Decoders / decodeer-programma's
om je geboortedatum (of andere datum) te decoderen en
om te zetten naar een kosmische frequentie van Maat (zonnezegel) en Beweging (toon)


[klik op de plaatjes voor de programma's/websites en ook onder de gekleurde woorden zitten links]

Another World. Bereken je kin, zie bijbehorende affirmatie en lees erover in het Nederlands. Codes volgens de Dreamspell, 13-Manenkalender, Power Flower (?) en mogelijkheid om mobiele software te downloaden.

De dag waarop je werd geboren in de 13-Manenkalender wordt gecodeerd door je Galactische Signatuur. Je Galactische Signatuur is een van de 260 mogelijkheden gecodeerd in de Tzolkin/Harmonische Module. Door de rol van je galactische signatuur te spelen, sta je jezelf toe - in geest, lichaam en ziel - mee te vibreren met die specifieke frequentie en 'jezelf uit te zenden' naar iedereen om je heen. Dit is jouw geschenk aan de wereld.

Een Nederlandstalige decoder uit België met allerlei Dreamspell-data, zoals orakel, geboortejaar, affirmatie en nog veel meer...
Decoder van de Foundation for the Law of Time
Een Dreamspell datum-decoder die laat zien waar die energie, die specifieke kin, zich bevindt in de Tzolkin.

Bij PAN-Brazilië kun je de dagelijkse datum zien en ook een geboortedatum intoetsen voor je galactische signatuur (zegel+toon). Ook zie je de plaats binnen de wavespell, de PCU, Aardefamilie en de Clan.
De tekst is in Portugees, maar de symbolen zijn universeel.

Om te printen en te bewaren! Gregoriaanse datums omrekenen naar een (Dreamspell) kingetal, zegel+toon. De simpelste en prettigste omrekentabel ooit gezien - uit Japan (staat achterin de Japanse agenda en nu ook in het Nederlandse kalenderboekje)

van Starroot: Een datum berekenen volgens 6 verschillende kalenders: Maya Long Count, Mayan Tzolkin, de Haab, Dreamspell, 13-Manenkalender en de katholieke Gregoriaanse standaard. Met de huidige maanfase, Dreamspell prayer voor elke Kin en nog veel meer extra's... 

Laatste update: 13 Maanjaar, 13.7 (3 jul 2019)