>>> Een antwoord op de Dag Buiten de Tijd in de vorm van een graancirkel! >>meer

Dag Buiten de Tijd - Day Out of Time - Día Fuera del Tiempo
See all of the Magical Events happening worldwide for this year's Day Out of Time

Universele Meditatie

Wat is de Dag Buiten de Tijd?

Over de hele planeet wordt deze dag gereserveerd voor feest en gemeenschappelijkheid.

Centrale focus: Planetaire Vrede via Cultuur, stop 'business as usual' oftewel stop even met de dingen van alledag, uitdrukking geven aan de waarheid "Tijd is Kunst!", vergeving, afstemming, bevrijden van schulden, zuivering, de Kunst van Vrede...

De Dag Buiten de Tijd wordt jaarlijks gevierd vanaf 1992 en valt altijd op 25 juli. In de 13-Manenkalender is dit geen dag van de maand of dag van de week. Hij zit tussen het afsluiten van het vorige jaar (24 juli) en het begin van het nieuwe jaar (26 juli). De officiële vlag voor de Dag Buiten de Tijd is de Banner of Peace, het Vaandel van Vrede.

Deze vlag wappert in 71 Braziliaanse steden alleen al, waar deze dag wordt erkend als een officiële feestdag. In Japan was dit symbool te zien op wel 100 Dag Buiten de Tijd festivals om de intentie " Planetaire Vrede Via Cultuur" te verenigen. Deze dag biedt gelegenheid om de vrijheid te ervaren van het leven, ware tijdloosheid en liefdevolle vriendelijkheid. In openbare samenkomsten of kleinere cirkels is deze dag een katalyserend lanceerplatform voor het komende jaar, een groot wereldwijd net van telepathische aanwezigheid en een perfecte manier om nieuwe mensen te verwelkomen in de harmonie van de 13-Manenkalender. De viering begint in het hart!  

 

De Dag Buiten de Tijd van dit jaar: Gele Kosmische Ster, Kin 208

Ik doorsta om te verfraaien
Kunst overstijgend
Ik bezegel de opslag van elegantie
Met de kosmische toon van aanwezigheid
Ik word geleid door de kracht van vrije wil

De Dag Buiten de Tijd van dit jaar draagt de Galactische Signatuur van "Gele Kosmische Ster", dat in de Dreamspell Mythologie staat voor een bijzondere en kritieke gelegenheid om ons op af te stemmen. De Gele Kosmische Ster is Kin 208, dat de laatste 208ste tree vertegenwoordigt , die leidt naar "Merlijn's Groene Centrale Kasteel van Betovering", een gebied van bewustzijn, toegankelijk voor iedereen die kan en wil ontwaken uit het "kosmische geheugenverlies" om te herinneren wie we zijn en waarom we hier zijn!

Op deze Dag Buiten de Tijd kunnen we ons bij de andere wereldkin voegen en onze betrokkenheid verdiepen in de waarheid " Tijd = Kunst" en onszelf bevrijden van de onderdrukking en verwarring van de gemechaniseerde tijdsfrequentie. In het onszelf bevrijden van de vervormingen daarvan, ontwaken we uit de 5200-jarige betovering van "his-story" (zíjn verhaal), de geschiedenis. Samen kunnen we het Rode Magnetische Maanjaar ingaan met een onwankelbare verbinding naar de galactische tijdsmagie die huist in elk mensenhart! (Eden Sky)

De Dag Buiten de Tijd wordt ook gevierd als de:
World Day of Love and Thanks to Water