Solaire Jaguar Maan van Intentie - Noös-letter van de Foundation for the Law of Time - Ned. Uitgave #21
Sign up! | Schrijf je in
Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken   
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #20

Welkom bij de Solaire Maan Editie
van de Noös-letter!

Galactic Moon Totem: HawkWelkom in de Solaire Jaguar Maan van Intentie van de Noös-letter van de Stichting voor de Wet van Tijd! Dit is de negende maan van de Planetaire Service Wavespell, die de kracht bevat van Solaire Intentie.

De tweede dag van deze maan brengt een volle maan en op Solaire Maan 14, Kin 191 - Blauwe Solaire Aap - begint de 2012 lente-equinox (herfst-equinox op het zuidelijk halfrond). Dit is een tijd van grote verschuiving in de vibratie van energie-patronen.

De context van de werkelijkheid waarbinnen wij opereren, is aan het veranderen. We worden opnieuw bedraad - van binnen uit. Deze nieuwe bedrading wordt aangebracht binnen onze corpus callosum daar we ontwikkeld worden tot de erkenning van een nieuwe zintuig: de holomind perceiver of vernederlandst de holomind waarnemer.

We worden opgeroepen om te zuiveren en ons leven simpeler te maken om zo bij dit proces te helpen. We gaan van lineair bewustzijn naar radiaal bewustzijn. Radiaal bewustzijn betekent dat beide hersenhelften worden geactiveerd en tegelijkertijd werken.

De synchrone codes helpen ons bij dit proces door ons wegenkaarten van innerlijke tijd te geven en een systeem om te volgen.

Boeddhistische leringen leren ons dat de wortel van al het lijden verlangen is en gehechtheid. Verlangen en gehechtheid doen het lagere emotionele lichaam voortduren en creëren een gevoel van egoïsme. Dit zijn allemaal functies van onze vijf zintuigen.

Door meditatie kunnen we doordringen tot deze illusoire tape-loops. (wij zeggen: "de naald blijft steken of de plaat/cd blijft hangen) Yogananda noemt het 't afsluiten van de 'five sense telephones' (seintje of belletje van de vijf zintuigen, zie voorbeeld). De Wet van Tijd gaat nog een stap verder en zegt dat nadat we de belletjes van de vijf zintuigen hebben uitgeschakeld, we het zesde zintuig willen en kunnen openen, dat bekend staat als de holomind perceiver (waarnemer).

De activering van dit nieuwe zintuig is de integratie van ons drie-dimensionale fysieke lichaam met ons vierdimensionale etherische lichaam en onze vijf-dimensionale licht- of electronisch lichaam.

Dit nieuwe zintuig is het orgaan van ons psychische leven dat zichtbaar wordt gemaakt. De hersenen van de noösfeer (mentale sfeer van de Aarde) is een functie van de holomind waarnemer.

Eenmaal geactiveerd, werkt de holomind waarnemer of zevende mentale sfeer samen met de noösfeer en het vijf-dimensionale zelf. Voor meer informatie zie Book of the Cube.

In de pulsar-geometrie staat de negende toon voor de tweede of Solaire Toren van de vierdimensionale tijd-pulsar: tonen 1-5-9-13. De Solaire Toren neemt de energie van de achtste Galactische Toon, comprimeert het in de Solaire Toren en leidt het dan omhoog door de volgende drie kamers: Planetaire, Spectrale en Kristallen. Let op: de zonne-energie bereikt de Planetaire kamer het eerst, net zoals de zonnevlam het elektromagnetische veld van de Aarde bereikt. (voor een plaatje van de wavespell, tonen en kamers, kijk hier)

Volgens de galactische tijdwetenschap zijn zonnevlammen een functie van zonne-initiaties die zich voordoen in de kern van de zon of solar logos. Massieve ontladingen betekenen dat de zon belangrijke interne inwijdingen ondergaat.

Deze initiaties gaan over de manifestatie van de manieren en niveaus van wat wij kosmisch bewustzijn noemen, die naar beneden zijn gekomen om de levende materie van planeten zoals de Aarde beïnvloeden.

Naarmate de zonne-activiteit toeneemt, versnelt het de nieuwe frequentie in ieder van ons. We zullen al spoedig leren dat we de ultieme supercomputer en uitzend/ontvangststation ZIJN. Alle technologie is gemaakt op basis van deze supercomputer die zich in onze geest bevindt.

Elk facet van de technologie is gebaseerd op een bepaalde geestkracht, die onze primitieve geest paranormaal of bovennatuurlijk noemt.

Bijvoorbeeld, de camera is afgeleid van de kracht van het geheugen; de radio is afgeleid uit de kracht van helderhorendheid en afstemming of de mogelijkheid om af te stemmen op verschillende frequenties en stations van bewustzijn; de televisie is vergelijkbaar met de radio, alleen brengt het de kwaliteit van visie en helderziendheid; de trein, auto en het vliegtuig zijn gebaseerd op ons vermogen tot bilocatie (op twee plaatsen tegelijkertijd zijn) en tijdreizen en het internet en al zijn toepassingen is gebaseerd op onze telepathische vermogens, eenwording en directe afstemming op de bron om ogenblikkelijk kennisoverdracht te bereiken over elk onderwerp dat we kiezen.

Waarom hebben we dan, met al deze geweldige technologie, nog steeds een gevoel van onderdrukking, depressie, angst voor oorlog en de overheid? Deze cyclus is nog steeds onder controle van de patriarchale Big Brother machine. Als 'Big Brother is watching' ons allemaal, dan waar zijn de zusters?

De Galactische Maan in één oogopslag

Galactic Moon At A Glance Graphic

Announcing: Fully-Coded interactive 13 Moon Calendar with All Codes of the Law of Time! Click here to see the current moon
De plaatjes verwijzen naar verschillende pagina's. Een aantal zijn er inmiddels ook in het Nederlands:
over het orakel , de codon-kubus en de Elder Futhark runes en de PSI-bank...

Star Travelers Synchroniciteiten

Synchroniciteit volgt een reeks van universele principes gebaseerd op een wiskundige matrix. Deze matrix is de primaire structuur die alle gebeurtenissen, personen en werkelijkheden zoals wij die kennen, verbindt. Hoe meer we afstemmen op deze matrix, hoe meer we de synchrone orde ervaren. Dit is het doel van de 13 Manen/28-dagen kalender. Hieronder volgen enkele voorbeelden van hoe de synchrone orde kan worden gelezen van dag-tot-dag. Als je hier nieuw bent, kun je deze 13-Manen tutorial bekijken.

Solaire Jaguar Maan van Intentie - Maan 9 van de 13 Manen
 (7 mrt - 3 apr 2012)

In de vorige maan vroegen we: Leef ik wat ik geloof? In deze maan vragen wij ons zelf: Hoe kan ik mijn doel bereiken?

Het totemdier van deze Maan is de jaguar. De jaguar is het spirituele dier, nagual, van de oude Maya-zieners en sjamanen. De mystieke jaguar is een geweldig goede shapeshifter en herinnert ons aan de mogelijkheid om onze waarnemingen en omstandigheden opnieuw vorm te geven en om ons leven te bekijken vanuit verschillende dimensies.

Alle 28 dagen van deze maan zitten we in het 52-daagse Gele Zuidelijke Kasteel van Geven: Inclusief het einde van de Hond-Wavespell van Liefde, de hele Nacht-Wavespell van Overvloed en de eerste 10 dagen van de Krijger-Wavespell van Onbevreesdheid. Klinkt als een goede tijd om onze overvloed zonder angst te delen met liefde voor iedereen!

De Solar Moon komt overeen met de 9e toon van de Wavespell, de derde fase van de vierdimensionale tijd-pulsar (tonen 1, 5, 9, 13) en de tweede helft van het Mind-tijd boventoon-pulsar (tonen 4 en 9). Voor meer informatie over pulsars, zie Book of the Transcendence.

In de Galactic Density Spiral Wave Cycles van de terugkeer van de Heer van de Dageraad (zeven 113-daagse cycli, die eindigen op 21-12-2012) en de Terugkeer van de Echte Heilige Kracht (zeven 144-daagse cycli, eindigend op 26-7-2013/Galactische Synchronisatie) zitten we:

  1. In de tweede helft van de vijfde 113-daagse cyclus: "Heer van de Dageraad Manifesteert Kosmische Uitstraling"
  2. In de tweede helft van de vierde 144-daagse cyclus: "Geef Vorm aan de Echte Heilige Kracht"
    (Voor meer informatie, zie lawoftime.org/return). Volg ons op Facebook en Twitter om deze cycli te volgen.)

Ook van belang is dat de dagen 17-23 van deze maan overeenkomen met de mysterieuze Zeven Verloren Generaties (Kin 194-200). Leer meer over de Zeven Verloren Generaties met de 7:7::7:7 Telektonon Revelation kit.

Dali 1 - Kin 178, Witte Solaire Spiegel (7 mrt)

Eerste dag van de Solaire Maan! De eerste dag van deze maan is de Solaire toon, dezelfde als deze Maan, dat de kracht van deze 28-daagse cyclus verhoogt en wat ook betekent dat het vandaag een Magic Turtle Day is!!

Seli 2 - Kin 179, Blue Planetaire Storm (8 mrt)

Volle Maan. Planetaire Storm perfectioneert zelf-opwekking. Bekijk de aurora's van de laatste geomagnetische storm die door de zonne-uitbarstingen werden geactiveerd. De aurora's vertegenwoordigen de energie die bewust zal worden benut door een verenigd telepathisch collectief voor het creëren van de circumpolaire regenboogbrug.

Limi 6 - Kin 183, Blauwe Magnetische Nacht (12 mrt)

Begin Blauwe Nacht Wavespell (15) van Overvloed (eindigt op Solaire 18 / 24 mrt).

Silio 7 - Kin 184, Geel Lunair Zaad (13 mrt)

Galactische activeringsportaaldag. Regenboogbrug-meditatie - 7-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie van 2012 (http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm)

Dali 8 - Kin 185, Rode Elektrische Slang (14 mrt)

Begin 65-daagse Rode Galactische Spectrum, Seizoen van Levenskracht (eindigt Spectrale 16 / 17 mei). Knopen Losmaken - Ceremonie om de Tijd terug te brengen naar de Heilige Ronde - 13-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie 2012 (pan-holland.nl/Knopen-Losmaken)

Kali 11 - Kin 188, Gele Ritmische Ster (17 mrt)

De Kin van vandaag, Gele Ritmische Star, is de datum van de conceptie van de "Superhombre" (Superman) op Aarde, volgens een gechannelede buitenaardse tekst met de titel "Inleiding tot de kosmische wetenschap". Deze tekst is te vinden, volledig weergegeven als Appendix in het Book of the Avatar, Cosmic History Chronicles Volume II.

De sterrewezens zijn hier! Zie dit mainstream nieuwsbericht over de vele UFO-waarnemingen in 2012 tot nu toe

Silio 14 - Kin 191, Blauwe Solaire Aap (20 mrt)

Equinox (Lente noordelijk halfrond / Herfst zuidelijk halfrond). Magic Turtle Day (Magische Schildpad-dag) en Regenboogbrug-meditatie - 7-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie van 2012 (http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm)

Bekijk de afdaling van Kukulkan/Quetzalcoatl van de trappen van de piramide van El Castillo in Chichen Itza.

Seli 16 - Kin 193, Rode Spectrale Hemelwandelaar (22 mrt)

Nieuwe Maan. Spectrale Hemelwandelaar (Kin 193) duidt op de laatste katun van het hoogtepunt van de klassieke Maya-beschaving, de volgende zeven katuns staan bekend als de Zeven Verloren Generaties ...

In Lak'ech.

Gamma 17 - Kin 194, Witte Kristallen Tovenaar (23 mrt)

Eénjarige herdenkingsdag van de hemelvaart van Valum Votan. Kin 194 is de Eerste van de Zeven Verloren Generaties. De komende zeven dagen zullen een fractale herhaling zijn van de mysterieuze Zeven Verloren Generaties van de Maya's en tevens een fractaal van de zeven laatste manen in de aanloop naar 21 december 2012, het afsluiten van de cyclus. Een goede gelegenheid om diep te mediteren met de kern van de Aarde en de psi bank om je sterrengeschiedenissen op te halen...

Om meer te leren over de Zeven Verloren Generaties, zie de Telektonon Profetie van Pacal Votan en de 7:7::7:7 Telektonon Revelation kit (Telektonon Openbaring).

Alpha 19 - Kin 196, Gele Magnetische Krijger (25 mrt)

Begin Krijger Wavespell (16) van Intelligentie (informatie). Zie wat de Inuit zeggen over de veranderingen op aarde.

Silio 21 - Kin 198, Witte Elektrische Spiegel (27 mrt)

Kin 198 - Als je de letters van het woord "Synchronotron" vertaalt met eenvoudige alfabetische numerologie levert dat een totaal op van 198. Regenboogbrug-meditatie - 7-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie van 2012 (http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm)

Dali 22 – Kin 199, Blauwe Zelfbestaande Storm (28 mrt)

Galactische signatuur van Sri Aurobindo, Alice Bailey en Mevlana. 

Geïnspireerd door Sri Aurobindo, begon de Moeder de Auroville gemeenschap in India. Het doel van Auroville is het realiseren van menselijke eenheid - in verscheidenheid. Het wordt erkend als het eerste en enige internationaal goedgekeurde lopende experiment in menselijke eenheid en transformatie van het bewustzijn, ook wat betreft - praktisch onderzoek naar - duurzaam wonen en de toekomstige culturele, milieu-, sociale en spirituele behoeften van de mensheid. http://www.auroville.org/

Gamma 24 – Kin 201, Rode Ritmische Draak (30 mrt)

Maan Buiten de Tijd. Dit verwijst naar Moon 6 van de 13 Manen die 2012-2013 coderen (13 dec 2012 - 9 jan 2013), waarin de Grote Cyclus van de Geschiedenis eindigt op 12-21-2012 en een nieuwe cyclus begint. Deze Maan Buiten de Tijd begint over 259 dagen vanaf vandaag!

Silio 28 – Kin 205, Rode Planetaire Slang (3 apr)

Spirit Tower, 28-daagse Telektonon Earth Spirit Speaking Tube (Telektonon betekent letterlijk: Aarde Geest Spreekbuis) Circuit van de Hemel (Uranus) naar de Aarde voltooid. Regenboogbrug-meditatie - 7-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie van 2012 (http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm)

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter:
#1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20
Vorige edities van de Ned. Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kun je via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

 

Link naar de Maanfasen voor dit Witte Ritmische Tovenaarjaar Untie the Knots Ceremony description Link to Rainbow Bridge Meditation Instructions Link to Rainbow Bridge Meditation Instructions Link to Rainbow Bridge Meditation Instructions Link to Rainbow Bridge Meditation Instructions Beschrijving Ceremonie Knopen Losmaken Ceremonie Beschrijving Ceremonie Knopen Losmaken Ceremonie Beschrijving Ceremonie Knopen Losmaken Ceremonie Link naar Regenboogbrug Meditatie Instructies Link to "Galactic Synchronization" Twitter PageLink to "Galactic Synchronization" Facebook Page