Kosmische Schildpad Maan van Aanwezigheid - Noös-letter van de Foundation for the Law of Time - Ned. editie #25
Sign up! | Schrijf je in
Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken   
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #20

Welkom in de Kosmische Schildpad Maan van de Noös-letter!

[Turtle]Welkom in de Kosmische Maan van Aanwezigheid!
Dit is de dertiende maan van de Planetaire Service Wavespell, die de kracht in zich heeft van de Kosmische transcendentie, waar we verder kunnen gaan dan hoe we onszelf al kennen.

Deze Maan verlaten we het Witte Ritmische Tovenaarjaar en bereiden we ons voor op toetreding tot het Blauwe Resonante Stormjaar. Dit is net als het afsluiten van de ene astrale film of droom en het binnengaan van een andere.

Dromen zijn enkele van de krachtigste voorbeelden van het toegang verkrijgen tot de binnenste centra van de geest. Dromen zijn puur vierdimensionaal en ze activeren de astrale films. Telkens als we een keuze maken, versterken we een scène in één van deze astrale films. De keuzes die we maken zijn óf in overeenstemming met de astrale film óf zijn ze niet.

Onze opperste astrale film speelt altijd tegelijkertijd met ons levenspatroon. Al deze astrale films zijn mogelijkheden, opgeslagen in de vierde dimensie, hoewel we ze niet allemaal bewust uitspelen. Welk script je ook kiest, het is er al en het potentieel is al opgetekend - van het laagste tot het hoogste.

Ieder van ons omvat een spoel of astrale film die continu draait en alle mogelijke astrale films bevat die mogelijk zijn voor eenieder van ons. Daarom staat er in de Heilige Schrift dat alles geschreven staat in een boek. Het Kennis Boek stelt: "degene die jou leest, schrijft over je."

In de vierdimensionale astrale gebieden zijn er bibliotheken van energie en informatie, waaronder Energie-Veld-Systeem-gidsen, alsmede de uitgebreide bibliotheek-archieven van alle verschillende astrale films die mogelijk uitgespeeld kunnen worden; dit wordt ook wel aangeduid als de Akasha Kronieken.

In dit komende Blauwe Resonante Stormjaar hebben we een grote mogelijkheid om individueel en collectief de hoogste astrale film in te gaan naarmate we ons bewegen richting 2013 (anagram voor de 13:20 frequentie).

In de pulsar-geometrie vertegenwoordigt de dertiende toon de conclusie van de vierdimensionale tijdpulsar: tonen 1-5-9-13, die ons klaarmaakt om onze magische vleugels te spreiden, op weg naar een nieuw jaar en nieuwe astrale film. Deze Maan wordt afgesloten met de Dag Buiten de Tijd, Kin 58, de desincarnatie-datum van Pacal Votan. Houd een Dag Buiten de Tijd festival of ceremonie in jouw buurt! Stuur de aankondigingen voor je evenement hier naartoe / Please send your event announcements here.

Het totemdier voor deze Maan is de schildpad; de schildpad is de grote bewaarder van de tijd en draagt de 13 manen op zijn rugschild. De schildpad herinnert ons er ook aan om geaard te blijven met de Aarde. Hier is een inspirerende video: Gratis Eten en Geld, vooral voor de tijd waarin wij leven. Deze Canadese man zegt ook in zijn audio-cd dat de 13 manen/28 dagen kalender de ware tijd is van de natuur. Een aanrader!

Kosmische Maan in één oogopslag

Spectral Moon At-A-Glance Untie the Knots Ceremony description Untie the Knots Ceremony description Wereld Noösfeer Dag - wereldwijd gesynchroniseerde meditatie voor de noösfeer Link naar de Maanfasen voor dit Witte Ritmische Tovenaarjaar Link naar Regenboogbrug Meditatie Instructies Link naar Regenboogbrug Meditatie Instructies Link naar Regenboogbrug Meditatie Instructies Link naar Regenboogbrug Meditatie Instructies Untie the Knots Ceremony description Link naar Regenboogbrug Meditatie Instructies Galactisch Activerings Portaaldagen Galactisch Activerings Portaaldagen Galactisch Activerings Portaaldagen Galactisch Activerings Portaaldagen Galactisch Activerings Portaaldagen

Aankondiging: Volledig interactieve 13-Manenkalender met alle codes van de Wet van Tijd! Klik hier om de huidige maan te zien

Star Travelers Synchroniciteiten

Synchroniciteit volgt een reeks van universele principes gebaseerd op een wiskundige matrix. Deze matrix is de primaire structuur die alle gebeurtenissen, personen en werkelijkheden zoals wij die kennen, verbindt. Hoe meer we afstemmen op deze matrix, hoe meer we de synchrone orde ervaren. Dit is het doel van de 13 Manen/28-dagen kalender. Hieronder volgen enkele voorbeelden van hoe de synchrone orde kan worden gelezen van dag-tot-dag. Als je hier nieuw in bent, kun je deze 13-Manen tutorial bekijken.

Kosmische Maan van Aanwezigheid, Maan 13 van de 13 Manen (27 juni tot 24 july 2012)

In de laatste Maan vroegen wij ons af: "Hoe kan ik mezelf toewijden aan al wat leeft?" Dus nu komt de vraag "Hoe kan ik mijn vreugde en liefde vergroten?"

De eerste Kin van deze Maan is een goed voorteken voor dit onderzoek, want het is de Witte Zelfbestaande Dog, Kin 30 - "Ik definieer om lief te hebben..." Kin 30 is zowel een Pacal Votan helder teken als de sleuteldag in het 65-daagse Witte Galactische Spectrum, Seizoen van Liefde.

De eerste 25 dagen van deze maan zijn in feite de laatste 25 dagen van het Seizoen van Liefde - en op Alpha 26 (Kin 55: Blauwe Elektrische Adelaar) beginnen we het Blauwe Galactische Spectrum, Seizoen van Visie.

Kin 55 codeert ook de Harmonische Convergentie (16 augustus 1987), de afronding van de Quetzalcoatl profetie van de 13 Hemelen en 9 Hellen. Deze gebeurtenis betekende het 25-jarige aftellen naar het einde van de Grote Cyclus en de 26-jarige countdown naar Galactische Synchronisatie.

Deze Maan bevat ook de laatste 23 dagen van de eerste 52-daagse Kasteel van de 260-kin Galactische Spin - het Rode Oostelijke Kasteel van Omwenteling. Dit kasteel eindigt op Kin 52, Gele Kosmische Mens en dan is het ook nieuwe maan.

Op Gamma 24, Kin 53, komen we in het Witte Noordelijke Kasteel van Oversteek, het Hof van de Dood - een goede tijd om oude gewoonten en zelfdestructief gedrag af te laten sterven! Kin 53 is Rode Magnetische Skywalker - wat zich vertaalt naar Ce Acatl in de Nahautl taal, teken van Quetzalcoatl. 53 betekent ook Sirius Herboorte.

Wat ook bijdraagt aan de algehele resonantie van deze maan met de profetie van Quetzalcoatl en Pacal Votan is het feit dat Alpha 5 van deze maan Kin 34, Witte Galactische Tovenaar is - de kin, die het eerste jaar van de Dreamspell dispensatie van tijdcodeerde - de Wizard's Count, de Tovenaarstelling.

Tot slot, net zoals de Kosmische Maan begon met een Pacal Votan "helder teken", zo eindigt het met Kin 57, Rode Boventoon Aarde - een andere van de 13 heldere tekens op de deksteen van de sarcofaag van Pacal Votan - dat staat voor Evolutie, synchroniciteit en Uitstraling - een groots einde van dit Jaar van de Witte Ritmische Tovenaar ter voorbereiding voor het gedenkwaardige jaar van de Blauwe Resonant Storm!

Kosmische Maan Wekelijkse Codons & UR Runes

Week 1: Codon 4, Luister Opnieuw - "Boom Vormt Ruimte"
Week 2: Codon 64, Voorbereid - "Galactische Octaaf Verenigt de Dimensies"
Week 3: Codon 6, Mensen Apart - "Boom Definieert Leven"
Week 4: Codon 47, Aanroepen van de Bron - "Dynamiek Opgelost als Architectonica"

Voor meer read-outs over deze Codons zie "Galactic I Ching" in Book of the Transcendence.

Chart showing the Cosmic Moon and the double-time sequence of UR Harmonic Runes + the Pentatonic Scale concluding the yearHexameride van het Octaaf - Double-Time Muzikale Toonladder

De Kosmische Maan van elk 13-Manenjaar vormt de laatste fase van de Hexameride van de Octave oefening, waarin de 48 hyperplasmische UR Harmonische Runen het tempo aangeven voor de 13-Manenkalender als zeven 48-daagse cycli: een "double-time" 24-daagse cyclus, plus een laatste vijf-daagse pentatonische kosmische chromatische toonladder cyclus. Dagen 1-24 van deze Kosmische Maan is de "double-time"-cyclus en dag 25-28 van de Maan zijn de eerste vier noten van de pentatonische kosmische chromatische, die eindigt op de Dag Buiten de Tijd.

De Hexameride van de Octaaf-oefening is voor het activeren van het corpus callosum binnen de holomind waarnemer, klik hier om meer te leren en een afdruk te maken van een eeuwigdurende 13 Manen/Hexameride van de Octaaf-kalender.

Dali 1 - Kin 30, Witte Zelfbestaande Hond (27 juni)

Welkom in de Kosmische Schildpad Maan van Aanwezigheid. Het totemdier van deze maan is de schildpad, waarvan de 13 schubben op haar schild haar de ambassadeur maakt van de kracht van kosmische tijd. Schildpadden zijn één van de oudste wezens op aarde - ze zijn terug te voeren naar het Trias tijdperk, 200 miljoen jaar geleden! Een fascinerende feit is dat de baby zeeschildpadden na het uitkomen een rondgang rond hun nest te maken voordat ze de oceaan ingaan...

Video: Dertien Manen Schildpad Eiland Fluitmuziek

www.13moonsclan.com

Silio 7 - Kin 36, Gele Planetaire Krijger (3 juli)

Volle Maan en Regenboogbrug-meditatie-dag - 7-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie van 2012 (http://www.pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm). Vandaag is het Asala Dag / Dharma Dag (Boeddhistische verjaardag van het begin van de eerste leer van Boeddha, "Het Wiel van de Waarheid"). Vandaag is ook de datum van de beroemde Roswell UFO-crash ...

Video: UFO technology from Roswell

Kali 11 - Kin 40, Gele Magnetische Zon (7 juli)

Begin 13-daagse Zon Wavespell van Universeel Vuur/Verlichting (eindigt op Seli 23/ 19 juli).

Video: The Sun is a Stargate/by physicist Nassim Haramein

Limi 13 - Kin 42, Witte Electrische Wind (9 juli)

Knopen Losmaken, Ceremonie om de Tijd terug te brengen naar de Heilige Ronde - 13-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie 2012. 42 is het getal in The Hitchhiker's Guide to the Galaxy, als het "Antwoord op de Ultieme Vraag van het Leven, het Universum en Alles".

Silio 14 - Kin 43, Blauwe Zelfbestaande Nacht (10 juli)

GAP - Galactisch Activerings Portaal en Regenboogbrug-meditatie-dag - 7-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie van 2012. (pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm)

Alpha 19 - Kin 48, Gele Solaire Ster (15 juli)

Vandaag is een dag van kunst en schoonheid. Een kunstvideo voor de kinderen: Pink Floyd—another Brick in the Wall.

48 wordt ook wel de hexameride van het octaaf genoemd en is het aantal hyperplasmische UR Harmonic Runen die het corpus callosum van de holomind waarnemer activeren. Voor meer informatie over de UR Harmonic Runes zie het Book of the Timespace en het Book of the Cube.

Silio 21 - Kin 50, Witte Spectrale Hond (17 juli)

GAP - Galactisch Activerings Portaal en Regenboogbrug-meditatie-dag - 7-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie van 2012. (pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm)

Vandaag markeert de laatste vijf dagen van de 65-daagse cyclus van de Witte Galactische Spectrum, seizoen van liefde - dit is de tijd om het witte galactische spectrum te transporteren. Transporteer je liefde door vrede te worden - zie "Summer of Peace 2012"

Dali 22 - Kin 51, Blauwe Kristallen Aap (18 juli)

Galactische signatuur van Helena Blavatsky - zij reisde de hele wereld over in de 19e eeuw, vrijwel alleen met de boot en de trein, op zoek naar spirituele kennis (kennis voor de geest).

Seli 23 - Kin 52, Gele Kosmische Mens (19 juli)

Volle Maan. Laatste dag van het 52-daagse Rode Oostelijke Kasteel van Omwenteling, Hof van Geboorte - dat begon op Kin 1. 52 is het aantal jaren dat Sirius B nodig heeft voor een omloopsbaan rond Sirius A - en is ook het aantal jaren in de Dreamspell solair-galactische cyclus ...

Gamma 24 - Kin 53, Rode Magnetische Hemelwandelaar (20 juli)

Begin van het 52-daagse Witte Kasteel van Oversteek, Hof van de Dood (eindigt op Lunar 18 / 9 sept). Vandaag begint ook de 13-daagse Hemelwandelaar-Wavespell van Profetie (eindigt op Magnetic 7/August 1).

Alpha 26 - Kin 55, Blauwe Electrische Adelaar (22 juli)

Wereld Noösfeer Dag - wereldwijd gesynchroniseerde meditatie voor de noösfeer en de 34e galactische verjaardag van de Harmonische Convergentie van 1987.

Knopen Losmaken, Ceremonie om de Tijd terug te brengen naar de Heilige Ronde - 13-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie 2012

Silio 28 - Kin 57, Rode Boventoon Aarde (24 juli)

Pacal Votan helder teken en Regenboogbrug-meditatie-dag - 7-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie van 2012. (pan-holland.nl/RBB_meditatie.htm)

Pacal Votan Clear Sign... See the Telektonon Prophecy of Pacal Votan

De Dag Buiten de Tijd! Kin 58, Witte Ritmische Spiegel (25 juli)

Ritmische Mirror is een Galactische Activeringsportaal en ook een helder teken op de sarcofaag van Pacal Votan!

Vind Dag Buiten de Tijd vieringen!

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25
Vorige edities van de Ned. Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kun je via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

 

Link to "Galactic Synchronization" Twitter PageLink to "Galactic Synchronization" Facebook Page