Galactische Havik Maan van Integriteit - Noös-letter van de Foundation for the Law of Time - Ned. Uitgave #20
Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken   
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #20

Welkom bij de Galactische Maan Editie
van de Noös-letter!

De galactische Maya's wilden ons ter voorbereiding op 2012 leren over hun systeem van kennis met de bedoeling het toe te passen om onze geest en bewustzijn te hervormen voor het aanbreken van het Nieuwe Zonnetijdperk.
–Jose Arguelles/Valum Votan

Galactic Moon Totem: Hawk

Welkom in de Galactische Havik Maan van Integriteit! Dit is de achtste maan van de Planetaire Service Wavespell met de kracht van galactische harmonie en integriteit.

"Galactisch" komt van "sterrenstelsel". Het universum bestaat uit ontelbare sterrenstelsels, die als holografische bouwstenen zijn van de immer evoluerende universele schepping. Onze zon is maar één van de miljard sterren in het Melkweg sterrenstelsel. De melkweg is voortdurend bezig zichzelf te creëren en te transformeren. De mogelijkheid om zichzelf te maken vanuit zichzelf is het Grote Mysterie.

Door de holografische aard van de melkweg en zijn bewustzijn, zijn we allemaal galactisch. We zijn alleen onze ware aard vergeten.

Maar nu worden we wakker uit de droom van lineair geconditioneerd denken voor galactische tijd en bewustzijn; van de verdovende 12:60 machine naar de frequentie van de veelkleurige 13:20 galactische/kosmische frequentie.

Alles wat nu gebeurt, is deel van een enorm kosmisch en Goddelijk Plan.

Dit jaar, 2012, markeert 1320 jaar sinds de inwijding van het graf van Pacal Votan in 692 AD in Palenque. Dit graf werd ontdekt in 1952. Vanaf het moment van zijn inwijding tot aan de ontdekking is precies 1260 jaar. Dit is de essentie van Pacal Votan's boodschap, letterlijk gegraveerd in de datums, getallen en mysterie van zijn graf. Het is door dit graf dat de kennis van de Wet van Tijd werd ontdekt.

Volgend jaar, 2013, is een anagram van 13:20. 13:20 is de frequentie-constante van kosmische tijd en is tevens de basis van de kennis van de nieuwe tijd.

Deze galactische verhouding wordt weerspiegeld in de Tzolkin (Harmonische Module) met zijn 13 verticale kolommen en 20 horizontale rijen. Deze galactische verhouding is terug te vinden in het menselijk lichaam met zijn 13 belangrijkste gewrichten en 20 vingers en tenen.

In het centrum van de 13:20 frequentie van tijd bevindt zich God, de Allerhoogste Universele Intelligentie; de Bronenergie van alles, die zich naar alle richtingen tegelijk uitstraalt.

De Dynamiek van Time stelt dat "de frequentie van de tijd, 13:20, blijft constant gedurende alle fasen van het evolutionaire spectrum en onderhoudt de synchrone orde doorheen alle fasen tegelijkertijd." (1.3)

Alle orde, symmetrie, harmonie, getal, vorm en natuurlijk proces onthullen aspecten van een goddelijke en superieure wijsheid. Zelfs de dingen die we maken die nuttig zijn, zoals onze pen die schrijft, of de kleren die we dragen, hebben een patroon volgens principes die voortvloeien uit deze Bron van Wijsheid.

Als alles een creatie is van één Almachtige, alwetende Schepper, dan is alles een zinvol teken. De synchrone orde geeft ons de tools om deze tekens te helpen lezen.

If you like what we are doing and would like to see it continue, click here to donate.

Prayer and a Vision for the Closing of the Cycle


13:20:Frequency:Shift
13:20 : FREQUENCY : SHIFT
Blog by Red Queen

• Sun, Sounds and Pyramids
• Galactic Beam


NOWTIME Radio - Tune in to SoundSynchronicity - Sundays 9PM EST

Galactic Synchronization

Calling All Artists! Send in your Rainbow Bridge Art - Help us share the Vision of the New Time!

Law of Time Press - Visit Our Bookstore

De Galactische Maan in één oogopslag

Galactic Moon At A Glance Graphic

Announcing: Fully-Coded interactive 13 Moon Calendar with All Codes of the Law of Time! Click here to see the current moon
De plaatjes verwijzen naar verschillende pagina's. Een aantal zijn er inmiddels ook in het Nederlands:
over het orakel , de codon-kubus en de Elder Futhark runes. Die over de PSI-bank komt nog...

Star Travelers Synchroniciteiten

Synchroniciteit volgt een reeks van universele principes gebaseerd op een wiskundige matrix. Deze matrix is de primaire structuur die alle gebeurtenissen, personen en werkelijkheden zoals wij die kennen, verbindt. Hoe meer we afstemmen op deze matrix, hoe meer we de synchrone orde ervaren. Dit is het doel van de 13 Manen/28-dagen kalender. Hieronder volgen enkele voorbeelden van hoe de synchrone orde kan worden gelezen van dag-tot-dag. Als je hier nieuw bent, kun je deze 13-Manen tutorial bekijken.

Galactische Maan van Integriteit - Maan 8 van de 13 Manen
 (7 feb - 6 mrt 2012)

In de afgelopen maan vroegen wij ons af: Hoe kan ik mijn diensten afstemmen op anderen? In deze maan vragen wij: Leef ik wat ik geloof?

Het totemdier van deze maan is de havik en staat voor scherpzinnigheid, het grotere plaatje of het geheel zien, visionaire kracht en verre herinnering.

Deze maan begint in het midden van een 10-daagse reeks galactische activeringsportalen (GAPs), met 318 dagen te gaan tot 12-21-2012 en 534 dagen tot Galactische Synchronisatie 2013.

De achtste toon is het centrale punt van de derde-dimensionale mind-vorm pulsar (manen 4-8-12) en het centrale punt van de boventoon pulsar (Manen 3-8-13) (voor meer over pulsars zie CHC Vol. 6).

Ook begint deze Maan op de 22e dag van de vijfde cyclus van de zeven cycli van de Heer van de Dageraad, waar de Heer van de Dageraad Kosmische Straling Manifesteert. Deze cyclus loopt door tot de Spectrale Maan 7 (8 mei 2012). Deze zeven 144-dagen cycli zijn de cycli van de terugkeer van de heilige kracht en het ontwaken van de zelfbestaande kracht van zelf-overstijging van de Heer van de Dageraad. Volg ons op Facebook om deze cycli te volgen.

Dali 1 - Kin 150, Witte Resonante Hond (7 feb)

Galactische activeringsportaaldag. Volle Maan. Eerste dag van de Galactische Maan! Waar kwamen we vandaan? Zijn we hier eerder geweest? Als de Aarde een geheel is - wat is dan onze rol?

Alpha 5 - Kin 154, Witte Spectrale Tovenaar (11 feb)

Galactische activeringsportaaldag. Aangezien dit een Wit Tovenaarjaar is, begint er op elke Witte Tovenaardag een nieuwe 20-daagse cyclus "vinal". Elke vinal komt met een couplet van een jaar durende meditatie. De vinalmeditatie die vandaag begint is: "De wolken van twijfel verdrijvend en zichzelf verheffend." Spectrale Tovenaar bevrijdt tijdloosheid.

Silio 7 - Kin 156, Gele Kosmische Krijger (13 feb)

Regenboogbrug-meditatie - 7-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie 2012 (http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm)

Dali 8 - Kin 157, Rode Magnetische Aarde (14 feb)

Begin van de Rode Aarde Wavespell (13) van Navigatie (eindigt op Galactische 20 / 26 feb). Rode Magnetische Aarde geeft aan dat de aarde EEN samenhangend geheel is, evolueert in de tijd en draait rond een ster. Bekijk haar perfectie.

Kali 11 - Kin 160, Gele Zelfbestaande Zon (17 feb)

Knopen Losmaken - Ceremonie om de Tijd terug te brengen naar de Heilige Ronde - 13-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie 2012 (pan-holland.nl/Knopen-Losmaken)

Silio 14 - Kin 163, Blauwe Resonante Nacht (20 feb)

Regenboogbrug-meditatie - 7-Daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie 2012 (http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm) Vandaag heeft ook dezelfde galactische signatuur als de Dag Buiten de Tijd 2013 - tijdreizen naar de toekomst en voorbereiden op de lancering van Tijdschip Aarde!

Dali 15 - Kin 164, Geel Galactisch Zaad (21 feb)

Nieuwe Maan. Geel Galactisch Zaad is de jaardrager voor de Galactische Synchronisatie 2013 (26 juli 2013). Vervolg je tijdreis-meditatie en voel de nieuwe, plasmisch geladen, imaginaire ongerepte regenboog helderheid van het leven in het volledig geactiveerde Tijdschip Aarde!

Alpha 19 - Kin 168, Gele Kristallen Ster (25 feb)

Galactische activeringsportaaldag. Kin 168 = 84 x 2 en betekent de tweehandige manier van dharma (84). Bedenk dat de Dharma van de Aarde KUNST IS.

Silio 21 - Kin 170, Witte Magnetische Hond (27 feb)

Begin Witte Hond Wavespell (14) van Liefde (eindigt op Solaire 5 / 11 mrt). Regenboogbrug-meditatie - 7-Daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie 2012 (http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm)

0.0.Hunab Ku (29 feb)

0.0.Hunab Ku valt altijd tussen een Aap- en een Mensdag. Schrikkeldagen, zoals wij ze kennen, waren de schepping van paus Gregorius XIII, die de schrikkelregels veranderde door de eeuwjaren die deelbaar zijn door vier in een schrikkeljaar te veranderen, tenzij ze deelbaar zijn door 400. Dus 1600 en 2000 waren schrikkeljaren, maar 1700, 1800 en 1900 waren dat niet! 0.0.Hunab Ku is de perfecte dag om af te stemmen op pure tijdloosheid en het begrip van lineaire tijd te overstijgen.

Seli 23 - Kin 172, Geel Elektrisch Mens (1 mrt)

Knopen Losmaken - Ceremonie om de Tijd terug te brengen naar de Heilige Ronde - 13-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie 2012 (pan-holland.nl/Knopen-Losmaken)

Kali 25 - Kin 174, Witte Boventoon Tovenaar (2 mrt)

Begin 20-daagse jaarmeditatie: "Breekt met de gebruikelijke voorzichtigheid en bereikt het witte licht..." Galactische signatuur van Cosmic History (de kosmische geschiedenis) - dag van de eerste GM108X Galactische Maya Mind Transmissie. Meer informatie in Time, Synchronicity and Calendar Change: The Visionary Life and Work of José Argüelles.

Silio 28 - Kin 177, Rode Galactische Aarde (6 mrt)

Regenboogbrug-meditatie - 7-Daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie 2012 (http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm) De Galactische Aarde komt eraan.

Onze Zuster Websites

Noosphere Forum CREST13 Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter:
#1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19
Vorige edities van de Ned. Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kun je via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

 

Beschrijving Ceremonie Knopen Losmaken Ceremonie Beschrijving Ceremonie Knopen Losmaken Ceremonie Beschrijving Ceremonie Knopen Losmaken Ceremonie Link naar Regenboogbrug Meditatie Instructies Link naar Regenboogbrug Meditatie Instructies Link to "Galactic Synchronization" Twitter PageLink to "Galactic Synchronization" Facebook Page