Met als basis een reeks van 260 twee-uur-durende overdrachten, zijn de Cosmic History Chronicles een systeem van denken en techniek om te leren en toe te passen, zodat de mens op het evolutie-pad de volgende stappen kan nemen naar een holografisch perceptueel systeem. Door de Cosmic History Chronicles wordt het grote geschenk van de Wet van Tijd gerijpt tot een voertuig van universele verheffing, dat ons naar het volgend stadium van spirituele-mentale ontwikkeling beweegt.

De zeven boekdelen van de kronieken zullen met de regelmaat van één deel per jaar verschijnen in deze Zeven Jaren van het Mysterie van de Steen (2004-2011). Deel 1, het Boek van de Troon: Kosmos, de Absolute Pool - de Herformulering van de Menselijke geest is een volledige synthese van de kosmos door de geheellichaams-waarneming van de planetaire tovenaar. De tekst is 260+ pagina's met meer dan 32 afbeeldingen in full color; een Cosmic History-workbook is onderweg. Hoewel dit slechts de eerste is van zeven boeken, zal het nauwelijks te geloven of te bevatten zijn, wat er nog meer wordt onthuld in de komende zes jaar!

De levens van de zender (Valum Votan-José Argüelles) en de ontvanger (Red Queen-Stephanie South) blijken goddelijk geleid en voorbereid voor het moment van het ontsluiten van de Cosmic History codes en sleutels.

lees een tekstfragment

<< terug naar de boekenlijst