Decoders / decodeer-programma's
om je geboortedatum (of andere datum) te decoderen en
om te zetten naar een kosmische frequentie van Maat (zonnezegel) en Beweging (toon)

[klik op de plaatjes voor de programma's/websites en ook onder de gekleurde woorden zitten links]

Decoder van de Foundation for the Law of Time
Simpel, duidelijk en in het Engels. (maar de symbolen zijn universeel en maken veel duidelijk)

Bij PAN-Brazilië kun je de dagelijkse datum zien en ook een geboortedatum intoetsen voor je galactische signatuur (zegel+toon). Ook zie je de plaats binnen de wavespell, de PCU, Aardefamilie en de Clan.
De tekst is in Portugees, maar de symbolen zijn universeel. Op sommige computers is een vertaling in het Nederlands mogelijk.

nieuw Om te printen en te bewaren! Gregoriaanse datums omrekenen naar een (Dreamspell) kingetal, zegel+toon. De simpelste en prettigste omrekentabel ooit gezien - uit Japan (staat achterin de Japanse agenda en nu ook in het Nederlandse kalenderboekje)

van Starroot: Een datum berekenen volgens 6 verschillende kalenders: Maya Long Count, Mayan Tzolkin, de Haab, Dreamspell, 13-Manenkalender en de katholieke Gregoriaanse standaard. Met de huidige maanfase, Dreamspell prayer voor elke Kin en nog veel meer extra's... In het Engels.

Een geweldige dagelijkse volledige Synchronotron read-out!
Beginnend bij de maand, de week/heptad, de dag, zegel+toon van de dag, affirmatie,
orakel, etc.
Kijk maar hoe ver je komt...
In het Engels.

De dag waarop je werd geboren in de 13-Manenkalender wordt gecodeerd door je Galactische Signatuur. Je Galactische Signatuur is een van de 260 mogelijkheden gecodeerd in de Tzolkin/Harmonische Module. Door de rol van je galactische signatuur te spelen, sta je jezelf toe - in geest, lichaam en ziel - mee te vibreren met die specifieke frequentie en 'jezelf uit te zenden' naar iedereen om je heen. Dit is jouw geschenk aan de wereld.


 

Laatste update: 4 Maanjaar, 1.21 (15 aug 2022)