Nieuwsbrief True Spirit
 - 9 november 2009 -
(4.23 / 6 Hond )

True Spirit Health Center www.truespirit.eu - Heart Bridge klik hier

Beste Mensen,
 
Vandaag 9 november is voor mij een aparte dag.., want dit is mijn verjaardag gebaseerd op de Gregoriaanse kalender. Als ik naar mijn nieuwe leeftijd kijk dan mag ik nummerologisch het heilige getal 12 als trilling een jaar lang meedragen (5+7). Uiteraard geloof ik erin dat alles op het juiste moment de juiste combinaties in zich draagt en aldus iets te zeggen heeft over wat we al dan niet in de meest waarschijnlijke zin kunnen verwachten. Maar mijn galactische geboortedag volgens de natuurlijke cycli, die heb ik al gevierd op woensdag 4 november. De herinnering en tekst met uitleg kreeg ik van Marjon van www.pan-holland.nl die de kennis van de Maya’s en hun kalender in het Nederlands continu vormgeeft. Bezoek haar website want die is waardevol!
 
Ze schrijft: “Je galactische geboortedag vindt plaats elke 260 dagen na je geboorte - zo kun je transformatie en healing brengen in gebeurtenissen rond je geboortemoment of je leven opnieuw vieren ~ en je gaat weer een nieuwe persoonlijke creatie-cyclus in. Vandaag (4 nov) beginnen we het Blauwe Kasteel van Verbranding! Om ons voor te bereiden op de Magische rit van de komende 10-galactische-activeringsportalen-op-een-rij en de Aap-Wavespell, opent de Rode Slang deze cyclus van 52 dagen met de kracht van verdubbelde levenskracht. En dit kasteel van Verbranding is geen grap. We worden dan ook (weer?) uitgenodigd om onwaarheden, angsten, begrenzingen -onze oude huid- af te leggen in deze 4 wavespells van levenskracht, waarheid, magie en opbloeiing. Soms gaat dit 'afleggen' als het ware vanzelf.. omdat het niet anders kan. Zorg dan dat je goed eet en beweegt ('levenskracht') en je intuïtie of instinct gebruikt en houd er ook wat lol in”.
 
Voor de kenner, mijn galactische signatuur is Kin 105: Rode Magnetische Slang.
 
Dank je wel Marjon!
 
In het kader van de voorbereiding van onze rol voor de nieuwe aarde zal ik af en toe korte stukken tekst met jullie delen van de in totaal circa 50 pagina’s die voor mij in de laatste maanden van 1994 werden ontvangen. Ze bevatten veel waardevolle informatie waar ik zelf erg veel van heb geleerd en waarvan ik denk dat sommige delen van deze informatie voor meerdere mensen nut kunnen hebben. De berichten kwamen afwisselend van Aartsengelen en van de Meesters van het Witte Licht. Het zijn géén zweefberichten, maar erg concreet en boordevol wijsheden.
 
In deze eerste stukken wordt mij uitleg gegeven over de relatie tussen persoonlijke energie en licht energie. Ik praat vaak over de afstand tot je innerlijk klankbord en dat mijn manier van ‘horen’ verloopt via de innerlijke herinnering. De uitleg komt in de teksten erg goed aan de orde.
 
De tweede tekst gaat ook over dit thema zoals die toen aanving. In het citaat komt er aan de orde hoe de focus dient te zijn als het gaat om een waarheidsgetrouwe afstemming en wat je ermee wilt bereiken. Dit deel ik dus om de keuze van de focus bij het benaderen van de taak duidelijk te maken.
 
Ik citeer de teksten letterlijk, maar alleen de niet-persoonlijke dingen. Gabriël schrijft het volgende:
 
Eerste tekst
“Allereerst willen wij u iets zeggen over het werk zelf om dan te komen tot een definiëring van het werkproces. In het Lichtwerk is er geen onderscheid tussen ‘persoonlijke energie’ en ‘Licht energie’ daar u afkomstig bent uit de sfeer van energie die ook in u ingesloten ligt als herinnering. In het persoonlijke werk dat u doet leert u niet zoveel als wel u herinnert u wie u bent. Als u zichzelf aangesloten weet op deze zee van energie dan is het zo dat wij ons in deze zee bevinden en u aangesloten bent op deze zee door middel van uw innerlijk weten. Dus om te spreken van persoonlijke energie als zijnde ‘minder’ of hiërarchisch lager is een veel gemaakte denkfout op uw planeet. Wel is het zo dat ‘de persoonlijk energie’ zoals u die bedoelt van kwaliteit kan verschillen. Als deze persoonlijke energie ver verwijderd is van de persoonlijke bron, dan is dit een wezenlijk andere persoonlijke energie dan die uit de bron zelf getapt wordt. Dit gaat heel simpel naar ons idee: hoe meer uw herinnering aanwezig en ontsloten is des te meer zal uw persoonlijke energie dus gekleurd zijn door licht en liefde en des te dichter u bij de bron bent die hetzelfde is als de plaats van waar wij komen en lijkt op waar wij van zijn, alleen met dien verstande dat wij niet de beperking kennen van tijd, ruimte en stof.”
 
Tweede tekst
“Als voorbeeld kunnen wij uw thema nemen. Uw thema is vrede, uw wijsheid zal zich daar ook omheen centreren omdat dit ingesloten ligt in uw blauwdruk. Bovendien heeft een ziel vaak rond zijn thema een hiaat of blinde vlek zoals u dat noemt, dus zal dit thema niet heel gemakkelijk ontsloten worden. Dit thema moet namelijk door de beperking van tijd, ruimte en stof heen om begrepen te worden door de ziel die dit dan weer toetst aan zijn innerlijk klankbord dat weer van de samenstelling is zoals hij dit kent vanuit de sferen.
Resoneert uw thema op dit klankbord als ‘liefde, rust en bijstand verlenen’ en wordt dit dus ook uw ‘persoonlijke mening’ over vrede, dan zijn wij uitermate tevreden over uw begrip van dit thema en zeggen wij u: schrijft u er zo over dan heeft u onze volledige support en maakt het niet zoveel uit of u dit ‘persoonlijk’ noemt of geïnspireerd, zolang wij hetzelfde denken als u over iets, zal het Licht komen. Denkt u echter over ‘vrede’ na in termen van ‘oorlog, strijd en overwinning’, vijand-denken dus, dan is de kans groot dat dit ook uw persoonlijke mening wordt, maar dan is deze persoonlijke mening verder verwijdert van de zee van energie in uw innerlijk dan de eerste vorm. Het resultaat hiervan ‘bewijst’ ook nog eens de staat van het licht, de mate van liefde die er aanwezig is. Een land in oorlog die over vrede spreekt heeft een wezenlijk andere uitstraling dan in land in vrede die over vrede spreekt. In ‘naam’ van de vrede gebeurt er dus van alles en is de mate van lijden die dit aanricht ook de mate van aanwezig Licht.
 
Ook dit vijand-denken is een persoonlijke mening, maar een die niet getoetst is aan het klankbord want dan zou er wel bovenkomen: ik geloof dat dit soort vrede niet hetzelfde is als bedoeld wordt. Het is niet mogelijk om over vrede na te denken in termen van strijd. Het ‘bewijs’ zit dus in uw gemoedsrust. Als iemand last heeft van ‘vijand-denken’ dan zal deze persoon kritisch-vijandig zijn en niet kritisch-liefdevol. Dit is dus geen ‘bewijs’ maar een teken van verwijdering van het eigen klankbord. Iemand namelijk die dicht tegen het zelf, de bron aanzit, zal zijn observatie van een ander langs zijn eigen klankbord laten gaan en als daar ontstaat: dit is niets, dan is er geen sprake van waarheid maar noch van een zeer groot beoordelingsvermogen. Dit geeft slechts de mate van verwijdering aan van het licht bij die persoon. Zo heeft het licht dus zijn eigen manieren om met Waarheid om te gaan, er is geen bewijs nodig, gemoedsrust en uiting geven al ‘bewijs’ genoeg. Licht verdraagt de ‘ander’, weet dat een ieder op zijn of haar manier de weg bewandelt en pas als er integriteit op het spel staat zal het Licht zeggen: tot hier en niet verder. Integriteit is het kenmerk van het klankbord. Iemand die dus in staat is te zeggen: ik weet wat Licht is, en ook beoordeelt/veroordeelt, staat meteen herkenbaar dus niet in het Licht, zonder dat iemand daar iets aan hoeft te doen. Licht neemt deze vorm niet tot zich. Licht verdraagt. Iemand die dus vanuit zorg en venijn spreekt, spreekt niet vanuit vertrouwen en liefde en dan ‘weet’ u het al. Niet het licht staat dan ter discussie, maar de verhouding van die ander ten opzichte van het licht. De afstand van de ‘persoon’ tot het licht zegt dus niets over het Licht als wel over de mate van herinnering van die persoon”.
 
Toets elke vorm langs je eigen klankbord, sta je dicht bij dit bord vol licht dan is er een andere uitkomst dan wanneer je er ver vanaf staat. Tenslotte is het licht van een vuurtoren wel een baken van grote verte, maar pas een zichtbare lamp als je dichtbij vaart.
 
Beste mensen ik heb jullie hulp nodig. Ook bij ons gaat het financieel niet best. Alhoewel ik er alle vertrouwen in heb dat alles gaat zoals het de bedoeling is (zie ook het bericht hieronder van Lauren) kan ik tijdelijk toch wat hulp gebruiken. Niet in de vorm van een donatie maar door de aanschaf van producten uit onze winkel. Je krijgt er producten voor terug die uitstekend ondersteunen tijdens deze veranderingen, want daarop zijn ze geselecteerd. Om dit voor jullie en voor ons van waarde te laten zijn hebben wij een kortingsaktie speciaal voor de lezers van deze nieuwsbrief opgezet. Zo voordelig mogelijk en wij kunnen dan weer even verder. Na het bericht van Lauren leg ik de details uit. Willen jullie meewerken en ons ondersteunen met een aankoop uit onze winkel? Het wordt zeer gewaardeerd.
 
Hieronder dus een erg goed bericht van Lauren C. Gorgo over alles wat gaande is en wat we kunnen verwachten in de komende tijd. Ik heb het vertaald en weet zeker dat jullie er veel aan zullen hebben. Mij bevestigde het in heel veel wat jaren geleden al werd verteld. De berichten van Lauren vind ik over het algemeen ‘met beide beentjes op de grond’ waarbij ze meestal eerst de draak steekt met haar eigen situatie zoals haar overgewicht. Ik heb weliswaar géén overgewicht, maar ik herken mezelf vaak in haar droge humor en haar toewijding, maar vooral ook in dezelfde soort trilling die zij met haar berichten overbrengt.
 
Groetjes,
Rob Behr
www.heartbridge.eu

 

De ‘Nieuwe Aarde’ Beweging - na 11:11:11

Lauren C. Gorgo
 
6 November 2009

 

Reinigen, zuiveren, balanceren
Zonder twijfel, we zijn wederom ondergedompeld in die bekende centrifugerende cyclus van.. reinigen, zuiveren en balanceren en deze keer extra fors voor de gevoeligen onder ons. Het is voor mij echt verbazend hoe er nooit een bodem lijkt te zijn voor deze hel..
 
Als jij al een tijdje aan boord bent van deze Ascension trein (wrak), dan ben je waarschijnlijk erg bekend met deze cycli. En zo niet..., ze gaan ongeveer zo:
 
Een typische dag in de Leegte
Rob: hier beschrijft Lauren een lamlendige dag van de zovelen op een rij zoals die er zijn tijdens een ronde van transformeren met alle gebreken, pijntjes en gedoe. Ik koos ervoor om dit niet te vertalen omdat het volstaat te zeggen dat Lauren, net zoals velen, door het lange wachten graag een realistische draak steekt met het persoonlijke proces (soort van wegpraten) om dan vervolgens over te gaan tot het goede nieuws van de Meesters. En het gehele verdere deel van het artikel heb ik wel vertaald. Wil je deze alinea van ‘a typical day in the void’ toch lezen, ga dan naar de Engelse tekst op mijn website: klik hier
 
Naar een hogere versnelling
Ja, we zitten in de Void, de grote Leegte, alweer... maar gelukkig lijken we aan het einde ervan te zijn. En voor jullie die deze void nog niet kennen... welkom. Hier ervaar je N/iets gedurende langere periodes. Geen verbindingen of relaties, geen verlangens, geen energie, geen financiële ondersteuning, geen motivatie, geen helderheid, geen inspiratie, geen voorwaartse beweging, geen begin, geen einde, niets, nada. In deze ruimte van het niets is er slechts één ding te doen.., bestaan. En gelukkig/helaas.. is dat nou nét het punt.
 
Waarom? Omdat deze ‘stilstandtijd’, een soort ‘buitenwerking zijn’, nodig is voor het volledig activeren van onze goddelijke blauwdrukken, waarbij elke cel wordt uitgelijnd met het nieuwe en ware (5-dimensionale trilling), met afronding van alle oude zaken... en voor de ‘eerste golf’-ers... voorbereiding om eindelijk en volledig in jullie leiderschapsrollen te stappen.  
 
De meest recente periode van ‘buitenwerking zijn’ die over ons heen kwam door de laatste kosmische invloed waar we al dagen doorheen waden begint zichzelf langzaam op te lossen terwijl wij onze zelf-controle langzaam beginnen terug te krijgen. Echter, dit proces zal ups en downs blijven houden gedurende, naar ik hoor zeggen, “the final push” (het laatste kosmische duwtje) die ons hoogst waarschijnlijk zal afvuren op de 11:11:11 doorgangen (11-11-2009 en 29-11-2009) en die elk nog aanwezige overblijfsel van angst of van onverwerkte energieën zal blootleggen voordat wij deze cyclus voltooien. yay.
 
Voor het geval je moest denken aan de volgende analogie... ascension is eigenlijk te vergelijken met het laatste beetje tandpasta uit je tube proberen te knijpen. We worden bij herhaling gekneed en geplet terwijl we de laatste overblijfselen van angst zuiveren en achterblijven met absoluut niets anders dan onze naakte beenderen zodat wij, letterlijk, een nieuwe start kunnen maken (en wanneer ik, Lauren, zeg: "naakte beenderen", dan bedoel ik 30 pond overgewicht).
 
Voorbij 11:11:11
Er is zich schijnbaar een climax van energieën aan het opbouwen die de Aarde raakt via deze galactische doorgangen en die de voorhoede, de wegwijzers, direct in contact brengt met het nieuwe en ware en tegelijkertijd het massa-bewustzijn verandert onder invloed van een nieuwe ronde van ineenstortende verouderde systemen. Als je hebt gemerkt dat je gevoel gekleurd is met vage gevoelens van aankomende rampspoed, dan zou dit de reden kunnen zijn. Zonder een voorkeur uit te spreken voor deze geopperde gebeurtenissen, is het een feit dat de machtige energieën daarachter een collectieve stofwolk doen opwaaien om ons verder te reinigen en voorbij onze zichtbare limieten te duwen.

Deze hoge frequenties zorgen ook voor de zuivering en de voorbereiding van de leden van de eerste selectie (voorhoede) die nu onbekend gebied binnentreden, om volledig toegerust te worden met ‘nieuwe aarde’ middelen en verbindingen, die een gemakkelijke transitie naar geascendeerd leven zal bespoedigen en faciliteren.
 
Met andere woorden, je kunt niets met je meenemen. Alle ‘(bouw-) werken’ van de lager trillende realiteit MOETEN worden verwijderd of geherconstrueerd om in lijn te zijn met de nieuwe aardefrequenties. En het betekent ALLES - relaties, banen, woonplaats/woonhuis, projecten, financiën, creatieve inspanningen, vennootschappen, ondernemingen, enz.. Het zal allemaal door een verhoging/vernieuwing van trilling moeten indien het met je mee gaat naar een hogere staat van zijn, van leven.

Deze periode van voorbereiding is volledig van toepassing op die schijnbaar onmogelijke relaties van tegenwoordig. Bijvoorbeeld... als je niet overweg kunt met mensen vanwege misverstanden, conflicten, tegenstrijdige energieŽn, enzovoorts, terwijl het juist mensen zijn waar je normaliter wel een relatie mee hebt, dan is dit waarschijnlijk door een trillingsverhoging. Het is een ‘loslaten van elk aspect’ bij jezelf en bij anderen die hogere dimensionale verbindingen gebaseerd op liefde, eerlijkheid, transparantie, wederzijdse ondersteuning en respect, enzovoorts, in de weg staan.

Wanneer oude overtuigingen van onszelf en van anderen verwijderd worden, kan het lastig zijn om met anderen om te gaan met al de loskomende tegenstrijdige energieën. Als je in je centrum van kracht kunt blijven terwijl deze energieën hun weg van verwijdering of omvorming vinden, zal ook dit voorbijgaan. En wanneer dat gebeurt, zul je dichterbij je geliefden staan. Deze energie kan relaties en banden met anderen die we qua trilling kunnen zijn ontgroeid, verbreken; je kunt het daarom in sommige gevallen gemakkelijker vinden om je pad te vervolgen (soms tijdelijk) en diegenen los te laten die jouw hoogste goed niet langer meer dienen. Je klankbord zal je hierin begeleiden.
 
Meesters van de Nieuwe Aarde Beweging
Wanneer al onze individuele nieuwe afstellingen en fysieke opwaarderingen compleet zijn (na 11:11:11), zullen we eindelijk reizen naar/in de meest verbazingwekkende staat van ons leven in de menselijke vorm. En dit nieuwe leven zal op heldere wijze al het werk dat we hebben verricht op het niveau van de ziel, reflecteren. Met degenen die onderweg zijn naar de nieuwe aarde tijdlijn, wil ik dit bericht van de Pleiaden delen:

“Wees goed voorbereid om je goddelijke krachten te beoefenen als meesters van de nieuwe aarde beweging. Jullie zullen de gidsen zijn, het voorbeeld voor de volgende golf, de volgende generatie van zielen die de aarde zal veranderen in een levend, ademend voorbeeld van liefde.”

In toekomstige artikelen zal ik hierover meer te vertellen hebben, maar de sterrenwezens maken nu bekend dat we spoedig met hen zullen samenwerken in een andere capaciteit. Nu wij onszelf opschroeven tot hun ‘niveau van bewustzijn’, zullen wij ons op een andere wijze tot hen verhouden en op vele manieren met hen samenwerken om wat zij ‘de nieuwe aarde beweging’ noemen, te creëren. En dit is waar de lol begint...
 
Rob:
Ik weet niet of het volgende hierop van toepassing is, maar mijn gevoel zegt van wel. 3 jaar geleden werd mij verteld dat er in het voorjaar, binnen 1, 2 of 3 jaar vanaf dat moment van de mededeling, een bijeenkomst zou zijn waar ik bij aanwezig zou zijn. Een bijeenkomst die de beste aller tijden zou worden, voor iedereen die erbij aanwezig is. Er werd gezegd dat na de bijeenkomst iedereen zeer voldaan en tevreden het werk zou aanvangen en dat niets meer zou zijn als daarvoor. Dit werd eind december 3 jaar geleden ontvangen door een oudere mevrouw (een walk in) in Amerika die het mij telefonisch doorgaf samen met nog andere belangrijke informatie. Als het samenvalt met de huidige gebeurtenissen, dan is het precies op tijd om in het komende voorjaar van start te gaan. De komende maanden zullen het leren! Nu verder met Lauren..
 
Deze beweging zal starten met de ondersteuning van intergalactische wezens van het licht die ons zullen helpen bij het leren begrijpen van de quantumtechnologie van de 5e dimensie. Ze zeggen ook dat het belangrijk voor ons is om te begrijpen dat onze rol van vitaal belang is voor het verankeren en implementeren van deze nieuwe aarde-technologieën en dat het hun rol slechts is om ons te verlichten en te informeren. Het zal zijn voor de onbevreesde en wakkere leiders van het nieuwe paradigma die de ideëen en de informatie tot zich nemen om vervolgens de modellen/ sjablonen te verzorgen alsmede het grondwerk en de benodigde geldmiddelen om deze activiteiten te bewerkstelligen.
 
Voorbereiding van het Prototype
Steeds weer hoor ik dat het nu tijd is voor degenen van de ‘nieuwe aarde’ golf om samen te komen en te beginnen met de voorbereidingen voor het prototype voor een geascendeerd leven.

Dit ‘bij elkaar komen’ van zielen uit alle landen, alle leefstijlen, levert het uitgangspunt voor het structureren en bouwen van de nieuwe aarde. Je zult hebben gemerkt dat je onverwachts in contact komt met gelijkdenkenden (zelfs indien slechts gedurende korte perioden) en met mensen die jouw gaven van dienstbaarheid voor de planeet aanvullen. In dat geval heeft het een goede reden en spoedig zullen deze schijnbaar toevallige ontmoetingen alledaags worden, daar we elkaar nodig hebben en op elkaar zullen vertrouwen tijdens al onze hogerdimensionale inspanningen.
 
Dit structureringsproces zal, als resultaat van de verbinding tussen gelijkgestemden via het nieuwe telepathische netwerk, op de voorgrond staan van technologie en vooruitgang in de nieuwe systemen van licht. Zodra deze prototypes zijn voorbereid en goed verankerd door de voorhoede, zullen allen die een beter en meer ‘gedragen’ leven verlangen, aangetrokken worden tot deze evolutionaire ontwikkelingen. ‘Bouw het en ze zullen komen’ sluit hier passend op aan.
 
In het nieuwe jaar zullen de intergalactische wezens van het licht ons voorzien van de verlichte informatie en bronnen voor een 5-dimensionaal leven, voor hen die gelijkgericht zijn, ter ondersteuning van de nieuwe technologie om de huidige systemen van de aarde te veranderen in ‘rangeerstations’ voor overgang en voor het veranderen van onze totale manier van bestaan naar een integraal ecologisch en economisch rechtvaardig systeem van leven.
 
Dit wordt de eerste stap in het ten uitvoer brengen van verandering op de planeet. De tweede stap zal zijn om de manier waarop dingen worden gefabriceerd en worden verwezenlijkt, te veranderen. Dat geldt tevens voor de huidige toegepaste technologie. En de derde stap zal de opwaardering zijn die nodig is in overheidssystemen om een juiste basis te garanderen voor een geascendeerd leven op aarde.
 
En hoewel ik te zien krijg dat dit alles zich zal voltrekken over een langere periode en met chaos en tegenwerking op sommige niveau’s, zal de blauwdruk op de voorgrond staan, het geïntegreerde systeemontwerp voor alle ‘nieuwe aarde’ inspanningen..
 
“Deze periode zal plaatshebben als de grootste opstanding/herleving van verbinding en zij die ervoor kiezen deel te willen zijn van de nieuwe wereld zullen over grootse mogelijkheden voor ontwikkeling en groei beschikken binnen hun eigen aandachtgebied”. – Pleiadische High Council

Hoe verder
Nu en tijdens deze golven van zuivering is het zo belangrijk om in je eigen innerlijke centrum te verblijven, om tot rust te komen, je lichaam te verzorgen en het voor te bereiden om deze binnenkomende frequenties van liefde te kunnen absorberen. Het is niet alsof we hier een keuze in hebben, maar als je ophoudt om deze periode van ‘buitenwerking zijn’ tegen te werken, zul je veel meer gemak hebben met het integreren ervan en er vrede mee hebben. Maar als je toch tegenwerking geeft of uit je innerlijk centrum gaat (niet afgestemd op waarheid), dan kun je zwakte en gevoeligheid ervaren of ontvankelijkheid voor angst-gebaseerde energieën (waanvoorstellingen). Gebruik dus deze tijd om jezelf volledig te koesteren in een staat van niets hoeven. Hou je pyjama aan zolang als mogelijk (Rob: het gaat hier om het gevoel over te brengen van niets moeten. Zie het als een symbool voor rust). Alle projecten, plannen en activiteiten op de wachtlijst zullen op je wachten tot het moment wanneer deze periode voorbij is. Een perfecte timing zal hun succes verzekeren.

Fysieke gebeurtenissen
Met de komst van de recente Volle Maan hebben we enige serieuze activaties ervaren van de Pijnappelklier (de epifyse) met gevoelens van spinnen (draaien), duizeligheid en ondraaglijke sinus hoofdpijn en ook pijn of druk op de oren, hoge ringtoon, nadruppen van de neus, onophoudelijke reiniging/ophoesten keelgebied, gevoeligheid voor geuren, enzovoorts.
 
We zitten ook tot onze knieën in een zuivering en herbalancering van de lagere chakra’s door het weg-spinnen van elke nog aanwezige dichtheid, met verschijnselen zoals opzwellen, huiduitslag en jeuk, ongemak in de onderbuik, onderug pijn/jeuk, stijve gewrichten, VERMOEIDHEID, maar ook sterke opening van het hartchakra met mogelijke vlagen van bronchitis/astma, verkoudheid, slechte spijsvertering, pijn op de borst, gevoelige en/of enigszins opgezette borststreek (met name aan de linker [vrouwelijke] zijde), middenrug pijn en gevoeligheid. (En dit alles terwijl we volledig aarden in onze lichamen en met de aarde - vert.)

Het kost ons ook twee keer zoveel tijd om te doen wat we normaal in de helft van de tijd doen, respecteer daarom wat je aankunt.

Het leed, de pijnen en spanningen (met name rond de wervelkolom, nek en schouders) zijn voelbaar op celniveau; wees ervan bewust dat we op nauwelijks 30% van onze normale vitale kracht aanwezig zijn tijdens een dergelijke periode van ‘assimileren’. Het is daarom belangrijk om je immuunsysteem te versterken door rustig en stil te zijn, over-inspanning uit de weg te gaan, je lichaam extra liefde en verzorging te geven, gezuiverd/gezegend water te drinken, mineralen, voedingsstoffen en natuurlijke producten tot je te nemen - tot de integratie compleet is. (of op z’n minst totdat deze periode voorbij is - vert.)

We slingeren ons door deze dimensionale doorgangen van realiteiten op weg naar onze bestemmingstrilling waar magie en wonderen normaal zijn. Wat wij nu meemaken is simpelweg het vrijmaken/loslaten van oude afdrukken in het geheugen van de cellen. In sommige gevallen laten we genetische gifstoffen los die zich gedurende vele eeuwen hebben opgehoopt onder invloed van verkeerd leven.

Het beste wat we kunnen doen tijdens deze perioden van integreren is:
· Neutraal blijven in jezelf en binnen je eigen ruimte
· De gedachten volgen die je vrede en rust brengen
· Loslaten en je volledig overgeven aan het proces
· Standvastig blijven in je vertrouwen in het beste en hoogst haalbare resultaat
· Geen aandacht geven aan afleidingen/verstoringen van buitenaf en angst-gebaseerde realiteiten
 
Deze 11-11 (11/2009) maand is een erg krachtige maand van spiritueel meesterschap. Een maand van volledig uitlijning met je universele zelf, onderwijl je stralende binnenste in de buitenwereld brengend waar je spoedig nodig zal zijn om je glans en virtuositeit te delen. We zijn zo dicht bij onze doelen en dromen aangekomen. Gebruik deze tijd daarom om gewillig je resterende angsten bloot te leggen, zodat je kunt blijven deelnemen aan en bewust kunt zijn van de verhoging in trilling die zowel innerlijk als uiterlijk al plaatsvindt.

En zorg er vooral voor om te allen tijde trouw te blijven aan je innerlijk kompas, want het is vrij letterlijk, je begeleiding naar huis.

Wees goed voor jezelf!
Lauren

 

Speciale aanbieding voor onze lezers

Zoals ik aangaf kunnen wij wat hulp gebruiken en zou het fijn zijn wanneer jullie iets uit onze winkel zouden bestellen. Het is fijn om de uitwisseling van energie in balans te houden en daarom doen wij het op deze manier door middel van goede producten. We geven aan al onze lezers van de nieuwsbrief de volgende kortingen: 
 
Magnesium producten
Magnesium is nodig bij de 320+ verschillende processen van de cellen die elke seconde plaatsvinden. En dus is een tekort aan magnesium direct van invloed op een goede werking van ons celsysteem. Onderzoek heeft aangetoond dat 80% van de wereldbevolking een tekort heeft aan magnesium. Lees dit en ook dit
 
Wij geven 30% korting op:
- 200 ml. magnesium Oil – verstuiver fles
- 250 ml. Magnesium Gel - fles
- 1 liter magnesium Oil – vaatje
 
Deze produkten zijn te bekijken op www.ancientminerals.eu

Oolong Thee
(de beste eigenschappen van groene en gewone thee en extra geneeskrachtige en voedende eigenschappen van de speciale humus van de High Mountains in Taiwan)

- bij elk pak Oolong thee, ongeacht de soort en prijs, krijg je 1 pak Oolong thee van 75 gram van ons kado zolang de voorraad strekt.
- Op de potjes en mokken geven wij 15% korting.
- 15% korting op alle CD’s op de Teahouse Oolong website (beluister deze erg mooie muziek op de website)

Bovenstaande geldt voor de producten op de website www.teahouseoolong.eu  

Muyu Theesets
Muyu steen is van 580 miljoen jaren oude sediment afzettingen in de afgelegen rivierbeddingen in de hooglanden van China. Het staat bekend om de vele sporenelementen die zich ionisch in de thee afzetten en die de gezondheid van het lichaam bevorderen. Water in de Muyu activator wordt kristallijn en dus is de theeset ideaal voor een gezond kop Oolong thee.
 
Op alle Muyu sets of losse artikelen geven wij 20% korting.
 
De Muyu artikelen zijn te bekijken op www.muyustone.com

Pyro Energen
De Pyro Energen gaat normaal weg voor 1070 euro inclusief de Nicola Tesla Paarse Plaat van 30x30 cm en incl. BTW en excl. klein houten bankje. (zie foto op website)

Wij kunnen onze lezers de Pyro Energen aanbieden voor 900 euro. Lees dit
 
De Pyro Energen is te bekijken op www.pyroenergen.eu en overige informatie is te lezen op www.pyroenergen.com
 
Procedure van bestellen
Bestellen kan alleen via email. Omdat het gaat om een aantal verschillende producten en verschillende kortingen, is het eenvoudiger om via email te bestellen. Wij berekenen dan het totaal te betalen bedrag. Je krijgt van ons dat bedrag via email toegestuurd en dat kun je dan overmaken via electronische betaling of dergelijke.
 
Alle bestellingen gaarne richten via email aan: nel@truespirit.eu
  
Let op!
Bestellingen worden behandeld op basis van binnenkomst van je email. De aktie geldt zolang er voorraad is. Zodra er iets niet meer op voorraad is, krijg je van ons een bericht en indien van toepassing een voorstel voor een alternatief.

Alle overige producten die hier niet zijn vermeld kunnen gewoon besteld worden via onze website www.truespirit.eu

Wil je aub bij je bestelling naam, adres en telefoonnummer vermelden? Dan kunnen we je als klant opnemen in het bestand en eventueel terugbellen indien dat nodig is.

 
Dank je wel,
Rob en Nel


Verzorgd door True Spirit - 2009 - ©