Het jaar van de
Blauwe Resonante Storm
(foto achtergrond: een prachtige storm op Kreta 2006)

~ 1 ~ Magnetische Maan van Doelstelling ~
~ 2 ~ Lunaire Schorpioen Maan van Uitdaging ~
~ 3 ~ Elektrische Hert Maan van Dienstverlening ~
~ 4 ~ Zelfbestaande Uil Maan van Vorm ~
~ 5 ~ Boventoon Pauw Maan van Uitstraling ~
~ 6 ~ Ritmische Hagedis Maan van Gelijkheid ~
helaas geen tijd meer voor; ik vertrek naar Palenque voor de Sluiting van de Cyclus. Lees ipv de wavespeller een keer de Noös-letter van deze maan...?

~ 7 ~ Resonante Aap Maan van Afstemming ~
~ 8 ~ Galactische Havik Maan van Integriteit ~
~ 9 ~ Solaire Jaguar Maan van Intentie ~
~ 10 ~ Planetaire Hond Maan van Manifestatie ~
~ 11 ~ Spectrale Slang Maan van Bevrijding ~
~ 12 ~ Kristallen Konijn Maan van Samenwerking ~
~ 13 ~ Kosmische Schildpad Maan van Aanwezigheid ~

>> Naar vorig jaar 2011-2012
>> Alle 13-daagse wavespells op 1 pagina

Hallo Planetaire Kin!

Deze e-mails dienen als uitleg voor het systeem van de 13-Manen Dreamspell Kalender en Galactische Maya Tijdwetenschap, overgedragen door Dr. José Argüelles en gebaseerd op de aloude Chilam Balam of Jaguar Priesters, die we in de huidige tijd kennen als Aardetovenaars. Daarom wordt dit de Tovenaars Telling (Wizard's Count) genoemd - de sacrale telling van de dagen (de 260-dagen Tzolkin kalender) gesynchroniseerd met de 365-dagen cyclus die altijd een nieuw jaar begint op Gregoriaanse 26 juli.

De cyclus van een 13 manenjaar is de maat van onze 3e dimensionale biologische ritmes en onze ontwikkeling doorheen ieder jaar, terwijl de 260-dagencyclus ons de codes biedt van de 4e dimensionale spirituele energieën van de "galactische ronde". Door te raadplegen waar we zijn in tijd, met betrekking tot zowel het jaar van 13 manen als de galactische cyclus van 260 dagen, kunnen we waardevol inzicht verkrijgen in de synchrone orde van tijd en het patroon ervaren van de 52-jaren cyclus, waarin geen twee dagen de zelfde combinatie vormen!

Met de Grote Kalenderverandering van 2004, hebben mensen uit meer dan 90 landen een Nieuwe Tijd uitgeroepen door hun kalender te veranderen van de kunstmatige en onregelmatige Gregoriaanse 12-maanden kalender naar de "Harmonische Standaard" van de 13 Manen/28 dagen Kalender! De regelmatigheid van de harmonische norm verschaft ons een perfecte afmeting voor het coördineren en plannen van alle praktische zaken, terwijl het gelijkertijd zorgt voor een harmonisch fundament, van waaruit we een heilige relatie ontwikkelen met de cyclische Tijdstroom.

In dit Licht wil deze e-mailer de 28-dagen cyclus gebruiken als primaire focus van waaruit de vele lagen van de Dreamspell/TovenaarsTelling zullen worden verkend.

Zowel het 13-Manenjaar en de Galactische Spin (= ronde) zijn samengesteld uit "Wavespells". Een Wavespell verwijst naar de gehele cyclus van de 13 Tonen van de Schepping, 1-13. Wat de definitie van een wavespell betreft: een wave is een golf, een beweging in tijd en een spell is iets dat in werking gesteld, gekend of ervaren kan worden gedurende die tijd. Een wave verwijst naar de kracht van beweging, en spell naar de kracht die iemand kan verkrijgen door in harmonie te zijn met realiteit.

Omdat een Wavespell elke cyclus van 13 is, zijn er zowel 13-DAGEN wavespells als 13-MANEN wavespells. Met andere woorden, de Jaarcyclus zelf is ook een grote wavespell-spiraal, waarbij elke maan van 28 dagen de energie bevat van een van de 13 Tonen van Creatie!

Elk van de 13 Tonen vertegenwoordigt een kwalitatieve en numerieke betekenis op zichzelf en in relatie tot de andere Tonen. Waar de 20 Zonnestammen/Zonnezegels een maat uitdrukken, beschrijven de 13 Tonen de beweging van creatie en laten de vooruitgang van leven in onderling verbonden stadia zien.

Deze universele energieën bepalen de reeks van 13 Manen van het jaar die zich ontvouwt en worden ook weerspiegeld in de 13 belangrijkste verbindingsstukken, de hoofdgewrichten, die ervoor zorgen dat ons lichaam kan bewegen (2 enkels, 2 knieën, 2 heupen, 2 polsen, 2 ellebogen, 2 schouders en 1 nek/ruggegraat) Door te werken met de Tonen worden we uitgenodigd om het leven te zien als een proces, een ontwikkeling, en deze natuurlijke patronen van innerlijke en uiterlijke groei te overwegen die plaatsvinden.   Als aanvulling op de naam, heeft elke Toon 3 specifieke codewoorden - exacte sleutels die hun actie, kracht en essentie ontsluiten. Als beknopte aanwijzigingen zijn deze codewoorden een ideaal focuspunt om de unieke werking te begrijpen van de 13 Tonen.

***************

Dit is de achtste Jaarwavespeller in een nieuw formaat. (daarvoor waren het wavespellers voor elke 13 dagen) We reizen doorheen het jaar in 13 Manen, waarbij elke maan staat voor één van de 13 Tonen en de kwaliteiten van die Toon vertegenwoordigt. Binnen elke maan zijn natuurlijk ook de energieën van de 13-daagse wavespells werkzaam en als je op de plaatjes ervan klikt, zal zich dan ook een pagina ontvouwen, waarin veel informatie over de specifieke energie van dat betreffende wavespell.

Het is grotendeels een Nederlandse vertaling van de manelijkse wavespeller van Eden Sky van Skytime, een mede- Earth Wizard, die een prachtige en uitgebreide website heeft en schitterende kalenders maakt; beide met een -hoe kan het ook anders- wat meer vrouwelijke inslag.

Als je wilt, kun je elke maan een e-mail ontvangen met een link naar deze Natuurlijke Tijd Updates met de Dreamspell kalender-codes en plaatjes in full color, maar voorlopig blijf ik ze op de site zetten, zodat ze voor eenieder toegankelijk zijn. We hopen dat de nieuwe uitvoering je zal dienen op je reis met de 13-Manenkalender!
Veel lees, kijk en puzzelplezier!
In Lak'ech!

Marjon~205