Dit bericht is gemaild (om 4:44:44 uur!) naar zo'n 700 kin op 13.15 / 13 Storm (greg. 11-7-07) ~ Lees meer >>

Lieve jij, medemens op deze planeet,

Eén uur van onze tijd kan de koers van de mensheid veranderen. Dit hebben we eerder gezien met de Harmonische Convergentie (16/17 aug. 1987) en sindsdien is de mensheid een bochtje om gegaan in haar evolutieproces en zijn we op weg naar licht en eenheid (al zou je het soms niet zeggen...)

Afgelopen tijd vliegen de berichten over het internet over "Fire the Grid", een Kosmische Kans die zich aandient op 17 juli. De initiator van het project dat op deze dag plaatsvindt is een doodnormale, voorheen klagende en negatieve vrouw (vooral door als kind misbruikt te zijn), die verdrinkt in 2002 en wordt gered nadat ze al een kwartier dood is. Haar zoon is een half uur dood. Beiden komen weer tot leven door vreemde aanwijzingen van lichtwezens. Later krijgt ze 'instructies' voor een bijzonder wereldproject - Fire the Grid.

De energie in de kosmos is op deze dag zo rijp en afgestemd op de aardse energie, dat er een enorme energie-douche op ons neer zal dalen. En als je wil, kun je ervoor kiezen om hier iets mee te doen; het blijft een planeet van Vrije Wil... Het vindt overal op de wereld plaats op 17-7-2007** om 11:11 GMT oftewel 13:11 Nederlandse tijd. Een tijdsvenster van een uur van 13:11 - 14:11. Het is vrij simpel.

Het gaat vooral om 3 dingen:
1. Ben bewust van wat je doet en ben aardig voor een ander (het gaat dus niet om het doen van een 'goede daad' maar simpele vriendelijkheid naar 'de ander')
2. Vindt datgene waar je blij en gelukkig van wordt en bedank daarvoor (mag ook stillekes van binnen)
3. Luister naar muziek die je omhoog tilt. In de vertaling van Shelley Yates' artikel vindt je een link naar Bradfield's muziek die super werkt voor deze dag. (gratis te downloaden).. In de muziek zitten 13 tonen die zorgen voor healing en creatie bij degenen die ernaar luisteren. Maar ook Mozart is een goeie...

Doe het op een manier die bij je past. Als je gewend bent om te bidden, bid. Als je graag mediteert, mediteer dan. Samen met anderen of alleen. En als je dit soort zaken nooit doet, werkt bijv. ook voorlezen aan je kinderen en blij worden van hun genietende gezichtjes. Een bouwvakker die thuiskomt, zijn biertje drinkt, voetballen kijkt op tv en roept "dit is pas leven", kan eraan toevoegen - "dankjewel!" en ook dát zal werken. Alle redenen die je kunt herinneren waarom het fijn is om hier op aarde te zijn, zijn geldig.

Hierdoor 'bevuur' je je eigen rasterwerk en dat rond de aarde. Iedereen die meedoet, zal daarna niet meer dezelfde zijn. Er zal een wens zijn om de dingen anders te willen doen; om 'het juiste pad' te belopen. Iets te veranderen in de wereld zoals 'ie er nu lijkt uit te zien. We blijven mensen, maar gaan de dingen doen op een andere, nieuwe manier. We zullen voelen dat de 'weg naar huis' niet gaat via pijn of lijden, maar zullen ontdekken wat een vreugde het brengt om te genieten van de dingen die we als spiritueel wezen in een menselijk lichaam kunnen ervaren.

Het gaat er dus om, de frequentie te verhogen van je eigen hart en hierdoor dat van de Aarde.
We zijn in feite kanalen tussen de kosmos en het centrum van de aarde en gaan op deze manier uit het materiële veld van "ik ben een mens met een rotleven" naar "ik ben een spiritueel wezen op aards avontuur". Wat je op deze aarde wel niet allemaal kan ervaren - simpel theedrinken kan van het vocht naar binnen gooien, veranderen in het zintuiglijke genot van de geur van de thee, de warmte van het kopje, het warme gevoel door je slokdarm, het aangename gevoel in je buik, enz...

Miljoenen mensen doen hieraan mee (er zijn er al 10 milj. geteld) en als we eenmaal de frequentie van ons hart hebben verhoogd van "ik heb" naar ''ik ben" of van "ik" naar "wij" zal een 2e gedeelte van dit project van start gaan: voedsel, water, schone lucht en behuizing voor iedereen, beginnend met de kinderen. Want er is overvloed van alles; het is op dit moment alleen slecht verdeeld... De ervaring van Shelley werkt als een katalysator (geleider en motor) voor deze 17-7 gebeurtenis, die op zijn beurt weer een katalysator zal zijn voor het tweede project.

De energie die wordt gegenereert op de 17-7 zal de weg schoonblazen voor de indigo of kristalkinderen die wachten om met hun taak te beginnen. Al weten zelf vaak nog niet wát en de volwassenen ook niet, ze zijn allemaal hier met een doel en staan te trappelen om daaraan te beginnen. Voel zelf in je hart of dit waarheid is en zet je open voor de mogelijkheid ervan. Zelfs 1 blijdschapje kan het vuur in je hart ontsteken. Begin gerust alvast met een lijstje te maken!

Op http://www.pan-holland.nl/Wavespeller/17-7-healing.htm vindt je een Nederlandse vertaling van het verhaal en het plan, alsmede links naar de gratis downloads van de muziek, links naar de filmpjes en een link naar wat je kunt doen als Voorbereiding. Het staat je vrij om deze mail door te sturen naar iedereen. Op 17-7 is het ook mijn verjaardag en de aandacht die ik heb gegeven aan de vertaling, de webpagina en doorsturing naar zo'n 700 mensen is mijn cadeau voor de mensen en onze aarde.

Laat je inspireren door het bekijken van de YouTube-filmpjes hierover. Of bekijk ze ipv de tekst te lezen.
Het intrigerende verhaal wordt door Shelley Yates verteld in 8 afleveringen. Als je met de eerste begint, kom je vanzelf de volgende tegen. Neem even de tijd om de video's te bekijken. Ze zijn ongeveer 9 min. per stukje. Het horen en zien, tezamen met haar lichaamstaal en gebaren, zal je enorm inspireren en veel extra informatie verschaffen. Het wordt hierdoor ook een stuk simpeler, omdat je veel beter een idee krijgt van wat de bedoeling is. En af en toe is het ook errug grappig... :-)   

'k Wens je heel veel inspiratie, liefde en plezier!
In Lak'ech - Ik Ben Een Andere Jij
Marjon~205

** 17-7-2007 is in de 13-Manenkalender de Kosmische Schildpadmaan, dag 21 oftewel 13.21. Aangezien de frequentie van natuurlijke Tijd 13:20 is, is 13:21 een soort +1 factor. Een factor die we als mensheid vaak over het hoofd zien. De schildpad staat niet alleen voor de drager van de 13-Manenkalender en Tijd, maar ook voor de Aarde, die bij de oorspronkelijke volkeren "Turtle Island" heet. De 13e kosmische maan brengt energie om onze liefde en plezier uit te breiden. De galactische datum is Kin 45: Rode Ritmische Slang. De toon 6 staan voor het organiseren van balans om gelijkheid te brengen en de Slang ontsteekt z'n levenskracht vanuit zijn instinct. De slang in mensvorm leeft ook meer vanuit z'n zintuiglijke waarneming en voelt ipv zich te laten aansturen door z'n denken.
Deze dag is de balancerende factor van de Zon-wavespell -de energiegolf van universeel vuur (leven voor iedereen), zodat de harten van eenieder de bron van warmte en leven zullen kennen. Grappig genoeg had Shelley een slang op haar arm laten tatoeëren. De slang (Ouroboros) staat ook voor het terugkeren naar de mentaliteit van de stam, waarbij iedereen voor elkaar zorgt. Ik vraag me dan ook af, of Shelley weet dat de spirituele datum van die dag Rode Ritmische Slang is, maar dat maakt op zich niet uit...