NATUURLIJKE TIJD UPDATE

achter bijna elk plaatje of deze kleur tekst zit een link naar meer info

 

  Huidige Energieën van deze 28-daagse Cyclus
Overzicht van dit 13-Manen systeem
Gebeurtenissen/Aankondigingen
Filmpje
Maanstanden
1 online artikel voor NU

 

Gegroet Verwante Ziel!

Deze Natuurlijke Tijd Updates zijn een dienstverlening in onze collectieve
spirituele en mentale evolutie; dat we door mogen gaan om Tijd als de Levende Kunst van Harmonie en Ordening te ervaren. Wanneer we ons synchroniseren met dit 13-Manen Dreamspell Kalendersysteem, verbinden we ons opnieuw met onze sacrale verbinding met Tijd en worden we mede-scheppers van een Nieuwe Tijd,
die berust op een cultuur van Vrede - Vrede met elkaar en
Vrede met de Biosfeer, de Moeder van alle Cultuur.

Gepresenteerd door Dr. José Argüelles en Lloydine Argüelles is de Dreamspell
~ iets anders dan de traditionele Maya-kalender ~ een onthullende dispensatie.
Alhoewel gebaseerd op de harmonische wiskunde van Maya-kalenders,
zijn deze codes universeel en bieden de mensheid een kalender
die vormgeeft aan de intelligentie (informatie) van de
Galactisch Ordenende Dynamiek.

Als een 'kalender van de toekomst'
spreekt deze levende taal van symbolen, getallen en kleuren
op vele niveaus tot ons bewustzijn en kan zowel gevoelens van diepe herinnering
als verwondering en ontdekking veroorzaken. De informatie hieronder presenteert de energieën van de lopende 28-dagen cyclus en belicht de 13-daagse wavespells en hun specifieke Dreamspell-codes. Zowel voor de unieke energie van elke dag als diepgaande uitleg van de kwaliteiten van deze symbolen, cycli en energieën, kunnen we de Skytime 13-Mooncalendar of Natural Time aanbevelen.
Moge je ontdekking van Natuurlijke Tijd bijdragen
aan je persoonlijke en planetaire transformatie!

 


Huidige Energieën van deze 28-daagse Cyclus

We zitten nu in de 9e Maan van dit 13-Manenjaar,
corresponderend met Toon 9 van de Jaarlijkse Wavespell Spiraal.

Maan 9 wordt "Solair" genoemd
(altijd correlerend met 7 mrt - 3 apr)
Het totemdier is de Jaguar

De sleutelwoorden voor deze Solaire Maan:
Kracht: Pulseren
Actie: Realiseren
Essentie: Intentie

Richtinggevende Actie: "Wat is mijn intentie?"

:->
over deze
9e maan

 

*************

EEN NOOT OVER NATUURLIJKE TIJD SPOORZOEKEN

In het navigeren doorheen deze cycli van Natuurlijke Tijd, worden we fysiek en spiritueel vergezeld door mensen in 90 landen die eveneens deze heilige tijdskaart volgen en naast ons bezig zijn met co-creŽren! Als een bondgenootschap van ontwakende zielen delen we dezelfde taak - onszelf afstemmen op de natuurlijke harmonieŽn die ten grondslag liggen aan de Kosmos, dat we op ťťn lijn hiermee mogen komen en deze harmonie belichamen, want als we ons creatieve potentieel omzetten in handelingen,
dienen we in het Opbloeien van het Menselijk Bewustzijn
en de Dageraad van een Nieuwe Beschaving van Vrede op Aarde!Deze Kalender van Natuurlijke Tijd spreekt een taal van vibratie en nodigt ons uit tot interactie en onderzoek van de vele gezichten ervan, de lessen en inzichten belichaamd door deze matrix van Kosmische harmonieŽn. Al reizend met deze kalender, relateren we aan dit ontvouwen van de tijd als cycli in cycli, elke cyclus waar we ons op afstemmen schenkt ons verschillende lagen als leidraad en focus. Er zijn grotere en kleinere cycli die je bij kunt houden, net wat belangrijk is voor je in het volgen van de eigen intuÔtieve vreugde, nieuwsgierigheid en inspiratie in het ontdekken van deze cycli en codes van Natuurlijke Tijd. Laat ze het ontvouwen en verbreden van je pad ondersteunen als aanvulling van ander gereedschap, oefeningen en disciplines waar je mee werkt; het gewaarzijn verhogend en bewustzijn versterkend van de synchroniteiten en afstemming! Laat de kalender tot je spreken en je herinnering, weten en directe ervaring activeren. Dit kalendersysteem is een levend orakel, een matrix van intelligentie die de creatieve intelligentie weerspiegelt die de sacrale harmonieŽn van de Kosmos ordent. Als je de codes toepast van De Dreamspell kalender, is Witte Ritmische Tovenaar de focus energie van de 365-daagse cyclus van dit Jaar. In deze cosmologie, beschouwen we de jaarcyclus als een Spiralende reis doorheen de 13 Tonen van Creatie, omdat elk van de 28-daagse manen/maanden ťťn van deze Tonen reflecteert en activeert als focuspunt gedurende die cyclus.Gelijkertijd heeft elke dag een plek binnen de Galactische Spin Cyclus. Elke dag heeft een Toon van Creatie en een Solaire Stam, Zonnezegel of glief die die dag regeert en onze creativiteit kan inspireren en onze focus richting kan geven.Elke dag kun je je afstemmen op zoveel lagen of cycli als je toe wordt geÔnspireerd. Als voorbeeld: voor Witte Ritmische Tovenaar, 26 juli 2011,
kan het helpen je te realiseren dat
we zitten in een Jaar van Balans Organiseren,
dan in een Maan(d) van Doelstelling,
een Wavespell van Universeel Water (Maan),
en een Dag van Ontvankelijkheid en Tijdloosheid.

Of wellicht werk je in omgekeerde volgorde en wil je eerst de dagelijkse codes overdenken, dan zien hoe ze passen binnen de wavespell en hoe dat weer relateert aan de maan(d) en het jaar. Of misschien hou je meerdere cycli bij of juist veel minder. Er is geen eenduidige manier - het is een kwestie van volgen wat je aanspreekt. Soms kan het eerder minder dan meer zijn - want het gaat niet om de kwantiteit van de cycli die je bijhoudt, maar om de kwaliteit van je afstemming!

 

*************

De 13-daagse Wavespells die doorheen
de huidige maan lopen, zijn:

 

*** De Witte Hond Wavespell***


>>klik op het plaatje voor meer over OC-Hond

Galactische Maan 21 - Solaire Maan 11 (27 feb - 5 mrt)
(begon in de Galactische Maan en liep door tot in de Solaire Maan)

Codewoorden bij de Witte Hond:
Liefhebben
Hart
Loyaliteit

De Witte Hond Wavespell is altijd de tweede, verfijnende wavespell
van het 52-daagse "Gele Zuidelijke Kasteel van Geven"

 

 

*** De Blauwe Nacht Wavespell ***


[klik op het plaatje voor meer info over AKBAL - Blauwe Nacht]

Solaire Maan 6 - 18 (12 - 24 mrt)

Codewoorden bij de Blauwe Nacht:
Dromen
Overvloed
Intuïtie

De Blauwe Nacht Wavespell is altijd de derde, transformerende wavespell
van het 52-daagse "Gele Zuidelijke Kasteel van Geven "

De Blauwe Nacht herinnert ons aan de Droomachtige realiteit en de latente kracht die onze waarneming, verbeelding, bewustzijn en onbewustzijn speelt in de opvatting van onszelf en ons bestaan. De Blauwe Nacht nodigt ons uit om naar binnen te kijken en zowel onze innerlijke creatieve droomkracht te ontdekken als onze innerlijke intuïtieve krachten. Deze cyclus helpt ons concept van overvloed opnieuw te definiëren, voorbij tekort en angsten, om de natuurlijke staat van Overvloed te verlangen die onze ware aard is en ons geboorterecht in dit Universum.

Paul Levy (zelf een Witte Resonante Tovenaar) schrijft: "Wat, als het onbewuste zich openbaart door onze dromen (zowel dag- als nacht-) om ons te helpen herkennen dat wijzelf de bron zijn van onze ervaring? Herkennen van de reflex-ieve en reflectieve aard van zowel onze nachtelijke- als onze wakkere dromen is een zelfversterkende realisatie die ons transformeert van passieve, afstandelijke getuigen naar actieve medewerkers en creatieve, deelnemende werktuigen in ons eigen droomproces. Wanneer genoeg mensen zich verbinden met open hart en helderheid, gelden de oude waarden niet meer en is de enige begrenzing ons eigen gebrek aan verbeelding, een begrenzing die waarlijk denkbeeldig is op zichzelf."
www.awakeninthedream.com

 

 

*** De Gele Krijger Wavespell ***


[klik op het plaatje voor meer info over CIB - Gele Krijger]

Solaire Maan 19 - Planetaire Maan 3 (25 mrt - 6 apr)
(Begint in de Solaire Maan en loopt door tot in de Planetaire Maan)

Codewoorden bij Gele Krijger:
Bevragen
Intelligentie (Informatie, Inlichtingen)
Onbevreesdheid

De Gele Krijger Wavespell is altijd de vierde "rijpende" wavespell
van het 52-daagse "Gele Zuidelijke Kasteel van Geven" en verenigt de 4 wavespells van de Rode Aarde , Witte Hond, Blauwe Nacht en Gele Krijger.

De Gele Krijger nodigt ons uit om in de rol van Spirituele Krijger te stappen;
'Spirituele Atleten' zoals José Argüelles ze noemt. Boeddhistische leraar Chogyam Trungpa verwijst naar de "Shambhala Krijgers" als wezens toegewijd aan het medescheppen van een verlichte samenleving, geworteld in de zachtheid van ons hart en gegrond in de onbevreesdheid die komt vanuit onze erkenning van de Basis Goedheid van alle leven.
De Shambhala Warrior Teachings van Chogyam Trungpa herinneren ons aan:
“Voel de angst, maar laat je er niet door weerhouden.”
(>> lees meer over de Shambhala teachings - in het Engels)

De energie van de Gele Krijger nodigt ons uit om de kracht van 'bevragen' te gebruiken - het bevragen van onze angsten, geloofssystemen, waarnemingen, motivaties, begrenzingen, verhalen, enz. Laat ons uitwisselen met het kosmische vraagteken zelf! In het onszelf inzetten als 'krijgers van ontwaken' door verbinding te maken met de zachtheid van ons hart en de felheid van onze ziel, verstevigen we onszelf met compassie en wijsheid.

 

*************GEBEURTENISSEN/AANKONDIGINGEN

Nieuwe interactieve pagina

In de Noösletter van deze Solaire Maan staat ook een volledig in het Nederlands vertaalde, volledig gecodeerde afbeelding van de huidige maan. Achter de verschillende plaatjes/codes zitten weer pagina's met uitleg en meer info - ook in het Nederlands. Eentje moet ik nog vertalen, maar er zijn er al 4 klaar - neem een kijkje!


*************

Nieuw in de 13:20 winkel


Ben jij iemand die:

* ernaar verlangt en bereid is om te VOELEN?
* zich realiseert dat we de SCHEPPERS zijn van ons eigen leven?
* harmonische samenhang (COHERENTIE) wil ervaren?
* manipulatie, strijd en beheersing achter zich wil laten en (leren) vertrouwen op samenwerking (CO-CREATIE)?
* wil genieten van de enorme vreugde en macht van bewust SAMENWERKEN MET ELEMENTWEZENS (vormgevende krachten)?
* reageert op SCHOONHEID?
* contact wil met de MULTIDIMENSIONELE WERKELIJKHEID?

Omdat we ons allemaal nog mogen opvoeden in deze wereld van energie èn materie en onszelf erin dienen te trainen, hebben Jhadten Jewall uit Canada en Wilka Zelders uit Nederland een aantal gereedschappen ontwikkeld die de wezens die met ons samenwerken noemen: 'creation empowerement tools for your future human beingness'. Ze nodigen je uit om te voelen of dit project ook iets is voor jou.
>>Deze prachtige kaarten zijn nu ook te verkrijgen in onze winkel.

 

Nieuw in de boekwinkel

‘Metatron Spreekt’ van auteur James Tyberonn

Een indrukwekkend nieuw boek van de Amerikaanse geoloog James Tyberonn, die zo'n 4 jaar channel van aartsengel Metatron is. De informatie van Metatron bevat 'doorkijkjes' vanuit de verbinding van onze Aarde met haar 'verborgen' energetische Universele realiteit...! >>> lees meer    >>naar boekwinkel

 

Workshop

1-daagse Workshop Dreamspell / 13-Manenkalender
Zaterdag 7 apr 2012 - 10.4/Kin 209: Rode Magnetische Maan

op Landgoed Rhederoord, de Steeg (bij Arnhem)

>>Lees meer | >>inschrijvingsformulier

 

 FILMPJE:

AVRO Close Up: Fotograaf Rax - De laatste dagen van de Noordpool
Prachtige beelden die je nooit eerder zag en misschien ook nooit meer gaat zien...

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.
MAANSTANDEN

Volle maan - Solaire 2, Kin 179: Blauwe Planetaire Storm (do 8 mrt - 10:39)
Lente-equinox - Solaire 14, Kin 191: Blauwe Solaire Aap (di 20 mrt - 7:14)
Nieuwe Maan - Solaire 16, Kin 193: Rode Spectrale Hemelwandelaar (do 22 mrt - 15:37)


CURRENT MOON
nieuwe maan
wassende maan
eerste
kwartier
gibbous maan
volle maan

afnemende
maan

laatste
kwartier


balsemieke maan
ONLINE ARTIKELEN VOOR NU

De kracht van de 2 zonnevlammen..! - wanttoknow.nl


 


Dank je wel voor het deelnemen
aan de groeiende wereldgemeenschap
van Natuurlijke Tijd Aardetovenaars!

Deze Wavespeller is een Nederlandse versie van die van Eden Sky van 13moon.com
Abonneren voor de Nederlandstalige updates en andere berichten kan >>hier

Inmiddels is Eden Sky een blog begonnen en een nieuwe wavespell-emailer;
daarvoor kun je je hier inschrijven.

Voorlopig staan de Nederlandse updates onder Wavespeller op de site

Onderzoek de Kunst, Wetenschap en Spiritualiteit
van de Natuurlijke Tijd op www.13moon.com

 

In Lak'ech - Ik Ben Een Andere Jij!


Met dank aan: ©2005 SkyTime +1-800-596-0835 / skytime@13moon.com
Dreamspell Calendar Information ©1990, courtesy of the Foundation For The Law of Time
Vertaald en bewerkt door Marjon :-: All rights reserved :-: naar PAN-Holland website :-: