Spectrale Slang Maan van Bevrijding • Noös-letter van de Foundation for the Law of Time • Ned. editie #36
Sign up! | Schrijf je in
Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken   
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #33

Welkom in de Spectrale Slang Maan Editie van de Noös-letter

[Serpent]Welkom in de Spectrale Slang Maan van Bevrijding! Dit is de elfde maan van de Planetaire Service Wavespell en de vijfde van de Zeven Mystieke Manen.

De Spectrale Maan roept ons op om lagere krachten en emoties op te lossen en te transmuteren naar een hogere staat van zijn en handelen.

De totem van deze maan is de Slang. De Slang relateert aan de Ouroboros, de slang die in zijn staart bijt en zo het gif vrijgeeft dat het zelf geneest naar heelheid. De ouroborische vloeistof die wordt vrijgegeven is de dertiende maan.

In het licht van de Wet van Tijd, bijt de slang Ouroboros in zijn staart om de tijd te vernieuwen, zodat we kunnen opgroeien in een planetaire tijd ongekend door onze historici, die geschiedenis documenteren als een reeks drama's in een lijn (lineaire tijd). De 13 Manen/28-dagen kalender laat ons binnen in een andere tijd - radiale tijd. Het is de kosmische trigger die het verloren akkoord (het perfecte harmonische akkoord in tijd) laat klinken.

De ouroborus bevat alle kennis van de slangen-ingewijden van het verleden, heden en toekomst. Zijn wijsheid omvat de drievoudige vlam van het geheim van de Dreamspell Geneses: de Draak, de Aap en de Maan.

Op Galactisch Zaad (26 juli) treden we binnen in de Maan Genesis die de sleutel bevat tot de verlossing in de tijd. Planetaire opstanding is het thema van Galactische Synchronisatie.

De 11e dag van deze maan (11.11) is Kin 89, galactische signatuur van het overlijden van Valum Votan. Het is ook Moederdag. (magische tijdsnoot: Valum Votan/Jose Argüelles werd geboren op de verjaardag van zijn moeder en de 11e trouwdag van zijn ouders, en hij is 11.11 - Blauwe Spectrale Aap). Dit is ook een magische schildpad dag (wanneer de toon van de dag het zelfde is als toon van de maan).

Er zijn 2 magische schildpad-dagen deze maan. De tweede vindt plaats op de 24e dag: Spectrale Wind, Kin 102, galactische signatuur van Paramahansa Yoganada: "Ik los op om te communiceren ..."

In zijn boek The Second Coming of Christ (De wederkomst van Christus), legt Yogananda uit wat Jezus bedoelt als hij zegt: "Ik ben de Opstanding":

"Hij bedoelt 'Ik ben het Christusbewustzijn waarin zielen van een lagere staat van bewustzijn stijgen naar een hogere staat van innerlijke ontwikkeling.' Als hij zegt "Ik ben het Leven" bedoelt hij 'mijn leven is één met Het Kosmische Leven in alles, waarbij ik voel dat alle levende wezens uit mij worden geboren en slapen in mij.'"

De Spectrale Maan opent met Heptad/week 41, de 8ste dag van het laatste kwartaal van het Resonante Stormjaar. We zitten in de laatste fase van incubatie vóór de nieuwe galactische straal begint.

In de pulsar-kosmologie van de wavespell, completeert de elfde positie of toon de 2-dimensionale gevoelspulsar die begon in de derde Elektrische Maan van Service. In deze 11e positie laten we los en bevrijden we alle gedachten en niveaus van bewustzijn die onze hoogste afstemming op het Goddelijke belemmeren.

Nu is de tijd om de volledige activering uit te nodigen van de zevende straal - de violette straal van ceremoniële magie - namens alle levende wezens.

"De energie van de 7e straal is de machtige bemiddelaar van de initiatie op het fysieke vlak, tenminste gedurende het proces van de eerste inwijding. Het effect op de mensheid zal zijn om de geboorte van het Christusbewustzijn tot stand te brengen onder de massa van intelligente wezens." (Alice Bailey, Kin 199). Christus was de 13e van zijn 12 discipelen, en sommigen zeggen zelfs dat hij in zijn tijd met de Essenen een 13 Manen/28-dagen telling volgde...

We zijn niet alleen - zie hier Valum Votan's schrijven met betrekking tot de sterrenbewaarders en 2013:

Het Moederwiel is het basis controle voertuig van het AA
Midway Station (Arcturus/Antares)
Wij zijn niet alleen!
De benoemde Sterrenwachters van de Galactische Federatie
Arcturus en Antares houden een oogje in het zeil
Eonenlang hebben de wachters en voogden van de Aarde, V24.3, wake gehouden uit pure compassie.

Niet één gedachte van de minst gewaardeerde mens
is aan hun aandacht ontsnapt
Analyse en evaluatie van het gehele systeem wordt continu onderworpen aan transmutatie op het gebied van creatief denken en constructieve inspiratie.Dan, vanuit de Hoogte, waar de ENE woont, komt de opdracht, van tijd tot tijd
Om een visie uit te sturen, een boodschap, een boodschapper. Vanuit de vier-en vijfdimensionale lens van het Moederwiel
Vanuit Hunab Ku gericht
Omsluit een gefaseerde straal de 26.000-jarige cyclus van aardse tijd en test.

Door de synchrone lens van de gefaseerse straal
spiraalt de Aarde door zijn cyclische veld
V24.3 (Aarde), Smaragdgroene parel van de experimentele zone
En vanuit de synchrone lens doemen vijf kastelen van tijd op: De Rode, de Witte, de Blauwe en de Gele viervoudige mandala van tijd die het vijfde Groene Kasteel omsluiten, het ongrijpbaar betoverend terrein van de droom van de mens
O Dreamspell van Galactische Tijd!
De mensheid nadert het centrum van het synchrone doel
Waar het hemelse vlak perfect is afgestemd op het vlak van de Aarde: 2013!
Dit is de tijd van de terugkeer van Shambhala op Aarde

Spectrale Maan in één oogopslag

Star Travelers Synchroniciteiten

Gegroet en welkom op de Synchrone weergave van de Spectrale Maan - Zet a.u.b. nu je 4-D bril op!

Vanaf de Resonante Maan 1 (10 januari) hebben we gereisd door de Zeven Mystieke Manen. We zijn nu in de vijfde van de laatste zeven manen van de openbaring van de 16-jarige Telektonon Kubus van de Wet. De zevende maan culmineert op Galactische Synchronisatie (26 juli 2013) - het omega punt dat het signaal is van het begin van een nieuwe galactische straal.

De Zeven Mystieke Manen recapituleren de Zeven Verloren Generaties van de profetie van Pacal Votan, evenals de oorspronkelijke Zeven Dagen van de Schepping, het terugwinnen van de interval van Verloren Tijd in Eeuwigheid.

In de laatste maan hebben we de Planetaire Levenskracht afgerond - de zelf-genererende, zichzelf voortplantende levenskracht-energie die het leven op planetair niveau genereert.

Nu met de Vijfde Mystieke Maan/vijfde dag van de schepping recapituleren we de scheppingskracht van Spectrale Dood/Overgang. Dit correspondeert met Kin 206, Witte Spectrale Wereldoverbrugger, met de affirmatie:

[Seal & Tone]
Ik los op om gelijk te kunnen maken
Mogelijkheden uitbrengend
Ik bezegel de opslag van dood/overgang
Met de spectrale toon van bevrijding
Ik word geleid door mijn eigen kracht verdubbeld

In het Boek van de Avatar, dat gedetailleerd de volledige 13,7-miljardjarige cyclus beschrijft van het universum als een 13-tone wavespell, wordt de vijfde dag van de schepping beschreven als "medewerking van aardse cycli om de biosfeer te creëren, inclusief zuurstof in de atmosfeer en de instelling van sex door meercellige algen".

Het is fascinerend om te bedenken dat, aangezien we planetaire levenskracht hebben bereikt, deze huidige fase gecodeerd wordt door de kracht van Spectrale Dood/Overgang. Leven en dood zijn een unitair circuit. Alles wat leeft sterft, maar alles dat sterft leeft uiteindelijk weer... In The Arcturus Probe wordt dood beschreven door Arc-Tara de koningin van de dood als "niets meer dan de beschikbare waarheid dat elke individuele eenheid van bestaan tot zijn/haar beschikking heeft in het omgaan met haar leven. Als een persoon deze opslagplaats van waarheid negeert of de dood ontkent, dan wordt deze opslagplaats van de dood verborgen, en het individu zal leven op een stroom van zelf-ontwikkelende illusies. Maar als het individu leven volgens de waarheid leeft, dan wordt de dood geopenbaard als een onuitputtelijk pakhuis van de waarheid."

De afgelopen maan correspondeerde met Kin 205, Rode Planetaire Slang (GK Maldek), deze maan is dat Kin 206, Witte Spectrale Wereldoverbrugger (GK Mars), zodat deze manen tegelijkertijd de mogelijkheid bieden in de tijd te reizen om het karma van de verloren planeten te harmoniseren (zie: "Arcturus Remembered"), en om onze perceptie te verhogen van deze twee factoren - seks en dood - wat de sleutel is tot het activeren van de regenboogbrug. ("Blog: Sex & Resurrection")

Heptad Paden en Codon codes voor de Witte Spectrale Wereldoverbrugger Maan

In de Spectrale Maan - "Bereik Elektro-etherische Vorm" - elk van de vier heptad paden verbindt de vier Cellen van de Kracht van Harmonie /De Vier Hoven binnen de Galactic Superstructure/Hunab Ku 21 - Galactic Tree of Life and Knowledge(Galactische Superopbouw/Hunab Ku 21 - Galactische Boom van Leven en Kennis). Deze vier hoven zijn: het Hof van de Avatar/Kennis, Hof van de Barmhartige/Liefde, Hof van de Profeet/Profetie en het Hof van de Verkenner/Intelligentie.

  • Heptad 41: Visie spectraliseert Sex - Codon 5: Mensen Tezamen, Boom Ontwikkelt Ruimte
  • Heptad 42: Dood spectraliseert Kunst - Codon 63: Volbracht: Galactisch Octaaf Maakt Ruimte Universeel
  • Heptad 43: Zuivering spectraliseert Magie - Codon 3: Nieuwe Start: Boom Bevat Vorm van Ruimte
  • Heptad 44: Wijsheid spectraliseert Tijdloosheid - Codon 17: Vreugde Opwekken: Tijd Ontvouwt Pad van Uitoefenende Macht.

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 79, Blauwe Magnetische Storm (2 mei)

Welkom in de Spectrale Maan, de 28-daagse cyclus die de kracht van de Vijfde Dag van de Schepping recapituleert: Spectrale Dood.

Bovendien begint vandaag de 13-daagse Blauwe Storm Wavespell, Kracht van Zelfopwekking. Deze Wavespell eindigt op Kin 91, Spectrale 13 (14 mei).

Vandaag begint ook een nieuwe 20-daagse Vinal, gecodeerd door de meditatie: "Om in de duisternis te kunnen zien" (Deze 20-daagse cyclus eindigt op Spectrale 20/21 mei).

Vandaag is een krachtige synchroniciteit die het galactische programma in de noösfeer activeert! Het is Kin 79 en "79" staat bekend als de noösfeer constante. De noösfeer is gecodeerd door de 13:20 frequentie, en vandaag is het begin van zowel een 13- en 20-daagse cyclus! En om dit allemaal af te ronden, de Psi Chrono Unit is Kin 108, Geel Zelfbestaande Ster - code van de GM108X Galactische Maya Geest Transmissie.

Deze dag zet de toon voor de hele maan...

[Seal & Tone]Kali 4 - Kin 82, Witte Zelfbestaande Wind (5 mei)

Vandaag en morgen vindt de Eta / Aquariden Meteorenregen plaats...

[Seal & Tone]Alpha 5 - Kin 83, Blauwe Boventoon Nacht (6 mei)

Wesak Day - Dag die de geboorte en verlichting van Boeddha herdenkt. "Thirteen Moon Buddha" (Dertien Manen Boeddha)

[Seal & Tone]Seli 9 - Kin 87, Blauwe Solaire Hand (10 mei)

Vandaag hebben we een Pacal Votan helder teken, Nieuwe Maan, een Ringvormige Zonsverduistering ... en de eerste dag van het 44e Whole Earth Festival, Davis, Californië! Met dit jaar het thema "Time is Art"! Doe mee met ons in de Natuurlijke Tijd Zone!

[Seal & Tone]Kali 11 - Kin 89, Rode Spectrale Maan (12 mei)

Vandaag is het drie galactische spins sinds Valum Votan ascendeerde. Vandaag is het ook een Magic Turtle Day (Magische Schildpad Dag) en de laatste dag van Whole Earth Festival 2013.

Whole Earth Meditation / Meditatie voor de Hele Aarde

[Seal & Tone]Silio 14 - Kin 92, Geel Magnetisch Mens (15 mei)

Vandaag begint de 13-daagse Mens Wavespell, Kracht van Vrije Wil - laatste Wavespell van het Witte Kasteel van Oversteek. Deze 13-daagse cyclus eindigt op Kin 104, Spectrale 26 (27 mei) en is ook de afsluiter van dit 52-daagse Kasteel.

Vandaag begint ook de Vijfde 36-daagse cyclus, de Aarde Kuberen, projecteer de voorzijde van de kubus - Spectrale 14 t/m Kristallen 21 (15 mei t/m 19 juni).

[Seal & Tone]Dali 15 - Kin 93, Rode Lunaire Hemelwandelaar (16 mei)

GAP - Galactische Activeringsportaal dag. Vandaag is Kubusdag 9: Maan Zuivering kracht. de ruimte zuiveren…

Artikel over 'Space Junk" clean-up: http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-22253966

Video over Ocean Clean-Up (het schoonmaken van de zeeën):

[Seal & Tone]Silio 21 - Kin 99, Blauwe Galactische Storm (22 mei)

Regenboogbrug Meditatie-dag en nieuwe 20-daagse Vinal, gecodeerd door de meditatie: "Touching a music of the future" / Toekomstmuziek beroerend. (Deze 20-daagse cyclus eindigt op Kristallen 13/ 11 juni.)

[Seal & Tone]Dali 22 - Kin 100, Gele Solaire Zon (23 mei)

Bahai geloofsverklaring van de Bab, 1844. Bahai leringen benadrukken de eenheid van de grote wereldgodsdiensten.

[Seal & Tone]Gamma 24 - Kin 102, Witte Spectrale Wind (25 mei)

Magische Schildpad Dag (Magic Turtle Day), Volle Maan + Penumbrale Maansverduistering en Galactische Signatuur van Paramahansa Yogananda

[Seal & Tone]Limi 27 - Kin 105, Rode Magnetische Slang (28 mei)

Begin van het 52-daagse Blauwe Westelijke Kasteel van Transformatie: Hof van Magic/Transformeer Ster). Deze cyclus eindigt op Kin 156, Kosmische 22/ 18 juli - met slechts 7 dagen te gaan tot aan Galactische Synchronisatie...

Vandaag begint ook de 13-daagse Slang Wavespell van Levenskracht. (Eindigt op Kin 117, Kristallen 11/9 juni)

Uitgerust met de eerste twee kasteelkrachten van geboorte en dood werd de kasteelkracht van magie klaargemaakt voor Tijdschip Aarde. ... Om voor te bereiden op de magie stelde eerst de Slang de wavespell van levenskracht in werking. Gedurende dertien stappen beklom de levenskracht zijn weg door het eerste kwartier van het kasteel van het Kasteel van Verbranding. –Dreamspell Genesis

[Blue Castle Graphic - Four Wavespells]

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 106, Witte Lunaire Wereldoverbrugger (29 mei)

Regenboogbrug Meditatie, GAP - Galactisch Activeringsportaal en Pacal Votan helder teken bekend als de "Sleutel tot de Tombe". Vandaag begint de 10-daagse "Alpha Reeks" van de Galactische Activeringsportalen, die loopt van Kin 106 t/m Kin 115 (29 mei - 7 juni).

Klik hier om de hele Spectrale Maan van de 2012-2013 Star Traveler's 13 Moon Almanac te downloaden.

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network
Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36
Vorige edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19
#20 | #21 | #22 | #23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kun je via info@PAN-Holland.nl

Noös-letter in andere talen
en EspañolNederlandsFrançaisPortuguês

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to "Galactic Synchronization" Twitter Page Link to "Galactic Synchronization" Facebook Page