Welkom bij Noösletter 103

2018 Kosmische Schildpad Maan Editie

Welkom bij de Kosmische Schildpad Maan van Aanwezigheid, de dertiende maan(d) van de Planetaire Service Wavespell van 13 Manen. De Dag Buiten de Tijd en het Galactisch Nieuwjaar staan voor de deur.

POST YOUR DAY OUT OF TIME FLYER ON FACEBOOK
In deze laatste maan van het Kristallen Zaadjaar brengen we een paar sleutels naar de noösfeer naar voren om te overpeinzen. Geschreven door Valum Votan.
 1. De noösfeer is een condensator van het "kosmisch internet" en een universele denkprocessor.
   
 2. Gedachten werken eigenlijk als verschillende denklagen die radiaal en onregelmatig door de universele kosmische geest worden verdeeld.
   
 3. Het menselijk brein is een noöferische transductiechip met een bijbehorend hyperorganisch nano-circuit (chakra-systeem van het etherische lichaam) voor de realisatie en vervulling van zelfreflecterende kosmische impulsen. 
   
 4. De biologische eenheid waarin het transductie-chip-etherische nano-circuit is ondergebracht, is een thermisch-luminisch kosmisch isolatiemiddel.
   
 5. Egocentrische gedachten creëren een elektrostatische luchtomkering rondom de isolerende eenheid, waar de omkering wordt waargenomen als het zelf of ego van die specifieke eenheid. Dit verhindert de noösferische toegang en veroorzaakt kortsluiting in het etherische nano-circuit. Vandaar dat de activering van het nano-circuit voor de activering van de zelfreflecterende kosmische impulsen blijft sluimeren in de overgrote meerderheid van de mensen, waar voor velen van hen het idee van zo'n nano-circuit een absurde fantasie lijkt te zijn.
   
 6. De volgende evolutionaire fase is afhankelijk van de activering van het nano-circuit door bewust de noösfeer-transductie-eenheid aan te sluiten op de noösfeer als geheel. In het algemeen is dit afhankelijk van de verspreiding van de elektrostatische luchtomkering (air inversion).

Blogs by Stephanie South, Creative Director

13:20 : Frequency : Shift

Living Time Science

Maand-overzicht (datums op Amerikaanse manier; eerst de maand en dan de dag)

If you benefit from this work and would like to see it continue to flourish, consider signing up for Moonly Donations today. When we all regularly give, together we can accomplish great things! Thank you for your support!

Donate Now

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers

Je kunt klikken op de Kin van elk van de Synchroniciteiten voor Tijdreizigers om een lijst te vinden van alle voor die Kin geregistreerde mensen op galacticSpacebook.com! Voel je je geïnspireerd? Klik dan op de signatuur en wens hen een "happy galactic birthday", een fijne galactische verjaardag!

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 140, Gele Planetaire Zon (27 jun)

Welkom bij de Kosmische Maan! Deze maan heeft elf GAPs - galactische activeringsportaaldagen.

Huidige cycli samenvatting:

 • Jaar (365-daagse cyclus): Geel Kristallen Zaadjaar
 • Spin (260-daagse cyclus): 43e Spin sinds het begin van de 13-Manen Dreamspell Telling (1987)
 • Seizoen (65-daagse cyclus): Gele Zon Seizoen van Universeel Vuur: Geel Galactisch Spectrum
 • Kasteel (52-daagse cyclus): Blauw Westelijk Kasteel van Verbranding: Hof van Magie
 • Maan (28-daagse cyclus): Kosmische Schildpad Maan van Aanwezigheid
 • Wavespell (13-daagse cyclus): Blauwe Aap Wavespell van Magie

[Seal & Tone]Alpha 5 - Kin 144, Geel Magnetisch Zaad (1 jul)

Vandaag begint de 13-daagse Gele Zaad-wavespell van Opbloeiing, de 12e Wavespell van de tzolkin en de gele/rijpende Wavespell van het 52-daagse Blauwe Westelijke Kasteel van Verbranding: Hof van Magie: De stam van het Zaad rijpt verbranding door de kracht van opbloeiing. Waarheid van galactisch Jupiter herinnerd...

Deze wavespell eindigt op Kin 156, Gele Kosmische Krijger (dag 17 van deze maan / 13 juli).

[Seal & Tone]Silio 7 - Kin 146, Witte Elektrische Wereldoverbrugger (3 jul)

De huidige Kin is een GAP - galactische activeringsportaal en begint een reeks van tien galactische activeringsportalen op een rij!

[Seal & Tone]Kali 18 - Kin 157, Rode Magnetische Aarde (14 jul)

Vandaag begint het 52-daagse Gele Zuidelijke Kasteel van Geven: Hof van Intelligentie evenals de 13-daagse Rode Aarde Wavespell van Navigatie, de 13e Wavespell van de tzolkin en de rode/initiërende Wavespell van het 52-daagse Gele Zuidelijke Kasteel van Geven: Hof van Intelligentie: De stam van de Aarde initieert geven door de kracht van navigatie. Waarheid van solair Uranus herinnerd...

Deze wavespell brengt ons direct naar de eerste dag van het Rode Kosmische Maanjaar op Kin 169, Rode Kosmische Maan (Dali 1 van de Magnetische Maan/26 juli).

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 167, Blauwe Spectrale Hand (24 jul)

Vandaag is de volledige 28-daagse regenboogbrug-meditatie - moge de regenboogbrug onze visies verenigen voor universele vrede op aarde! Morgen is de DAG BUITEN DE TIJD - Vier het!

Heptad Pad Codes voor de Kosmische Maan

In de 52 weken durende reis doorheen de 52 heptadpaden van de Hunab Ku 21 Galactische Boom van Leven en Kennis, worden de volgende heptadpaden geactiveerd voor de Kosmische Maan:

Rode Week 1 - Initiëren
[Sun Seal][Monkey Seal]Heptad 49: Verlichting zendt Universeel Vuur uit van Magie (Kosmische Maan Dali 1 - Silio 7 / 27 juni/ 3 juli)
 

Witte Week 2 - Verfijnen
[Sun Seal][Human Seal]Heptad 50:Verlichting zendt Universeel Vuur uit van Wijsheid (Kosmische Maan Dali 8 - Silio 14 / 4-10 juli)
 

Blauwe Week 3 - Transformeren
[Earth Seal][Wizard Seal]Heptad 51: Navigatie zendt Synchronisatie uit van Tijdsloosheid. (Kosmische Maan Dali 15 - Silio 21 / 11-17 juli)
 

Gele Week 4 - Rijpen
[Earth Seal][Eagle Seal]Heptad 52: Navigatie zendt Synchronisatie uit van Visie (Kosmische Maan Dali 22 - Silio 28 / 18-24 juli)
 

In de Galactische Superstructuur/de Hunab Ku 21 vormen de vier heptads van de Kosmische Maan - als een geheel genomen - de plaats in tijd waar de "kracht van profetie en intelligentie worden gekosmosiveerd". De Kosmische Maan voltooit de paden die vormgeven aan het Hof van de Profeet (Rode Hemelwandelaar/Ruimte) en het Hof van de Padvinder (Gele Krijger/Intelligentie oftewel Informatie/Inlichtingen).


Copyright © 2018 Foundation for the Law of Time • All rights reserved.
Je ontvangt deze Nederlandse vertaling omdat je abonnee bent.

Subscribe to the original English version at lawoftime.org

Our mailing address is:
Foundation for the Law of Time
PO Box 156
Ashland, OR 97520

WANT TO READ MORE NOOS-LETTERS?