De Regenboogbrug Meditatie wordt wereldwijd beoefend, elke 7 dagen in de 13-Manenkalender (op Silio dagen) tot 21 december 21, als onderdeel van wat wordt genoemd de Harmonische Convergentie van 2012: een rollende golf van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor het creëren van eenheidsbewustzijn in afwachting van de verschuiving.

>>>groter

RegenBoogBrug Meditatie - simpel :: >> naar uitgebreid
(deze wordt ook op elke Siliodag 28 van elke maan(d) gedaan)

Visualiseer jezelf in het centrum van de kristallen octaëder van de Aarde (met twee rode en witte zijden aan de bovenkant en twee blauwe en twee gele zijden aan de onderkant). In het centrum van deze reuze-kristal is een intens brandend punt van wit licht. Een etherische kolom van licht strekt zich uit in noordelijke en zuidelijke richting, vanuit het brandende centrum naar de toppen van de octaëder.

Als twee strengen DNA rondom de etherische as heen gedraaid, zitten de rode en blauwe fluxbuizen. In de kristallen kern bevinden zich vier tijdsatomen. Een rood tijdatoom is aan de Noordas gespannen en een blauwe aan de Zuidas. De rode en blauwe polaire tijdatomen draaien in een tegenovergestelde richting van elkaar; het rode noordelijke tijdatoom draait met de klok mee, het blauwe zuidelijke tijdatoom draait tegen de klok in.

Het gravitatieveld (het vlak van de zwaartekracht) van de octaëder straalt vanuit het centrale punt horizontaal naar buiten. Op dit vlak zitten nog twee tijdsatomen: een witte en een gele, die een beweging maken als een schoepenrad en tegen de klok in langzaam rond het centrum draaien.

Visualiseer dan, dat vanuit het centrum van het kristal een enorme bundel licht van veelkleurig plasma-licht door de as stroomt naar allebei de polen en dat vanuit de polen uitschiet naar buiten om twee regenboog-linten te vormen. Terwijl de Aarde langzaam om haar as draait, blijft deze regenboogbrug stabiel, constant en onbeweeglijk.

Neem dan dit hele beeld van de RegenBoogBrug rond de Aarde en plaats het in je hart. Zie de twee stromen van regenbooglicht door je centrale kolom, boven je hoofd en onder je voeten naar buiten schieten om net zo'n regenboogbrug rond je eigen lichaam te zetten. Nu zijn jij en de regenboogbrug één. De Regenboog-brug van wereldvrede is echt. Door genoeg mensen gevisualiseerd in een telepathische golf van liefde, zal de regenboogbrug realiteit worden.

Rainbow Bridge Meditation Video:

Deel 1 

Deel 2