Zelfbestaande Uil Maand van Vorm - Noös-letter van de Foundation for the Law of Time - Ned. editie #42
Sign up! | Schrijf je in
Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken   
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #42

Welkom in de 2013 Zelfbestaande Uil Maand Editie van de Noös-letter

[Deer]Welkom in de Zelfbestaande Uil Maan van Vorm! Dit is de 4e Maand van het Planetaire Service Wavespell met de kracht van de zelfbestaande vorm.

"Wij zijn de planeet, onze ene geest is de planetaire geest. Onze collectieve eenwording als een geheel is de redding van de planeet en de opstanding in galactisch bewustzijn. Dit wordt ook wel de noösfeer genoemd." —Jose Argüelles/Valum Votan

Naarmate de verwarring van de planeet stijgt, fungeert het galactische systeem van bewustzijn gebaseerd op de Wet van Tijd als een planetair medicijn, dat ons optilt in het besef dat we bestaan in een hoger, meer uitgebreid rijk van bestaan dan alleen in de wereld van driedimensionale vorm en uiterlijk.

In de pulsar-geometrie vormt de vierde toon het begin van de driedimensionale mind pulsar. Alles in de derde dimensie komt vanuit de gedachte.

In deze Zelfbestaande Maand worden we opgeroepen om namens het geheel onze vorm van perceptie en actie te definiëren en te herdefiniëren. De eerste stap is door te luisteren naar- en acht te slaan op de stem van onze ware essentie.

"Het plan van de Almachtige is de sleutel van het hele universele mechanisme. In staat zijn om dit slot te openen is alleen mogelijk door het horen van de stem van je essentie. Te worden verenigd als een geheel."
The Knowledge Book, p. 285

De totem van deze maand is de uil van wijsheid, die vraagt: Wie? Wie zijn wij? Wie worden wij? Het essentiële punt hier is het in staat zijn om de stem van onze essentie te horen. Alles hangt hiervan af.

Alle ware kennis en vooruitgang voorbij de zelf opgelegde beperkingen van onze huidige staat van zijn, komt van het luisteren naar onze innerlijke essentie. Dit vereist het elke dag uitschakelen van onze mobiele telefoons en computers en onze zielenessentie ruimte te geven om te ademen. In de wereld waarin we leven kan dit vooral een uitdaging zijn, want het geconditioneerde wezen spreekt met zoveel stemmen en creëert zoveel situaties die iemand kunnen afleiden van het cultiveren van de ware essentie. Allerlei gewoonten en verwachtingen in het bijzonder zijn belemmeringen voor het horen van de stem van onze essentie.

"Is het niet onze plicht om de grenzen van het onbekende steeds opnieuw te definiëren door het gebied van het bekende uit te breiden?" —Jose Argüelles/Valum Votan

Hoeveel van ons leven wordt gedicteerd door schijnbare "verplichtingen." En hoeveel van ons leven wordt gedicteerd door onze ware essentie? Het is niet genoeg om alleen naar de stem te luisteren, maar om ter harte te nemen wat het zegt en trouw aan haar opdracht te blijven ondanks de mening van anderen. Het is de stem van onze essentie die ons verbindt met ons deel van het Kosmische Plan. Het is onze essentie die ons in onze unieke manier met het geheel verenigt. Hoe meer we ernaar luisteren, des te meer zal het in staat zijn om het gehele "universele mechanisme" te ontgrendelen."

[Tzolkin Owl]

Zelfbestaande Maan-in-één-Oogopslag

[13 Moon calendar]

[UFO DC - Time, Art and Exopolitics] Link to Rainbow Bridge Meditation on Facebook Link to Rainbow Bridge Meditation on Galactic Spacebook [UFO DC - Time, Art and Exopolitics] Link to "Annual Lunar Phases" Yellow Galactic Seed Year Link naar Regenboogbrug Meditatie Instructies Link to Noospheric Kin Council Event Link to "7 Last Moons - 7 Mystic Moons" Link to Noospheric Kin Council Event Link to Description of 216-day Cycle Cubing the Earth Link to Rainbow Bridge Meditation Instructions Penumbral Lunar Eclipse Link to Annular Eclipse Link to Annular Eclipse Penumbral Lunar Eclipse Penumbral Lunar Eclipse Link to Annular Eclipse Link to "7 Last Moons - 7 Mystic Moons" Link to Whole Earth Festival Website Link to Whole Earth Festival Website 4th Annual Galactic Synchronization School - Ukraine - Planetary 22 - Spectral 7 (April 25 - May 8) Link to Description of 216-day Cycle Cubing the Earth Link to Rainbow Bridge Meditation Instructions

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers

Welkom in de definiërende Zelfbestaande Maand van het eerste jaar van de nieuwe Straal! Laten we het kubische planetarium van synchroniciteit binnenstappen...! 

Laten we doorgaan met onze verkenning van de 52 Heptad Paden van Hunab Ku 21. Een andere synchrone structuur binnen de Hunab Ku 21 is het corresponderen van de planetaire banen met elk van de 20(+1) archetypen.

[Interplanetary Holon]Opmerking: In de heliosfeer van Velatropa 24.3 (onze zon), zijn er 10 planeetbanen die de synchrone orde coderen. De 10 planeetbanen omvatten Maldek (nu de Asteroidengordel), samen met de 9 algemeen bekende planeten (inclusief Pluto, hoewel de gevestigde wetenschap Pluto tot een "dwergplaneet" heeft 'gedegradeerd' in 2006).

Onze zon heeft een ademhalingscyclus waarin het continu zonnestraling "uitademt" en galactische/kosmische straling "inademt". Deze cyclus van in- en uitademing beïnvloedt het hele zonnestelsel, inclusief de planeten.

Volgens de Wet van Tijd wordt elke planetenbaan gecodeerd door twee Zonnezegels - een codeert de energieën van inademing (of G/K, galactisch-karmisch) en de andere codeert de uitademing (of S/P, solair-profetische).

Zo wordt elk van de 20 Zonnezegels gecodeerd door een planeet. En aangezien elk van de 52 Heptadpaden van de Hunab Ku 21 twee Zonnezegels verbindt, heeft elk heptadpad of week ook speciale planetaire invloeden. Deze invloeden zijn anders dan astrologische bewegingen; ze zijn vierdimensionale invloeden afkomstig uit de hogere-dimensionale structuur die voorafgaat aan de driedimensionale beweging of manifestatie.

Let vooral op de Vierdimensionale Planetaire Invloeden van de Heptadpaden van deze Aankomende Maand:

Heptad 13: "Spirit evolueert Profetie" (18-24 okt)
Pad-verbinding en planetaire invloed:
Witte Wind (GK Uranus) & Rode Hemelwandelaar (SP Mars)

Heptad 14: "Magie ontwaakt Profetie" (25-31 okt)
Pad-verbinding en planetaire invloed:
Blauwe Aap (SP Venus) & Rode Hemelwandelaar (SP Mars)

Heptad 15: "Wijsheid zendt Profetie" uit (1-7 nov)
Pad-verbinding en planetaire invloed:
Geel Mens (SP Aarde) & Rode Hemelwandelaar (SP Mars)

Heptad 16: "Gewaarzijn evolueert Tijdloosheid" (8-14 nov)
Pad-verbinding en planetaire invloed:
Geel Zaad (GK Jupiter) & Witte Tovenaar (SP Maldek)

Blijf mediteren op het diagram van de 52 Heptadpaden van Hunab Ku 21 en de Hunab Ku 21 en de Galactische Boom van Leven en Kennis Hunab Ku 21 Galactic Tree of Life and Knowledge - zorgvuldige studie van deze kaarten wordt beloond!

Leer meer over de Hunab Ku 21 en 52 Heptadpaden:
Book of the Timespace
Book of the Cube

Self-Existing Moon Synchronicities

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 248, Gele Magnetische Ster (18 okt)

Welkom in de Zelfbestaande Maand! Deze 28-daagse Maand begint met een volle maan en synchroniseert zo de harmonische standaardcyclus van 28 dagen met de 29,5-daagse synodische maancyclus!

Onthoud dat, omdat de synodische (maanfase) cyclus afhankelijk is van waar men zich bevindt op het Aardoppervlak, de Maan iets meer of minder zijn "perfect" vol kan zijn. De 28-daagse harmonische standaard is een vierdimensionale norm, in de derde dimensie uitgedrukt als de Maan die 13x per jaar om de Aarde cirkelt.

Hoewel deze cycli niet dezelfde lengte hebben, synchroniseren ze regelmatig, in een geweven patroon.

Meer informatie over de 28-daagse Harmonische Standaard: "Het herinneren van de Heilige Weg: Galactische Standaard Tijd"

Vandaag begint ook de 13-daagse Gele Ster Wavespell, kracht van Elegantie: Waarheid van GK Venus herinnerd... (Zal voltooien op Kin 260, Zelfbestaande Silio 14 / 30 oktober). Dit is de 20e en laatste 13-daagse cyclus van de 260-daagse Tzolkin!

[Seal & Tone]Gamma 10 - Kin 257, Rode Planetaire Aarde (27 okt)

Vandaag begint de 4-daagse Harmonische bekend als de "Kosmische Matrix": Zelf-regulerend Universeel Vuur van Aanwezigheid. Deze Harmonische omvat Kin 257, Kin 258, Kin 259 en Kin 260.

Deze vier kin zijn de belangrijkste Sleutels van de MOAP, "Mother Of All Programs" (Moeder van alle programma's) - een harmonische registratie van de 260-Kin Tzolkin en 64-codon DNA binnen de AC en CA Planetaire Manitous.

[AC & CA Planetary Manitou weaves]

[Seal & Tone]Kali 11 - Kin 258, Witte Spectrale Spiegel (28 okt)

Galactische signatuur van Pierre Teilhard de Chardin, Jezuïet en mede-bedenker van de term "noösfeer".

"Liefde is een heilige reserve van energie; het is als het bloed van spirituele evolutie."
"Liefde is de affiniteit die de elementen van de wereld verbindt en samentrekt..."
"Liefde is, in feite, de doorgever van universele synthese." —Pierre Teilhard de Chardin

Internet books of de Chardin.

[Seal & Tone]Limi 13 - Kin 260, Gele Kosmische Zon (30 okt)

GAP - Galactisch Activeringsportaal en dag van veel voltooiingen:

Het einde van de "kosmische Matrix" 4-daagse Harmonische (begon 27 okt)
Het einde van de 13-daagse Gele Ster Wavespell van Elegantie (begon 18 okt 2013)
Het einde van het 52-daagse Groene Kasteel van Betovering (begon 9 sept 2013)
Het einde van de 260-kin Tzolkin! (begon 13 feb 2013)
Vandaag ronden we ook Pacal Votan's "Boek van Harmonie" af; een grote 4160-daagse cyclus die begon op Kin 1, Kristallen 10, Geel Solair Zaadjaar (8 juni 2002).

Het "Boek van Harmonie" bestaat uit acht "Wijsheid Cycli" van elk 520 dagen: Eén 260-daagse cyclus van Wording, één 260-daagse cyclus van Terugkeer. Dit is een holografische spiegeling van de Tzolkin, waar de cyclus van Wording eindigt bij Kin 130 en de cyclus van Terugkeer Kin 131-260 is.

Met andere woorden, elke 260-daagse Tzolkin bevat een 130-daagse cyclus van Wording (Kin 1-130) en een 130-daagse cyclus van Terugkeer (Kin 131-260), maar met de Wijsheid-Cycli wordt dit fractaal uitgebreid als twee 260-daagse cycli: 260 dagen van Wording, gevolgd door 260 dagen van Terugkeer. Zie Master Synchronic Code Book, page 89. (duurt even om te openen; groot bestand, maar wel heel mooi)

Het Boek van Harmonie was de Meester Wijsheid-Cyclus van "Wording ', en morgen beginnen we de Meester Wijsheid-Cyclus van Terugkeer: of de Cyclus van de Tweede Creatie.

De wielen van Wording en Terugkeer komen overeen met 13 chromatische octaven, waarbij de octaven verschillende niveaus van interne processen beschrijven.

In de dagelijkse oefening van de wijsheid-cyclus is het Wiel van Terugkeer een omgekeerd occult patroon van het Wiel van Wording. Het patroon keert elke 260 dagen op de Gele Kosmische Zon om. Tijdens een Terugkeer-cyclus is de Wijsheid-Cyclus Kin van de dag altijd de occulte kracht van de dagelijkse kin in de 13-Manenkalender.

[Graphic showing all 8 Wisdom Cycles of the Master Wheel of Return]
klik hier voor een grotere afbeelding én in het Nederlands

Klik hier om het volgende boek te downloaden "Book of Harmony: Master Wisdom Cycle of Return" - nog acht wijsheid cycli van elk 520 dagen.

[Seal & Tone]Silio 14 - Kin 1, Rode Magnetische Draak (31 okt)

GAP - Galactisch Activeringsportaal en dag van veel nieuw begin:

Nieuwe 520-daagse Wijsheid-Cyclus - "Solaire Wijsheid van Intentie" (eindigt Solaire 28, Rood Solair Maanjaar / 3 april 2015)
Nieuwe 260-daagse Galactische Spin / Tzolkin (eindigt Kosmische 21 / 17 juli 2014),
Nieuw 52-daags Rood Oostelijk Kasteel van Ommekeer (eindigt Ritmische 9 Solstice / 21 dec 2013)
Nieuwe 13-daagse Rode Draak Wavespell van Geboorte: Waarheid van GK Neptune herinnerd...) (eindigt Zelfbestaande 26 / 12 nov)
Nieuwe 5-daagse Wijsheid Chromatische Geboorte van Levenskracht (eindigt Zelfbestaande 18 / 5 nov)
Nieuwe 4-daagse Harmonische: Informeer Opbloeiing van Vorm (eindigt Zelfbestaande 17 / 4 nov / nieuwe maan)

Zoals de valk aan zijn wenteling begint, voorwaarts cirkelend zonder terug te keren, zo is ooit een planetaire Kin de poort van de magnetische draak van het kasteel van omwenteling binnengegaan. Er is geen terugkeer, enkel wending na wending door de eindeloze en oneindige kasteel-spiralen van het machtige tijdschip aarde 2013. Dreamspell Genesis

Zelfbestaande Silio 14 / 31 oktober: Sterfdag Harry Houdini

[Seal & Tone]Seli 16 - Kin 3, Blauwe Elektrische Nacht (2 nov)

Activeer de Elektrische Universele Droom!

[Seal & Tone]Seli 23 - Kin 10, Witte Planetaire Hond (9 nov)

Dag van Planetaire Liefde - Alleen door de liefde voor alle wezens op de planeet kunnen we werkelijk noösferisch bewustzijn bereiken en onze geliefde Gaia naar de volgende fase van haar reis van kosmische evolutie stellen...

[Book Cover - Manifesto for the Noosphere, by Jose Arguelles]Manifesto voor de Noösfeer:
De volgende fase in de evolutie
van het menselijk bewustzijn,
door Jose Arguelles
(in English)[Seal & Tone]Gamma 24 - Kin 11, Blauwe Spectrale Aap (10 nov)

Signatuur van Valum Votan. Vandaag zou hij 105 Spins geweest zijn. José Argüelles/ Valum Votan heeft zijn leven gewijd aan het formuleren, synthetiseren en verspreiden van de codes van de Wet van Tijd namens de visie van de Aarde Als Een Kunstwerk. Wereldwijd gesynchroniseerde wake in herinnering, respect, dankbaarheid en liefde voor deze ware visionair van onze tijd.

Leer meer over zijn leven door zijn tweevoudige, geautoriseerde biografie, geschreven door zijn leerlinge en opvolger, Stephanie South:

2012: Biography of a Time Traveler (Van zijn geboorte tot het Eerste Jaar van Profetie/1993)
Time, Synchronicity and Calendar Change (Van 1993 tot zijn ascensie in 2011)

[Seal & Tone]Kali 25 - Kin 12, Geel Kristallen Mens (11 nov)

Gregoriaanse 11:11 Dag. Harmonische meestercode in de disharmonische Gregoriaanse matrix. Tinctuur-dag van de terugkeer naar de natuurlijke tijd...

"Galactische universele tijdstransportvoertuigen vertegenwoordigen evoluerende samengestelde kristallijnen geprojecteerde bloemconstructies van geavanceerde typen met meerdere centrale assen. Experimenten mogelijk na AD 2013"Dynamics of Time, Postulate 12.12.

Tijdreis naar 2137

[Seal & Tone]Limi 27 - Kin 14, Witte Magnetische Tovenaar (13 nov)

[Red Eastern Castle of Turning graphic]

Vandaag begint de 13-daagse Witte Tovenaar Wavespell van Tijdloosheid (Waarheid van SP Maldek herinnerd...)

De Draak-wavespell ingeluid, daar verscheen de Tovenaar en betoverde allen. Binnen het Rode Kasteel van Omwenteling groeide iedereen in kracht en tijdloosheid. —Dreamspell Genesis

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 15, Blauwe Lunaire Adelaar (14 nov)

Vandaag doen we de Uitgebreide Wereldwijd Gesynchroniseerde Regenboogbrug-meditatie.

[Rainbow Bridge]

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42en EspañolNederlandsFrançaisPortuguêsSrpski
Vorige edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19
#20 | #21 | #22 | #23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 |
#34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kun je via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to "Galactic Synchronization" Twitter Page Link to "Galactic Synchronization" Facebook Page