Boventoon Pauw Maan van Uitstraling - Noös-letter van de Foundation for the Law of Time - Ned. Uitgave #17
Sign up! | Schrijf je in!
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #17

Welkom bij de Boventoon Maan Editie
van de Noös-letter!

De hele betekenis van het Sluiten van de Grote Cyclus is dat binnen dit korte tijdsbestek de mogelijkheid ligt voor een groot spiritueel ontwaken onder de hele mensheid. -José Argüelles/Valum Votan

Cosmic History Chronicles - Buy 1 get 2nd Volume of Your Choice FREEWelkom in de Boventoon Pauw Maan van Uitstraling van de Noös-letter van de Foundation for the Law of Time! Dit is de vijfde maan van het Planetaire Service Wavespell.

De vijfde toon (en vijfde maan) vertegenwoordigt de commando-toren van dit 13-Manen Nacht/Overvloed wavespell van het Ritmische Tovenaarjaar. De vijfde maan vertegenwoordigt ook de vijfde kracht, de intelligentie die opereert in het centrum van elke matrix van de materie, waar de vier krachten worden geactiveerd door de centrale vijfde kracht.

Deze maan begint met de Wereldoverbrugger-dood-wavespell. Dit is de zesde van de twintig wavespells en de Wereldoverbrugger is het 6de van de twintig zonnezegels. Er zijn 66 boeken in de Bijbel, waarvan het Boek van Openbaring de 66e (6 x 11) is. In deze maan is het ook één spin (Tzolkinronde) geleden sinds het overlijden van José Argüelles/Valum Votan op Boventoon Maan 24 (8 december). Deze dag markeert tevens de 31e verjaardag van het overlijden van John Lennon.

Het totemdier van deze maan is de pauw. Pauw is het teken van onsterfelijkheid, de opstanding en het leven na de dood in Egypte, India, China en de Griekse mythologie. Het is de vogel, die het meest verwant is aan de feniks, die oprijst uit de vlammen en de as van zijn brandstapel.

We moeten sterven aan het oude om de uitstraling van het nieuwe te worden. Door het tumult van het fysieke aardse bestaan moeten we door de dood heen naar de opstanding, door de lichtgevende draad te herinneren die ons bewustzijn en ziel reis uitbreidt tot de oorspronkelijke missie en de wereld-systemen voorafgaand en voorbij deze. Dit leven is slechts een test. Dit is de voorbijgaande wereld, waar alles wat we zien slechts een herinnering is.

"Je ziet alleen het midden van het leven, je ziet niet het begin of het einde. Het is zelfs niet redelijk om aan te nemen dat de dood het einde is - dat wij, die zo intelligent en vol leven zijn, ophouden te bestaan zodra we in dood-slaap vallen. De hele mens is een cluster van de creatieve gedachten en het bewustzijn van God, wat de fysieke dood niet kan vernietigen. ALS de dood het einde zou zijn, dan is er geen God en zijn er geen gerealiseerde meesters - het is allemaal een hoop onzin. De grote geesten zou u niet verzoeken om beter te worden, want wat zou het nut zijn als we, goed of slecht, allemaal worden weggegooid aan het einde van het leven. Wat zou de waarde zijn van de Geschriften? ... Dus waar is de hemel?

“De hemel, de vierde dimensie, de astrale wereld zit net achter de grove trilling van dit fysieke rijk. Op de astrale planeten is het leven niet afhankelijk van adem of voedsel of zuurstof. Dit is geen fantasie van een overspannen verbeelding ... maar men moet zich spiritueel ontwikkelen om de hogere krachten en wetten van het leven te ervaren en te begrijpen. Wanneer je het leven begrijpt, dan weet je dat het meer is dan zijn fysieke componenten. Gerealiseerde zielen kunnen de wetten van de hogere werelden bedienen, ook al zijn ze in een fysiek lichaam geïncarneerd. Omdat je deze dingen niet ziet, denk je dat ze niet waar kunnen zijn. Maar je moet beseffen dat je ervaringswereld maar een oneindig klein deel is van de schepping van de Heer."
-Yogananda.

De Boventoon Maan in één oogopslag

Overtone Moon At-A-Glance

Star Traveler's Synchroniciteiten

Synchroniciteit volgt een reeks van universele principes gebaseerd op een wiskundige matrix. Deze matrix is de primaire structuur die alle gebeurtenissen, personen en werkelijkheden zoals wij die kennen, verbindt. Hoe meer we afstemmen op deze matrix, hoe meer we de synchrone orde ervaren. Dit is het doel van de 13 Manen/28-dagen kalender. Hieronder volgen enkele voorbeelden van hoe de synchrone orde kan worden gelezen van dag-tot-dag. Als je hier nieuw bent, kun je deze 13-Manen tutorial bekijken.

Boventoon Pauw Maan van Uitstraling
Maan 5 van de 13 Manen
(15 nov - 12 dec 2011) 

In de Boventoon Maan van Uitstraling vragen we: "Hoe kan ik mezelf het best bekrachtigen?" In de vorige manen hebben we: (1) Ons doel geïdentificeerd, (2) De uitdagingen/ belemmeringen voor het bereiken van dat doel geïdentificeerd, (3) Besloten hoe we het beste het grotere geheel dienen door het uiten van onze doelstelling, en (4) De vormbepaald die deze dienstverlening zal nemen. In de Boventoon Maan is het aan ons om onszelf te bekrachtigen om deze visie in beweging te zetten. Het is volledig aan jou - want jij ziet het NIEUWE voor je - dit is NIEUW terrein en niemand kan dit mogelijk maken, behalve JIJ.

Dali 1 - Kin 66, Witte Magnetische Wereldoverbrugger (15 nov)

Vandaag begint de Boventoon Maan en begint ook de Wereldoverbrugger Wavespell - kracht van de Dood. "Trek de Magnetische Kracht aan van de Dood. "Hoe kunnen we onze oude huid afleggen en kunnen we weer opleven in onze zuiverste essentie?" Lees meer.

Kali 4 - Kin 69, Rode Zelfbestaande Maan (18 nov)

Galactische Activaterings Portaaldag. Wereldwijd gesynchroniseerde 13-daagse meditatie-cyclus: De Knopen Losmaken - Laat de Tijd terugkeren naar de Heilige Ronde. (lawoftime.org/untyingtheknots). Galactische signatuur van Harry Potter auteur J.K. Rowling.

Silio 7 - Kin 72, Gele Resonante Mens (21 nov)

Galactische Activaterings Portaaldag. 7-Daagse cyclus van de wereldwijd gesynchroniseerde Regenboogbrug-meditatie (http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm).

Kali 11 - Kin 76, Gele Spectrale Krijger (25 nov)

Nieuwe Maan. Islamitisch Nieuwjaar (1433) begint bij zonsondergang en eindigt de volgende dag bij zonsondergang, markeert de eerste dag van de Hejira kalender en herdenkt Mohammed's reis van Mekka naar Medina (16 juli 622 AD). Galactische signatuur van een aantal prominente artiesten, waaronder B.B. King, Dave Matthews, Bob Weir en dichter en creatief kunstenaar Allen Ginsberg. Gele Spectrale Krijger bevrijdt door onbevreesd vragen. Ginsberg met Bob Dylan bij graf van J. Kerouac.

Alpha 12 - Kin 77, Rode Kristallen Aarde (26 nov)

Eén spin sinds de Japanse tsunami (11-3-11), die plaatsvond in de Wereldoverbrugger-wavespell. In de Planeet Holon ligt Japan in de Wereldoverbrugger zone die correspondeert met de planeet Mars. Vandaag ook Kubusreis, dag 6: Wereldoverbrugger kracht van de dood.

Silio 14 - Kin 79, Blauwe Magnetische Storm (28 nov)

7-Daagse cyclus van de wereldwijd gesynchroniseerde Regenboogbrug-meditatie (http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm). Dag van de Nieuwe Dans (Tibetaans) / Bodhisattva Witte Tara Dag (Tantrisch Boeddhistisch). Nu is de tijd om onze energie te trekken en de nieuwe dans te dansen van katalyserende eenwording. Ook verjaardag van William Blake (1757) en Turks medium van Het Kennis Boek, Mevlana (Bulent Corak).

Gamma 17 - Kin 82, Witte Zelfbestaande Wind (1 dec)

13-Daagse cyclus van gesynchroniseerde meditatie: De Knopen Losmaken - Laat de Tijd terugkeren naar de Heilige Ronde. (.pan-holland.nl/Knopen-Losmaken) Ook de eerste dag van december in de Gregoriaanse 12-maanden kalender. "December" is de twaalfde maand, maar komt van 'deca', het Latijnse woord dat 10 betekent...

Silio 21 - Kin 86, Witte Galactische Wereldoverbrugger (5 dec)

7-Daagse cyclus gesynchroniseerde meditatie: Circumpolaire Regenboogbrug (PAN-Holland.nl/RBB_meditatie). Op deze dag (5 december 1945) begon de Bermuda Driehoek mythe nadat honderden schepen verdwenen, gelijktijdig met het optreden van vreemde paranormale activiteiten.

Gamma 24 - Kin 89, Rode Spectrale Maan (8 dec)

Precies 260 dagen (een galactische spin) sinds Valum Votan's hemelvaart. "Het sluiten van de cyclus is een kosmische gebeurtenis, een zeldzame doorgang in de eeuwigheid (aeon). De aeon is de onmogelijk immense cyclus waarin alle andere cycli ingebed zitten en is zelf slechts een fractaal van een goddelijk gedachtemoment. "José Argüelles/Valum Votan

"How to Save the World" (Hoe de Wereld te Redden)

Alpha 26 - Kin 91, Blauwe Kosmische Aap (10 dec)

Volle Maan. Dag van de Mensenrechten (VN). 22e Verjaardag van de Ontdekking van de Wet van Tijd in het Museum van Tijd, Génève, Zwitserland: definitie van de 12:60 kunstmatige en de 13:20 natuurlijke tijdfrequenties. Totale maansverduistering vandaag, zichtbaar in het grootste deel van Europa, Oost-Afrika, Azië, Australië, de Stille Oceaan, en Noord-Amerika.

Galactische signatuur van Alberto Ruz Buenfils, woordvoerder voor de Rainbow Peace Caravan.

Silio 28 - Kin 93, Rode Lunaire Hemelwandelaar (12 dec)

Galactische Activaterings Portaaldag. 7-Daagse cyclus gesynchroniseerde meditatie: Circumpolaire Regenboogbrug (PAN-Holland.nl/RBB_meditatie).

"Wat zou de wereld weer rechtop zetten en de perceptie van de mensheid voor altijd veranderen? Zou je geloven dat het misschien een regenboogbrug rond de aarde kan zijn? Een circumpolaire regenboogbrug om precies te zijn!" –José Argüelles/Valum Votan

Onze Zuster Websites

Cosmic History Chronicles - Buy 1 get 2nd Volume of Your Choice FREE Cosmic History Chronicles - Buy 1 get 2nd Volume of Your Choice FREE Cosmic History Chronicles - Buy 1 get 2nd Volume of Your Choice FREE

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16
Vorige edities van de Ned. Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kun je via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Interactive Synchronometer! Space Station Plaza Regenboogbrug Meditatie Circumpolar Rainbow Bridge Meditation Untie the Knots Meditation Untie the Knots Meditation Untie the Knots Meditation

13-day Untying the Knots Meditation 7-day Cycle Rainbow Bridge Meditation 13-day Untying the Knots Meditation Interactive Synchronometer - click here! 13-day Untying the Knots Meditation