DE WET VAN TIJD - INTRODUCTIE

 

 

De Wet van Tijd

De Wet van Tijd is een universele wet en principe. Het zegt dat de tijd de universele factor van synchronisatie is.

De Wet van Tijd onderscheidt een natuurlijke tijdsfrequentie die de universele orde regeert en een kunstmatige tijdsfrequentie die de moderne menselijke beschaving afzondert van de rest van zijn omgeving, de biosfeer.

Het baseren van een beschaving op kunstmatige tijdsfactoren - een onregelmatige kalender en de mechanische klok - heeft geresulteerd in de schepping van een kunstmatige wereldmantel, de technosfeer. Door het sneller consumeren van natuurlijke rijkdommen dan ze kunnen worden vervangen en het creëren van meer afval dan kan worden weggewerkt, werkt de technosfeer ten koste van de biosfeer. Vandaar dat de huidige wereldwijde crisis.

De Wet van Tijd bevestigt dat alle planetaire omwentelingen en sociale chaos die we vandaag ervaren, rechtstreeks verband houden met het liever geven van voorrang aan menselijke wetten en machine-technologie, dan aan goddelijke orde en natuurlijke wetten. Dit is te wijten aan het leven een collectieve misvatting van de tijd bekend als de 12:60-frequentie. Dit verwijst naar de cyclus van 12 maanden van de onregelmatige Gregoriaanse kalender versneld door de klok van 60 minuten.

Leven in kunstmatige tijd ontkoppelt ons zowel als soort en als individue van onze ware aard. We hebben altijd het gevoel dat we nooit "genoeg tijd" hebben. In de 12:60 frequentie: tijd is geld. In de 13:20-frequentie: tijd is kunst.

De 13:20-verhouding van de natuurlijke tijdsfrequentie zit gecodeerd in de Tzolkin - de harmonische matrix van 260 eenheden. De 13:20-frequentie kan ook teruggevonden worden in ons lichaam: we hebben 13 hoofdgewrichten en 20 vingers en tenen.

De Wet van Tijd bevestigt dat door de aard van de universele tijdsfrequentie de wereld al één is. Alleen de mensheid heeft gekozen voor afscheiding. Deze afscheiding wordt versterkt door de afscheiding in tijd. Het leven volgens de klok en de onregelmatige afmetingen van de Gregoriaanse kalender weerhoudt de wereld ervan om één te worden.

De Wet van Tijd stelt dat: Energie vermenigvuldigd met tijd is gelijk aan kunst. In deze vergelijking, verwijst (E) naar alle verschijnselen in hun proces van ontvouwing, is (T) het huidige moment, dat functioneert op basis van de verhoudingsconstante 13:20. Alles dat is gevormd door tijd, is kunst.

@ 5 Moon Year (2010)
Foundation for the Law of Time
Originele pagina | Original page