Resonante Aap Maan van Afstemming - Noös-letter van de Foundation for the Law of Time - Ned. Uitgave #19
Sign up! | Schrijf je in
Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken   
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #17

Welkom bij de Resonante Maan Editie
van de Noös-letter!

Rhythmic Moon Totem: LizardWelkom in de Resonante Aap Maan van Afstemming van de Noös-letter van de Stichting voor de Wet van Tijd! Dit is de zevende maan van de Planetaire Service Wavespell en de eerste Maan van 2012.

We zitten in een tijd waar onze traditionele gedachtenstructuren afbrokkelen en zo een opening creëren, zodat er een nieuwe en lichtere energie naar boven kan komen. In deze tijd van enorme veranderingen worden we opgeroepen om onszelf te transformeren van binnenuit.

2012 markeert het jaar van de Grote Zelf-Transformatie. Dit betekent een bereidheid om de geschiedenis van onze geconditioneerde persoonlijkheid of concepten over het leven en het universum over te geven, zodat we een hogere waarheid kunnen belichamen. We hebben aanwijzingen gehad, intuïtie en perifere visioenen van een grotere realiteit, maar nu is het tijd om deze dimensies in te gaan en ons bewustzijn te vergroten met de grote werkelijkheid die we bewonen.

Nu kunnen we beginnen om onze geest te doordrenken met de hoogste gedachtevormen en bewust werken om versleten programma's te vervangen met nieuwe van allesomvattend galactische bewustzijn. Het is aan ons allen om ons eigen stukje bij te dragen voor het verhogen van de collectieve vibratie die nieuw leven brengt.

Het totemdier van deze maan is de aap met zijn kracht van spel en illusie. De Aap herinnert ons eraan dat wat we waarnemen met onze zintuigen en 'werkelijkheid' noemen, geen bestaan​is van vaste aard.

Onze wereld is constant in een beweging van verschijnen en verdwijnen. De realiteit waarin we ons bevinden, is niet dezelfde realiteit als waarin de mensen drie eeuwen geleden leefden. We leven in een hele andere tijd en bewustzijnsdimensie, die snel aan het veranderen is.

De Aap herinnert ons eraan dat, om ware kennis te bereiken, we moeten leren het oppervlak van de illusie te doordringen om te zien wat er achter zit. Dit is het jaar ervoor.

In de wavespell vertegenwoordigt de zevende toon (en zevende maan) het middelpunt tussen de eerste en de dertiende toon. Het is de spiegelreflector van de dimensies, het middelpunt van afstemming.

Door resonante afstemming doorzien we illusie.

Hoe kunnen we afstemmen op onze hoogste natuur, zodat ons dagelijkse persoonlijke zelf fuseert met ons volledige evolutionaire potentieel? Hoe kunnen we afstemmen op onze cellulaire lichaam, zodat we een volledige en complete transformatie van binnen naar buiten ervaren? Hoe kunnen we onze normale waarneming verheffen tot de realiteit van de hogere dimensies? Dat zijn vragen die we zowel deze maan als dit jaar kunnen gaan verkennen.

Het systeem van de synchrone orde en de 13-Manenkalender biedt vele hulpmiddelen om onze geest te heroriënteren naar een hogere werkelijkheid en ons te helpen om toegang te krijgen tot verschillende frequenties van het bewustzijn.

Wanneer we ons bewustzijn te veranderen, dan komen we in een andere wereld; zoiets als deel uitmaken van een nieuwe film waarin we een nieuw script krijgen.

Als we ons inleven in deze nieuwe film of parallel script, beginnen we personen op te merken of kennis te verkrijgen, waarvan we het bestaan niet kenden toen we in de andere film zaten. Alsof je voor het eerst een nieuw woord leert en dan zie je dat woord ineens overal. Dit is omdat je antenne is afgestemd geraakt op een hogere trilling.

2012 biedt ons de gelegenheid om onze trilling te verhogen in de kosmische herinnering dat het universum enorm is, God is oneindig, en alles is mogelijk.

De Resonante Maan in één oogopslag

Rhythmic Moon At-A-Glance Untie the Knots Meditation Untie the Knots Meditation Untie the Knots Meditation Rainbow Bridge Link Rainbow Bridge Link Rainbow Bridge Link Interactive Synchronometer! Space Station Plaza Circumpolar Rainbow Bridge Meditation Knopen Losmaken Meditatie Untie the Knots Meditation Untie the Knots Meditation Rainbow Bridge Link

Star Travelers Synchroniciteiten

Synchroniciteit volgt een reeks van universele principes gebaseerd op een wiskundige matrix. Deze matrix is de primaire structuur die alle gebeurtenissen, personen en werkelijkheden zoals wij die kennen, verbindt. Hoe meer we afstemmen op deze matrix, hoe meer we de synchrone orde ervaren. Dit is het doel van de 13 Manen/28-dagen kalender. Hieronder volgen enkele voorbeelden van hoe de synchrone orde kan worden gelezen van dag-tot-dag. Als je hier nieuw bent, kun je deze 13-Manen tutorial bekijken.

Resonante Maan van Afstemming - Maan 7 van de 13 Manen
 (10 jan - 6 feb 2012)

In deze maan vragen we: "Hoe kan ik mijn diensten afstemmen op anderen?" Dit komt neer op een fundamenteel punt van dienstverlening; het helpen van anderen om een behoefte te vervullen. Vervult je dienst alleen je eigen verlangens of is het ook gericht op de behoeften van het collectieve geheel? De maan van afstemming is ook de zevende van dertien Manen en de middelste van de 13 Manen-cyclus - een geweldige kans om je eigen meditatie-oefeningen kracht bij te zetten en je bewustzijn af te stemmen op de Allerhoogste.

Cosmic History Chronicles - Buy 1 get 2nd Volume of Your Choice FREEDali 1 - Kin 122, Witte Boventoon Wind (10 jan)

Welkom in de Resonante Maan van Afstemming! Het totemdier van deze maan is de aap en staat voor spelen, magie en illusie. Hoe kunnen we onze dienstverlening afstemmen op anderen?

Cosmic History Chronicles - Buy 1 get 2nd Volume of Your Choice FREEAlpha 5 - Kin 126, Witte Solaire Wereldoverbrugger (14 jan)

Galactische signatuur van de geboorte van de Kinderen van OMA (Original Matrix Obtained).

Cosmic History Chronicles - Buy 1 get 2nd Volume of Your Choice FREESilio 7 - Kin 128, Gele Spectrale Ster (16 jan)

Regenboogbrug-meditatie - 7-Daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie 2012 (http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm)

Cosmic History Chronicles - Buy 1 get 2nd Volume of Your Choice FREEDali 8 - Kin 129, Rode Kristallen Maan (17 jan)

Vandaag begint de 4-daagse harmonische bekend als "Lunaire Verwerking: Formuleer Vrije Wil van Uitdaging".
Deze 4-daagse cyclus vormt de kern-harmonische, de mystieke leegte, van de 260-daagse Tzolkin.

Cosmic History Chronicles - Buy 1 get 2nd Volume of Your Choice FREEGamma 10 - Kin 131, Blauwe Magnetische Aap (19 jan)

Begin van de Blauwe Aap Wavespell (11) van Magie (eindigt op Resonant 22/ 31 jan). Blauwe Aap Wavespell in de Resonante Aap Maan!

Cosmic History Chronicles - Buy 1 get 2nd Volume of Your Choice FREEKali 11 - Kin 132, Gele Lunaire Mens (20 jan)

Lunaire Mens is een 'helder teken' op de deksel van de sarcofaag van Pacal Votan, die verwijst naar de menselijke terugkeer naar harmonie met de cycli van de natuur. Vandaag eindigt de 4-daagse "mystieke leegte" centrale harmonische van de Tzolkin.

Cosmic History Chronicles - Buy 1 get 2nd Volume of Your Choice FREELimi 13 - Kin 134, Witte Zelfbestaande Tovenaar (23 jan)

Knopen Losmaken - Ceremonie om de Tijd terug te geven aan de Heilige Ronde - 13-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie 2012 (pan-holland.nl/Knopen-Losmaken)

Cosmic History Chronicles - Buy 1 get 2nd Volume of Your Choice FREESilio 14 - Kin 135, Blauwe Boventoon Adelaar (23 jan)

Nieuwe Maan. Regenboogbrug-meditatie (http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm)

Cosmic History Chronicles - Buy 1 get 2nd Volume of Your Choice FREEDali 15 - Kin 136, Gele Ritmische Krijger (24 jan)

Solaire verjaardag van José Argüelles/Valum Votan - galactische boodschapper 108X - meer over zijn leven en werk: Time, Synchronicity and Calendar Change: The Visionary Life and Work of José Argüelles (lawoftime.org/time-sync).
(Tijd, Synchroniciteit en Kalenderverandering: Het Visionaire Leven en Werk van José Argüelles)

Cosmic History Chronicles - Buy 1 get 2nd Volume of Your Choice FREESeli 16 - Kin 137, Rode Resonante Aarde (25 jan)

De Resonant Aarde verwijst naar het spirituele wezen dat huist in de kern van de Aarde... Vandaag een jaar geleden werd de sarcofaag en de tombe van Pacal Votan voorgoed bezegeld door het Mexicaanse Nationale Instituut voor Antropologie en Geschiedenis.

Cosmic History Chronicles - Buy 1 get 2nd Volume of Your Choice FREESilio 21 - Kin 142, Witte Kristallen Wind (30 jan)

Regenboogbrug-meditatie - (http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm)

Cosmic History Chronicles - Buy 1 get 2nd Volume of Your Choice FREESeli 23 - Kin 144, Geel Magnetisch Zaad (1 feb)

Begin Geel Zaad Wavespell (12) van opbloeiing (eindigt op Galactic 7/13 feb). De naam "februari" heeft obscure wortels en verwijst naar een oude Romeinse ceremonie die te maken heeft met het (profetisch) lezen van ingewanden. Kalenderhervorming en de Toekomst van de Menselijke Beschaving, door José Argüelles/Valum Votan.

Cosmic History Chronicles - Buy 1 get 2nd Volume of Your Choice FREEKali 25 - Kin 146, Witte Elektrische Wereldoverbrugger (3 feb)

Begin 10-daagse "Omega GAP" reeks - 10 dagen-op-een-rij van Galactische Activeringsportalen (eindigt op Galactische 6/12 feb 12).

Cosmic History Chronicles - Buy 1 get 2nd Volume of Your Choice FREEAlpha 26 - Kin 147, Blauwe Zelfbestaande Hand (4 feb)

Knopen Losmaken - Ceremonie om de Tijd terug te geven aan de Heilige Ronde. (pan-holland.nl/Knopen-Losmaken)

Cosmic History Chronicles - Buy 1 get 2nd Volume of Your Choice FREESilio 28 - Kin 149, Rode Ritmische Maan (6 feb)

Regenboogbrug-meditatie - (http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm). Iedereen Tegelijk, Verander de kalender!

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter:
#1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18
Vorige edities van de Ned. Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kun je via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Untie the Knots Meditation