13-Manenkalenders, agenda's en andere "13:20 Tools"
Copyright © José en Lloydine Argüelles


Bestellen
Voor alle 13-Manenkalenders, boeken en andere "13:20 Tools": klik op bestellen, dan opent zich een mailtje (info@PAN-Holland.nl) of kopieer het adres in een mail. Of stuur gewoon een mail met je wensen of vraag. Vermeld duidelijk je bestelling en adres. Of bel met Marjon: 040-2113969.

  
Alle NIEUWE kalenders zijn voor het GEEL KRISTALLEN ZAAD JAAR (26 juli 2017 - 25 juli 2018).
Als Planet Art Network info-punt (zonder winstoogmerk) zorgen we door gezamenlijke inkoop voor ongeveer dezelfde prijzen als in de rest van de wereld. En voor de duidelijkheid: in alle kale
nders of agenda's staat natuurlijk ook de Gregoriaanse datum! Klik hier voor boeken

N.B. Als je iets niet kunt vinden of je hebt een andere vraag, bel 040-2113969 of stuur dan even een mailtje naar info@PAN-Holland.nl

Het 13 Manen Kalenderboekje voor het GEEL KRISTALLEN ZAADJAAR (26 juli 2017 - 24 juli 2018). De officiële Nederlandstalige 13-Manenkalender voor dit jaar. Een beknopte gids in zakformaat. Met o.a. Gebed 7 Galactische Richtingen, introductie, sleutelwoorden voor de 13 Tonen en 20 Zonnezegels, Mens/Planeet/Interplanetaire Holon, Radiale Plasma's, in het lichaam, je Galactische Signatuur vinden, Aardefamilies, Maak de dagelijkse affirmatie, Regenboogbrug-meditatie, enz. A6 formaat, 10,5x14,8cm, 36 pag. op 135 grs houtvrij papier, volledig in kleur. €5 + 1,60 / B €2,60 porto. Quantumkorting (NL): 5-9 voor €4,75 | 10-14 voor €4,50 | 15-19 voor €4 | >20 voor €3,50 per stuk, excl. porto bestellen | Klik op het plaatje voor een vergroting en informatie om te bestellenDe Skytime 13 Moon Galactic Calendar voor het GEEL KRISTALLEN ZAADJAAR (26 juli 2017 - 24 juli 2018)  Full color met veel informatie en schitterende uitleg over o.a. de 13-Manenkalender, de 13 Tonen en 20 Zonnezegels. Deze kalender bevat 13 prachtige visionaire kunstwerken om ons doorheen het jaar van Natuurlijke Tijd te gidsen! Gedrukt op 100% gerecycled papier met soja-inkt. 44 pagina's. A4 formaat, uit te vouwen tot A3-formaat en met oogje om op te hangen. €22 + 3,50 NL / 4,- B verzending  bestellen Klik op de plaatjes voor meer info en een voorbeeldpagina
:: uitverkocht ::


13 MOON SYNCHRONOMETER for the YELLOW CRYSTAL SEED YEAR (26 juli 2017 - 25 juli 2018). Organiseer je leven meer volgens een Kosmische Blauwdruk! Deze prachtige 13:20-agenda of Journal van Vasumi is gebaseerd op de Maya-Dreamspell-kosmologie van tijd. Elke Maan bevat één pagina-overzicht voor de gehele maan(d), een kunst-pagina, het dagboek voor dagelijkse notities, het hele orakel om zelf te kleuren en prachtige inspirerende tekeningen. Met een praktische indeling voor het verankeren van de nieuwe tijd en het volgen van SYNCHRONICITEIT! De beste, leukste, meest speelse en leerzame agenda tot nu toe gezien! Engelstalig | 168 pag. | LxBxH 21x14x1,3 cm | gelijmd | 22 + 4,20 verzending | bestellen | Klik op de plaatjes voor de inhoud (van het 11 Stormjaar als voorbeeld) en meer info :: uitverkocht ::


De Star Traveler's 13 Moon Almanac of Synchronicity van de Foundation for the Law of Time voor het GEEL KRISTALLEN ZAADJAAR (26 juli 2017 - 24 juli 2018) is een geschenk van de sterren; een geschenk van galactische cultuur; een geschenk van de supramentale kosmische beschavingen van de toekomst. Het is de sleutel naar het portaal dat leidt naar een weidse nieuwe wereld van multi-dimensionale ervaring... 13 Manen van 28 Dagen: galactische standaard (T)ime = ART. Quality Paperback, full color, gelijmd, 300 pagina's, met ontelbare afbeeldingen. Per dag is er plek voor notities. 20,3 x 25,4 cm | € 30 + 4,30 verzending | bestellen |Klik op het plaatje voor meer info en een kijkje naar de inhoud :: uitverkocht ::Koyomiya 13 Moon Agenda/Daily Planner voor het GELE KRISTALLEN ZAADJAAR, met ALLE Dreamspell-codes volledig in kleur! Deze agenda is gebonden en heeft 36 pagina's met o.a. de Planetaire Service Wavespell, Galactische Tonen, Zonnezegels, Tzolkin, Psi Chrono Units, Pulsars en Boventoon Pulsars, Harmonische en Chromatische Ordening van de Zonnezegels, Planeet- en Menselijke Holon. Ook Dreamspell Journey Board en Oracle Board, de Telektonon, De 20 Tabletten van de Wet van Tijd (incl. I-Ching Codon-kubus-meditatie), 7:7::7:7 (incl. Plasmakubus-meditatie), Elder Futhark Runes en de Mysterie van de Steen! Perfect voor dagelijkse, wekelijkse en manelijkse planning. Afmeting agenda: 17x9,6 cm | bestellen | €24 + 3,30 verzending | Klik op plaatje voor vergroting of meer info   :: uitverkocht ::

Koyomiya 13 Moon Wall Calendar voor het GELE KRISTALLEN ZAADJAAR
Mooie simpele kalender met prettige kleuren en kleurcodes. Vertikaal-hangende kalender voor dagelijks gebruik met basis-informatie over de Pulsars en Boventoon Pulsars, de 13 Galactische Tonen en 20 Zonnezegels. Met totemdier van elke maan(d) vanuit de Maya-traditie, maanfasen van elke dag, de manelijkse Actie van Planetaire Service en de tonen van alle 13 zegels in de kleur van het desbetreffende wavespell. 48 mm × 297mm
€14
+ 3,30 verzending
  bestellen
Klik op plaatje voor vergroting of meer info
:: uitverkocht ::


Dubbelzijdige Koyomiya Wavespell en Haab Kalender
Het hele GELE KRISTALLEN ZAADJAAR in één oogopslag. Aan de voorkant het wavespell-patroon van de 13 Manen (met de 52 weken) en op de achterkant het jaar als de Maya "Haab" Kalender. Een 365-daagse kalender van achttien cycli van 20-daagse Vinals, plus een 5-daagse cyclus voor zuivering, bekend als de "Vayeb." Aan de voorkant afbeeldingen van de Tzolkin, Mens-holon en Planeet Holon. A3-formaat (42x29,5cm). €5 + 1,60 verzending
bestellen 
Klik
op plaatje voor vergroting of meer info
   :: uitverkocht ::


Koyomiya Sticker-verrassing
3 grote stickers met doorsnede van 9,5 cm op een fleurig stickervel. Op z'n Japans perfect in folie verpakt. Een leuk cadautje om een kalender-liefhebber mee te verrassen.
A4 formaat. €4 + 1,60 verzending 
Bestellen Klik op plaatje voor vergroting of meer info

~~ De producten zijn ook te bekijken op www.koyomiya.com (Koyomi-ya betekent "kalenderhuis") ~~

2012 - Inspiration - Cards   (door Peter Toonen en anderen) Let op: only in English
Het spel bestaat uit 37 kaarten om mee te werken: 4 kleurkaarten, 13 toonkaarten en 20 zonnezegelkaarten. Op elke kaart staat uitleg over het karakter en de energie van de specifieke kleur-, toon- of zonnezegel.
Door het spel te spelen maak je kennis met de 20 Zonnezegels en de 13 Tonen en leer je de energieën ervan kennen. Je ontdekt waar jijzelf staat in het proces van bewustwording, van jouw ont-wikkeling. Je ontdekt welke thema’s belangrijk voor je zijn en waar jouw passies en inspiraties liggen. Het effect van het spel zit in het gegeven dat je de kaarten krijgt die op dat moment het beste bij je horen en voor jou op dat moment van belang zijn voor je ontwikkeling.
€ 12,- + 3,50 verzending
  Bestellen   Klik op plaatje voor vergroting of meer info 
Er is alleen nog een Engelse versie, maar wel met Nederlandse handleiding
Extra
: Download hier een PDF voor je kaarttrekkingen
 

 ~ Traveler Dreamspell Kit ~
Dreamspell: The Journey of Timeship Earth 2013
De Aarde is geen ruimteschip maar een tijdschip.

Deze Dreamspell is een ingenieuze, educatieve spelformule die voorziet in de complete bewijsvoering van de radiale matrix van vierde-dimensionale tijd en bevat o.a. het Dreamspell-boek van 150 pag. en een Galactisch Kompas voor het vertalen van data van de 365-dagen kalender naar de galactische vierde-dimensionale tijdcyclus van 260 dagen. In handige reis-etui; afm. 17x17 bij 3,5 cm. Engelstalig, 1992, Interlink Productions €33 + 7 of 4,30 verzending (Als ik het openvouw, past het in een envelop en als ik de verpakking intact laat, moet het als pakket worden verstuurd.) bestellen   Klik op plaatje voor vergroting of meer info


 Telektonon: Het Spel van Profetie Gebaseerd op de profetie van Pacal Votan, maakt de Telektonon - Aarde-Geest Spreekbuis - het “Spel van Profetie”, gebruik van een bord (vierde-dimensionele kaart van het zonnestelsel), 52 kaarten en 13 speelstukken. Bedoeling: het op een 28-daagse basis construeren van de geschiedenis van de verloren planeten en de trap naar de hemel, eindigend met de "overwinning van de oorlog van de Hemelen op Aarde" tegen 2012. Van origine bedoeld voor de Zeven Jaren van Profetie, is het Spel bijgewerkt voor de Zeven Jaren van de Mysterie van de Steen, 2004-11. Met uiteindelijk doel: te zorgen voor de herstelling van universele telepatie via de bewust geleefde 28-daagse cyclus. Engelstalig, 1995, Interlink Productions. €55 + 7 verzending | bestellen :: 1 exemplaar ::


7:7::7:7 Telektonon Revelation
Radial Matrix-Plasma Universe Model

Is gebaseerd op het programma van de 28-daagse cyclus van de Telektonon en maakt gebruik van een bord met 28 dagkaarten. Doel: te faciliteren in de ontwikkeling van de menselijke ziel in deze tijd van het Sluiten van de Cyclus - 2012. Engelstalig, 1998, Interlink Productions. €13 + 7 verzending | bestellen | Klik op plaatje voor vergroting of meer info :: uitverkocht ::


Seven Years Mystery of the Stone
Resurrection of the Soul in Time

De (bijna gratis) Mystery of the Stone kit is een reeks navigatie-tools voor de ‘sluiting van de cyclus ’- deze laatste cyclus van 7 jaar tot aan 2012. Deze doos bevat een instructie-boek, kaartenset, verschillende navigatie-kaarten, een grote poster en ‘de gids voor onversaagde tijdsreizigers naar de zeven ringen van middeltijd.’ Deze handleiding biedt een dagelijkse oefening om de ziel op persoonlijk- en wereldniveau te doen ontwaken -door zeven ringen of zeven jaar- in voorbereiding op de “planetaire paraplu van verlichting” oftewel de ‘noösfeer’. Het bevat alles wat je nodig hebt en kan direkt gebruikt worden. Bekendheid met de Dreamspell en de Telektonon is gewenst, maar niet noodzakelijk.
Engelstalig, 2005, Interlink Productions.

€13
+ 7 verzending
bestellen  


Klik op plaatje
voor vergroting
en meer infoMet een Galactisch Kompas, een bewegende mandala van de synchrone tijd kun je elke datum omzetten naar o.a. een galactische signatuur (Zonnezegel en Toon). Door deze visuele tijdcycli kun je gemakkelijker de kwaliteiten van een dag, gebeurtenis of persoon leren duiden. 9cm ø, gelamineerd, met splitpen en Nederlandstalige handleiding. (voor een zelf te printen 12cm uitvoering (de grootte van een CD) in zw/w én in kleur: zie downloads) €5 + 1,40 verzending bestellen  Klik op plaatje voor vergroting of meer info


Het Boek van Kin - Het Galactisch Epos van Vrije Wil
Nederlandse vertaling van de originele Book of Kin, onderdeel van de Dreamspell. Met het verhaal erachter en alle affirmaties/meditaties van de 260 verschillende Kin/dagen, als ook harmonischen, wavespells, kastelen en geneses. Met gekleurde Tzolkin achterin. A5 formaat
. Zw/w uitvoering om zelf te kleuren. €7 nu €5 + 2,10 verzending
bestellen
Klik op plaatje voor vergroting of meer info


Zegelstickers
Zakje met 3 velletjes met Zonnezegels, Tonen, Hunab Ku. Voor het versieren van kaarten, enveloppen, agenda, kadootjes, enz. 
€2
+ 0,70 verzending
bestellen
Klik op plaatje voor vergroting of meer info
Tzolkin-sticker
De Tzolkin met de 52 GAP-dagen en Galactische Seizoenen.
14,8 x 10,4 cm €1 + 0,80 verzending 
bestellen
Klik op plaatje voor vergroting of meer info
1320-Tzolkinsticker
Tweezijdig; dus bij uitstek geschik om op (auto)ruiten te plakken Rond, transparent, is beschermd tegen UV-licht, hoge kwaliteit.
Het originele embleem uit "The Mayan Factor" van José Argüelles verenigt de natuurlijke tijdsymbolen van de 13:20-codes van licht met de I-Ching codes van leven! Doorsnee is ±11,8 cm

€3 + 0,80 verzending bestellen

2012 Rainbow Bridge Button
Voor op je trui, jas of tas.
Diameter 5,7 cm

€1
+ 0,80
verzending bestellen

klik op plaatje voor vergroting of meer info

(sorry, de badges kan ik na m'n verhuizing nergens vinden en ze zijn helaas ook niet meer te bestellen bij de Foundation)


Bumper Sticker   Spread the magical truth that Time is Art!  Design by SkyTime.
Goede kwaliteit vinyl-stickers, duurzaam, water- en UV-bestendig.
3"x10" of 7,62 x 25,4 cm. €4 + verzending  Bestellen  :: nog 1 exemplaar ::

 Hunab K'u - hanger  Is gemaakt van 100% loodvrij tin en heeft een verstelbaar katoenen koord, diameter 38 mm - Produced by Sunnyside Pewter - €13 + 0,88 verzending bestellen :: opnieuw in bestelling::
Hunab K'u - hanger
Gemaakt van 100% loodvrij tin, heeft een verstelbaar katoenen koord, diameter 38 mm
- Produced by Sunnyside Pewter -
€16 + 2,50 verzending bestellen

Hunab K'u - hanger


CD - Galactic Meditation & Arcturian Folk Songs
Music by Valum Votan Closer of the Cycle

Vanuit de diepte van de Hunab Ku wervelt een onmeetbare dichtheid van licht in gewichtloze cadans...
Beluister het geluid... het heeft gereisd doorheen verschillende werelden naar hier, geleid door de artistieke genie van de grote ster Arcturius... Arcturiaanse folksongs, galactische meditaties, woordeloze oproepingen van de heroïsche capriolen van die mystieke reizigers die deze Aarde soms beroeren; hun spirituele legers rijdend op de wind van verandering... songs die ons herinneren terwijl we luisteren in stilte... Met het gebed van de 7 Galactische Richtingen.
(51,4 min.)   :: alleen verkrijgbaar als mp3 ::


De Whizzard Kaarten (Nederlands or English)
De prachtige afbeeldingen met energiehologrammen zijn gemaakt door Jhadten Jewall uit Canada en Wilka Zelders uit Nederland. Zij zijn beiden 'intuïtieven', die getraind zijn om holografische energievelden waar te nemen en vorm te geven. Ze hebben hiervoor samengewerkt met de elementaalenergieën waar onze hele fysieke wereld op is gebaseerd.
De set Whizzard Kaarten bestaat uit 36 energiekaarten die ieder een specifiek, hoogfrequent, energieveld of -hologram uitbeelden.
€37,50 + 7 verzending 
bestellen  Klik op
de plaatje voor een vergroting en meer info
Er is ook de Whizzard Schatkist - met alle 36 kaarten, boek, houten kaartenstandaard en kristallen pendel, in prachtige houten kist bekleed met paars velours. Prijs op aanvraag


CD 13 Moon Music: De kalenders van de Maya's, en met name de hedendaagse 13 manen / 28 dagen kalender, hebben de basis gelegd voor deze CD. De ritmen en frequenties die worden gebruikt in 13 Moon Music zijn zorgvuldig afgestemd op de kosmische cycli, met de bedoeling rust en ontspanning, en vooral een eigen tijdsbeleving te stimuleren.
Iebele Abel, 2006, speelduur 52:07, boekje 8 pagina's,
€1
5 + 3 verzending
bestellen 
Klik op plaatje voor vergroting of meer info


Body in Resonance
Body in resonance helpt je om snel en effectief energie op te doen, doordat het elektromagnetische veld om je lichaam wordt hersteld.
>>lees verder | >>ervaringen
Iebele Abel, 2006, speelduur 34 minuten 
ISBN 90-808940-1-X
€15 + 3 verzending bestellen
:: uitverkocht ::
Klik op plaatje voor vergroting of meer info


The Harmonic Octave (2000) (Double CD)
Deze opname was speciaal ontworpen als een hulp voor healing, balans, ontspanning en regeneratie. Elk nummer is specifiek opgenomen om te resoneren met de chakra's, aura en fysieke lichaam.
€25 + 3 verzending 
::
CD zou opnieuw worden geperst ::  bestellen 

klik op plaatje voor meer info en beluister de 13 nummers


 

Bestellen
Voor alle 13 Manen Kalenders, boeken en andere "13:20 Tools": klik op bestellen, dan opent zich een mailtje naar info@PAN-Holland.nl. Geef duidelijk je wensen aan en vermeld je adres. Bellen kan ook: 040-2113969 / +31-40-2113969.

 

Laatste update: 8.13 Galactische maan Limi 13, Kin 12 (19 feb 2018)