Boventoon Pauw Maan van Uitstraling - Noös-letter van de Foundation for the Law of Time - Ned. editie #30
Sign up! | Schrijf je in
Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken   
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #27

Welkom in de Boventoon Maan 2012 Editie van de Noös-letter!

De regenboog is het universele beeld dat ons onmiddellijk aanspreekt en transcendentie, heelheid en eenwording laat zien.
–José Argüelles/Valum Votan, Manifesto for the Noosphere

[Owl]Welkom in de Boventoon Pauw Maan van Uitstraling! Dit is de vijfde maan van het Planetaire Service Wavespell en bevat de kracht van de Boventoon Uitstraling.

We zitten nu in de laatste 28-daagse maancyclus voor de langverwachte afsluiting van de Grote Cyclus. In deze Maan Eisen we de Uitstraling om zelf de Droom te Bekrachtigen met de hoogst mogelijke Kosmische Gedachtevormen en liefdestrillingen. We worden in deze tijd enorm geholpen.

Volgens The Mayan Factor hadden de Maya's een missie om ervoor te zorgen dat de planeten en sterrenstelsels van deze melkweg worden gesynchroniseerd met de galactische stralenbundel voor de datum die we 12-21-2012 noemen. Tegen het einde van de straal waarin we ons nu bevinden, gaat alles in een razend tempo met 7 miljard mensen, uitschieters in kooldioxide, veranderingen in het weer, het uitsterven van diersoorten, oorlog, droogte, enz. - dit is allemaal onderdeel van het programma. Dit staat bekend als de climax van de geschiedenis en materie, het einde van de 13e baktun - de Baktun van de Transformatie der Materie (zie The Mayan Factor)

Het is op dit punt waar we de mogelijkheid hebben om onze krachten te versterken voor co-creatie. De eerste sleutel is de oprichting van de circumpolaire regenboogbrug. "De regenboog staat voor het spectrum van de werkelijkheid -- zintuiglijk en mentaal, mythisch en wetenschappelijk."

Het totemdier voor deze Boventoon Maan is de Pauw, die staat voor schoonheid, uitstraling en opstanding. De Pauw wordt ook geassocieerd met de Phoenix die oprijst uit zijn eigen as - en ons over het mysterie van de opstanding leert. De regenboog-brug is de sleutel tot het script van de planetaire opstanding.

Doel van de RegenboogBrug Meditatie
door José Argüelles

Het doel van de meditatie is het creëren van de regenboogbrug als een beeld voor het massabewustzijn en door de opeenvol-ging van de collectieve gesynchroniseerde meditaties elke zeven dagen een planetaire bewustzijnsgolf op te bouwen als aanzet tot het uitwerpen van de regenboogbrug op het hoogtepunt van de grootste uitbarstingen van poollicht tijdens 2012-2013.

Dit zou een uitzonderlijk voorbeeld zijn van een coherente resonantie op wereldniveau, van collectieve menselijke gedach-ten in interactie met de elektromagnetische en biopsychische velden van de planeet en zouden deze ook veranderen.

De succesvolle uitvoering van het circumpolaire regenboogbrug experiment zou een nieuwe norm stellen voor collectieve menselijke prestaties en het onbenutte potentieel van de menselijke geest op spectaculaire wijze illustreren. Het zou de atoombom van de menselijke verbeelding zijn, met even enorme positieve effecten en implicaties als de atoombom negatief was.

Inderdaad, een nieuw tijdperk zal aangebroken zijn, de Noösfeer, en daarmee ook de belofte aan alle wezens van de intrinsieke kracht van hun geest en de grote mogelijkheid tot herstel van de Aarde als een kunstwerk.
Jose Arguelles/Valum Votan, Manifesto for the Noosphere.

[Rainbow Bridge]

De Boventoon Maan in één oogopslag

[13 Moon calendar] Link naar de maanfasen van het blauwe resonante stormjaar Beschrijving Ceremonie Knopen Losmaken Ceremonie Link naar Regenboogbrug Meditatie Instructies

Aankondiging: Volledig gecodeerde interactieve 13-Manenkalender met Alle Codes van de Wet van Tijd! Klik hier om de huidige maan te zien

Star Travelers Synchroniciteiten

Synchroniciteit volgt een reeks van universele principes gebaseerd op een wiskundige matrix. Deze matrix is de primaire structuur die alle gebeurtenissen, personen en werkelijkheden zoals wij die kennen, verbindt. Hoe meer we afstemmen op deze matrix, hoe meer we de synchrone orde ervaren. Dit is het doel van de 13 Manen/28-dagen kalender. Hieronder volgen enkele voorbeelden van hoe de synchrone orde kan worden gelezen van dag-tot-dag. Als je hier nieuw in bent, kun je deze 13-Manen tutorial bekijken.

Boventoon Maan van Uitstraling, Maan 5 van de 13 Manen (15 nov - 12 dec 2012)

De Boventoon Maan staat bekend als de Commando-Toren - hier vragen we ons af: "Hoe kan ik mezelf het beste versterken?"

Roep je eigen kracht op en wendt deze maan aan om tot de hoogste visie van jezelf te komen! Elke vooruitgang die je boekt in de richting van deze visie waaiert uit naar het collectief en helpt ons allemaal verder voor de grote verschuiving volgende Maan!

Fractaal gezien staat deze Maan voor Kin 200, Gele Boventoon Zon - de 7de en laatste Verloren Generatie. Het is interessant om te zien dat de laatste vijf dagen van deze Maan de eerste vijf van de zeven Verloren Generaties zijn en de hele reeks herhaalt, eindigend op de dag Kin 200 Gele Boventoon Zon, precies een week (7 dagen van de schepping) voor het Sluiten van de Cyclus (Kin 207, Blauwe Kristallen Hand - 21 dec 2012).

Op de laatste dag van deze maan (12 dec of 12-12-12) is de laatste gesynchroniseerde meditatie om de Zes knopen te Ontwarren en die samenvalt (synchroniseert) met de dag voor de Regenboogbrug-Meditatie! 9 Dagenlang daarna, tot en met 21 december, zullen er de hele dag wakes zijn voor het Ontwarren van de Knopen en de lancering van de Regenboogbrug.

Boventoon Maan Wekelijkse Codons

Week 1 (Initiate): Codon 51, Donder/het Wezen Opwekken- "Telepathie Wekt Energie van Ruimte"
Week 2 (Refine): Codon 24, Stralende Terugkeer - "Manier van Macht Hanteren Stijgt ten Hemel"
Week 3 (Transform): Codon 3, Nieuwe Start - ""Boom Heeft Vorm van Ruimte"
Week 4 (Ripen): Codon 42, Radiosonische Weg - "Principe van Dynamische Constructie Ontwikkelt de Geest"

Heptad Paden van de Hunab Ku 21

De Hunab Ku 21 Galactic Superstructure van de 20+1 galactische archetypes bevat ook 52 paden, die elk van de 52 weken (heptads) van het jaar activeren. Deze Maan activeren we Heptad Paden 17-20:

Week 1/Heptad Pad 17: Gewaarzijn Ontwikkelt Visie
Week 2/Heptad Pad 18: Gewaarzijn Ontwikkelt Intelligentie
Week 3/Heptad Pad 19: Tijdloosheid Ontwaakt Intelligentie
Week 4/Heptad Pad 20: Visie Zendt Intelligentie Uit

Dali 1 - Kin 171, Blauwe Lunaire Aap (15 nov)

Welkom in de Boventoon Maan! Deze Maan markeert de Terugkeer van de Zevende Verloren Generatie: Gele Boventoon Zon. Hiermee is de profetische cyclus rond van het Boek van de Zeven Generaties, zoals ze zijn gecodeerd in de zeven laatste manen van de 13 baktuns. Vandaag vindt ook de Hijra plaats, het Islamitisch Nieuwjaar (Jaar 1434).

Seli 2 - Kin 172, Geel Elektrisch Mens (16 nov)

Knopen Losmaken, Breng de Tijd terug naar de Heilige Ronde - Ceremonie elke 52 dagen - 13-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie 2012.

Kali 4 - Kin 174, Witte Boventoon Tovenaar (18 nov)

Magische Schildpad Dag en galactische signatuur van de GM108X Kosmische Geschiedenis transmissie (de uitzending van Valum Votans informatie via de Cosmic History Chronicles)

Limi 6 - Kin 176, Gele Resonante Krijger (20 nov)

GAP - Galactisch Activeringsportaal. Universele Dag van het Kind - Diep in ieder van ons zit dat kinderlijk hart met het pure onverschrokken gewaarzijn dat dromen waar kan maken:

Zie ook The Story of Time: The Story of Turtle and Tree, een kinderverhaal geschreven door Jose Arguelles:

Silio 7 - Kin 177, Rode Galactische Aarde (21 nov)

RegenBoogBrug-dag - 7-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie van 2012 (pan-holland.nl/RBB/regenboogbrug-meditatie.html)

Limi 13 - Kin 183, Blauwe Magnetische Nacht  (27 nov)

Vandaag begint de Blauwe Nacht Wavespell van Overvloed en Dromen (Eindigt op 9 december/Boventoon 25). Galactische signatuur van July Garland... Somewhere over the rainbow...

Silio 14 - Kin 184, Geel Lunair Zaad (28 nov)

Volle Maan en RegenBoogBrug-dag - 7-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie van 2012 (pan-holland.nl/RBB/regenboogbrug-meditatie.html)

Dali 15 - Kin 185, Rode Elektrische Slang (29 nov)

Vandaag begint het 65-daagse Slang Seizoen van Levenskracht, het Rode Galactische Spectrum (Eindigt op 1 feb 2013/Resonante 23). Galactische signatuur van Stephanie South/Red Queen.

Knopen Losmaken, Breng de Tijd terug naar de Heilige Ronde Ceremonie - 13-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie 2012.

Gamma 17 - Kin 187, Blauwe Boventoon Hand (1 dec)

Galactische signatuur van de CREST13 coördinator, Ishram Boventoon Hand. "Een synchrone gemeenschap van de noösfeer is een gemeenschappelijk synchronisatie-programma met andere gemeenschappen. Het doel van kalenders volgens de Wet van Tijd is het harmoniseren en creëren van steeds grotere mogelijkheden van synchronisatie."-Jose Arguelles

De volgende video is gewijd aan Ishram en alle anderen die geïnteresseerd zijn in het leren over de natuurlijke aanleg van een regeneratief huis - met de Hand!

Kali 18 - Kin 188, Gele Ritmische Ster (2 dec)

Galactische signatuur van het begrip van de Supermens in 1972... Ook de dag van de Ritmische Kunstenaar:


GELOOF

Silio 21 - Kin 191, Blauwe Solaire Aap (5 dec)

RegenBoogBrug-dag - 7-daagse cyclus van wereldwijd gesynchroniseerde meditaties voor de Harmonische Convergentie van 2012 (pan-holland.nl/RBB/regenboogbrug-meditatie.html)

Gamma 24 - Kin 194, Witte Kristallen Tovenaar (8 dec)

De Eerste van de Zeven Verloren Generaties. Vandaag tot en met 14 december/Ritmische 2 vat de cyclus samen van het Boek van de Zeven Generaties, laatste verlossingscyclus van de zeven zogenaamde Verloren Generaties van de tijd van de Maya's. Harmonisatie-programma van Galactische tijdtechniek bijna voltooid ...

Silio 28 - Kin 198, Witte Elektrische Spiegel (12 dec)

Vandaag hebben we een synchronisatie van zowel de Knopen Losmaken, Breng de Tijd terug naar de Heilige Ronde Ceremonie als de RegenboogBrug Meditatie. De RegenboogBrug Meditatie van vandaag is the volledig versterkte of gedetailleerde regenboogbrug-meditatie.

Noosphere Forum

Our Sister Sites

Previous Issues of the English Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 |
#14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30
Vorige edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 |
#14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kun je via info@PAN-Holland.nl

Noös-letter in andere talen EspañolNederlandsFrançais

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to "Galactic Synchronization" Twitter Page Link to "Galactic Synchronization" Facebook Page