Elektrische Hert Maan van Service - Noös-letter van de Foundation for the Law of Time - Ned. editie #41
Sign up! | Schrijf je in
Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken   
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #41

Welkom in de 2013 Elektrische Hert Maan Editie van de Noös-letter

[Deer]Welkom in de Elektrische Hert Maan van Dienstverlening, de derde maan van de Planetaire Service Wavespell. 

"De synchrone orde van het universum in stand gehouden door de werking van de Wet van Tijd definieert het "goddelijk plan". Voorafgaand aan de ontdekking van de Wet van Tijd, ontvouwt het goddelijk plan zich in het kosmisch onbewuste en wordt alleen zelf-reflectief bekend aan de intelligentie van ontwikkelende lichamen in de tijd als 'openbaring'."
– Valum Votan, Postulaat 19.6, Dynamics of Time

Je bent niet wie je denkt dat je bent, maar je bent veel meer dan dat! Het is tijd om Op te Staan, opnieuw je Sterrenafkomst Op te Eisen en je Goddelijke Missie te Herinneren. De Elektrische Maan nodigt je uit om je sluimerende krachten namens de Noösfeer te activeren.

Activeer je Hart! Activeer je geest! Activeer je Magic! Activeer je Discipline! Activeer je Sterrengeheugen! Activeer je DNA! Activeer je Verbeelding! Activeer Missie bewustzijn! A HO!

We bevatten elk een uniek facet van het Goddelijke Plan. Het Goddelijke Plan is niet alleen voor de mens. Het is een kosmische ordonnantie. Alles is onderdeel van dit plan. Het is gewoon een kwestie van de patronen en tekens herkennen en leren om jezelf op te lossen in het licht van de ENE die het AL ondersteunt. We ondergaan een versnelde vereffening van oud karma, geactiveerd door de Nieuwe Galactische Straal (begonnen op 26 juli 2013). Alles wordt versterkt. Alles is verbonden.

De Telektonon-profetie van Pacal Votan laat zien hoe de hele kosmos een ondeelbare eenheid is. Daarom is elk geloof, elke leerstelling, elke religie en elke onthulde profetie is deel van Eén Ondeelbare Eenheid die in kaart kan worden gebracht op basis van de synchrone orde. Op deze manier maken alle profeten, zieners, wijzen, enz. deel uit van een time release programma en spelen verschillende facetten uit van EEN VERENIGDE MISSIE.

De Missie (waarvan we allemaal deel van zijn), is gebaseerd op de uiteindelijke opstanding van de Aarde en de evolutionaire verlossing van de mens. "Redemption/verlossing" = ophouden zich niet bewust te zijn van wat er werkelijk gaande is en te her-inneren of opnieuw te verzamelen. Dit is de betekenis van UR = Universele Recollectie/Opstanding.

UR is de toekomst. Het is de realisatie van de universele eenwording van alle religies, spirituele tradities, evenals wereld-systemen; het is ultiem eenheidsbewustzijn dat ons de Noösfeer doet binnengaan. Binnen het noösferisch bewustzijn beseffen we dat we een verlengstuk zijn van een evoluerend bewustzijn en geest/ziel. 

In de pulsar geometrie vertegenwoordigt de derde toon (en derde maan) de eerste fase van de 3-7-11 tweedimensionale zintuiglijke pulsar. Het totemdier voor deze maan is Hert, dat ons eraan herinnert om zacht met onszelf en met anderen te zijn, terwijl we ons een weg banen door deze ongekende tijd van transitie. Het herinnert ons er ook aan dat liefde en mededogen voor onszelf en anderen onze reis vergemakkelijkt en laat de goddelijke genade stromen in ons leven. Dit is ook de maan van dienstverlening, dus kunnen we ons de vraag stellen: Hoe kan ik een zegen zijn voor anderen? Hoe kan ik een synchroniteit zijn voor iemand anders?

[Magic]

Elektrische Maan-in-één-Oogopslag

[13 Moon calendar]

[UN International Day of Peace] Link to Rainbow Bridge Meditation on Facebook Link to Rainbow Bridge Meditation on Facebook Link to Rainbow Bridge Meditation on Facebook Link to Rainbow Bridge Meditation on Galactic Spacebook Link to Rainbow Bridge Meditation on Galactic Spacebook Link to Rainbow Bridge Meditation on Galactic Spacebook Link to Rainbow Bridge Meditation on Facebook [UN International Day of Peace] [UN International Day of Peace] Link naar de Maanfasen voor dit Gele Galactische Zaadjaar Link naar Regenboogbrug Meditatie Instructies Link to Rainbow Bridge Meditation on Galactic Spacebook Link to Noospheric Kin Council Event Link to "7 Last Moons - 7 Mystic Moons" Link to Noospheric Kin Council Event Link to Description of 216-day Cycle Cubing the Earth Link to Rainbow Bridge Meditation Instructions Penumbral Lunar Eclipse Link to Annular Eclipse Link to Annular Eclipse Penumbral Lunar Eclipse Penumbral Lunar Eclipse Link to Annular Eclipse Link to "7 Last Moons - 7 Mystic Moons" Link to Whole Earth Festival Website Link to Whole Earth Festival Website 4th Annual Galactic Synchronization School - Ukraine - Planetary 22 - Spectral 7 (April 25 - May 8) Link to Description of 216-day Cycle Cubing the Earth Link to Rainbow Bridge Meditation Instructions

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers

Welkom in de activerende Elektrische Maan van het eerste jaar van de Nieuwe Straal! Neem een​stap buiten de lineaire tijd en in de radiale tijd van de vier/vijfdimensionale navigatie...

Naarmate we onze diepere verkenning van de 52 Heptad Paden van Hunab Ku 21 voortzetten, onthoud dat niet alleen elke week of heptad een code heeft, maar ook elke Maan ontvangt een eigen unieke code volgens de structuur van de Hunab Ku 21 Galactische Boom van Leven en Kennis.

Elektrische Maan (Heptads 9-12)
Kracht van Liefde Evolueert Kracht van Profetie

  • Heptad 9: Kunst Ontwaakt Liefde (20-26 sept)
  • Heptad 10: Zuivering Zendt Liefde Uit (27 sept - 3 okt)
  • Heptad 11: Spirit Evolueert Magie (4-10 okt)
  • Heptad 12: Spirit Evolueert Wijsheid (11-17 okt)

Bestudeer het schema van de 52 Heptad Paden van Hunab Ku 21 en de Hunab Ku 21 Galactische Boom van Leven en Kennis - je zult snel de intrinsieke, maar transcendente logica van de codes gaan zien!

Om meer te leren over de 52 Heptad Paths, zie:

De Vier Tijdlenzen van Hunab Ku 21

Een extra laag aan de codes van Hunab Ku 21 zijn de vier 'tijdlenzen ". Net als de 20(+1) galactische archetypen de cyclus van de 20 Zonnezegels onderbrengt, bevatten de 4 tijdlenzen de 13 galactische tonen.

Alle galactische tonen zijn functies van deze vier tijdlenzen. De frequentie van de tijdlens bepaalt de toonwaarde. De tijdlenzen vertegenwoordigen hoger-dimensionale scheppingsapparaten voor tijdconstructies die gecodeerd zijn met harmonische ordes op basis van de fundamentele krachten van 9.

Elk van de vier typen tijdlens is geladen met een archetypisch ontwerpsjabloon waarmee de tijdstralen die daar doorheen gaan, vernieuwing van creatie kan bewerkstelligen.

Voor meer informatie over de 4 Tijdlenzen zie "Intergalactic Bulletin #9: Archetypes, Time Lenses and Telektonon Units"

Elektrische Maan Synchroniciteiten

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 220, Gele Kristallen Zon (20 sep)

Vandaag voltooit de 55e 4-daagse Harmonische van de Tzolkin/Galactische Spin: Kristallen Matrix: Zelf-regulerend Universeel Vuur van Samenwerking. De toon zettend voor deze hele maan met het verlichting universaliseren door middel van samenwerking!

Je kunt een lijst van alle 65 Harmonischen vinden in het Boek van Kin or in the Star Traveler's 13 Moon Almanac of Synchronicity of in het Master Synchronic Code Book.

[Seal & Tone]Seli 2 - Kin 221, Rode Kosmische Draak (21 sep)

Transcenderend Zijn brengt De Dag van de Vrede. UN International Day of Peace (let's extend it to every day).

Doe mee met de wereldwijd gesynchroniseerde Vredesmeditatie!

[Seal & Tone]Gamma 3 - Kin 222, Witte Magnetische Wind (22 sep)

EQUINOX. GAP - Galactische Activeringsportaal dag - de eerste van de drie in deze Maan... Vandaag begint Wavespell 18: De Witte Wind Wavespell van het Communiceren van Spirit, de ziel en ook de Grote Geest. Deze 13-daagse cyclus eindigt op Kin 234, Witte Kosmische Tovenaar (Lunaire 15 / 4 oktober)

Crossing the Event Horizon in 432hz!!

[Seal & Tone]Alpha 5 - Kin 224, Geel Elektrisch Zaad (24 sep)

Magische Schildpad Dag! Elektrisch Zaad herinnert ons eraan om bij de plaatselijke lokale, biologische en boeren te kopen en ze te ondersteunen. Vind een biologische boer of boerenmarkt in je buurt.

Op deze dag in 622 voltooide de profeet Mohammed zijn Hidjra van Mekka naar Medina. Psi Chrono Unit van vandaag is 6 Spiegel, Kin van de desincarnatie van Pacal Votan. Cultuur is ondeelbaar en religie is één...

Vandaag begint ook een 10-daagse cyclus van de Verborgen Kennis van de Zevende Heer van de Tijd: Single Wing Red Fire (Enkele Vleugel Rood Vuur! De 10-daagse cycli worden de basis van het jaar bijhouden in vier kwartalen als de vier kenmerken van de goddelijke openbaring: Kennis, Licht, Bestaan en Aanwezigheid.

Meer informatie over deze cycli vindt je in de Mystery of the Stone Kit.

[Seal & Tone]Seli 16 - Kin 235, Blauwe Lunaire Adelaar (5 okt)

Vandaag is het nieuwe maan en begint een nieuw 13-daagse wavespell: Wavespell 19, de Blauwe Adelaar Wavespell van Visie. Deze 13-daagse cyclus brengt ons helemaal naar de 28e dag van deze maan, en voleindigt op Kin 247, Blauwe Kosmische Hand (Elektrische 28 / 17 oktober)

[Seal & Tone]Kali 18 - Kin 237, Rode Elektrisch Aarde (7 okt)

Magic Turtle Day oftewel Magische Schildpad Dag! Elektrische Aarde Evolueert Synchroniciteit door Service of Dienstbaarheid te Activeren...

[Seal & Tone]Limi 20 - Kin 239, Blauwe Boventoon Storm (9 okt)

Vandaag is de solaire verjaardag van zowel John Lennon als Russische mysticus en kunstenaar Nicholas Roerich.


Excerpt from Book of the Initiation

Vandaag staat Mercurius in de grootste elongatie, wat betekent dat het de beste tijd om Mercurius te bekijken! (hier iets meer daarover)

[Seal & Tone]Dali 22 - Kin 241, Rode Resonante Draak (11 okt)

Derde en laatste GAP - galactisch activeringsportaal - van deze Maan! De Psi Chrono Unit voor vandaag is Kin 55, Blauwe Elektrische Adelaar - signatuur van de Harmonische Convergentie van 1987. Meer informatie over de Psi Bank vindt je hier.

[Psi Bank]

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 247, Blauwe Kosmische Hand (17 okt)

Psi Chrono Unit is Kin 218, Witte Planetaire Spiegel - de kin van de ontdekking van het​graf van Pacal Votan in 1952... Destijds, hoewel Palenque en de Tempel der Inscripties al meer dan 200 jaar werder onderzocht en opgegraven, werd het graf zelf niet ontdekt tot 1952 toen Alberto Ruz een tegelbuis ontdekte aan de bovenkant van de Tempel der Inscripties...

Vandaag doen we de Uitgebreide Wereldwijd Gesynchroniseerde Regenboogbrug-meditatie.

[Rainbow Bridge]

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40en EspañolNederlandsFrançaisPortuguêsSrpski
Vorige edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19
#20 | #21 | #22 | #23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kun je via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to "Galactic Synchronization" Twitter Page Link to "Galactic Synchronization" Facebook Page