Lunaire Schorpioen Maan van Uitdaging - Noös-letter van de Foundation for the Law of Time - Ned. editie #40
Sign up! | Schrijf je in
Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken   
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #37

Welkom in de 2013 Lunaire Schorpioen Maan Editie van de Noös-letter

[Turtle]Welkom in de Lunaire Schorpioen Maan van Uitdaging/Versterking, de tweede maan van de planetaire service wavespell.

Galactische Synchronisatie (26 juli) markeerde de komst van de nieuwe Galactische Straal van Bewustzijn, ook wel bekend als de toegang tot de Noösfeer. Deze Maan roept ons op ons onderscheidingsvermogen te gebruiken en in resonantie te blijven met onze eigen ziel terwijl we geboorte geven aan een Nieuwe Tijd paradigma. We worden opgewaardeerd naar een hogere modus van functioneren. Onze oude manieren werken niet meer. We worden opgeroepen om alle weerstand te laten gaan en onszelf toe te staan​om alles zonder oordeel te voelen en niet te blijven steken in één gevoel, maar om onze gevoelens te laten stromen en te zuiveren.

Het totemdier voor de Lunaire Maan is de Schorpioen, die staat voor transmutatie, negatieve of polariserende energieën afwerend en de kracht van de wedergeboorte. Door af te stemmen op onze innerlijke stem overstijgen we polariserende energieën en openen we ons voor radiaal bewustzijn om toegang tot de Hogere Planetaire Mind krijgen. Alle communicatie komt eigenlijk van de planetaire mind van de noösfeer, de gedachtensfeer van de Aarde.

Om de noösfeer te begrijpen, moeten we: 1) Beginnen te denken vanuit het oogpunt van de Aarde; en 2) Het doel en de aard van het universum en van onze overgrootmoeder Melkweg beginnen te begrijpen.

Noösferisch bewustzijn ontstaat wanneer alle verschillende moleculen van intelligentie gelijktijdig een stadium bereiken van verenigd bewustzijn. In dit stadium beseffen we dat wat we dachten dat onze individuele geest is eigenlijk gekoppeld is aan een hogere of Planetaire Mind die wordt gewiegd in Gaia's medelevende omhelzing. Op deze manier vertegenwoordigt de Noösfeer (Mind) het Goddelijk Mannelijke en Gaia (Hart) vertegenwoordigt het Goddelijk Vrouwelijke. De twee kunnen niet bestaan zonder elkaar.​​

De Griekse godin Gaia of Ge, is de Grote Moeder Aarde van alles en iedereen en de schepper en gever van het leven aan het hele universum. Ze is de vrouwelijke matrix en het eerste wezen dat vanuit de chaos naar boven komt. Ze is het hoogste organiserende principe dat de noösfeer in haar allesomvattende lichaam van liefde houdt. Gaia is de geest van liefde die de noösfeer met planetair hart doordringt.

Oude culturen waren matriarchaal - matri (moeder), arch (begin) - beginnend met de moeder. Gaia herinnert ons eraan dat al het bestaan een absolute eenheid vormt. Dit betekent dat wat er gebeurt in de kosmos gerelateerd is aan wat er op de Aarde gebeurt en dat is ook weer gerelateerd aan wat er gebeurt in ons lichaam en in het dagelijks leven.

Dit verenigd veld is verbonden door Gaia's liefdevolle gedachtenstralen die een radiale matrix vormen die verleden, toekomst en heden als één onderling verbonden web verbindt. Wij zijn hier om deze eenheid te herinneren en om collectief ons bewustzijn te ontwikkelen/evolueren. Tijd is de evolutie van het bewustzijn. En liefde is de hoogste kunst van de tijd.

[Gaia]

Lunaire Maan-in-één-Oogopslag

[13 Moon calendar]
Link to Rainbow Bridge Meditation on Facebook Link to Rainbow Bridge Meditation on Facebook Link to Rainbow Bridge Meditation on Facebook Link to Rainbow Bridge Meditation on Galactic Spacebook Link to Rainbow Bridge Meditation on Galactic Spacebook Link to Rainbow Bridge Meditation on Galactic Spacebook Link to Rainbow Bridge Meditation on Facebook [Peace Portal Alignment Link] [Peace Portal Alignment Link] Link to "Annual Lunar Phases" Yellow Galactic Seed Year Link naar Regenboogbrug Meditatie Instructies Link to Rainbow Bridge Meditation on Galactic Spacebook Link to Noospheric Kin Council Event Link to "7 Last Moons - 7 Mystic Moons" Link to Noospheric Kin Council Event Link to Description of 216-day Cycle Cubing the Earth Link to Rainbow Bridge Meditation Instructions Penumbral Lunar Eclipse Link to Annular Eclipse Link to Annular Eclipse Penumbral Lunar Eclipse Penumbral Lunar Eclipse Link to Annular Eclipse Link to "7 Last Moons - 7 Mystic Moons" Link to Whole Earth Festival Website Link to Whole Earth Festival Website 4th Annual Galactic Synchronization School - Ukraine - Planetary 22 - Spectral 7 (April 25 - May 8) Link to Description of 216-day Cycle Cubing the Earth Link to Rainbow Bridge Meditation Instructions

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers

Nogmaals welkom in de Lunaire Maan van het Gele Galactische Zaadjaar. Stap binnen in het 4-D radiale theater van synchroon bewustzijn!

Aangezien we de Nieuwe Straal zijn ingegaan kunnen we beginnen om wat dieper te graven in de Nieuwe Codes. Laten we in deze maan onze aandacht richten op de 52 Heptad Paden van Hunab Ku 21:

[Image of 52 Heptad Paths of the Cosmic Ring of V.24.3]
Klik hier om een print-versie te downloaden

52 Heptad Paden van Hunab Ku 21 • 52 Heptad Paden van de Kosmische Ring van V.24.3
De Archetypische Reis Beschikbaar Gemaakt voor Iedereen

De baan van de Aarde rond de Zon schept wat wij noemen een solaire ring. De solaire ring wordt op zijn plaats gehouden en vierdimensionaal gesynchroniseerd door de Harmonische Standaard van 13 Manen/28-dagen.

Als een universele kosmische structuur overstijgt de Hunab Ku 21 Galactische Boom van Leven en Kennis (terwijl ook inclusief) plaatselijke of solaire/stellaire intelligentie. Daarom kan de solaire ring ook worden gezien als de "Kosmische Ring".

Zo worden de 13 Manen van het jaar verrijkt door de 52 Heptad (week) Paden van de Hunab Ku 21. Op deze manier verschijnt elk Maan met haar eigen unieke code volgens de structuur van de Hunab Ku 21.

Lunaire Maan – Kennis evolueert Kracht van Liefde - Heptad Paden 5-8

Heptad Pad 5: Dood Zendt Kennis uit (23 - 29 augustus 2013)

Wanneer bodhisattva's van vroeger paranirvana (dood) ervaren, verscheen vaak hun regenbooglichaam van uitstraling in de vorm van een regenbogen in de atmosfeer. Dit lijkt een voorbeeld van Dood zendt Kennis uit. Misschien dat bij het verlaten van het lichaam alle kennis en waarheid die een persoon in zichzelf heeft gerealiseerd, wordt vrijgegeven aan het planetaire veld van bewustzijn...

Evenzo beschrijven de hoofdstukken 16-18 van de Dynamica van Tijd supernova als een soort van stellaire verlichting namens de grotere kosmische verlichting...

Dit is slechts een voorbeeld van een meditatie op de codes van de Heptad Paden... mediteer op de heptad paden van deze Maan en zie welke inzichten, begeleiding en activering je kunt ontdekken!

Heptad Pad 6: Dromen Evolueert Kunst (30 aug - 5 sept 2013)

Heptad Pad 7: Dromen Evolueert Zuiverheid (6 - 12 sept 2013)

Heptad Pad 8: Dromen Evolueert Liefde (13 - 19 sept 2013)

Om meer te weten te komen over de 52 Heptad Paden, zie:
Hunab Ku 21 - in het Nederlands!
Book of the Timespace
Book of the Cube

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 192, Gele Planetaire Mens (23 aug)

Welkom in de Lunaire Maan! Vandaag is een GAP, een Galactisch ActiveringsPortaal - de aftrap van een sterk activerende maan! Vandaag is Kin 192. 192 is het aantal "hulpsleutels" in het MOAP-programma van 64 Codons naar 260 Kin. Zie pagina 82, Meester Synchrone Code Book - Kun jij je MOAP-code vinden op basis van je galactische signatuur?

[Seal & Tone]Alpha 5 - Kin 196, Gele Magnetische Krijger (27 aug)

Kin 196 = 185 + 11. 196 is ook het Bode-getal van Uranus.

Vandaag begint de 13-daagse Krijger-Wavespell van Intelligentie (inlichtingen/informatie) en Onbevreesdheid (eindigt op dag 17 van deze Maan / 8 sep).

"Door het in werking treden van de Krijger-wavespell van intelligentie, verhoogden de Kin hun onbevreesdheid van het magische geven. Het vermogen van de planetaire Kin om te delen in hun gaven was in volle bloei. Gelijk aan elkaar waren zij in hun bekwaamheid zich aan elkaar te geven volgens de behoeften die zich aandienden, ongeacht welk avontuur zou kunnen ontstaan."
-Dreamspell Genesis

[Seal & Tone]Limi 6 - Kin 197, Rode Lunaire Aarde (28 aug)

GAP - Galactische Activeringsportaal dag en Magic Turtle Day! Het is een Magische Schildpad Dag als de toon van de dag hetzelfde is als de toon van de Maan. (Rode Lunaire Aarde, in de Lunaire maan). Beide Magische Schildpad dagen deze Maan zijn op Galactisch Activeringsportaal dagen!

[Seal & Tone]Silio 7 - Kin 198, Witte Elektrische Spiegel (29 aug)

In simpele numerologie (A = 1, B = 2, enz.) is het woord SYNCHRONOTRON = 198!

Wereldwijd gesynchroniseerde Regenboogbrug-Meditatie dag.
Doe mee! Op Galactic SpacebookOp Facebook

Vandaag begint ook de 16-daagse Kubusreis van de Krijger, ook wel bekend als de Telektonon-Tollan of the Starborn Elders.

Op deze dag begint ook de fractale tijdcompressie van de 16-jarige Telektonon Kubus van de Wet tot de 16-daagse fractale tijdcompressie van de Verlossing in Tijd. (16-day fractal time compression of the Redemption in Time)

[Seal & Tone]Limi 13 - Kin 204, Geel Solair Zaad (4 sep)

Galactische Signatuur van de wereldwijde vredeswerker en visionair kunstenaar Nicholas Roerich, die het Vaandel van Vrede pact (Banner of Peace pact) opgerichtte - een vredespact dat vandaag de dag nog steeds wordt gehandhaafd!

Vandaag begint de derde 20-daagse "Vinal" cyclus van het jaar. Omdat dit jaar een Geel Zaadjaar is, zal elke Vinal beginnen op een Gele Zaaddag. De meditatie voor deze 20-daagse cyclus is "Om het universum te integreren"

[Seal & Tone]Silio 14 - Kin 205, Rode Planetaire Slang (5 sep)

Wereldwijd gesynchroniseerde Regenboogbrug-Meditatie dag.
Doe mee! Op Galactic SpacebookOp Facebook

[Seal & Tone]Gamma 17 - Kin 208, Gele Cosmic Star (8 sep)

Vandaag is de laatste dag van het Gele Zuidelijke Kasteel van Geven en de Krijger-Wavespell van Intelligentie. Vandaag recapituleert fractaal de Kosmische Maan van het jaar dat we slechts twee Manen geleden hebben afgerond. Dit is de "208e stap naar de Toren van Merlijn". Morgen gaan we het Groene Centrale Kasteel van Betovering binnen!

[Seal & Tone]Kali 18 - Kin 209, Rode Magnetische Maan (9 sep)

Vandaag begint het 52-daagse Groene Kasteel van Betovering, een "plaats in de tijd" van hoge synchroniciteit en magie! Dit Kasteel wordt afgesloten op Zelfbestaande Maan 13 (30 okt), Kin 260. Vandaag begint ook de 13-daagse Maan-Wavespell van Zuiverheid (eindigt op Elektrische Maan 21 / 2 sep).

[Green Central Castle of Enchantment]

[Seal & Tone]Alpha 19 - Kin 210, Witte Lunaire Hond (10 sep)

GAP - Galactische Activeringsportaal dag en Magische Schildpad Dag!

[Seal & Tone]Silio 21 - Kin 212, Gele Zelfbestaande Mens (12 sep)

Wereldwijd gesynchroniseerde Regenboogbrug-Meditatie dag.
Doe mee! Op Galactic SpacebookOp Facebook

Lees hoe de mensen van een parallelle wereld de Regenboog-Ringen van de Aarde realiseerden...
(in het Engels)

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 219, Blauwe Spectrale Storm (19 sep)

Wereldwijd gesynchroniseerde Regenboogbrug-Meditatie dag.

Op dag 28 van elke maan oefenen we de volledige regenboogbrug-meditatie. Dit komt omdat de Master Time Molecule in het midden van de aarde uit 28 delen bestaat, dus op de 28e dag van elke Maan wordt het meester-tijdsmolecuul gecreëerd! Voor meer informatie zie de 7:7::7:7 Telektonon Revelation Kit.

Doe mee met de gesynchroniseerde meditatie! Op Galactic SpacebookOp Facebook

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network
Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40en EspañolNederlandsFrançaisPortuguês
Vorige edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19
#20 | #21 | #22 | #23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kun je via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to "Galactic Synchronization" Twitter Page Link to "Galactic Synchronization" Facebook Page