A L L E R L E I

Het Jaar van de Witte Boventoon Tovenaar
Dali Seli Gamma Hali Alpha Limi Silio

Op de Dag Buiten de Tijd 2014 (25 juli) kreeg Janet Ossebaard een melding binnen over een mooie formatie bij Stadskanaal in Groningen. Richard van Rijswijk ging ernaar toe en maakte de volgende indrukwekkende foto's plus diagram... >>>meer

 


José Argüelles speelt fluit.
Opgedragen aan Lloydine (Bolon IK). Opgenomen door Starroot op Witte Solaire Wind. Download gratis, rechtermuisknop om te bewaren. Jose's spirit en teachings gaan door.

Met dank aan Starroot

Second Creation Magazine
- Spiritual Practises -


episode 3
van het 2 Tovenaarjaar is nu
klaar voor download op
Tortuga


This cropcircle depicts the Earth magnetic field >>see here. On July 25 a world experiment came to a conclusion on the Day Out of Time event 25 July - ejecting the Rainbow Bridge...
Onder de link vindt je het eerste deel van een presentatie door Prof. José Argüelles, mede-ontdekker van o.a. de Wet van Tijd, schrijver van The Mayan Factor en Tijd en de Technosfeer, tijdens een Crop Circle Conferentie over de Profetie aangaande 2012. Er wordt zo langzaam en helder gesproken, dat het Engels gemakkelijk te volgen is. In totaal is de presentatie in 9 stukjes geknipt, zodat ze via YouTube kunnen worden aangeboden.

Rinri Newsletter
Volume 4, No. 2


RAINBOW EARTH
EMERGENCY EDITION

ARTIKEL

DE ENGELSE GRAANCIRKELS VAN 2007
- door Janet Ossebaard


Rinri Newsletter, Volume 4, No. 1
White Lunar Wizard Meets
Black Iron Garuda Crest20e verjaardag Harmonische Convergentie
Gele Spectrale Krijger / 11 CIB / 17 aug >>>
   
Graancirkel ontstaan op
Blauwe Ritmische Aap
6 CHUEN
(12 aug)


Deze graancirkel is ontstaan op
de Dag Buiten de Tijd 25-7-2007. 
De drie hoofdreligies in één symbool. Met verwijzing naar de Venus-conjunctie met de Zon op 1.24/Kristallen Aarde (18 aug)


A film about the shift in global awareness
and the expansion of consciousness
as we move beyond

2013


<< links   Kristallen  Een paar jaar geleden vloog er een prachtige foto van stukjes kristal over het internet, en naarmate je naar beneden scrolde, ging je ze ineens in hun juiste perspectief lieten zien. (Chihuahua, Mexico)

>> rechts   Een 3 Krijger zette ons op het spoor van Naica - Kristallen grotten. Er zijn ook filmpjes over te vinden; zet het op groter beeld waardoor het goed zichtbaar én voelbaar wordt...

Rainer 9 Storm van PAN-Germany: "Op 150-400 mtr diepte liggen veel van dit soort netwerken; dit waren altijd de communicatie-lijnen van de aarde"


2e dag van het 2 Tovenaarjaar! 
Van het FLT-front:
(Foundation for the Law of Time

Harmonic
Convergence 20
-- Awaken to Reality
--


(>> naar de film)
Binnenkort komt deze nieuwe film uit met o.a. Lloydine Argüelles

Film: 2012 The Odyssey
Door Sacred Mysteries Productions.
Met o.a. José Argüelles, Greg Braden, John Major Jenkins, Rick Levine, Jay Weidner, Geoff Stary, Terence Mckenna, Moira Timms, Alberto Villoldo en Inca Elders.

Bij genoeg interesse zal PAN-Holland een aantal exemplaren aankopen.
>> vertel het onsRINRI issue -
Harmonics of
the System of the Cube

Op de dag vóór 777 (13.10 / 8 Tovenaar) is er een grote graancirkel ontdekt in Corcelles-près-Payerne, Zwitserland. Het blijft 10 dagen liggen, voordat de boer zijn graan oogst.

>>klik op de plaatjes voor meer


De cirkel is ongeveer 60 mtr. in doorsnee en ontdekt door een Zwiterse piloot in de noord-westelijke stadje Payerne, in een graanveld net buiten de militaire basis aldaar. >>

.