Doe met ons mee voor
een Opstanding in Bewustzijn!

Wie: Alle wezens: Op, in en buiten de planeet
Wat: Rainbow Bridge Timeline Shift (RegenboogBrug Tijdlijnverschuiving)
Waar: In Jezelf
Wanneer: De hele dag op Paaszondag 12 april -
Planetaire Maan 9, Kin 14, Witte Magnetische Tovenaar.

Je kunt deze tweedelige meditatie op elk moment doen op dag van de Magnetische Tovenaar.

Deze Paaszondag markeert heel synchroon één Spin (260 dagen) vanaf Galactisch Nieuwjaar, 26 juli 2019.

Op deze dag hielden we een krachtig evenement in Teotihuacan, Mexico: Het Coderen van de Galactische Toekomst en het Besturen van het Tijdschip.

Dit evenement omvatte een aantal fantastische sprekers en ook een ceremoniële Tijdlijnverschuiving door Dr. Peter Lindemann, Rode Elektrische Maan, om Tijdschip Aarde naar een welvarende en stralende toekomst te loodsen. Het tweede deel van onze paasmeditatie bevat de herbevestiging van deze verschuiving.

Deel 1: RegenboogBrug

Vóór de meditatie is het goed om even de tijd te nemen om je geest te zuiveren en alle gedachten op te lossen als ze zich voordoen. Concentreer je ook op je hart. Voel een gevoel van liefde ontstaan ​​in je hart.

Als je geest helder voelt, begin je met de visualisatie.

Visualiseer jezelf in de achtzijdige kristallen kern van de Aarde. Voel in je hart dat je in het midden van deze kristallen kern zit en een intens brandend punt van wit licht opwekt.

Dit licht uit je hart creëert een etherische kolom die zich uitstrekt naar de noord- en zuidpool; van het vlammende centrum naar de uiteinden van de octaëder.

Visualiseer dan een grote stroom van veelkleurig licht gevuld met plasma dat uit het centrum van je hart naar buiten straalt en langs de centrale as stroomt in de richting van de beide polen van de Aarde en daar naar buiten spuit, om twee regenboogbanden te vormen, 180 graden van elkaar verwijderd.

Terwijl de Aarde langzaam om haar as draait, blijft deze regenboogbrug stabiel, constant en onbeweeglijk.

Voel de twee stromen van regenbooglicht door je centrale kolom heen snellen, van bovenuit je hoofd en onderuit je voeten schietend om een regenboogbrug rond je eigen lichaam te creëren.

Voel dat je een zender en ontvanger bent van een telepathische golf van pure Liefde. Herhaal 3 keer:

Ik ben Eén met de Aarde, de Aarde en ik zijn Eén Gedachte.
(I am One with the Earth, the Earth and myself are One Mind.)

Nu zijn jij en de RegenboogBrug één! Houd deze energie vast zolang je dit voelt.

Deel 2: Timeline Shift (Tijdlijnverschuiving)

In een liefdevolle staat en met open hart beginnen we fase 2 om de activering van de tijdlijn-verschuiving te versterken om de Technologie van Overvloed op onze Planeet Vrij te geven.

Deze technologie van Overvloed bestaat uit de volgende componenten:

  • Vrije-energie technologieën om alle machines aan te drijven zonder vervuiling of doorlopende kosten
  • Overvloedig schoon water voor alle behoeften van mens, dier en plant
  • Overvloedig lokaal geteeld biologisch voedsel voor elke gemeenschap
  • Overvloedige gezondheidszorg voor iedereen met behulp van goedkope, zeer effectieve natuurlijke methoden zonder schadelijke bijwerkingen

Daarnaast stellen we ons een wereld voor die voorziet in de zuivering, weer in evenwicht brengen, bescherming en respect van de Natuurlijke Wereld en het bewust ontwaken in iedereen van de transdimensionale mens/zielswezen.

En dit alles om op de veiligste en meest doelmatige manier tot stand te komen.

Als je er klaar voor bent, spreek deze woorden dan drie keer hardop uit in de volle overtuiging dat dit Nu plaatsvindt:

Ik vraag nu de Planetaire Opzichter van Bestemming (Supervisor of Destiny) om het huidige pad van de waarschijnlijkheid van gebeurtenissen voor deze wereld te veranderen in een pad dat de Technologie van Overvloed die nu wordt vrijgegeven volledig ondersteunt voor de universele ondersteuning van echte menselijke behoeften, de zuivering en het opnieuw in evenwicht brengen van de Natuurlijke Wereld, en het bewust ontwaken van elke persoon op deze planeet in overeenstemming met hun hoogste individuele potentieel.

Einde van de meditatie... moge het zo zijn!


Het zal ook heel effectief zijn als je op deze dag weg blijft van telefoon en internet en Kunst kunt creëren! Stel je de wereld voor die je zou willen zien.

Sommigen van ons zullen een hele dag-wake houden en deze nieuwe vibraties gefocust in onze Planeet brengen.

Voel je vrij om een schilderij, tekening of collage van je nieuwe visies met ons te delen, en we zullen er een paar op onze sociale mediapagina's plaatsen. Vergeet niet je naam, locatie en galactische signatuur (als je wilt) te vermelden of je kunt anoniem zijn. Stuur ze naar livingtimescience@gmail.com

English version

@ 1 Wizard Year (2020)
Foundation for the Law of Time