Kristallen Konijn Maan van Samenwerking - Noös-letter van de Foundation for the Law of Time - Ned. Uitgave #24
Sign up! | Schrijf je in
Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken   
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #20

Welkom in de Kristallen Konijn Maan van de Noös-letter!

[Rabbit]Welkom in de Kristallen Maan van Samenwerking! Dit is de twaalfde maan van de Planetaire Service wavespell en bevat de kracht van Kristallen Samenwerking: het vermogen om onze geest uit te kristalliseren (vaste vorm geven) tot een verenigde gedachtevorm om te manifesteren (kristalliseren) tot een nieuwe werkelijkheid.

Kristallen, net als andere stenen, zijn krachtige hulpmiddelen om te zenden en te ontvangen. Van de Russische mysticus Nicholas Roerich werd gezegd dat hem tijdens een reis door Tibet zo'n magische steen werd gegeven, bekend als de Chintamani Steen.

Volgens Lama overlevering wordt een fragment van de Chintamani Stone daarheen gebracht waar een spirituele missie, van vitaal belang voor de mensheid, wordt ingesteld en teruggegeven als die missie is voltooid.

Men zegt dat de belangrijkste steen of Moeder-Steen verborgen ligt in het centrum van de Aarde in de oude stad van Shambhala en wordt bewaard door de koning van de wereld. Er wordt gezegd dat gedeelten van deze steen worden bewaard in een klooster in Tibet, de tweede in het Museum of Natural History in Manhattan en het laatste stuk in de stad van de Agartha (ondergrondse stad). Sommigen geloven dat het een deel van de Ka'ba in de grote Moskee in Mekka.

[Rabbit]Roerich beweerde dat deze mysterieuze steen een soort moldaviet was; magische steen die naar verluidt afkomstig is van de ster Sirius en de sleutels bevat  voor de transformatie van de aarde.

Dit Chintamani steen wordt ook geassocieerd met de Steen der Wijzen en de Heilige Graal; sommigen geloofden dat wie de steen in handen heeft, de wereld in handen heeft. Volgens de Theosofie heeft deze steen de transformatieve kracht om alle energetische blokkades met een lagere frequentie dan de steen te vernietigen, terwijl het tegelijkertijd de evolutie van alle levensvormen op de Aarde versnelt.

Fragmenten van de steen zijn naar verluidt in onze wereld terechtgekomen en waren de focus van veel heerschappijen en geheime genootschappen. Er wordt gezegd dat een deel van de Chintamani Stone in het recente verleden werd gegeven aan de oprichters van de Volkenbond (League of Nations).

De 13 Manen kalender wordt in verband gebracht met zowel de ster Sirius als Nicholas Roerich (Banner of Peace). Het Raadsel van de Steen, als onderdeel van de Telektonon profetie verklaart: The Crystal Prophecy is yours to own, by these great powers undo the mystery of the stone! (De Kristallen Profetie is aan jou om te bezitten, door deze grote krachten maak ongedaan het mysterie van de steen!) In de pulsar-geometrie vertegenwoordigt de twaalfde toon de 12e of Kristallen Kamer die de drie-dimensionale mind pulsar compleet maakt: tonen 4-8-12.

Het totemdier van deze maan is het konijn. In de Chinese astrologie worden konijnen gerelateerd aan de Maan en worden gezien als artistiek en gevoelig. Konijnen zijn gekoppeld aan een 28-daagse cyclus, het duurt voor babykonijntjes 28 dagen voordat ze kunnen overleven op zichzelf.

Follow the Crystal Rabbit down the multidimensional hole and see where you end up at the end of this 28-day cycle!

Volg het Kristallen Konijn naar het multidimensionale hol en zie waar je uitkomt aan het einde van deze 28-daagse cyclus!
(Dit is een verwijzing naar de film Alice in Wonderland, waarbij de woordspeling in de Nederlandse vertaling niet opgaat)

Now Available for 2012-2013! Star Traveler's 13 Moon Almanac of Synchronicity
(als service voor de Ned. Kin verkrijgbaar via PAN-Holland)

DAY OUT OF TIME 2012 - Send in Your Event Details & Fliers

Harmonic Convergence 2012 - Venus Transit Globally Synchronized Meditation

Featured Artist: Mercedes Rodríguez - EstiloOriginal

Time is Art! Share Your Vision!

7:7::7:7 Closing the Cycle: 7 Last Moons of the 13 Baktuns

New! Intergalactic Bulletin #8 - 441: Back to the Basics


13:20 : FREQUENCY : SHIFT
Blog by Red Queen

• Quetzalcoatl and Jose Arguelles
• Venus Transit, Quetzalcoatl and 2012 Prophecy


NOWTIME Radio - Tune in to SoundSynchronicity - Sundays 9PM EST

Galactic Synchronization

Law of Time Press - Visit Our Bookstore

De Kristallen Maan in één oogopslag

Spectral Moon At-A-Glance Venus Transit Synchronized Meditation Venus Transit Synchronized Meditation Jerusalem Hug link Jerusalem Hug link Venus Transit Synchronized Meditation Venus Transit Synchronized Meditation Beschrijving Ceremonie om de 6 Knopen Los te maken Venus Transit Synchronized Meditation Beschrijving Ceremonie om de 6 Knopen Los te maken Link naar de Maanfasen voor dit Witte Ritmische Tovenaarjaar Link naar Regenboogbrug Meditatie Instructies Link naar Regenboogbrug Meditatie Instructies Link naar Regenboogbrug Meditatie Instructies Link naar Regenboogbrug Meditatie Instructies Beschrijving Ceremonie om de 6 Knopen Los te maken Untie the Knots Ceremony description Link naar Regenboogbrug Meditatie Instructies

Aankondiging: Volledig interactieve 13-Manenkalender met alle codes van de Wet van Tijd! Klik hier om de huidige maan te zien

Star Travelers Synchroniciteiten

Synchroniciteit volgt een reeks van universele principes gebaseerd op een wiskundige matrix. Deze matrix is de primaire structuur die alle gebeurtenissen, personen en werkelijkheden zoals wij die kennen, verbindt. Hoe meer we afstemmen op deze matrix, hoe meer we de synchrone orde ervaren. Dit is het doel van de 13 Manen/28-dagen kalender. Hieronder volgen enkele voorbeelden van hoe de synchrone orde kan worden gelezen van dag-tot-dag. Als je hier nieuw bent, kun je deze 13-Manen tutorial bekijken.

Kristallen Maan van Samenwerking, Maan 12 van de 13 Manen (30 mei tot 26 juni 2012)

In de Spectrale Maan vroegen wij ons af "Hoe kan ik loslaten en laten gaan?" Nu in deze Kristallen Maan vragen we: "Hoe kan ik mij toewijden aan alles wat leeft?" Deze vraag is nu vooral relevant, omdat dit Maan begint de 7-Moon Countdown (de 7-maanse aftelling) tot de afsluiting van de cyclus!

Ook komt elk van deze zeven Manen exact overeen met de zeven Kin van het Boek van de Zeven Verloren Generaties (Book of Seven Lost Generations), Kin 194-200.

Chart of all Eight Wisdom Cycles (8 x 520 days)Om samen te vatten: De 16-jarige cyclus van de Kubus van de Wet van de Telektonon (van 208 manen in totaal) komt overeen met Kin 1-208 van de Tzolkin. Deze Kristallen Maan is de 194e maan, of Kin 194, Witte Kristallen Tovenaar - de eerste van de Zeven Verloren Generaties.

Ritmisch Tovenaar Jaar
Kristallen Maan = Kin 194 Witte Kristallen Tovenaar
Kosmische Maan Maan = Kin 195 Blauwe Kosmische Adelaar

Blauw Resonant Storm Jaar
Magnetische Maan = Kin 196 Gele Magnetische Krijger
Lunaire Maan = Kin 197 Rode Lunaire Aarde
Elektrische Maan = Kin 198 Witte Elektrische Spiegel
Zelfbestaande Maan = Kin 199 Blauwe Zelf-bestaande Storm
Boventoon Maan = Kin 200 Gele Boventoon Zon

Ritmische Maan = Afsluiting van de Cyclus (Ritmische Maan 9)

In de 13-Baktuncyclus van de geschiedenis begonnen deze zeven generaties nadat Pacal Votans graf werd gewijd in 692 AD en voltooien ze de 10e Baktun: de Baktun van de Maya's - toen de galactische Maya's vertrokken, enkel om weer terug te keren aan het einde van de cyclus...

Door de kracht van fractale tijdcompressie en hemelse harmonieën, krijgen we in deze zeven manen de kans om de Zeven Boeken van de Zeven Verloren Generaties opnieuw te openen. Voor meer informatie over deze oefening, zie 7:7::7:7 Telektonon Revelation.

Het is zeer synchroon dat tijdens deze Maan ook de Venusovergang van 2012 plaatsvindt, die onder andere de terugkeer van Quetzalcoatl symboliseert, twee dagen later gevolgd door de galactische terugkeer van Valum Votan (Blauwe Spectrale Aap)!

Wekelijkse Codons, Kristallen Maan - Ritmisch Tovenaar Jaar

Week 1: Codon 36, Innerlijke Uitstraling
Week 2: Codon 22, Tempel van Visie
Week 3: Codon 52, Meditatie/De Tempel
Week 4: Codon 18, Temmen van de Geest (Mind)

Als de eerste Maan van de Zeven Verloren Generaties laten deze codons zien, dat om de Boeken van de Zeven Generaties binnen te gaan, we innerlijke uitstraling moeten cultiveren door de integriteit van onze visie te handhaven d.m.v. de kracht van meditatie die de geest temt.

Merk ook op dat de cyclus van deze zeven manen/Zeven Generaties gelijktijdig plaatsvindt met de zeven 63-daagse cycli (= Zeven Generaties) die leiden tot de Galactische Synchronisatie 2013 (zie vorige Noös-letter).

Dali 1 - Kin 2, Witte Lunaire Wind (30 mei)

Welkom in de Kristallen Konijn Maan van Samenwerking! Het konijn staat vaak symbool voor zowel wedergeboorte en waakzaamheid als vruchtbaarheid. Goed moment om de groei van onze eigen bevolking eens te overdenken: "How Did We Get So Big So Fast?" ("Hoe zijn we zo snel zo groot geworden?)

Seli 2 - Kin 3, Blauwe Elektrische Nacht (31 mei)

Op zoek naar hoe je onafhankelijk van het elektriciteitsnet kunt leven? Een goede bron van (Engels) informatie: www.off-grid.net

Knopen Losmaken, Ceremonie om de Tijd terug te brengen naar de Heilige Ronde - 13-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie 2012.

Gamma 3 – Kin 4, Geel Zelfbestaand Zaad (1 juni)

Plant zaden voor de Aarde. Zie Wild Permaculture Forest Gardening.

18e verjaardag van de ontdekking van het graf van de Red Queen/Palenque (1994). Psi chrono 5 Maan, jaardrager van het overlijden van Valum Votan (2011)

Limi 6 - Kin 7, Blauwe Resonante Hand (4 juni)

Volle Maan. Gedeeltelijke Maansverduistering. Vooravond van de Venusovergang! Deze zeldzame gebeurtenis zal niet meer plaatsvinden tot 2117!

Silio 7 - Kin 8, Gele Galactische Ster (5 juni)

Regenboogbrug-meditatie-dag - 7-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie van 2012 (http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm).

Afhankelijk van waar je bent, vindt vandaag of morgen (Kristallen 7 en 8) de Venusovergang plaats. Vind je lokale tijd en neem deel aan de gesynchroniseerde Venusovergang Meditatie van de Harmonische Convergentie van 2012.
(In Nederland en België zal dat zijn in de vroege ochtend van Kristallen 8; alleen het laatste stuk ervan zal te zien zijn, zo ongeveer vanaf 5:20 uur)

Gamma 10 – Kin 11, Blauwe Spectrale Aap (8 juni)

Vier jaar geleden op deze datum, Kin 211, was de eerste van deze twee-delige Venusovergang. 200 dagen vanaf vandaag zal het Kin 211 zijn: Eerste Kerstdag 2012. Galactische Signatuur van Valum Votan: "Er zijn ontelbare supermentale (kosmische) beschavingen in het universum die telepathisch ontvankelijke frequenties zaaien om communicatie tot stand te brengen."

Merk ook op dat het vandaag 21 dagen geleden de perfecte occult/verborgen kracht was van Blauwe Spectrale Aap (Witte Elektrische Hond)...

Limi 13 - Kin 14, Witte Magnetische Tovenaar (11 juni)

Begin Tovenaar-Wavespell (2) van Tijdloosheid (eindigt op Kristallen 25 / 23 juni). Vandaag begint ook Vinal 17, Kayab, "Met het lied en het ritme."

Silio 14 - Kin 15, Blauwe Lunaire Adelaar (12 juni)

Regenboogbrug-meditatie-dag - 7-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie van 2012 (http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm).

Dali 15 - Kin 16, Gele Elektrische Krijger (13 juni)

Knopen Losmaken, Ceremonie om de Tijd terug te brengen naar de Heilige Ronde - 13-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie 2012.

Silio 21 - Kin 22, Witte Solaire Wind (19 juni)

Nieuwe Maan. Markeringen van Kin 22 zijn prominent in heel Palenque te zien.

GAP - Galactisch Activerings Portaal en Regenboogbrug-meditatie-dag - 7-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie van 2012.

Alpha 26 - Kin 27, Blauwe Magnetische Hand (24 juni)

Begin Blauwe Hand Wavespell (3) van Voltooiing (eindigt op Kosmische 10 / 6 juli).

Limi 27 - Kin 28, Gele Lunaire Ster (25 juni)

1 + 2 + 3 + 4 + 5  + 6 +  7 = 28

Recycle oude troep tot kunst! Bekijk deze inspirerende video uit Iran.

Silio 28 - Kin 29, Rode Elektrische Maan (26 juni)

Maan-wandelaar Dr. Edgar Mitchell vertelt over buitenaardsen die hier zijn.

Op elke Silio 28 is er een belangrijke Regenboogbrug-meditatie, die wereldwijd wordt gedaan. Vandaag synchroniseert ook met de 13-daagse meditatie-cyclus van de Knopen-Losmaken ceremonies - een synchronisatie die slechts eens in de 91 dagen voorkomt. Zie Harmonische Convergentie van 2012 (www.lawoftime.org/HC2012)

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter:
#1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23
Vorige edities van de Ned. Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kun je via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
(vertaling voor Nederland en België door Marjon van PAN-Holland)
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

 

Link to "Galactic Synchronization" Twitter PageLink to "Galactic Synchronization" Facebook Page