Zelfbestaande Uil Maan van Vorm - Noös-letter van de Foundation for the Law of Time - Ned. editie #29
Sign up! | Schrijf je in
Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken   
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #27

Welkom in de Zelfbestaande Maan 2012 Editie van the Noos-letter!

Welkom in de Zelfbestaande Uil Maan van Vorm van de Noös-letter van de Foundation for the Law of Time! Dit is de vierde maan van de Planetaire Service Wavespell.[Owl]

We zitten in een versnelde tijd in de evolutie van het bewustzijn waar de onderliggende vorm van onze waarneming aan het verschuiven is. Wij gaan van een driedimensionaal perspectief van tijdruimte naar een vier/vijf-dimensionaal perspectief.

Terwijl we deze overgang maken, is het niet zo dat de derde dimensie verdwijnt (hoewel het zou kunnen), maar naar gelang je bewustzijn begin je de werkelijkheid anders te zien en te ervaren. Met andere woorden: voor elke tijd/ruimte werkelijkheid zijn er veel overlappende parallelle werkelijkheden die gelijktijdig bestaan. Je hebt toegang tot deze verschillende parallelle realiteiten volgens jouw niveau van bewustzijn, dat zich laat kennen als een trillingsfrequentie.

De zaden van bewustzijn zijn aanwezig in alle geschapen vormen en duwen ons voortdurend omhoog in de richting van uitbreiding naar meer licht. De Wet van Tijd laat zien hoe het hele universum is eigenlijk een vibrerend, pulserend, resonant veld is met wiskundige structuren die alles met alles verbindt. We zijn allemaal een integraal onderdeel van een groot onderling verbonden synchroon web.

Naarmate we onze vibratie verhogen, worden we ons bewust van verschillende zowel fysieke als niet-fysieke wezens, evenals kennis dat we niet eerder zouden zijn tegengekomen totdat we op het juiste vibratieniveau waren. Degenen op een pad van bewuste evolutie proberen zich te omringen met verwanten (kin) van soortgelijke trillingen of hoger, daar we hier zijn om te evolueren en uit te groeien voorbij onze huidige beperkingen.

In de wavespell vertegenwoordigt de vierde toon (en vierde maan) de eerste fase van de drie-dimensionale geestpulsar. Mind/geest wordt opgevat als het medium voor het kanaliseren van de verschillende soorten van energie en bewustzijn; het is een link dat ons driedimensionale lichaam verbindt met de onzichtbare vier/vijfdimensionale wereld.

Het totemdier van deze Maan is de uil, de wijze vogel van de nacht die mysterie en profetie symboliseert, vaak geassocieerd met tovenaars en magiërs. Uil brengt de kracht om in verborgen geheimen door te dringen, ons de geheimen influistert om het licht uit de materie (de duisternis) los te laten en ons bewustzijn te bevrijden uit de beknelling van de fysieke wereld.

Vorm is hoe een zelf-evoluerend heelal zijn intrinsieke structuren waarneembaar maakt.

[Owl Cosmos Tzolkin]

Summer Solstice 2012 - Gathering in Australia - 20-23 Dec 2012

New! Online Daily Synchronotron Read-Out

[Order "Time, Synchronicity and Calendar Change" and get a free 13 Moon Almanac!

CREST13 - Centers for the Restitution, Investigation and Education of the Natural Mind - New Start-Up Center in Ecuador!

Featured Artist: Jeff Phillips & Liesbet Verstraeten - Multi-media Creative Synthesis as Internal Technology

Does Water Have Memory or Consciousness? ... shared on NoosphereForum.org

Cosmic Meditator
13:20 : FREQUENCY : SHIFT
Blog by Red Queen

• Closing the Cycle:
Hear the Call

Time is Art! Share Your Vision!

If you like what we are doing and would like to help us create a New Time, click here to donate.


Galactic Synchronization

NOWTIME Radio - Tune in to SoundSynchronicity - Sundays 9PM EST

Law of Time Press - Visit Our Bookstore

De Zelfbestaande Maan in één oogopslag

Star Travelers Synchroniciteiten

Synchroniciteit volgt een reeks van universele principes gebaseerd op een wiskundige matrix. Deze matrix is de primaire structuur die alle gebeurtenissen, personen en werkelijkheden zoals wij die kennen, verbindt. Hoe meer we afstemmen op deze matrix, hoe meer we de synchrone orde ervaren. Dit is het doel van de 13 Manen/28-dagen kalender. Hieronder volgen enkele voorbeelden van hoe de synchrone orde kan worden gelezen van dag-tot-dag. Als je hier nieuw in bent, kun je deze 13-Manen tutorial bekijken.

Zelfbestaande Maan van Vorm, Maan 4 van de 13 Manen (18 oct – 14 nov 2012)

De Zelfbestaande Maan is de vierde en laatste fase om de actie-basis vast te stellen voor onze jaarlijkse planetaire dienstverlening. Na het identificeren van ons doel, de obstakels en de service - identificeren we in de Zelfbestaande Maan de vorm. Welke vorm zal mijn service aannemen?

Dus nogmaals, als ons doel is om de noösfeer te activeren, dan moeten we om de vorm te kiezen de creatieve kracht over laten nemen - want er zijn een oneindig aantal vormen!

Dit komt omdat de noösfeer wordt geactiveerd door na te denken over de noösfeer. Bestudeer vooral het Manifesto for the Noosphere door Jose Arguelles, evenals de Noosphere II section van de FLT-website. Neem deze maan de tijd om over de noösfeer na te denken en kijk eens welke visioenen je krijgt - hoe stel je je het leven voor wanneer de noösfeer is geactiveerd? Hoe stel je je de activering voor?

Een krachtige oefening is om in een groep samen te zitten en diep te mediteren op de regenboogbrug rond de Aarde. Zodra je meditatie is voltooid, begin je je samen voor te stellen, hoe het leven in de noösfeer zal zijn! Omdat deze maan ook overeenkomt met Kin 199, Blauwe Zelfbestaande Storm - die zegt: "Ik definieer om te katalyseren" - door het definiëren van de vorm die onze noösferische activering zal aannemen, zullen wij degenen zijn die onze volgende fase van de evolutie katalyseren!

Net als de Spectrale Maan van vorig jaar heeft deze Zelfbestaande Maan een zeer evenwichtige symmetrie, waar de eerste dag van de Maan de laatste dag van de Blauwe Aap Wavespell van Magie is, de volgende 26 dagen zowel de Gele Zaad Wavespell van Opbloeiing en de Rode Aarde Wavespell van Navigatie omvat en de laatste dag van de Maan is de eerste dag van de Witte Hond Wavespell van Liefde.

Merk ook op dat de hele Omega GAP Run (10 dagen van Galactisch Activeringsportalen op een rij) in de Gele Zaad Wavespell van opbloeiing zit, die begint op Kin 144...

Zelfbestaande Maan Wekelijkse Codons

 • Week 1 (Initieer): Codon 24, Stralende Terugkeer - "Uitoefenende Kracht Stijgt ten Hemel"
 • Week 2 (Verfijn): Codon 32, Voortduren van Geest: - "Binaire Orde Definieert Beweging van Ruimte"
 • Week 3 (Transformeer): Codon 34, Gebed - "Geest Geïnformeerd door Kosmische Ordening"
 • Week 4 (Rijpen): Codon 55, Wijsheid Opwekkend - "Telepathie Wordt Tijdreizen"

Deze Codonreeks levert fascinerende aanwijzingen voor het definiëren van onze vorm om de noösfeer te activeren: Door onze "macht" over te dragen aan de Hemel keren we stralend terug naar onze essentie - in deze vrije ruimte kan onze heldere geest voortduren, om de waarheid van de binaire orde van de kosmos te leren kennen. Onze geest wordt dan geïnformeerd door deze kosmische orde, zodat wij telepathisch naar de toekomst kunnen tijdreizen en de toekomstige noösfeer mee kunnen nemen naar het heden!

Introductie van de 52 Heptad Paden van de Hunab Ku 21

[Hunab Ku 21 Superstructure Meditation]De Hunab Ku 21 Galactic Superstructure van de 20 +1 galactische archetypes bevat ook 52 paden die de 52 weken (heptads) van het jaar activeren. Deze Maan activeren we Heptads 13-16:

 • Heptad 13: Spirit evolueert profetie
 • Heptad 14: Magie ontwaakt profetie
 • Heptad 15: Wijsheid zendt profetie uit
 • Heptad 16: Gewaarzijn evolueert tijdloosheid

Let op de nadruk op "profetie" en dat de Gele Zaad Wavespell (in de eerste helft van deze Maan) begint op Kin 144 - dag van het vrijkomen van de Telektonon Profetie van Pacal Votan.

Kin 143Dali 1 - Kin 143, Blauwe Kosmische Nacht (18 okt)

Welkom in de Zelfbestaande Maan! Deze Maan markeert de terugkeer van de Zesde Verloren Generatie: Blauw Zelfbestaande Storm. Vandaag begint de 13e week van de 13-Manenjaar.

Kin 144Seli 2 - Kin 144, Geel Magnetisch Zaad (19 okt)

Begin van de Gele Zaad Wavespell, Kracht van Opbloeiing (Eindigt Zelfbestaande 14 / 31 okt). Het was in de vroege ochtend van Kin 144 (26 juli 1993) dat José Argüelles / Valum Votan de telepathische terma van Pacal Votan ontving, samengevat door het enkele woord, dat door zijn hoofd donderde: TEL ECH TON ON - de Telektonon Profetie. Een gedetailleerd verslag van deze openbaring kan worden gevonden in 2012: Biography of a Time Traveler door Stephanie South.

Kin 146Kali 4 - Kin 146, Witte Elektrische Wereldoverbrugger (21 okt)

Vandaag begint de "Omega GAP Run" van de Tzolkin - de tweede set van 10 dagen op een rij van galactische activeringsportalen (GAPs). Vandaag ook Knopen Losmaken, Ceremonie om de Tijd terug te brengen naar de Heilige Ronde - 13-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie 2012.

Kin 149Silio 7 - Kin 149, Rode Ritmische Maan (24 okt)

RegenBoogBrug-dag - 7-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie van 2012 (pan-holland.nl/RBB/regenboogbrug-meditatie.html)

Alpha 12 - Kin 154, Witte Spectrale Tovenaar (29 okt)

Volle Maan en galactische activeringpoortaaldag.

Silio 14 - Kin 156, Gele Kosmische Krijger (31 okt)

All Hallow's Eve / Halloween en RegenBoogBrug-dag - 7-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie van 2012.

Dali 15 - Kin 157, Rode Magnetische Aarde (1 nov)

Dag van de Doden, Allerheiligen en Mevlana's Oproep tot Wereldvrede van de Universele Broederschap (Istanbul).

Begin Rode Aarde Wavespell, Kracht van Navigatie (Eindigt op Zelfbestaande 27 / 13 nov).

Vandaag begint ook het 52-daagse Gele Zuidelijke Kasteel van Geven (Kin 157-208), Hof van Intelligentie (Inlichtingen/Informatie) - dit kasteel brengt ons helemaal naar de sluiting van de grote cyclus van de geschiedenis op Blauwe Kristallen Hand, Ritmische 9 / 21 dec en eindigt de volgende dag op Gele Kosmische Ster, Ritmische 10 / 22 dec...

Gamma 17 - Kin 159, Blauwe Elektrische Storm (3 nov)

Vandaag begint de 6e 20-daagse Vinal van het Jaar: Xul - "Waar met grote wijsheid een kiem wordt gelegd..." (een zaadje gezaaid). Knopen Losmaken, Ceremonie om de Tijd terug te brengen naar de Heilige Ronde - 13-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie 2012.

Silio 21 - Kin 163, Blauwe Resonante Nacht (7 nov)

Nog 260 dagen tot de Dag Buiten de Tijd 2013, vooravond van de lancering van Tijdschip Aarde 2013. RegenBoogBrug-dag - 7-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie van 2012.

Kali 25 - Kin 167, Blauwe Spectrale Hand (11 nov)

Jaïnistisch Nieuwjaar en galactische signatuur van Mata Amritanandamayi (Amma, de knuffelheilige). Kundalini Yoga meester Bhajan vaak vertelde zijn leerlingen dat vandaag (11/11/2012) het tijdperk van de Waterman zou aanbreken. Hij gaf 5 voorschriften voor het Aquariustijdperk:

 1. h(E)rken dat de andere persoon jou is (In Lak'ech)
 2. Er is een weg door elke blokkade.
 3. Wanneer het jouw tijd is, begin, en de druk zal eraf zijn.
 4. Begrijpen door mededogen of je zult de tijden verkeerd begrijpen.
 5. Laat de Kosmos trillen. De Kosmos zal de weg vrijmaken.

Alpha 26 - Kin 168, Gele Kristallen Ster (12 nov)

Galactisch Activeringsportaal. We zijn allemaal kinderen van de sterren...

Limi 27 - Kin 169, Rode Kosmische Maan (13 nov)

Nieuwe Maan + Kosmische Maan. Vandaag Kin 169 is de 13e dag van de 13e wavespell (13 x 13 = 169).

Laatste Totale Solaire Eclips (Volledige Zonsverduistering) voor 21 dec 2012: Wereldwijd gesynchroniseerde meditatie voor de Harmonische Convergentie van 2012.

Silio 28 - Kin 170, Witte Magnetische Hond (14 nov)

Begin Witte Hond Wavespell, Kracht van Liefde (eindigt Boventoon 12 / 26 nov). Rainbow Bridge Meditatie dag - 7-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie van 2012 (lawoftime.org / regenboogbrug). Omdat het de laatste dag 28 van de maan is, oefenen we de gedetailleerde regenboogbrug-meditatie.

Our Sister Sites

Previous Issues of the English Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 |
#14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29
Vorige edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 |
#14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kun je via info@PAN-Holland.nl

Noös-letter in andere talen en EspañolNederlandsFrançais

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to "Galactic Synchronization" Twitter Page Link to "Galactic Synchronization" Facebook Page