Lunaire Schorpioen Maan van Uitdaging - Noös-letter van de Foundation for the Law of Time - Uitgave #14
Sign up! | Schrijf je in!
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #14

Welkom bij de Noös-letter van de Lunaire Schorpioen Maan van Uitdaging!

Met deze veertiende editie van de Noös-letter van de Stichting voor de Wet van Tijd, treden we binnen in de Lunaire Schorpioen Maan van Uitdaging. Deze maan correleert met Gregoriaanse datums 23-8 t/m 19-9 en is de tweede maan van dit Planetaire Service Wavespell.

Het getal 2 draagt de kracht van polariteit en de energie van tegenstellingen en uitdaging. Al onze denkprocessen volgen de polariteit van de natuur. Het leven wordt gecreëerd vanuit de twee. In vigesimale notatie verdeelt de een zich in twee punten als een biologische splitsing. (net als een bevruchte eicel) Elke levensvorm voert de dualiteit van de twee. Terwijl de nieuwe collectieve droom zich doet gelden, ervaren velen van ons een polaire spanning die ertoe kan leiden dat we ons "niet lekker" voelen of ongewoon moe, "uit ons centrum" of gewoon vreemd naarmate onze derde-dimensionale werkelijkheid zich aanpast aan deze hogere binnenkomende trillingen. Oorsuizen, het zien van geometrische patronen, meer lucide dromen en kosmische inzichten maken ook deel uit van deze tijdsverschuiving die we allemaal ondergaan. We zitten letterlijk tussen de werelden.

Volgens de Wet van Tijd is dit allemaal onderdeel van de grote evolutionaire verschuiving bekend als de biosfeer-noösfeer-transitie. De biosfeer is het verenigd veld van het leven en haar ondersteuningssystemen De noösfeer is het verenigd veld van de geest, de psychische weerspiegeling van de biosfeer. De noösfeer kan worden gezien als de som van ons collectief denken, verleden, heden en toekomst die nu bewust aan het worden is. Naarmate onze collectieve gedachten veranderen, gebeurt dat ook met het landschap van onze wereld.

2012 betekent een kans om gezamenlijk een nieuwe bewuste droom binnen te gaan. Ons doel is om de noösfeer tegemoet te komen door onze geest te verruimen binnen de universele tijd van synchronisatie. De 13-Manen/28-dagen kalender is een krachtig hulpmiddel om ons te helpen synchroniseren met hoger-dimensionale frequenties en zodoende de verschuiving naar de noösfeer teweeg te brengen. Als deze verschuiving zich voordoet, zullen we onszelf realiseren als deel van de Ene Geest overal en gelijkertijd onze autonomie en individualiteit behouden. Het collectieve besef dat we allemaal deel uitmaken van dezelfde Ene Geest zal de historische barrières van tegenstrijdige spirituele tradities doen smelten.

De Lunaire Maan daagt ons uit om manieren te vinden om het bewustzijn van het oude af te werpen en het bewustzijn van het nieuwe te belichamen. We zijn puur bewustzijn binnen de ontwikkelende orde van het universum. Het totemdier voor de Lunaire Maan is de Schorpioen, dat staat voor transmutatie, het afstoten van negatieve of polariserende energieën en de kracht van wedergeboorte.

In deze Lunaire Maan is er veel beweging en activiteit, want we zien het sluiten en openen van drie belangrijke synchrone cycli: een 52-daagse cyclus, een 65-daagse cyclus en een 260-daagse cyclus. Op dag 19 (10 sept) verlaten we het Groene Centrale Kasteel van Betovering en de volgende dag (11-9) betreden we het Rode Oostelijke Kasteel: Hof van Geboorte. Deze twee dagen beëindigen en openen de 260-daagse cyclus, met 11-9 (in het Engels 9-11) als Kin 1: Rode Magnetische Draak. De laatste keer dat het Rode Magnetische Draak was, was op 1e Kerstdag 2010. Dit betekent dat er precies 260 dagen zitten tussen kerstdag en 9-11. Merk ook op dat de lange telling datum van 2.20 (11-9) 5 Ben is, de Dag Buiten de Tijd (25 juli 2011).

2012 Terence McKenna and José Argüelles Music Video

Now Available! - Book of the Cube, Cosmic History Chronicles Vol. VII

See Reports from this year's Day out of Time

NEW REPORT from CREST13 Yepomera, Mexico

Time, Synchronicity and Calendar Change: The Visionary Life and Work of Jose Arguelles - by Stephanie South - "Homo Noosphericus" a review by John Kaminski

De maan in een oogopslag

Moon-at-a-glance - Lunar Scorpion Moon of Challenge (23 Aug 2011 - 19 Sept 2011)

Synchroniciteit volgt een reeks van universele principes gebaseerd op een wiskundige matrix. Deze matrix is de primaire structuur die alle gebeurtenissen, personen en werkelijkheden zoals wij die kennen, verbindt. Hoe meer we afstemmen op deze matrix, hoe meer we de synchrone orde ervaren. Dit is het doel van de 13 Manen, 28-dagen kalender. Hieronder volgen enkele voorbeelden van hoe de synchrone orde kan worden gelezen van dag-tot-dag. Als u nieuw bent in deze materie, kun je deze 13 Manen tutorial bekijken.

Star Traveler's Synchroniciteiten

Het Witte Ritmische Tovenaar Jaar

Lunaire Schorpioen Maan van Uitdaging (Maan 2 van de 13 Manen)
(23 aug - 19 sept 2011)

In de Lunaire Maan vragen we ons af: "Wat is mijn uitdaging?" Weet je nog dat we ons in de eerste maan afvroegen "wat is mijn doel"? In deze maan overwegen we welke uitdagingen of obstakels we moeten overwinnen om ons doel te bereiken. De Lunaire Maan is een geweldige tijd om de verschillende uitdagingen te bespreken in jouw leefomgeving of te mediteren op de belemmeringen die zijn ingebouwd in het huidige wereldbeeld die ons ervan weerhouden om ons diepere kosmische doel te omarmen. Ben creatief en stel je voor hoe we deze uitdagingen om kunnen zetten in nieuwe kansen om het nieuwe te belichamen.

Dali 1. Kin 242, Witte Galactisch Wind (23 aug)

Kin 242 = 11 x 11 x 2. Vandaag zijn er 130 dagen tot het einde van het Gregoriaanse jaar (dit is de helft van een 260-daagse Tzolkin cyclus tot 2012). Op deze dag (1e dag van de Lunaire Maan) in 1966, nam de Lunar Orbiter I de eerste foto van de Aarde vanuit een baan rond de Maan. Goede dag om je galactische samenhang te overwegen.

Silio 7. Kin 248, Gele Magnetische Ster (29 aug)

Nieuwe Maan. Begin van de laatste wavespell van de Tzolkin/Harmonische Module. Vandaag is het Eid-Ul-Fitr (moslimfeest of festival aan het einde van de Ramadan) en ook het Japanse Festival van de Dichters. Vandaag zou het ook de 53e verjaardag zijn van Michael Jackson. Galactische Signatuur van Carlos Santana.

7-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties: Regenboogbrug-meditatie-dag (http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm). Voor meer informatie en een volledige lijst van data voor de 7-daagse en 13-daagse gesynchroniseerde meditaties ter voorbereiding voor de Harmonische Convergentie van 2012, zie Manifesto for the Noosphere door Jose Arguelles/Valum Votan.

Dali 8. Kin 249, Rode Lunaire Maan (30 aug)

Laatste dag van het 65-daagse Rode Galactische Seizoen van Levenskracht.

Seli 9. Kin 250, Witte Electrische Hond (31 aug)

Begin 65-daagse Witte Galactische Seizoen van Liefde. Deze 65-daagse cyclus eindigt op Kin 54, Witte Lunaire Tovenaar (3 november 2011) - Beoefen 65 dagen van absolute onvoorwaardelijke liefde.

Gamma 10. Kin 251, Blauwe Zelfbestaande Aap (1 sept)

Untying the six knots meditation - www.lawoftime.org/untyingtheknots. Op deze dag in 1859 blies een solaire superstorm de mondiale elektrische telegraafdienst uit. Galactische signatuur van 11 september 2001, wat het over 11 dagen zal zijn.

Silio 14. Kin 255, Blauwe Galactische Adelaar (5 sept)

Regenboogbrug-meditatie (http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm)

Gamma 17, Kin 258, Witte Spectrale Spiegel (8 sept)

Spectrale "Hall of Mirrors" (Spiegelzaal). Oefen vandaag het besef dat iedereen die je tegenkomt een aspect is van jezelf terug gespiegeld naar jou. Welke weerspiegelingen zie je? Galactische signatuur van Pierre Teilhard de Chardin, William Burroughs en Meher Baba.

Alpha 19, Kin 260, Gele Kosmische Zon (10 sept)

Galactisch activeringsportaal en laatste dag van de 260-daagse galactische spin. Zeven dagen later 17 september Is de 260e dag van de Gregoriaanse kalender, wat betekent dat er nog 105 dagen zijn tot Gregoriaans Nieuwjaar 2012. Magische Vlucht vannacht...

Limi 20. Kin 1, Rode Magnetische Draak (11 sept)

Eerste dag van de 260-daagse galactische spin en Galactisch Activeringsportaal.Goed moment om diep te mediteren om zaden van licht te planten voor de komende 260 dagen. Ook Ethiopisch Nieuwjaar. De Ethiopische kalender is een 13-maandenkalender die 12 maanden van 30 dagen en een maand van 5 dagen heeft (zes dagen in een schrikkeljaar, dat verschilt van Gregoriaanse schrikkeljaren.) Ethiopisch Nieuwjaar is altijd op 11 september en in schrikkeljaren 12 september. Deze kalender, die momenteel in het jaar 2004 zit, is gemodelleerd naar het Egyptische zonnestelsel en loopt 7-8 jaar achter op de Gregoriaanse kalender in de jaartelling. Tien jaar sinds 11-9-2001.

Silio 21. Kin 2, Witte Lunaire Wind (12 sept)

Volle Maan. Magische Schildpad Dag (Witte Lunaire Wind in de Lunair Maan). Solar verjaardag van Leonard Peltier van de American Indian Movement, die al jaren politiek gevangen wordt gehouden. Vandaag is het ook de galactische signatuur van Terrence McKenna

Seli 23, Kin 4, Geel Zelfbestaand Zaad (14 sept)

Untying the six knots meditation - lawoftime.org/untyingtheknots.

Kali 25. Kin 6, Witte Ritmische Wereldoverbrugger (16 sept)

Mexicaanse Onafhankelijkheidsdag. Wereld Ozon Dag. Galactische signatuur van Abbie Hoffman, Amerikaanse sociale en politieke activist: "Revolutie is niet iets dat vastzit in ideologie, noch is het een modeverschijnsel van een bepaald decennium. Het is een voortdurend proces, ingebed in de menselijke geest.".

Limi 27. Kin 8, Gele Galactische Ster (18 sept)

Tijd is Kunst. Alles wat je doet is kunst. Maak van je leven een meesterwerk. "Transformatieve kunst moet iets uitdrukken voorbíj waar je bent, het verlangt dat je buiten je huidige zelf groeit." (Alex Grey). Galactische signatuur van Minister Louis Farrakhan en wereldvrede-activist Reinhart Ruge.

Silio 28. Kin 9, Rode Solaire Maan (19 sept)

Regenboogbrug-Meditatie. (http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm). Vandaag is het Rode Solaire Maan, en het is 100 jaar geleden dat 20.000 mensen protesteerden voor de universele rechten "Rode dinsdag".

NEW! 2011-2012 Star Traveler's 13 Moon Almanac of Synchronicity - NOW AVAILABLE!

Manifesto for the Noosphere, by Jose Arguelles - Now Available as an eBook

Survive 2012 - Brazilian Ecovillage Movement - www.noosphereforum.org

Earth Wizard Report: Rhythmic Wizard Return of Quetzalcoatl - -by Aaron "Three Frog" Kin 81


www.planetartnetwork.info - Get involved, Find events near you, and More!

Pocket Synchronometers for the White Rhythmic Wizard Year Now Available!

If you like what we are doing and would like to see it continue, visit www.lawoftime.org/donate

Law of Time Press - Visit Our Bookstore

Hunab Ku - Galactic Shield

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13
Vorige Uitgaven van de Ned. Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kun je via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Untying the Knots Interactive Synchronometer - www.spacestationplaza.net Yepomera Class Yepomera Class RegenBoogBrug Meditatie Untying the Knots European Rainbow Gathering Untying the Knots