Elektrische Hert Maan van Dienstverlening - Noös-letter van de Foundation for the Law of Time - Ned. Uitgave #15
Sign up! | Schrijf je in!
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #15

Welkom bij de Noös-letter van the Foundation for the Law of Time

Welkom in de Elektrische Hert Maan van Dienstverlening van de Noös-Letter van de Stichting voor de Wet van Tijd! Dit is de derde maan van het Planetaire Service Wavespell, waar we onze goddelijke dienstverlening activeren en de polarisatie van de twee transformeren in de synergetische elektrische kracht van de drie.

Elektriciteit is een mysterieuze kracht. Het wordt vooral gebruikt in de vorm van stromen. Bliksem en de aurora borealis zijn twee voorbeelden van elektriciteit die spontaan optreden als natuurverschijnsel. Dit kan worden gezien door het prachtige noorderlicht dat volgde op de recente zonnevlam 1283.

Iedere gedachte die we denken, heeft een elektrische lading dat doordringt tot de hogere geest of noösfeer. Ieder moment hebben we de mogelijkheid om een positief geladen gedachte of een negatief geladen gedachte te kiezen. Onze handelingen en gedachten bouwen de database van de toekomst.

De Hogere Realiteit drukt altijd naar beneden, op ons inwerkend op ontelbare onzichtbare manieren en doorheen alle verborgen aspecten van ons bewustzijn. Naarmate nieuwe dingen ons zonnestelsel binnenkomen en UFO-waarnemingen dagelijks toenemen, ervaren velen van ons een grote versnelling van de geest, terwijl we ons als collectief openen in de richting van een verhoogde staat van galactisch bewustzijn.

Tegelijkertijd is het 12:60-kracht groter dan ooit. De geest van de huidige 3-D wereld is een conglomeraat van megakrachten in strijd met de Geest, de waarheid en met elkaar - het is de laatste fase van angst, chaos en verwarring veroorzaakt door het onbewuste gevoel van een dreigende, ongekende wereldtransformatie. Dit betekent dat we oplettend moeten zijn in onze gedachten en handelingen om niet in de ban van die betovering te raken. We raken telkens in de ban van die betovering als we de magie vergeten van de Grote Droom en aldus onze kosmische essentie vergeten. Nu is de tijd om uit al onze superheld-bevoegdheden te putten om de hoogste vibratie vast te houden doorheen deze komende veranderingen..

Onze ervaring van derde-dimensionale fenomenen is een symbolische weerspiegeling van gebeurtenissen in de astrale of subliminale wereld voorbij het hogere verstandsniveau en bewustzijn. Door middel van geconcentreerd gewaarzijn en meditatie kunnen we deze wereld binnengaan en zien dat er tegelijkertijd een hele andere werkelijkheid plaatsvindt. Er is een hoger spiritueel of astraal "verhaal" bezig en de gebeurtenissen van onze driedimensionale leven zijn droomsymbolen van die hogere werkelijkheid. Het is echt een magisch universum!

In de pulsar geometrie is de derde toon (en derde maan) de eerste fase van de 3-7-11 tweedimensionale zintuigen-pulsar. In deze maan kunnen we onze elektrische gedachtevormen richten in dienst van de Allerhoogste Droom ten behoeve van het Al.

We kunnen dan wat er in deze maan gebeurt, verbinden met wat er zal gebeuren in de Resonante en in de Spectrale Maan. Dus wat we in deze maan activeren, wordt als inspiratie gekanaliseerd in de zevende maan en vervolgens in de noösfeer bevrijd in de elfde maan.

Manifesto for the Noosphere - by Jose Arguelles - Now Available

Now Available! - Book of the Cube, Cosmic History Chronicles Vol. VII

Population 7 Billion - by José Argüelles/Valum Votan

CREST13 - Land Update from Jardin 13:20 Arte de la Tierra - Cordoba Argentina

De maan in een oogopslag

Moon-at-a-glance - Electric Deer Moon of Service (20 Sept - 17 Oct, 2011)

Synchroniciteit volgt een reeks van universele principes gebaseerd op een wiskundige matrix. Deze matrix is de primaire structuur die alle gebeurtenissen, personen en werkelijkheden zoals wij die kennen, verbindt. Hoe meer we afstemmen op deze matrix, hoe meer we de synchrone orde ervaren. Dit is het doel van de 13 Manen, 28-dagen kalender. Hieronder volgen enkele voorbeelden van hoe de synchrone orde kan worden gelezen van dag-tot-dag. Als u hier nieuw bent, kun je deze 13-Manen tutorial bekijken.

Star Traveler's Synchroniciteiten

Jaar van de Witte Ritmische Tovenaar

Elektrische Hert Maan van Dienstverlening
Maan 3 van de 13 Manen
(20 sept - 17 okt 2011)

In de Elektrische Maan vragen we: "Hoe kan ik het best dienen?" Daar we ons doel identificeerden in de eerste maan en onze uitdagingen of obstakels in de tweede maan, is het nu tijd om te overwegen hoe we het beste van dienst kunnen zijn aan het grotere geheel, om onze hoogste visie te verwezenlijken voor dit jaar van het Witte Ritmische Tovenaar. Het totemdier voor de Elektrische Maan is het hert, die staat voor zachtheid, schoonheid, gratie en afstemming op de natuur...

Dali 1. Kin 10, Witte Planetaire Hond (20 sept)

Planetaire Hond manifesteert liefde en produceert trouw. Open je onvoorwaardelijke liefde voor deze maan van dienstverlening en blijf trouw aan je hoogste dromen.

Seli 2. Kin 11, Blauwe Spectrale Aap (21 sept)

VN Internationale Dag van de Vrede (in Ned. o.a. in Utrecht) en Galactische signatuur van José Argüelles/Valum Votan: "We zijn Maya. Wie ons kent, weet van tijd en het overstijgen van tijd. Zelfs nadat we een genetische patroon hebben geactiveerd, zijn we beschikbaar. Wie ons kent, kan altijd komen en op ons rekenen. Wij zijn de galactische navigators van de tijd, de kolonisten van de verloren werelden, de meesters van de illusie." (The Arcturus Probe).

Kali 4. Kin 13, Rode Kosmische Hemelwandelaar (23 sept)

Equinox (Herfst-Noord/Lente-Zuid), Mabon (noordelijk halfrond), Ostara (zuidelijk halfrond) (Wicca). Neptunus ontdekt op deze dag in 1846 (Kin 108) "Laat je leven draaien rond de zonnewendes en equinoxen en voor al het andere zal worden gezorgd." Yogi Bhajan.

Limi 6. Kin 15, Blauwe Lunaire Adelaar (25 sept)

Uranus in oppositie. Beste tijd om Uranus te bekijken op haar dichtste punt tot de aarde. Uranus at opposition.

Silio 7. Kin 16, Gele Elektrische Krijger (26 sept)

7-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde Regenboogbrug-meditatie (http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm). Vandaag begint ook de vierde 113-daagse cyclus van de Heer van de dageraad: "Lord of the Dawn spectralizes his form" (4 x 113 dagen tot 21-12-2012). (lawoftime.org/return)

Dali 8. Kin 17, Rode Zelfbestaande Aarde (27 sept)

Nieuwe Maan. Tijd om naar binnen te keren en te reflecteren (na te denken). Wereldwijd gesynchroniseerde 13-daagse cyclus van meditatie: Ontwarren van de Knopen, Keer terug naar Heilige Tijd, vuurceremonie (lawoftime.org/untyingtheknots).

Silio 14. Kin 23, Blauwe Planetaire Nacht (3 okt)

7-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde Regenboogbrug-meditatie (http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm). Op deze dag in 1984 werd de Amerikaanse regering gesloten vanwege begrotings-problemen. Vandaag is ook de galactische signatuur van George Orwell, auteur van 1984. Is het Internet de Big Brother watching us?

Silio 21. Kin 30, Witte Zelfbestaande Hond (10 okt)

Dubbele wereldwijd gesynchroniseerde meditatie: Untying the Knots (lawoftime.org/untyingtheknots) en Regenboogbrug-meditatie (http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm).

Dali 22. Kin 31, Blauwe Boventoon Aap (11 okt)

Galactische terugkeer van de laatste verjaardag van José Argüelles/Valum Votan. "Neem de tijd om tijd te beoefenen en de tijd wordt omgezet in kunst."

Seli 23. Kin 32, Gele Ritmische Mens (12 okt)

Volle Maan. De Ritmische Mens danst bij het volle maanlicht om de Aarde-energieën in beweging te brengen. Op deze dag in 1966 kreeg de Jimi Hendrix Experience (met Noel Redding en Mitch Mitchell) vorm.

Gamma 24. Kin 33, Red Resonant Skywalker (13 Oct)

Vandaag de dag begint Soekot, een 7-daags Joods feest. Soekot betekent "kraam" of "tijdelijke woning." Dit festival herdenkt de 40-jarige periode waarin God de Joden opdroeg om in de woestijn te wonen voordat ze het Beloofde Land binnen konden gaan.

Limi 27. Kin 36, Gele Planetaire Krijger (16 okt)

Komeet Elenin maakt haar dichtste gang langs de Aarde. Komeet Elenin werd ontdekt op 10 december 2010 (10/10/10), precies 11 jaar na de ontdekking van de Wet van Tijd. Sommigen geloven dat dit eigenlijk geen komeet is, maar een intelligent bestuurd ruimtevaartuig. Merk ook op dat Elenin omgedraaid ninele is - of code voor 9-11 toen het zichzelf op het perihelium zag (dichtstbij de zon).

Silio 28. Kin 37, Rode Spectrale Aarde (17 okt)

7-daagse en 28-daagse Regenboogbrug-meditatie - tijdsmolecuul compleet (lawoftime.org/7777). Galactische signatuur van Chogyam Trungpa Rinpoche.

Time, Synchronicity and Calendar Change: The Visionary Life and Work of Jose Arguelles - by Stephanie South - "Homo Noosphericus" a review by John Kaminski

José Argüelles interviewed in CoSM Journal of Visionary Culture, Volume 7: Cosmic Creativity

NEW! 2011-2012 Star Traveler's 13 Moon Almanac of Synchronicity - NOW AVAILABLE!

noosphereforum.org - Origin of the Auroras

noosphereforum.org - Origin of the Auroras

www.planetartnetwork.info - Get involved, Find events near you, and More!

Pocket Synchronometers for the White Rhythmic Wizard Year Now Available!

If you like what we are doing and would like to see it continue, visit www.lawoftime.org/donate

Law of Time Press - Visit Our Bookstore

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14
Vorige Uitgaven van de Ned. Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kun je via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Untying the Knots Interactive Synchronometer - www.spacestationplaza.net Yepomera Class Yepomera Class Rainbow Bridge Meditation Untying the Knots European Rainbow Gathering Untying the Knots

Interactive Synchronometer - Click Here! Lightgrid Project Equinox Rainbow Bridge International Day of Peace Untying the Knots - Return to Sacred Time Meditation Untying the Knots - Return to Sacred Time Meditation Untying the Knots - Return to Sacred Time Meditation International Day of Peace International Day of Peace Rainbow Bridge Meditation Lightgrid Project Equinox Rainbow Bridge