De Dag Buiten de Tijd van dit jaar (2009): Blauwe Elektrische Nacht, Kin 3

Ik activeer om te dromen
Intuïtie verbindend
Ik bezegel de inbreng van overvloed
Met de elektrische toon van dienstverlening
Ik word begeleid door de kracht van volbrenging
 

zonsopgang-mid-dag
 

mid-dag-zonsondergang


middernacht-zonsopgang
 
zonsondergang-middernacht
 

De Dag Buiten de Tijd van dit jaar draagt de Galactische Signatuur van "Blauwe Electrische Nacht", dat in de Dreamspell Mythologie staat voor je intuïtie, innerlijk onderzoek en je dromen. Het archetype van de Nacht staat ook voor de binnenkant van je eigen huis (je lichaam) Laat je leiden door de overvloed van het Universum, dat zich kan leren kennen via de eigen beleving...

Op deze Dag Buiten de Tijd kunnen we ons bij de andere wereldkin voegen en onze betrokkenheid verdiepen in de waarheid van "Tijd = Kunst" en onszelf bevrijden van de onderdrukking en verwarring van de gemechaniseerde tijdsfrequentie. Samen kunnen we het Gele Zelfbestaande Zaadjaar ingaan met een onwankelbare verbinding naar de galactische tijdsmagie die huist in elk mensenhart!

Op de Dag Buiten de Tijd wordt ook gevierd:
World Day of Love and Thanks to Water

>>> Dag Buiten de Tijd vieringen in Eindhoven  Eemnes

Dag Buiten de Tijd - Day Out of Time - Día Fuera del Tiempo
See all of the Magical Events happening worldwide for this year's Day Out of Time

Universele Meditatie

 

Wat is de Dag Buiten de Tijd?

Over de hele planeet wordt deze dag gereserveerd voor feest en gemeenschappelijkheid.

Centrale focus: Planetaire Vrede via Cultuur, stop 'business as usual' oftewel stop even met de dingen van alledag, uitdrukking geven aan de waarheid "Tijd is Kunst!", vergeving, afstemming, bevrijden van schulden, zuivering, de Kunst van Vrede...

De Dag Buiten de Tijd wordt jaarlijks gevierd vanaf 1992 en valt altijd op 25 juli. In de 13-Manenkalender is dit geen dag van de maand of dag van de week. Hij zit tussen het afsluiten van het vorige jaar (24 juli) en het begin van het nieuwe jaar (26 juli). De officiële vlag voor de Dag Buiten de Tijd is de Banner of Peace, het Vaandel van Vrede.

Deze vlag wappert in 71 Braziliaanse steden alleen al, waar deze dag wordt erkend als een officiële feestdag. In Japan was dit symbool te zien op wel 100 Dag Buiten de Tijd festivals om de intentie " Planetaire Vrede Via Cultuur" te verenigen. Deze dag biedt gelegenheid om de vrijheid te ervaren van het leven, ware tijdloosheid en liefdevolle vriendelijkheid. In openbare samenkomsten of kleinere cirkels is deze dag een katalyserend lanceerplatform voor het komende jaar, een groot wereldwijd net van telepathische aanwezigheid en een perfecte manier om nieuwe mensen te verwelkomen in de harmonie van de 13-Manenkalender. De viering begint in het hart!  

>> meer info ( in het Engels)