Magnetische Vleermuis Maan van Aantrekking - Noös-letter van de Foundation for the Law of Time - Ned. editie #26
Sign up! | Schrijf je in
Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken   
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #20

Welkom in het Blauwe Resonante Storm Jaar van de Noös-letter!

[Turtle]Welkom in de Magnetische Maan van het Blauwe Resonante Stormjaar! Dit is de eerste maan van het Planetaire Service Wavespell, de maan van magnetische aantrekking, een tijd om onze doelen en voornemens voor het jaar vast te stellen en ook om over ons levensdoel na te denken en opnieuw te evalueren.

Bedenk eens: "Als het succes of falen van deze planeet en van de mensen afhankelijk zou zijn van hoe ik ben en wat ik doe, hoe zou ik dan zijn? Wat zou ik doen? "  —Buckminster Fuller (Kin 240-Gele Ritmische Zon).

In de wavespell vertegenwoordigt de eerste toon het begin van de vierdimensionale tijdpulsar, die voltooit in de dertiende maan. Het totemdier van deze maan is de vleermuis, een symbool van de wedergeboorte. De vleermuis is een schepsel van de nacht - want het is in het donker van de nacht dat nieuwe dromen worden geboren.

Dit jaar brengt ook het hoogtepunt van de huidige zonnevlekcyclus. Dit betekent dat de uitstoten van coronale massa- intensiveren, meer plasma wordt opgeslagen bij de polen, en de aurora's dichter bij de evenaar komen. Het is deze mogelijkheid waarop de circumpolaire regenboogbrug, als vervulling van de profetie van de Galactische Maya's, is gegrond.

In Manifesto for the Noosphere (Manifest voor de Noösfeer), schrijft Jose Arguelles over de betekenis van de regenboogbrug-meditatie:

Het doel van de meditatie is om de regenboogbrug te creëren als een beeld van het massabewustzijn en om door de opeenvolging van collectieve gesynchroniseerde meditaties elke zeven dagen een planetaire golf van bewustzijn op te bouwen en hierdoor de regenboogbrug te voorspoedigen op het hoogtepunt van de massieve uitbarstingen van het poollicht in 2012-2013.

Dit zou het meest fenomenale voorbeeld zijn van een wereldwijde coherente resonantie van collectief menselijk denken door interactie met en de wijziging van de elektro-magnetische en bio-psychische velden van de planeet.

De succesvolle uitvoering van het circumpolaire regenboogbrug-experiment zou een nieuwe norm stellen voor collectieve menselijke prestaties en het onbenutte potentieel van de menselijke geest op spectaculaire wijze illustreren. Het zou de atoombom van de menselijke verbeelding zijn, met net zoveel enorm positieve effecten en verwikkelingen als die van de atoombom negatief waren.

Inderdaad zal een nieuw tijdperk zijn aangebroken, de Noösfeer en daarmee de belofte aan alle wezens van de intrinsieke kracht van hun geest en de grote mogelijkheid tot herstel van de Aarde als een kunstwerk.

Elk moment telt. Kies voor vrede. Kies voor liefde. Denk als eerste aan de Aarde. Kies in alle omstandigheden de positieve visie. Interpreteren alles als een zegen en een lering - want we kunnen het volledige ontwerp van de Schepper nooit zien tot het beloofde moment waarop alles zal worden onthuld.

Doe mee met ons bij de Stichting voor de Wet van Tijd om de Regenboogbrugmeditatie voor wereldvrede en het beeld daarvan naar zo veel mogelijk mensen te verspreiden. Mogen wij de regenboog-profetie vervullen ten behoeve van de genezing en het geluk van alle mensen en alle levende wezens! Mogen alle wezens gelukkig zijn!

Magnetische Maan in één oogopslag

Magnetic Moon At-A-Glance Pray for Peace from HiroshimaPray for Peace from Hiroshima Harmonic Convergence 25 - Globally Synchronized Meditation Venus Transit Synchronized Meditation Link naar de Maanfasen voor dit Blauwe Resonante Stormjaar Link naar Regenboogbrug Meditatie Instructies Link naar Regenboogbrug Meditatie Instructies Link naar Regenboogbrug Meditatie Instructies Link naar Regenboogbrug Meditatie Instructies Untie the Knots Ceremony description Link to Rainbow Bridge Meditation Instructions

Announcing: Fully-Coded interactive 13 Moon Calendar with All Codes of the Law of Time! Click here to see the current moon

Star Travelers Synchroniciteiten

Synchroniciteit volgt een reeks van universele principes gebaseerd op een wiskundige matrix. Deze matrix is de primaire structuur die alle gebeurtenissen, personen en werkelijkheden zoals wij die kennen, verbindt. Hoe meer we afstemmen op deze matrix, hoe meer we de synchrone orde ervaren. Dit is het doel van de 13 Manen/28-dagen kalender. Hieronder volgen enkele voorbeelden van hoe de synchrone orde kan worden gelezen van dag-tot-dag. Als je hier nieuw in bent, kun je deze 13-Manen tutorial bekijken.

Magnetische Maan van Doelstelling, Maan 1 van de 13 Manen (26 juli t/m 22 aug 2012)

Als de eerste Maan van het jaar komt de Magnetische Maan met de vraag: "Wat is mijn doel?"

Neem bij de overdenking hiervan mee dat de 13 Manen van dit jaar exact overeen met de 13 Kin van de Krijger-Wavespell - Kin 196-208.

Dit betekent dat deze Magnetische Maan correspondeert met Kin 196, Gele Magnetische Krijger - een perfecte Kin om het jaar te beginnen, want als we ons afvragen "Wat is mijn doel?" zegt de Gele Magnetische Krijger: "Ik verenig om in vraag te stellen / Onbevreesdheid aantrekkend."

We kunnen stellen dat ons doel deze maan 'onbevreesd verenigen' is: Verenig onze geest, Verenig ons hart, en Verenig onze visie - en dit in de rest van het jaar te projecteren, zodat onze hoogste gebeden en visies de Nieuwe Realiteit worden!

Kin 59, Blauwe Resonante Storm, is de eerste dag van deze Maan. 59 is bekend als de Sirius constante. Vergeet niet dat de 13-Manenkalender op 52-jarige cycli draait, synchroniserend met de baan van Sirius B rond Sirius A...

Image of Pacal Votan's Jade MaskVerder is het fascinerend om te merken dat de tweede dag van deze maan Kin 60 is, Gele Galactische Zon - het teken van Pacal Votan's galactische signatuur - en ook die van de openingsdag van de Olympische Spelen van 2012.

De profetie van Pacal Votan raakt ook aan de Sirius missie. (Zie "De Telektonon Profetie van Pacal Votan" en ook Book of the Avatar, CHC Vol. II en Book of the Initiation, CHC Vol. IV -Boek van de inwijding)

Merk ook op dat de enige andere "Storm" dag in deze Maan Kin 79 is, Blauwe Magnetische Storm. 79 staat bekend als de "noösfeer constante", wat aangeeft dat een deel van ons doel dit jaar is het volledig activeren van de noösfeer, en zo onze volgende fase van de evolutie openen.

Voor meer informatie over de Noösfeer Constante zie:

Magnetische Maan Wekelijkse Codons

  • Week 1 (Initiëren): Codon 24, Stralende Terugkeer – "Manier van Macht Hanteren Verheft zich naar de Hemel"
  • Week 2 (Verfijnen): Codon 2, Primal Matrix – "Boom Geïnformeerd"
  • Week 3 (Transformeren): Codon 7, de Macht van het Volk – "Boom van Tijd Draait de Aarde"
  • Week 4 (Rijpen): Codon 46, Stralende Leegheid – "Dynamische Constructie Wordt Creative Ruimte"

Dali 1 - Kin 59, Blauwe Resonante Storm (26 juli)

Welkom in de Magnetische Maan van Doelstelling! Deze Maan markeert de terugkeer van de Derde Verloren Generatie, Gele Magnetische Krijger, Kin 196. Leer meer over deze cyclus.

Vandaag begint de eerste 20-daagse Vinal van het 13-Manenjaar met de meditatie: "Degene die weet...."

Silio 7 - Kin 65, Rode Kosmische Slang (1 augustus)

RegenBoogBrug-Meditatie-dag - 7-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie van 2012 (pan-holland.nl/RBB/regenboogbrug-meditatie.html).

De Hemelwandelaar is het zegel van Quetzalcoatl, waarvan men zegt dat hij is vertrokken van de Aarde op een vlot van 13 slangen - vandaag, voltooit 13 Slang de Hemelwandelaar-Wavespell!

Dali 8 - Kin 66, Witte Magnetische Wereldoverbrugger (2 aug)

Volle Maan, Magische Schildpad Dag en vandaag begint ook de 13-daagse Witte Wereldoverbrugger Wavespell (die eindigt op Magnetische 20/14 aug). (Een magische schildpad dag is wanneer de toon van de dag het zelfde is als de toon van de maan, vandaar Magnetische Wereldoverbrugger in de Magnetische Maan).

Gamma 10 - Kin 68, Gele Electrische Ster (4 aug)

Knopen Losmaken, Ceremonie om de Tijd terug te brengen naar de Heilige Ronde - 13-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie 2012. Vandaag is een speciale vuurceremonie - deze wordt om de 52 dagen gehouden.

Bedenk dat we allemaal van vele verre sterren komen - naar de Aarde hier om te helpenom harmonie in het hele galactische programma te brengen ... Zie "World Events and Lost Planets" on the 13:20:Frequency:Shift Blog.

Alpha 12 - Kin 70, Witte Boventoon Hond (6 aug)

67e verjaardag van Hiroshima Dag. Doe mee met ons en het Instituut voor Communicatie van Milieubewustzijn en neem deel aan het gebed voor de Aarde vanuit Hiroshima. En als je niet naar Hiroshima kunnen komen, laten we dan samen het vredesgebed bidden.

http://inori-no-kuni.com/
https://www.facebook.com/events/326352050785751/

Boodschap van Hirohide Yanase met betrekking tot Hiroshima 2012

Oorlogen kunnen overal wreed zijn. Ik communiceerde hetzelfde bericht op 6 augustus vorig jaar. We moeten anti-nucleaire beweging die is gebaseerd op slachtoffer-mentaliteit overstijgen en verleggen naar gebeden voor de vrede. We gaan wensen en bidden voor afschaffing van alle kernwapens, de ultieme immoraliteit.

We gaan bidden voor de vrede en de zielen van de 240.000 en 130.000 mensen die zijn omgekomen door de atoombommen op HIROSHIMA en NAGASAKI.

We gaan ook bidden voor de zielen van de 3.100.000 Japanners die stierven tijdens de Tweede Wereldoorlog.

We bidden ook voor de zielen van 15.000.000 of 20.000.000 (juiste cijfers onbekend) Chinese mensen en de mensen in andere Aziatische landen.

Verder gaan we met ons heler hart bidden voor de slachtoffers die stierven in Polen en Rusland.

We gaan bidden voor de rust van alle oorlogsslachtoffers in Europa en de VS

Het vredesgebed zal zich vanuit HIROSHIMA verspreiden naar de Aarde. Wij willen de Aarde op 6 augustus 2012 omhullen met vredesgebeden.

http://inori-no-kuni.com/
https://www.facebook.com/events/326352050785751/

Silio 14 - Kin 72, Gele Resonante Mens (8 aug)

GAP - Galactisch Activerings Portaal enRegenBoogBrug-Meditatie-dag - 7-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie van 2012 (pan-holland.nl/RBB/regenboogbrug-meditatie.html)

Silio 21 - Kin 79, Blauwe Magnetische Storm (15 aug)

RegenBoogBrug-Meditatie-dag - 7-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie van 2012 (pan-holland.nl/RBB/regenboogbrug-meditatie.html)
Vandaag is ook weer een Magische Schildpad Dag en ook begint er een 13-daagse wavespell: de Blauwe Storm Wavespell van Zelfopwekking (die eindigt op Lunaire 5/27 aug).

Vandaag begint de tweede 20-daagse Vinal van het 13-Manenjaar met de meditatie "Luistert in stilte..."

79 is de Noösfeer Constante - leer meer over de Noösfeer:

Dali 22 - Kin 80, Gele Lunaire Zon (16 aug)

Harmonische Convergentie 25! Neem deel aan de wereldwijd gesynchroniseerde meditatie.

25 jaar geleden eindigde de 1144-jarige cyclus van Quetzalcoatl's profetie van de 13 Hemelen en 9 Hellen. Deze dag in 1987 was de eerste wereldwijd gesynchroniseerde meditatie, aangekondigd door José Argüelles/Valum Votan, en markeerde het 25-jarige aftellen tot aan de sluiting van de cyclus en wees de Aarde op haar op handen zijnde toetreding tot de Nieuwe Straal... (Zie Book of the Cube, CHC Vol. VII)

Seli 23 - Kin 81, Rode Electrische Draak (17 aug)

Knopen Losmaken, Ceremonie om de Tijd terug te brengen naar de Heilige Ronde - 13-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie 2012.

Dag 2 van de Harmonische Convergentie en Galactische Signatuur van Bob Dylan.

Silio 28 - Kin 86, Witte Galactische Wereldoverbrugger (22 aug)

GAP - Galactisch Activerings Portaal en RegenBoogBrug-Meditatie-dag - 7-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie van 2012 (pan-holland.nl/RBB/regenboogbrug-meditatie.html) Dag 28 betekent dat we de uitgebreide Regenboogbrug-Meditatie doen - zie http://www.pan-holland.nl/regenboogbrug-meditatie-vol.html

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25
Vorige edities van de Ned. Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24| #25
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kun je via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

 

Link to "Galactic Synchronization" Twitter PageLink to "Galactic Synchronization" Facebook Page