Zelfbestaande Uil Maan van Vorm - Noös-letter van de Foundation for the Law of Time - Ned. Uitgave #16
Sign up! | Schrijf je in!

Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #16

Welkom bij de Noös-letter van de
Foundation for the Law of Time

Vrede komt van binnenuit. Zoek dat niet zonder. —Boeddha

Welkom in de Zelfbestaande Uil Maan van Vorm van de Noös-Letter van de Stichting voor de Wet van Tijd! Dit is de vierde maan van het Planetaire Service Wavespell waar we onze dienstverlening vormgeven.

Het getal vier is een krachtig getal in het Grote Plan van de kosmische eenheid. We zijn de zelfbestaande belichaming van vormen die voortdurend veranderen. Binnen de radiale matrix van tijd bestaan we gelijkertijd hier en "aan de andere kant".

De aarde is verdeeld in vier kwarten die de vier fasen van de maan vertegenwoordigen: de nieuwe maan, het eerste kwartier, de volle maan, en het laatste kwartier. Dit heeft een diepgaand effect op de intelligentie van de aarde.

Bij iedereen zit de kracht van het getal vier ingeprent - het getal van maat. Dit is de basis van inheemse spiritualiteit. Vanuit deze basis maken alle mensen een specifieke psycho-mythologie van de schepping: Hoe zijn we hier gekomen? Wie is onze Schepper? Wie plaatste ons hier? Dit zijn belangrijke vragen om te overdenken.

Ons oorspronkelijk denken, onze oer-geest, was kosmisch afgestemd en kon zo dus directe informatie ontvangen van de elementen. Vanuit deze afstemming ontwikkelde zich een zelf-reflectief besef dat menselijk leven een soort van kosmische patroon of ritueel herhaalt, net als de fasen van de maan: de vier stadia van het leven.

In de pulsar geometrie vertegenwoordigt de vierde toon (en vierde maan) de eerste fase van de 4-8-12 driedimensionale mind-vorm pulsar. De eerste fase (toon vier) vestigt de zelfbestaande kracht van de vorm als een mentale realiteit.

Wereldleraren zoals Boeddha gaven hun eerste onderwijs (voor de geest) op basis van het getal vier: de Vier Edele Waarheden.

  1. De waarheid van het lijden (dukkha)
  2. De oorzaak van het lijden (samudaya)
  3. De beëindiging van het lijden (nirodha)
  4. Het (acht-voudige) pad naar de beëindiging van het lijden (magga)

- Boeddha leerde ons dat de wortel van alle lijden menselijk verlangen is of onze geest die naar dingen grijpt alsof ze echt werkelijk bestaan.

Blijf niet​ in het verleden hangen, droom niet van de toekomst, concentreer de geest op het moment van nu. — Buddha

Announcing! "13:20:FREQUENCY:SHIFT - Crossing the Bridge of Time" The New Blog by Stephanie South/Red Electric Serpent

Book of the Mystery Playlist

Star Traveler's Specials! While Supplies Last!

CREST13 - New! Video from Jardin UR Gaia, Uruguay

De maan in een oogopslag

Moon-at-a-glance - Self-Existing Owl Moon of Form (18 Oct - 14 Nov 2011)

Synchroniciteit volgt een reeks van universele principes gebaseerd op een wiskundige matrix. Deze matrix is de primaire structuur die alle gebeurtenissen, personen en werkelijkheden zoals wij die kennen, verbindt. Hoe meer we afstemmen op deze matrix, hoe meer we de synchrone orde ervaren. Dit is het doel van de 13 Manen, 28-dagen kalender. Hieronder volgen enkele voorbeelden van hoe de synchrone orde kan worden gelezen van dag-tot-dag. Als u hier nieuw bent, kun je deze 13-Manen tutorial bekijken.

Star Traveler's Synchroniciteiten

Jaar van de Witte Ritmische Tovenaar

Zelfbestaande Maand van Vorm
Maan 4 van de 13 Manen
(18 okt - 14 nov 2011)

In de Zelfbestaande Maan vragen we ons af: "Welke vorm zal mijn dienst nemen?" Vorige maan was de vraag: Hoe kan ik het beste het grotere geheel van dienst zijn? In deze Zelfbestaande Maan bepalen we welke vorm deze dienst zal aannemen. Overweeg in je meditatie dan de eerste vereiste basisvoorwaarden voor elke laatste mens op de planeet: 1) Een weerbestendige huis; 2) een toilet; 3) schoon drinkwater en 4) gezonde biologische voeding.

De spanning in de wereld heeft haar wortels in het materialisme, door niet in harmonie te leven met de balans van de natuur. Stel je eens voor hoe de wereld eruit zou zien, als iedereen vanaf het begin alles had wat hij of zij nodig had om te overleven; waar iedereen vrij was om als een echt mens te leven.

Dali 1, Kin 38, Witte Kristallen Spiegel (18 okt)

Welkom in de Zelfbestaande Maan! Het totemdier voor deze maan is de uil, geassocieerd met wijsheid - de uil kan zien en horen wat wij niet kunnen.

Gamma 3, Kin 40, Gele Magnetische Zon (20 okt)

Bahá'í Heilige Dag. Deze dag herdenkt de geboorte van de Báb, de geestelijke mentor en propheet van Bahá'u'lláh. De bahá'í-kalender, opgericht in het midden van de 19e eeuw, is gebaseerd op 19 cycli van 19 dagen elk. Klik hier om te leren hoe de Bahá'í kalender cycli synchroniseert met de 13-Manenkalender.

Limi 6, Kin 43, Blauwe Zelfbestaande Nacht (23 okt)

Magische Schildpag Dag! Galactisch Activaterings Portaal! Galactische signatuur van Nikola Tesla. De eerste dag in deze maand voor de meditatie-oefening van het Ontwarren van de Knopen - www.lawoftime.org/untyingtheknots.

Silio 7, Kin 44, Geel Boventoon Zaad (24 okt)

Regenboogbrug-Meditatie-dag - http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm. Noösferisch Pauze. Een jaar bestaat uit vier reeksen van 91-dagen: 91 x 4 = 364 dagen = 13 Manen (+1 Dag Buiten de Tijd = 365). We hebben nu het eerste kwartaal voltooid van dit Witte Ritmische Tovenaarjaar.

Seli 9, Kin 46, Wiite Resonante Wereldoverbrugger (26 okt)

Nieuwe Maan. Vandaag is het Kin 46. In Psalm 46, is het 46e woord 'schudden'. De 46e woord vanaf het einde teruggeteld is "speer": Shakespeare. Wanneer de bevoegde Koning James Versie van de Bijbel werd voltooid in 1610 (46 x 35), was William Shakespeare 46 jaar oud. Vandaag is ook het Diwali Festival / Festival of Lights (Hindoe, Jain, Sikh) - Diwali (of Divali) vertaalt als "rij lampen".

Silio 14, Kin 51, Blauwe Kristallen Aap (31 okt)

Regenboogbrug-Meditatie-dag - http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm. Allerheiligen (Hallow's Eve) - Halloween heeft oorsprong in het oude Keltische festival bekend als Samhain. De oude Kelten geloofden dat op deze datum de grens tussen een levende en een overledene oplost. Galactische signatuur van Madame Blavatsky.

Alpha 19, Kin 56, Gele Zelfbestaande Krijger (5 Nov)

Magische Schildpag Dag en Ontwarren van de Knopen meditatie - www.lawoftime.org/untyingtheknots. Op deze dag in 1605 werd Guy Fawkes gearresteerd bij een poging om de Houses of Parliament op te blazen, vandaar de zin: "Remember, remember, the fifth of November."  (Herinner je, onthoud, de vijfde van november")

Silio 21, Kin 58, Witte Ritmische Spiegel (7 nov)

Regenboogbrug-Meditatie-dag - http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm. Pacal Votan "clear sign" dag – galactische signatuur van Pacal Votan's sterfdag.

Dali 22, Kin 59, Blauwe Resonante Storm (8 nov)

Vanaf vandaag is het precies 260 dagen (een spin) tot aan het nieuwe 13-Manenjaar. (Lange Telling 11 Aap). Asteroïde 2005 YU55 komt dicht bij de Aarde. Asteroïden van deze grootte komen slechts ongeveer elke 30 jaar dicht bij de Aarde.

Solaire verjaardag van Edmund Halley (1656), Engels astronoom die zijn naam gaf aan de komeet die weer verscheen op 25 december 1758, zestien jaar na zijn dood in 1742. De komeet van Halley heeft een cyclus van 76 jaar. Volgende terugkeer is in 2062!

Seli 23, Kin 60, Gele Galactische Zon (9 nov)

Galactische signatuur van Pacal Votan, en de eerste 'clear sign' op de grafdeksel van zijn tombe. Dit jaar markeert de 59e verjaardag van de opening van zijn graf in 1952. 22e verjaardag van de Val van de Berlijnse Muur (1989).

Gamma 24, Kin 61, Rode Solaire Draak (10 nov)

Volle Maan. Solaire verjaardag Martin Luther King: "Zelfs als ik wist dat morgen de wereld aan stukken zou gaan, dan zou ik nog steeds mijn appelboom planten."

Kali 25, Kin 62, Witte Planetaire Wind (11 nov)

11-11-11. Magische getallendag. Neem deel aan een Global Peace Meditatie  (hier iets in het Ned.) Yogi Bhajan zei: "We gaan allemaal het tijdperk in van de Waterman op 11-11-2011. Het zal een nieuwe tijd zijn. De gehele psyche is aan het veranderen. Veel mensen zullen dit punt niet halen. U moet lichaam, geest en ziel zuiveren om echt, onschuldig en licht te worden. Verheft uzelf om als een engel te worden."

Silio 28, Kin 65, Rode Kosmische Slang (14 nov)

Regenboogbrug-Meditatie http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm. Vandaag is de voornaamste regenboogbrug-meditatie, waarbij de octaëdrische kern van de Aarde volledig geactiveerd wordt. Voor meer informatie zie 7:7::7:7 Telektonon Revelation - gratis vierdimensionale toolkit www.lawoftime.org/7777.

Weest gij de regenboog in de stormen van het leven, de avondlicht-straal die de wolken weglacht en profetisch uitstraalt naar morgen.
—Lord Byron

Be thou the rainbow in the storms of life, the evening beam that smiles the clouds away, and tints tomorrow with prophetic ray.
—Lord Byron

Now Available! - Book of the Cube, Cosmic History Chronicles Vol. VII

Time, Synchronicity and Calendar Change: The Visionary Life and Work of Jose Arguelles - Authorized Biography by Stephanie South

Manifesto for the Noosphere - by Jose Arguelles - Now Available

The Noospheric Ethical/Ecological Constitution for Mankind - Prepare for the Noosphere: Study and Share!

Follow @noospherenews on Twitter!

José Argüelles interviewed in CoSM Journal of Visionary Culture, Volume 7: Cosmic Creativity

noosphereforum.org - Origin of the Auroras

www.planetartnetwork.info - Get involved, Find events near you, and More!

Pocket Synchronometers for the White Rhythmic Wizard Year Now Available!

If you like what we are doing and would like to see it continue, visit www.lawoftime.org/donate

Law of Time Press - Visit Our Bookstore

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15
Vorige edities van de Ned. Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kun je via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

11-11-11 Global Peace Meditation 11-11-11 Global Peace Meditation 13-day Untying the Knots Meditation 7-day Cycle Rainbow Bridge Meditation 13-day Untying the Knots Meditation Interactive Synchronometer - click here! 13-day Untying the Knots Meditation