connectie) Pocket Books, 2005, blz. 301.

"Rock-'n-Roll en UFO's is de mantra van het nieuwe millennium... Men hoopt dat de buitenaardsen een signaal terug zullen sturen - de eerste grote stap in het verenigen van de beschavingen.... " Michael Luckman, Alien Rock , blz. 289


Kin 208 Gele Kosmische Ster
Ik doorsta om te verfraaien
Gewaarzijn transcenderend
Ik bezegel de opslag van verfraaiing
Met de kosmische toon van aanwezigheid
Ik word geleid door de kracht van de vrije wil

Neem Magische Vlucht!

Volgens de mythologie van de Dreamspell zijn er 208 stappen naar de Toren van Merlijn en dan kom je bij de ingang naar het Groene Centrale Kasteel van Betovering, het Hof van de Matrix en de Maangenesis. Dit betekent dat de Dag Buiten de Tijd, Kin 208, de meest magische Dag buiten de Tijd tot nu toe zou moeten zijn. Oorspronkelijk de groene dag geheten, omdat groen de boventoon chromatische kleur is die staat voor de galactische vijfde macht, zorgt deze Dag Buiten de Tijd ervoor, dat we allemaal onze galactische vrijheid kunnen toepassen en contact opnemen met de Galactische Federatie. Met nog zes en half jaar te gaan tot het Sluiten van de Cyclus, is dit het moment om het signaal naar de ruimte te zenden en te zien of de Galactische Federatie ons een antwoord terug zal " beamen "(zenden in een straal).

Vliegende schotels vanuit andere werelden vielen onverwacht binnen op het oorspronkelijke Woodstock Festival in New York en op het Jimi Hendrix Rainbow Bridge (RegenboogBrug) concert te Hawaï - dus waarom zouden ze niet reageren op een gesynchroniseerd signaal door groepen mediterenden en concerten die bewust een psychisch signaal de ruimte insturen? Alles hangt af van onze intentie, focus en gesynchroniseerde inspanning tot communiceren om te zien of we een wederzijdse communicatie voor elkaar kunnen krijgen. We ontvangen toch ook elk jaar signalen in de vorm van altijd weer fascinerende graancirkels, dus waarom zenden we niet een paar signalen die we allemaal kennen en zien of we een teken terug krijgen. Waarom niet het symbool van de Banner of Peace/ Vaandel van Vrede en de Hunab Ku de ruimte ingestuurd - telepathisch, en waar mogelijk door laserstralen.

Dit kunnen we op verschillende manieren doen. Allereerst, waar een bijeenkomst van de Dag Buiten de Tijd plaatsvindt, zouden we zo vroeg mogelijk op de dag -net voor zonsopgang is het beste, wanneer de luchtgolven nog vrij helder zijn- de tijd kunnen nemen om in een cirkel te zitten om tot een absoluut rustige, natuurlijke en vredige staat van de geest te komen. Dan, na een minuut of vijftien, concentreren we ons en visualiseren we allemaal het symbool van de banner of peace/vredesvaandel in onze geest. Dit is gemakkelijk te doen. Voel dat iedereen die zich heeft verzameld op deze plek hetzelfde beeld heeft en er zich zonder afleiding op concentreert. Dan, terwijl we dat beeld zo helder en duidelijk mogelijk in onze verbeelding houden, visualiseren we dat de projectie van dit symbool vanuit deze cirkel radiaal naar buiten wordt gezonden, naar de verste uithoeken van de ruimte. Vul die visualisatie in je geest en hart met pure onvoorwaardelijke liefde en vraag vurig dat dit ontvangen wordt en er een teken teruggezonden wordt op de een of andere manier, ergens of op "vele ergens" rond de planeet. Wel oprecht en zuiver zijn in je intenties en liefde voelen voor alles en iedereen. Dit zal het teken zijn dat we in vrede zijn, vrede wensen, en dat we de Galactische Federatie verzoeken om vrede te helpen brengen op de planeet een soort signaal te zenden dat zij onze boodschap heeft ontvangen.

(v.l.n.r. Banner of Peace - Hunab K'u - Galactisch Schild)

Na een minuut of 15 stralen van het Vredesvaandel-symbool kun je vervolgen met de visualisatie van de Hunab Ku/galactisch schild (staat op de Dreamspell kit).   Kom eerst weer een minuut of vijftien in stilte bij jezelf en begin dan, zoals voorheen, de Hunab Ku/het galactisch schild te visualiseren. Nadat je het beeld zo helder en duidelijk mogelijk voor ogen hebt, begin je het weer de ruimte in te projecteren, met zoveel mogelijk stralen vanuit jouw cirkel. Deze keer is het je intentie om contact te maken met de buitenaardse intelligentie, want je hebt kennis nodig en hulp voor je planeet. Voel vurig in je hart en geest hoe een dergelijke kennis voor deze tijd je planeet zou kunnen helpen met het oplossen van haar problemen.

Neem tenslotte, na de tweede 15 minuten visualisatie en projectie, nog eens een kwartiertje om terug te keren tot de kalmte en rust van de natuurlijke meditatieve geest en let steeds op de tussenruimtes (de momenten tussen de gedachten). Doe dan, om de oefening te voltooien, de visualisatie van de regenboogbrug en voel hoe de regenboog vanuit de polen van de aarde wordt uitgeworpen. En bij het voltooien van de visualisatie stuur je deze weer de ruimte in, uitstralend vanuit je cirkel van galactische vrijheidsminnaars en laat de Galactische Federatie weten van je visie voor 2012 en verzoek ze om alle hulp te geven voor de vervulling van deze visie en dat dit zeer op prijs zal worden gesteld.

Dit is het eerste deel van de oefening. En als er later op de dag concerten zijn, kunnen deze worden uitvoerd als een signaal naar de ruimte in de hoop dat dit gehoord of ontvangen wordt en op de een of andere manier beantwoord kan worden. Er hoeft niets bijzonders gedaan te worden, het is meer dat de musici en het publiek weten dat de intentie van dit concert specifiek is om een signaal de ruimte in te zenden voor galactische vrijheid op Aarde. Als er 's avonds activiteiten zijn, of sowieso 's avonds als dat technisch mogelijk is, zouden het vredesvaandel en galactisch schild misschien met laserstralen de hemel in gestuurd kunnen worden en zo een signaal geven aan de buitenaardsen dat er een verenigde, gesynchroniseerde poging gedaan wordt om met hen te communiceren, dat we weten dat we hun hulp nodig hebben en dat we klaar staan hen te ontvangen, op welke manier zij dat dan ook willen manifesteren of communiceren.

Hoe meer mensen op Aarde hieraan deel kunnen nemen, hoe beter. Terwijl de aarde draait zal er een bewegende 24 uurs synchronisatie van meditatie, concerten en lasershows zijn die allemaal dezelfde boodschap uitzenden: wij zijn in vrede; we vragen om jullie intelligentie (informatie), wij zijn klaar voor jullie, 2012 is heel dichtbij nu. Kunnen jullie ons helpen?

Alles hangt af van de helderheid van geest, onbaatzuchtigheid, compassie en niet de verwachting om iets te ontvangen op de bekende manier; maar iets totaal onverwachts, wellicht een wezenlijk nieuwe ingeving of waarneming die collectief wordt waargenomen. Zuiver je lichaam en geest. Wees gereed.

Klatu Barada Nikto!

Wij eren de Aanwezigheid van Rood Bliksem Kind Grote Leegte

Galactisch Onderzoeks Instituut
Stichting voor de Wet van Tijd
www.lawoftime.org

Day Out of Time.info
See all of the Magical Events happening worldwide for this year's Day Out of Time