Rainbow Bridge = Universal Peace /  Regenboogbrug = Universele Vrede


"Er zal een tijd komen dat de vogels uit de bomen vallen,
de rivieren vergiftigd zijn en de wolven zullen sterven in de bossen.
Maar dan zullen de regenboog-krijgers verschijnen en de wereld redden. "

—Cree Indiaans gezegde

Wat: Een circumpolaire regenboogbrug rond de Aarde maken. (circumpolair wil zeggen van pool tot pool)

Wie: Iedereen (iedereen telt mee in de regenboog!)

Waarom? Om een wereldwijde telepathische golf van liefde te genereren die de hele Aarde en alle levende wezens omvat, om zo een interdimensionale brug te creëren en de sterrenpoort naar andere wereld-systemen te openen..

Hoe? Door middel van een rollende golf van gesynchroniseerde wereldwijde meditaties, kunnen we onze collectieve geest en elektromagnetisch veld verbinden met die van de Aarde.

Wanneer: Deze meditatie wordt wereldwijd gesynchroniseerd, elke zeven dagen (dagen 7, 14, 21 en 28 van de 13-Manenkalender) om een rollende golf van eenheid te bouwen die culmineert in de manifestatie van de circumpolaire regenboogbrug! Op elke 28e dag van het 13 Manen Kalender oefenen we een gedetailleerdere meditatie. Zie hier.

Laten we onze geest focussen op het beeld van de regenboogbrug. Waar we ook zijn, of het nu thuis is of op een heilige plaats, laten we ons denken verenigen om één permanente trilling van een positieve gedachte rond de planeet te creëren door het visualiseren van de regenboogbrug als het teken van de terugkeer van de Aarde naar Haar oorspronkelijke staat van ongerepte harmonie en vrede!!

"Ik ben één met de Aarde, de Aarde en ik zijn één geest." 

Doe mee in het verspreiden van de regenboogbrug-meditatie en het plaatje ervan naar zo veel mogelijk mensen als een teken van wereldvrede, healing en geluk voor iedereen. Iedereen telt mee in de regenboog. Voor meer informatie ga naar pan-holland/regenboogbrug en Facebook.com/GalacticSynchronization). Voor meer informatie over regenboog-wetenschap zie "Charming the Rainbow Serpent" op noosphereforum.org.

Regenboogbrug-meditatie

Circumpolar Rainbow Bridge VisualizationVoordat je de meditatie doet is het goed om even de tijd nemen om je geest leeg te maken en alle gedachten die opkomen, laat je 'pff' oplossen. Voel een gevoel van liefde ontstaan ​​in je hart. Als je geest helder voelt, begin je met de visualisatie.

Zie jezelf in de achtzijdige kristallen kern van de aarde. Voel in je hart dat je in het midden van deze kristallen kern zit en een intens brandend punt van wit licht genereert.

Dit licht uit je hart zorgt voor een etherische kolom die zich aan de noord- en zuidpool uitstrekt; van het vlammende centrum naar de uiteinden van de octaëder.

Visualiseer dan een grote stroom van veelkleurig licht gevuld met plasma dat uit het centrum van je hart naar buiten straalt en langs de centrale as  stroomt in de richting van de beide polen van de Aarde en daar naar buiten spuit, om twee regenboogbanden te vormen, 180 graden van elkaar verwijderd.

Terwijl de Aarde langzaam om haar as draait, blijft deze regenboogbrug stabiel, constant en onbeweeglijk. Voel de twee stromen van regenbooglicht door je centrale kolom heen snellen, van bovenuit je hoofd en onderuit je voeten schietend om een regenboogbrug rond je eigen lichaam te creëren.

Nu zijn jij en de regenboogbrug één. De Regenboogbrug van wereldvrede is echt. Als deze in een telepathische golf van liefde door genoeg mensen gevisualiseerd wordt, zal de regenboogbrug realiteit worden.

Op dag 28 van elke maan oefenen we een gedetailleerdere visualisatie, klik hier voor de instructies.

 

Rainbow Bridge Meditation Video

Deel 1

Deel 2