Spectrale Slang Maan van Bevrijding - Noös-letter van de Foundation for the Law of Time - Ned. Uitgave #23
Sign up! | Schrijf je in
Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken   
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #20

Welkom bij de Spectrale Maan van de Noös-letter!

Aanschouw, ik stuur jullie erop uit als schapen onder de wolven; wees zo verstandig en oplettend als slangen, en zo oprecht en onschuldig als duiven.
—Mattheüs 10:16

[Serpent]Met deze 23ste editie van de Noös-letter van de Foundation for the Law of Time, komen we in de Spectrale Slang Maan van de Bevrijding. Dit is de elfde maan van de Planetaire Service Wavespell.

Deze Maan opent met codon 58: Uitstraling van Vreugde - Lied van het Galactisch Octaaf. Kin 58 markeert ook de Dag Buiten de Tijd van dit jaar (25 juli). Nu is een goed moment om te beginnen met het plannen van een festival of evenement in uw omgeving.

De totem voor deze maan, de slang, vertegenwoordigt de wijsheid van de aarde en transformatie. De Spectrale Slang van Bevrijding roept ons op om datgene dat ons niet meer dient af te werpen via de inwijding in een hoger bewustzijn.

The Serpent Initiates are the ones who remember previous world systems and explosions of realityIn oude tradities stonden initiators van kennis bekend als wijsheid-slangen of slangen-initiators. Deze wijsheid-slangen zetten de unitaire kennis voort van vorige wereld-systemen en brachten het tot een geheel.

Wijsheid-slangen worden ook geassocieerd met piramides en ondergrondse kamers, waarvan er tradities zijn op elk continent. De interplanetaire betekenis van de slang zit gecodeerd in de synchrone orde, waar de Rode Slang Maldek vertegenwoordigt, de vernietigde planeet, nu de Asteroïdengordel.

Palenque is ook bekend als Nah Chan: Huis van de Slang. De onderaardse kamer die gebouwd is in de Piramide van de Inscripties is de kamer van de slang-inwijdingen.

Deze kamer is compleet met spreekbuis die zich op een slangachtige manier langs de trap van de tempel omlaag slingert, vanaf de verdieping erboven naar het graf van Pacal Votan. Dit staat bekend als de “earth spirit speaking tube”, de "aarde-geest spreekbuis" en is de sleutel tot de Telektonon Profetie (nog in het Engels).

Het ouroborus-symbool van een slang die in haar eigen staart bijt is vooral van belang voor onze tijd. Zoals de cyclus van de geschiedenis sluit, bijt de slang in zijn eigen staart, het gif vrijgevend dat het geneest naar heelheid. (Zie CHC Vol. IV, Book of the Initiation).

In de pulsar-geometrie vertegenwoordigt de elfde toon de elfde of Spectrale Kamer, de culminatie van de tweede-dimensionale zintuiglijke pulsar: tonen 3-7-11.

We zitten nu in een cyclus van versnelde fractale tijdcompressie waarin hele geschiedenissen opnieuw beleefd en overstegen kunnen worden in een korte geconcentreerde tijd.

Voor degenen die deze cycli volgen: houd er rekening mee dat met ingang van Spectrale Maan 8 (9 mei) er nog 441 dagen = 63 weken (heptads) zijn tot de Galactische Synchronisatie (26 juli 2013). De psi chrono unit voor deze dag is Blauwe Kristallen Hand, Kin 207, die ook de einddatum 21-12-2012 codeert.

Deze 63 heptads corresponderen met de terugkeer van het Boek van Zeven Generaties -- de verrijzenis van de 144.000 in de mystieke kubus (441) van de schepping.

Door fractale tijdcompressie correspondeert elk van de zeven generaties met een periode van negen weken (9 x 7 = 63); en 63 x 7 = 441. Er zal veel geheugen worden gerecupereerd tijdens deze cyclus.

Deze 441-daagse cyclus staat bekend als de reis van de terugkeer van het Volk van OMA.

Solaire Ring (Jaar) van de Witte Ritmische Tovenaar

 • Spectrale 8, Kin 241 (9 mei): Begin Terugkeer van het Boek van de Witte Kristallen Tovenaar
 • Kosmische 15, Kin 44 (11 juli):  Begin Terugkeer van het Boek van de Kosmische Adelaar.

Solaire Ring van de Blauwe Resonante Storm

 • Lunaire 22, Kin 108 (13 sept = 9.13): Begin Terugkeer van het Boek van de Magnetische Krijger. (Vandaag begint ook een heptad gecodeerd door Codon 1, Creative Genesis).
 • Boventoon 1, Kin 171 (15 nov): Begin Terugkeer van het Boek van de Rode Lunaire Aarde.
 • Resonante Maan 8, Kin 234 (17 jan.): Begin Terugkeer van het Boek van de Witte Elektrische Spiegel.
 • Solaire Maan 15, Kin 37 (21 mrt): Begin Terugkeer van het Boek van de Blauwe Zelfbestaande Storm.
 • Spectrale 22, Kin 100 (23 mei): Begin Terugkeer van het Boek van de Gele Boventoon zon (Voltooit Kosmische 28 + Dag Buiten de Tijd: Kin 162 tot 163).

De Spectrale Maan in één oogopslag

Galactic Moon At A Glance Graphic

Announcing: Fully-Coded interactive 13 Moon Calendar with All Codes of the Law of Time! Click here to see the current moon

Star Travelers Synchroniciteiten

Synchroniciteit volgt een reeks van universele principes gebaseerd op een wiskundige matrix. Deze matrix is de primaire structuur die alle gebeurtenissen, personen en werkelijkheden zoals wij die kennen, verbindt. Hoe meer we afstemmen op deze matrix, hoe meer we de synchrone orde ervaren. Dit is het doel van de 13 Manen/28-dagen kalender. Hieronder volgen enkele voorbeelden van hoe de synchrone orde kan worden gelezen van dag-tot-dag. Als je hier nieuw bent, kun je deze 13-Manen tutorial bekijken.

Spectrale Maan van Bevrijding - Maan 11 van de 13 Manen (2-29 mei 2012)

Afgelopen Maan, de Planetaire Maan van Manifestatie kwam met het zelf-onderzoek: Hoe perfectioneer ik wat ik doe? In deze Spectrale Maan van Bevrijding, vragen wij "Hoe kan ik loslaten en laten gaan?"

[Diagram of 28-day Moon showing Wavespell Symmetry]Deze Maan bevat een bijzonder unieke synchrone symmetrie. De eerste dag van de Maan is de laatste dag van een Wavespell, en de laatste dag van de Maan is de eerste dag van een Wavespell. Dit betekent dat de resterende 26 dagen maan precies twee wavespells zijn. En nog iets, deze twee wavespells zijn de laatste twee wavespells van de hele 260-daagse Tzolkin/Galactische Spin!

 • Dali 1 (2 mei): Kin 234, Witte Kosmische Tovenaar, Kosmische Toren. van de Wind-Wavespell van Spirit/de Ziel, Wavespell 18 compleet.
 • Seli 2 - Silio 14 (3-15 mei): Blauwe Adelaar Wavespell (19) van Visie.
 • Dali 15 - Limi 27 (16-28 mei): Kin Gele Ster Wavespell (20) van Elegantie - één 260-daagse Tzolkin / Galactische Spin compleet.
 • Silio 28 (29 mei): Kin 1, Rode Magnetische Draak, Magnetische Poort van de Rode Draak Wavespell (1) van Geboorte - begin volgende 260-daagse Tzolkin / Galactische Spin.

Kin 1, Rode Magnetische Draak (29 mei) begint ook de achtste en laatste 520-daagse Wijsheid-Cyclus: Galactische Wijsheid van Integriteit - een cyclus die duurt tot Zelfbestaande Maan Limi 13, Jaar van het Geel Galactisch Zaad (30 okt 2013) .

Met andere woorden, tegen de tijd dat deze wijsheid-cyclus eindigt, zullen we al aan de andere kant van de cyclus van de geschiedenis zijn, en zo'n viertal Manen ver in de noösfeer of het Psychozoïsche Tijdperk!

Een Wijsheid-Cyclus is een 520-daagse cyclus, bestaande uit precies twee 260-daagse Tzolkins-spins. De eerste helft (260 dagen) staat bekend als de Cyclus van het Worden en de tweede helft: de Cyclus van de Terugkeer (260 dagen). De Cyclus van de Terugkeer is het exacte omgekeerde van de Cyclus van het Worden.

Chart of all Eight Wisdom Cycles (8 x 520 days)
Klik hier om de volledige Wijsheid-Cycli te downloaden uit het Boek van de Avatar, CHC Vol. 2

Wijsheid is harmonie. Harmonie is wijsheid. Ware kracht ligt in de harmonie van zichzelf onderhoudende wijsheid. De kosmologie van harmonie bestaat uit acht wijsheidcycli: Kristallen 10, Solair Zaadjaar (2002) tot Zelfbestaande 13, Galactisch Zaadjaar (2013). De acht wijsheid-cycli van 520 dagen elk leggen diepere aspecten van kennis en wijsheid bloot; deze aspecten zijn functies van de synchrone orde en de Galactische Maya mind transmissie.  —Book of the Avatar, CHC Vol. 2

De Wijsheid-Cycli bevatten ook verschillende sub-cycli. Voor een volledige beschrijving, zie CHC Vol. 2, Book of the Avatar)

Note:

 • De eerste dag van deze Maan, Witte Kosmische Tovenaar, start met de 20-daagse vinal "Om te zien in de duisternis" ...
 • De Psi Chrono Unit (zie "volledig gecodeerde Spectrale Maan") voor de eerste drie dagen van de Spectrale Maan is altijd Kin 108 (staat voor GM108X Galactische Maya Mind transmissie) en de Psi Chrono voor de volgende drie dagen is Kin 113, wat duidt op Sirius B en de Heer van de dageraad of Quetzalcoatl. (See 441 Dictionary of Number)

In deze Maan ook de ringvormige zonsverduistering op Kin 252 (20 mei). Deze verduistering is de eerstein een reeks wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor belangrijke gebeurtenissen dit jaar. Voor meer zie de Harmonische Convergentie van 2012 / Harmonic Convergence of 2012.

Dali 1 - Kin 234, Witte Kosmische Tovenaar (2 mei)

Vandaag begint de 20-daagse vinal-meditatie "Om in de duisternis te zien" (Zie Star Traveler's 13 Moon Almanac of Synchronicity en het Master Synchronic Code Book).

Galactische signatuur van Carl Jung, die de essay: "Synchroniciteit: Een acausaal, Verbindend Principe" uitbracht in 1952, hetzelfde jaar als de ontdekking van het graf van Pacal Votan.

Wat is jouw Kosmische Afkomst? (in het Engels)

Kali 4 - Kin 237, Rode Elektrische Aarde (5 mei)

Cinco de Mayo - Mexicaanse Onafhankelijkheidsdag. In Nederland Bevrijdingsdag.

Knopen Losmaken - Ceremonie om de Tijd terug te brengen naar de Heilige Ronde - 13-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie 2012.

Alpha 5 - Kin 238, Witte Zelfbestaande Spiegel (6 mei)

Volle Maan. Oefen de Hele-Aarde-Meditatie.

Silio 7 - Kin 240, Gele Ritmische Zon (8 mei)

Regenboogbrug-meditatie - 7-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie van 2012 (http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm).

121ste verjaardag van het overlijden van Madame Blavatsky (12 Aap).

Alpha 12 - Kin 245, Rode Spectrale Slang (13 mei)

Een extra gesynchroniseerde Magic Turtle Day (Magische Schildpad Dag) - vandaag is het niet alleen de Spectrale toon in de Spectrale Maan, maar het is de Rode Spectrale Slang, in de Spectrale Slang Maan! Daarnaast hebben zowel het radiale plasma Alpha, als de galactische Spectrale toon, de kracht van "los laten"! Verder is het vandaag één van de 13 heldere tekens die verschenen rond het grafdeksel van Pacal Votan. Deze synchronisatie vindt maar eens in de 52 jaar plaats.

Silio 14 - Kin 247, Blauwe Kosmische Hand (15 mei)

Regenboogbrug-meditatie - 7-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie van 2012 (http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm).

Gamma 17 - Kin 250, Witte Elektrische Hond  (18 mei)

Knopen Losmaken - Ceremonie om de Tijd terug te brengen naar de Heilige Ronde - 13-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie 2012.

Witte Elektrische Hond begint het 65-daagse seizoen van Liefde, het Witte Galactische Spectrum

Hyperelectronic Universe

Alpha 19 - Kin 252, Gele Boventoon Mens (20 mei)

Nieuwe Maan en Ringvormige zonsverduistering. Neem deel aan de wereldwijd gesynchroniseerde meditatie, mede-opgericht door de Kern-Aardefamilie! Zie Galactic Handbook & Synchronized Meditations (lawoftime.org/galactichandbook).

Silio 21 - Kin 254, Witte Resonante Tovenaar (22 mei)

Regenboogbrug-meditatie - 7-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie van 2012 (http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm).

Begin 20-daagse vinal meditatie “Toekomstmuziek beroerend” …

Kali 25 - Kin 258, Witte Spectrale Spiegel (26 mei)

Magic Turtle Day / Magische Schildpad Dag. Los op in het licht van kosmische meditatie ...

Limi 27 - Kin 260, Gele Kosmische Zon (28 mei)

GAP - Galactisch Activerings Portaal. Vandaag voltooit één 260-daagse Tzolkin Spin - neem magische vlucht! Vandaag voltooit ook de Wijsheid Cycle Zeven: Resonante Wijsheid van Afstemming.

Silio 28 - Kin 1, Rode Magnetische Draak (29 mei)

GAP - Galactisch Activerings Portaal. Een dag voor een nieuw begin! Begin nieuwe 260-daagse Tzolkin / Galactische Spin; toegang tot het 52-daagse Rode Oostelijke Kasteel van Omwenteling; begin Rode Draak Wavespell (1) van Geboorte. Vandaag begint ook de 520-daagse Wijsheid Cycle Acht: Galactic Wijsheid van Integriteit.

Op Silio 28 vindt een belangrijke Rainbow Bridge meditatie plaats, waaraan wereldwijd wordt deelgenomen. Doe mee en stel je de toekomstige Aarde voor, met regenboogbanden die om Haar heen draaien en Universele Vrede verklaren!

Zie Harmonic Convergence of 2012 (www.lawoftime.org/HC2012)

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter:
#1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22
Vorige edities van de Ned. Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kun je via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
(vertaling voor Nederland en België door Marjon van PAN-Holland)
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

 

GAP is een afkorting voor "galactic activation portal" of Galactisch Activeringsportaal Untie the Knots Ceremony description Untie the Knots Ceremony description Untie the Knots Ceremony description 43rd Annual Whole Earth Festival - Davis, CA - 11-13 May Link naar de Maanfasen voor dit Witte Ritmische Tovenaarjaar Link naar Regenboogbrug Meditatie Instructies Link naar Regenboogbrug Meditatie Instructies Link naar Regenboogbrug Meditatie Instructies Link naar Regenboogbrug Meditatie Instructies Untie the Knots Ceremony description 43rd Annual Whole Earth Festival - Davis, CA - 11-13 May Beschrijving Ceremonie om de 6 Knopen Los te maken Link naar Regenboogbrug Meditatie Instructies Link to "Galactic Synchronization" Twitter PageLink to "Galactic Synchronization" Facebook Page