Boventoon Pauw Maand van Uitstraling - Noös-letter van de Foundation for the Law of Time - Ned. editie #43
Sign up! | Schrijf je in
Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken   
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #43

Welkom in de 2013 Boventoon Pauw Maan Editie van de Noös-letter

[Peacock]Welkom in de Boventoon Pauw Maan van Uitstraling! Dit is de vijfde maan van het Planetaire Service Wavespell, die de kracht bevat van Boventoon Uitstraling.

De ecologie van de aarde lijkt op het punt van instorten. Aardbevingen. Vulkanen. Straling. Vervuiling van allerlei aard. Genetische manipulatie. Overbevolking. Sociale onrust. Overheidssluitingen. Wat is er aan de hand?

"Hoewel de huidige milieu- en politieke chaos eruit kan zien als een onbeheersbare aggregaat van vluchtende krachten en gebeurtenissen, is alles wat zich voordoet in werkelijkheid de functie van een groter programma dat zich ontvouwt in een volgorde van voorspelbare evolutionaire verandering. Deze verandering wordt aangeduid als de biosfeer-noösfeer transitie." —“It's not a Biospheric Crisis, but a Noospheric Emergency”, Jose Arguelles/Valum Votan

In de pulsar-geometrie is de vijfde toon de vierdimensionale Toren van Command, die ons deze Maan verwijst naar het Bekrachtigen van onszelf voor een collectieve Terugkeer naar Spirit!

Wij dragen de blauwdruk van het Paradijs op Aarde. De opstanding van onze paranormale krachten is ophanden. De uiterlijke wereld is stervende. Er is nu geen tijd voor twijfel. De illusoire werkelijkheid, gebouwd op hebzucht en het verwerven van spullen, moet oplossen in het Licht van de Geest. We ervaren nu de collectieve karmische gevolgen van onze ongehoorzaamheid aan de wetten van de natuur.

Het totemdier van deze maan is de pauw, die staat voor schoonheid en opstanding. Pauwen worden soms geassocieerd met de opstanding van Christus en de ogen in de pauwenstaart vertegenwoordigen het alziende oog van Horus. Christus zei: "indien uw oog oprecht wordt gemaakt dan zal uw gehele lichaam worden gevuld met Licht."

In deze maan worden we gevraagd om de Opperste Krachten van het Licht, de Waarheid en de Goddelijke Kennis op te roepen om de krachten van de duisternis te overwinnen.

Elke gedachte die we denken heeft een elektrische lading en zorgt voor een rimpel-effect. Onze geest en ons denken is direct verbonden met het elektromagnetisch veld van de Aarde. Het elektromagnetisch veld van de Aarde is direct verbonden met de Zon, met zijn systeem van de zonnevlekcycli, zonnevlammen en uitstoten van coronale massa. De voortdurende bombardemen-ten van solaire- en kosmische straling hebben rechtstreeks invloed op de biosfeer en op onze geest.

Deze straling zendt een continue stroom van hogere gedachtevormen uit naar onze planeet. Deze non-conceptuele "gedachtevormen" worden mentatie-golven genoemd (golven van de geestesgesteldheid). We zullen ons willen openen om deze nieuwe mentatie-golven die via een nieuwe Galactische Straal van bewustzijn komen, te ontvangen. Dit vereist een loslaten van het oude, het nemen van verantwoordelijkheid voor al onze gedachten en daden, en het doen van bewuste inspanning om onze geest verzadigd te houden met de heilige, inspirerende en HOOGSTE gedachtevormen.

De synchrone codes fungeren als een brug van onze geconditioneerde geest naar een noösferische geest. Deze Noösferische Mind is interactief en wordt gekend door zelf-reflectief bewustzijn. Het is de planeet (Noösfeer) die de Mind heeft, niet wij. De noösfeer verwezenlijken is het Opperste Eenheidsbewustzijn invoeren.

"Als we de Aarde zien als een geheel-systeem, moeten we nu de verantwoordelijkheid nemen voor de gedachten die we creëren, die het mentale veld of denklaag van de Aarde opladen met de werkelijke oorzaken voor alles wat ons en de planeet vandaag-de-dag scheelt. We moeten niet alleen de verantwoordelijkheid nemen voor onze eigen gedachten, maar we moeten ook de betrekkelijkheid beseffen van ons denken en onze aannames met betrekking tot het denken en de aannames an alle anderen - en misschien ons hele programma heroverwegen".
“It's not a Biospheric Crisis, but a Noospheric Emergency”, José Argüelles/Valum Votan

In deze Boventoon Maan worden we opgeroepen om onszelf in de nieuwe Straal te Versterken door onze gedachten uitsluitend te houden bij de Grote Geest en het Licht van de Nieuwe Wereld die Wordt Geboren.

Boventoon Maan-in-één-Oogopslag

[13 Moon calendar]

Link naar "Jaarlijkse Maancycli" Geel Galactisch Zaadjaar Link to Rainbow Bridge Meditation on Facebook Link to Rainbow Bridge Meditation on Galactic Spacebook Link naar "Jaarlijkse Maancycli" Geel Galactisch Zaadjaar Link naar Regenboogbrug Meditatie Instructies

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers

[Wavespell Schematic]Welkom in de Versterkende Boventoon Maan van Uitstraling! In de Wavespell kosmologie van de 13 tonen, die ook kan worden toegepast op de 13 Manen van het jaar, staat de vijfde of Boventoon positie van de cyclus bekend als de tijd om bevel te voeren en "middelen te verzamelen." (See "Wavespells & Pulsars" in the Galactic Infobooth of Lawoftime.org - ben ik aan het vertalen in het Ned., maar totdat het klaar is, zie de Eng. versie)

Laten we eens kijken wat we hebben onderzocht in de laatste vier Manen en dat samenvatten in een samen-hangend multidimensionaal geheel!

1. In de Magnetische Maan huldigden we de nieuwe Straal in via gesynchroniseerde ceremonie en intergalactische aanroeping.

2. In de Lunaire Maan verkenden we de 52 Heptad Paden van de Kosmische Ring van V.24.3 (de Aarde). Dit definieerde de cyclus van het "jaar" of zonne-ring verder als hebbende een kosmische functie: de "Kosmische Ring". (Dit komt omdat de 52 Heptad Paden van het Hunab Ku 21 raster een universele kosmische structuur is - en nu volledig gecodeerd in de jaarlijkse zonne-baan of solaire jaarcyclus).

3. In de Elektrische Maan roerden we het onderwerp aan van de Vier Tijdlenzen van Hunab Ku 21 (via Intergalactic Bulletin #9) die de 13 galactische tonen coderen en daardoor elk 13-tonig wavespell waaronder de 13 Manen van het jaar...

4. In de Zelfbestaande Maan keerden we opnieuw terug naar de 52 Heptad Paden, om na te gaan hoe elke heptad of week ook gecodeerd wordt door twee planetaire invloeden .

Over het geheel genomen, zien we dat deze vier manen de eenheid illustreren van tijd, ruimte, kosmos, astronomie, sterren, planeten, leven en bewustzijn als een functie van hoger-dimensionale structuren. Met andere woorden deze hogere-dimensionale structuren zijn als de intelligentie (informatie) die het rasterwerk of "code" vormen achter de werkelijkheid die we waarnemen met onze vijf + 1 zintuigen.

Nu de Nieuwe Galactische Straal geactiveerd is (op Galactische Zaad / 26 juli 2013), ontvouwt zich, ondanks de uiterlijke schijn, een hoog niveau van ceremoniële magie van de zevende straal op onze planeet.

Dit ontvouwen wordt versneld door bewuste deelname en zelf-reflectieve gedachten, zoals ze worden gedaan tijdens de gesynchroniseerde ceremonieën en meditaties, om onze wil af te stemmen op de Goddelijke Wil en om onze geest af te stemmen op de kosmos.

Wij nodigen iedereen uit om toe te treden tot de GalacticSpacebook Groep: Universalizing Synchronicity through Ceremonial Magic. (Synchroniciteit Universeel Maken door Ceremoniële Magie). Deze groep is bedoeld als centrum voor wereldwijd gesynchroniseerde meditaties door de 13-Manenkalender.

Laten we mediteren op de galactische signaturen van de komende Manen en onze eigen ceremonies en meditaties plannen, waarbij we elkaar uitnodigen tot synchronisatie. Deze bewuste daden worden geregistreerd en helpen de noösfeer namens de Opperste Eenheid en de evolutie van het planetair bewustzijn!

[Hunab Ku 21 Galactic Superstructure]De Codes van de Heptad Paden in deze Boventoon Maan - Kracht van Intelligentie (Informatie)

Heptad 17: Gewaarzijn evolueert Visie (15-21 nov)
Pad-verbinding en planetaire invloed:
Geel Zaad (GK Jupiter) & Blauwe Adelaar (SP Jupiter) - heptad sterk beïnvloed door Jupiter, de planeet onder de voogdij van de krachten van Visie en Gewaarzijn...

Heptad 18: Gewaarzijn evolueert Intelligentie (22-28 nov)
Pad-verbinding en planetaire invloed:
Geel Zaad (GK Jupiter) & Gele Krijger (SP Saturnus)

Heptad 19: Tijdloosheid ontwaakt Intelligentie (29 nov - 5 dec)
Pad-verbinding en planetaire invloed:
Witte Tovenaar (SP Maldek/Asteroïdengordel) & Gele Krijger (SP Saturnus)

Heptad 20: Visie zendt Intelligentie uit (6-12 dec)
Pad-verbinding en planetaire invloed:
Blauwe Adelaar (SP Jupiter) & Gele Krijger (SP Saturnus)

Boventoon Maan Synchroniciteiten

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 16, Gele Elektrische Krijger (15 nov)

Welkom in de Boventoon Maan!

Heb jij al een 13-manenkalenderboekje voor dit jaar? http://www.pan-holland.nl/kalenderboekje.html
Or get your free 13 Moon synchronometer: www.lawoftime.org/freecalendar

[Seal & Tone]Gamma 3 - Kin 18, Witte Boventoon Spiegel (17 nov)

Magische Schildpad Dag en Volle Maan. Vandaag is het ook Guru Nanak Jayanthi - wat de viering is van de geboorte van Guru Nanak, de oprichter van het Sikhisme.

"Zoals geur verblijft in de bloem, zoals reflectie binnenin de spiegel zit, zo huist uw Heer binnenin je, waarom hem zoeken zonder?"

[Seal & Tone]Limi 6 - Kin 21, Rode Galactische Draak (20 nov)

Universele Dag van de Kinderen & Dag van de Revolutie in Mexico. Het is tijd voor de revolutie van onverschrokken onschuld!

[Seal & Tone]Alpha 12 - Kin 27, Blauwe Magnetische Hand (26 nov)

Baha'i Dag van het Covenant - 13 Moon/28-day Calendar synchronization with Bahai calendar: www.lawoftime.org/bahai.html

[Seal & Tone]Limi 13 - Kin 28, Gele Lunaire Ster (27 nov)

Chanoeka begint vandaag bij zonsondergang (eindigt op Boventoon 21 / 5 dec). Vandaag is het ook Thanksgiving Day, ook wel bekend als de Dag van Nationale Rouw - te wijten aan het verduisteren van de waarheid en voortduren van de valse verheerlijkte mythe van de feitelijk verwoestende Europese kolonisatie van Amerika in de 15e eeuw.

Vandaag is een super 3D/4D combinatie: Astronomisch (3D) het is een samenstand van de planeten Venus en Saturnus. Synchronistisch (4D) - de dagelijkse kin Gele Ster is de galactisch-karmische inademing van Venus, de psi chrono unit van de dag is Blauwe Boventoon Nacht, de galactisch-karmische inademing van Saturnus...

[Seal & Tone]Silio 14 - Kin 29, Rode Elektrische Maan (28 nov)

Komeet ISON vandaag het dichtstbij de Zon. Viewing guide.

Vandaag is er ook een Wereldwijd Gesynchroniseerde Regenboogbrug-meditatie.

[Seal & Tone]Alpha 19 - Kin 34, Witte Galactische Tovenaar (3 dec)

Nieuwe Maan en de galactische signatuur van het begin van de Dreamspell dispensatie van tijd - een geschenk van de Galactische Federatie en een openbaring van de deuren naar de Time Shift en gateway into the time of the New Beam (toegangspoort naar de tijd van de Nieuwe Straal).

[Seal & Tone]Alpha 26 - Kin 41, Rode Lunaire Draak (10 dec)

23e verjaardag van de Ontdekking van de Wet van Tijd (1989, Museum of Time, Genève Zwitserland): Definitie van de kunstmatige 12:60 en de 13:20 natuurlijke tijdfrequenties - de kern van de missie van GM108X...
(jaren geleden bleek bij navraag dat het Horloge- en Klokkenmuseum, de Watch Museum, werd bedoeld. Daar werd de ontdekking gedaan en ze wilden het museum graag omdopen tot "The Museum of Time" of eigenlijk "The Museum of mechanical time")

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 43, Blauwe Zelfbestaande Nacht (12 dec)

GAP - Galactisch Activeringsportaal en wereldwijd gesynchroniseerde, volledig versterkte regenboogbrug meditatie - activering van het 28-voudige tijdsmolecuul in het centrum van de Aarde / "motor" van de regenboogbrug...

[Rainbow Bridge]

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43en EspañolNederlandsFrançaisPortuguêsSrpski
Vorige edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19
#20 | #21 | #22 | #23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 |
#34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kun je via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to "Galactic Synchronization" Twitter Page Link to "Galactic Synchronization" Facebook Page