Planetaire Hond Maan van Manifestatie - Noös-letter van de Foundation for the Law of Time - Ned. Uitgave #22
Sign up! | Schrijf je in
Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken   
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #20

Welkom bij de Planetaire Maan Editie
van de Noös-letter!

De crisis van de biosfeer stuwt ons voorwaarts om de volgende sprong in het bewustzijn te maken, de noösfeer. Het is de noösfeer die ons Aarde bewustzijn zal instellen op galactisch bewustzijn.

--José Argüelles/Valum Votan

13:20:Frequency:ShiftWelkom in de Planetaire Hond Maan van Manifestatie! Dit is de tiende maan van de Planetaire Service Wavespell, die de kracht bevat van planetaire manifestatie.

Zoals we merken, is dit meer een Noös-letter in plaats van een nieuwsbrief. Dus vragen we weer: Wat is de noösfeer? En hoe kunnen we het ervaren?

De noösfeer is de mentale (bescherm)huls van de planeet, het is een verenigde niet-egoïstische collectieve gemoedstoestand.

Een noösferische staat van bewustzijn manifesteren is een on-going (voortdurende) discipline. Het vereist een collectieve verschuiving van competitie naar samenwerking en co-creatie. Alleen vanuit een dergelijke staat van de geest kunnen we echt beginnen om ons voor te stellen hoe de noösfeer eruit zal zien en ervaren wat we moeten doen om er verder aan deel te nemen en te manifesteren.

De term noösfeer werd 86 jaar geleden bedacht in 1926. Ook in dit jaar ervaarde Indiase mysticus, Sri Aurobindo, de afdaling van de Overmind ("de afdaling van Krishna in het fysieke"), overleed goochelaar Harry Houdini (op 52-jarige leeftijd) en werd de Indiase spirituele leraar Sai Baba geboren.

Dit was hetzelfde jaar (1926) dat de westerse wetenschap officieel de naam "Sirius B" gaf aan de witte dwergster die in een baan om Sirius A draaide (natuurlijk wisten vele stammen, zoals de Dogon-stam in Mali dit al veel eerder).

Als een binair sterrenstelsel, draait Sirius B "de puppy" rond Sirius A "de hondster", de helderste ster aan de hemel.

13:20:Frequency:ShiftHond is het totemdier van de Planetaire Maan en betekent onvoorwaardelijke liefde en trouw. In de pulsar-kosmologie van de wavespell, voltooit de tiende positie of toon, die overeenkomt met de tiende maan, de eerste dimensie levenspulsar, die begon in de tweede maan, de Lunaire Maan van Uitdaging.

Gelegen in het sterrenbeeld Canis Major, komt Sirius samen met de Zon op als de zomer op zijn heetst is en creëert wat bekend staat als de "hondsdagen van de zomer" (noordelijk halfrond).

De Dreamspell 13 manen/28-dagen kalender of synchronometer is vooral een "Sirius programma" of uitzending met als startdatum 26 juli, gebaseerd op de opkomst van Sirius vlak voor de zon (zoals vele Egyptische kalenders). Jose Arguelles/Valum Votan noemt de 13 Manen Kalender de "absolute manifestatie van de hogere intelligentie van Sirius om ons te helpen in ons solair-galactische coördinatie, niet alleen voor 2012, maar voor 2013 en daarna — de lancering van Tijdschip Aarde 2013."

Door het volgen van de 13 manen/28-dagen cyclus verheffen we onze geest en lichaam naar solair-galactische synchronisatie met het Sirius-bewustzijn dat, door de filter van de zon naar de Aarde komt via dit harmonieuze tijdsprogramma.

Het duurt ongeveer 52 jaar voor Sirius B om een baan rond Sirius A te draaien. 52 is een sleutelgetal in het Maya-wiskundige systeem. Er zijn 52 weken in het jaar. De 52 weken (heptads) zijn een fractaal van de 52-jarige cyclus. 52 x 7 = 364 + 1 (Dag Buiten de Tijd) = 365 x 52 = 1 omloopsbaan van Sirius B. Voor meer informatie over de Sirius-code zie "Dreamspell: De Sirius Code Geopenbaard"/"Dreamspell: The Sirius Code Revealed".

In Manifesto for the Noosphere, schrijft Arguelles:

Als Sirius-kennisprogramma voor het sluiten van de cyclus en de regeneratie van het menselijk ras in de noösfeer, herstelt de Wet van Tijd de kosmische mentale frequentie voor de planeet en de geregenereerde mens.

Ik stel voor dat wanneer we de kunstmatige timing frequentie van 12:60 verlaten en terugkeren naar de organische frequentie van de natuurlijke tijd vertegenwoordigd door de 13:20, het mentale programma van de noösfeer zal opereren volgens een Sirius-instrument: de 13 manen/28-dagen kalender en zijn harmonisch gekalibreerde solair-galactische cycli van 52 jaar. Zo zal de beschaving van de noösfeer in lijn worden gebracht met (afgestemd worden op) de kosmische beschaving.

Opmerking: Op de Galactische Maya interdimensionale Sterrenkaart, heeft de positie van Sirius codegetal 9, bemiddeld door Hunab Ku, codegetal 12, "De Tempel" en in een direct kanaal onder de Omni-galactische Bron, codegetal 13.

De Planetaire Maan in één oogopslag

Star Travelers Synchroniciteiten

Synchroniciteit volgt een reeks van universele principes gebaseerd op een wiskundige matrix. Deze matrix is de primaire structuur die alle gebeurtenissen, personen en werkelijkheden zoals wij die kennen, verbindt. Hoe meer we afstemmen op deze matrix, hoe meer we de synchrone orde ervaren. Dit is het doel van de 13 Manen/28-dagen kalender. Hieronder volgen enkele voorbeelden van hoe de synchrone orde kan worden gelezen van dag-tot-dag. Als je hier nieuw bent, kun je deze 13-Manen tutorial bekijken.

Planetaire Maan van Manifestatie - Maan 10 van de 13 Manen
 (7 apr - 1 mei 2012)

In de afgelopen maan vroegen we onszelf: "Hoe kan ik mijn doel bereiken?" In de Planetaire Maan vragen we: "Hoe kan ik perfectioneren wat ik doe?"

We gaan deze maan binnen op Kin 206, Witte Spectrale Wereldoverbrugger, de desintegratie/ontbinding van het Marsiaanse programma van angst voor de dood. De eerste week van de Planetaire Maan wordt gecodeerd door I-Ching Codon 52: Meditatie/De Tempel: "Telepathie Vestigt de Tempel." 52 is de sleutelcode van het Sirius-programma - dus ben alert op Sirius en andere hogere-dimensionale communicatie.

De tweede dag van deze Maan, Kin 207 (Kin 160 - 4 Ahau in de lange telling), markeert precies één spin (een tzolkinronde van 260 dagen) tot aan 12-21-2012.

13:20:Frequency:ShiftDe vierde dag van deze maan markeert de toegang tot het Groene Centrale Kasteel van Betovering (Kin 209 - 260). Dit is de centrale matrix van synchronisatie - de tijd van magische vlucht die werd versluierd door het proces van de geschiedenis. Nu is onze kans om het parallelle universum op te pakken.

2012-2013 markeert de afronding van het proces van de groei van de materiel, dat we 'geschiedenis' noemen, en de ingang naar de spirituele/ geestelijke expansie van de Tweede Schepping. De 52 dagen van het Groene Centrale Kasteel dat begint op 10.4 (7 april) en het eindigt op 11.27 (28 mei) zijn een mogelijkheid tot tijdreizen om het hoogste voor ogen te zien aan de andere kant van de cyclus van de geschiedenis!

Deze Maan bevat ook de Rode Maan Wavespell, die duidt op zuivering en stroming - en 12 van de 13 dagen van de Witte Wind Wavespell, die verwijst naar de communicatie van de geest.

Ook op te merken zijn dag 6 en 13 van deze Maan: Kin 211, Blauwe Elektrische Aap (9 april) en Kin 218, Witte Planetaire Spiegel (16 april). Beide dagen zijn Galactische Activeringsportalen, en precies één week van elkaar - deze dagen zijn van bijzondere betekenis in de profetie van Pacal Votan.

De Blauwe Elektrische Aap is een van de 13 heldere tekens rond de buitenste rand van de sarcofaagdeksel van Pacal Votan - en Witte Planetaire Spiegel is niet alleen precies 260 dagen tot nieuwjaarsdag 2013, het is ook de Kin waarin Pacal Votan's graf werd geopend in 1952! Merk op dat kort daarna de Van Allen-stralingsgordels en het DNA werden ontdekt - twee belangrijke componenten voor de activering van de noösfeer.

Dali 1 - Kin 206, Witte Spectrale Wereldoverbrugger (4 apr)

Deze maan begint met de Spectrale Wereldoverbrugger, die staat voor de mogelijkheid om alle oude egoïstische gedachtevormen op te lossen die ons van onze hoogste capaciteit afhouden om onze gaven aan de wereld te verbeteren.

Seli 2 - Kin 207, Blauwe Kristallen Hand (5 apr)

Eén spin (260 dagen) aftelling tot 21 dec 2012! Een gelegenheid die eens in de 5200-jaar plaatsvindt om je bewustzijn telepathisch precies 260 dagen vooruit te zenden en je hoogste visie te projecteren voor deze datum, het sluiten van de cyclus en openen van de nieuwe.

Gamma 3 - Kin 208, Gele Kosmische Ster (6 apr)

Volle Maan. Goede Vrijdag. 208 is het aantal stappen die leiden tot de magische toren van Merlijn, en naar analogie naar het Groene Centrale Kasteel van Betovering, dat morgen begint. Deze dag correspondeert in fractale vergelijking ook met de 13e Maan van het Blauwe Resonant Storm jaar, de laatste Maan voor de Galactische Synchronisatie, de lancering van Tijdschip Aarde 2013 (26 juli 2013).

Kali 4 - Kin 209, Rode Magnetische Maan (7 apr)

Toetreding tot het 52-daagse Groene Centrale Kasteel van Betovering: Hof van Synchronisatie (eindigt op Spectrale 27/ 28 mei). Dit kasteel bestaat uit de wavespells van Rode Maan, Witte Wind, Blauwe Adelaar en Gele Ster. Hier hebben we 52 dagenlang de gelegenheid om te ervaren hoe het leven eruit zal zien in de post-geschiedenis, het tijdperk van de noösfeer, telepathie en de toegang tot kosmische beschaving. Begin Rode Maan Wavespell (17) van Universal Water (eindigt Planetaire 16/19 apr).

Alpha 5 - Kin 210, Witte Lunaire Hond (8 apr)

GAP-dag (Galactisch Activerings Portaal Dag). Paaszondag - Wederopstanding 2012 - "Ik ben de opstanding en het leven; wie in mij gelooft, al ware hij dood, dan toch zal hij leven: En wie zo leeft en gelooft in mij zal nooit sterven." - Jezus (Johannes 11: 25-26)

"... Alles in de natuur is wederopstanding." - Voltaire

Seli 6 - Kin 211, Blauwe Elektrische Aap (9 apr)

GAP-dag en helder teken op de sarcofaagdeksel van Pacal Votan. Knopen Losmaken - Ceremonie om de Tijd terug te brengen naar de Heilige Ronde - 13-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie van2012 (pan-holland.nl/Knopen-Losmaken)

Silio 7 - Kin 212, Gele Zelfbestaande Mens (10 apr)

Regenboogbrug-meditatie - 7-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie van 2012 (http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm).

Limi 13 - Kin 218, Witte Planetaire Spiegel (16 apr)

Magic Turtle Day (Magische Schildpad Dag). Galactisch Activerings Portaal. 84 Galactische Spins (dus 84x260 dgn) sinds de opening van het graf van Pacal Votan. 260 dagen tot aan Nieuwjaarsdag 2013. Merk op dat de psi chrono unit voor vandaag Kin 194 is, Witte Kristallen Tovenaar: de galactische signatuur van de ontdekking van het graf van de Red Queen in Temple XIII (1 juni 1994). Het waren deze twee graven die de Cosmic History Chronicles hebben ontgrendeld.

Silio 14 - Kin 219, Blauwe Spectrale Storm (17 apr)

Regenboogbrug-meditatie - 7-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie van 2012 (http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm).

Spectrale Storm roept beelden op van de spectrale kleuren van de aurora's die door zonnestormen worden geactiveerd. Klik hier om foto's van de meest recente aurora's te zien.

Gamma 17 - Kin 222, Witte Magnetische Wind (20 apr)

Begin Wind-Wavespell (18) van Spirit/de ziel. (eindigt Spectrale 1 / 2 mei)

Alpha 19 - Kin 224, Geel Elektrisch Zaad (22 apr)

Knopen Losmaken - Ceremonie om de Tijd terug te brengen naar de Heilige Ronde - 13-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie 2012 (pan-holland.nl/Knopen-Losmaken

Silio 21 - Kin 226, Witte Boventoon Wereldoverbrugger (24 apr)

Regenboogbrug-meditatie - 7-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie van 2012 (http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm).

Silio 28 - Kin 233, Rode Kristallen Hemelwandelaar (1 mei)

Regenboogbrug-meditatie - 7-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie van 2012 (http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm).

Kristallen Hemelwandelaar maakt profetie Universeel - Wij zijn de levende profetie ...

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter:
#1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21
Vorige edities van de Ned. Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kun je via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
(vertaling voor Nederland en België door Marjon van PAN-Holland)
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

 

Link to Moon Phases for Rhythmic Wizard Year Link to Rainbow Bridge Meditation Instructions Link to Rainbow Bridge Meditation Instructions Link to Rainbow Bridge Meditation Instructions Link to Rainbow Bridge Meditation Instructions Untie the Knots Ceremony description Untie the Knots Ceremony description Untie the Knots Ceremony description Link to Rainbow Bridge Meditation Instructions Link to "Galactic Synchronization" Twitter PageLink to "Galactic Synchronization" Facebook Page