Resonante Aap Maand van Afstemming - Noös-letter van de Foundation for the Law of Time - Ned. editie #45
Sign upShare Schrijf je in
Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken   
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #45

Welkom in de 2014 Resonante Aap Maan editie van de Noös-letter

[Lizard]Welkom in de Resonante Aap Maan van Afstemming, de zevende maan van de Planetaire service wavespell.

We zijn nu aangekomen bij de halfjaar-markering van het eerste jaar van de Nieuwe Straal. Dit jaar openen we de eerste van de zeven Lichtpoorten die zijn geïnitieerd op de Galactische Synchronisatie en dat doorgaat tot 2020. We zijn gezamenlijk de toekomst aan het schrijven.

We ervaren nu een slow motion 'tijdbeving' met veel schommelingen en nieuwe routes zowel op persoonlijk als op planetair niveau. Terwijl oude patronen oplossen, is het belangrijk om regelmatig rustig de tijd te nemen om de nieuwe frequenties te absorberen die onze planeet binnenstromen, waardoor ze zich kunnen zetten en nieuwe patronen kunnen vormen in je interne circuits.

Hoewel het misschien kan voelen dat je "geen tijd hebt", zorgt stille overpeinzing en herstellende meditatie ervoor dat je de ruimte binnengaat die tijd doet toenemen en zorgt voor de antwoorden die je zoekt. Luister goed naar de innerlijke berichten die klinken vanuit achter de sluier. Het is vanaf hier dat de toekomst wordt gedirigeerd.

In de pulsar geometrie is de zevende toon de tweede toon van de 2D zintuiglijke pulsar (3, 7, 11). Hier worden we eraan herinnerd dat door het stilleggen van de onophoudelijke inzet van onze vijf zintuigen, we het zesde zintuig activeren en ontwaken voor het planetaire denken.

Door concentratie en meditatie ontwikkelen we het vermogen om "wakker te blijven" voor het grotere plaatje dat zich vóór ons ontvouwt. Dit vermogen om het wakend bewustzijn te behouden veroorzaakt zelfreflectie. Hoe bewuster we zijn, hoe meer zelf-reflecterend. Via zelf-reflectief bewustzijn hebben we toegang tot de noösfeer.

In het licht van de 75ste verjaardag van Valum Votan op Resonante 15, zijn hier 15 citaten van VV om te overdenken:

 • De niet-egoïstische gemoedstoestand is de toegangspoort tot de galactische holomind en meditatie. Wanneer je helemaal niemand bent, is God aanwezig.

 • Bij het breken van een bepaalde gewoonte moet je iets anders daarvoor in de plaats te zetten. Daarom zeggen we "om moeilijkheden te overwinnen maak je energieke vooruitgang in het goede."

 • Als je merkt dat je in een negatieve toestand valt, kijk dan hoe snel je dit kunt omkeren door middel van positieve activiteit.

 • Wanneer je van de aard van de geest de natuurlijke gewoonte van de geest maakt, ontwikkel je de basis van de dagelijkse noösfeer.

 • In Galactische Meditatie is leegte niet echt leegte, maar telepathische dichtheid. Het is in deze telepathische dichtheid dat je uiteindelijk zal binnentreden en doorgaan naar een andere dimensie.

 • De virtuele werkelijkheid laat zien die we uitgehongerd zijn voor introductie in een parallelle wereld, een denkbeeldige wereld die niet alleen een weerspiegeling is van onze ergste nachtmerries, maar van onze hoogste, meest verheven aspiraties.

 • De Maya Factor is de vergeten factor in iedere beschouwing van de menselijke geschiedenis.

 • Een kalender is een macro-programmerend hulpmiddel; het houdt alle gevestigde overtuigingen en gewoonten vast van een samenleving of cultuur.

 • Het inherente probleem van de klok is het diepe gebrek aan vertrouwen dat het veroorzaakt in de eigen tijdfrequentie van het lichaam.

 • De biosfeer-noösfeer transitie markeert het punt waarop het bewustzijn van de planeet van het kosmisch onbewuste naar het kosmisch bewustzijn gaat.

 • Wanneer we spreken van de komst van de noösfeer verwijzen we naar de mentale onthulling van een nieuw kosmisch gegene-reerd holografisch-veld-fractaal - een die de oude vervangt.

 • In plaats van het materialisme zul je spectralisme hebben. Het tegenovergestelde van atomaire materie is spectraal licht.

 • De Wet van Tijd is een wetenschap die de aard van de synchrone orde laat zien - de vierdimensionale werkelijkheid georganiseerd door de 13:20 tijdcodes.

 • Door het begrip van de resonantie van de elektromagnetische frequenties van de hersenen en de elektromagnetische frequenties van de Aarde is het doel van de gecombineerde praktijken om de circumpolaire regenboogbrug te triggeren - de regenboog rond de Aarde.

 • Onderschat niet de kracht van je eigen heldere denken en handelen. Door de synchrone codes van de Wet van Tijd, activeren we allemaal de noösfeer, een onzichtbare actie die terugbetaald wordt in de manifestatie van de Regenboogbrug ... Alles gebeurt precies op het juiste moment.

Resonante Maan-in-één-Oogopslag (onder de verschillende vakjes, woorden en symbolen zitten links)

[13 Moon calendar] Link to Rainbow Bridge Meditation on Facebook Link to Rainbow Bridge Meditation on Galactic Spacebook Link naar "Jaarlijkse Maancycli" Geel Galactisch ZaadjaarLink naar Regenboogbrug Meditatie Instructies Link to Fukushima Synchronized Tranmissions Link to Advanced Synchronotron Seminar - Brazil - with Stephanie South/Red Queen [UFO DC - Time, Art and Exopolitics] Link to Rainbow Bridge Meditation on Facebook Link to Rainbow Bridge Meditation on Galactic Spacebook Link to "Annual Lunar Phases" Yellow Galactic Seed Year Link to Rainbow Bridge Meditation Instructions

Link to Rainbow Bridge Meditation on Facebook Link to Rainbow Bridge Meditation on Galactic Spacebook Link to "Annual Lunar Phases" Yellow Galactic Seed Year Link to Rainbow Bridge Meditation Instructions

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers

Innerlijke Resonantie cultiveren - Pad van de Galactische Meesters
Oproep voor een Verenigd Telepathisch Onderzoek van de Innerlijke Niveaus

In de 13-tonige Wavespell-kosmologie is de 7e positie de resonante toon - de toon van afstemming. Het is het middelpunt van de 13 Tonen. Afstemming is een kwaliteit van gecentreerd zijn, of "in afstemming".

In het lichaam komt de resonante toon overeen met de wervelkolom (het centrale kanaal) met zes gewrichten aan beide zijden (schouders, ellebogen, polsen, heupen, knieën en enkels) (6 + 1 + 6 = 13).

Afgestemd blijven vergt discipline van inspanning op de innerlijke niveaus. Het is deze inspanningsoefening op de innerlijke niveaus die een belangrijkste deugd is van galactische meesters, boodschappers, profeten, zieners en zoekers naar de waarheid.

Ter ere van alle galactische meesters, en ter ere van de 75ste verjaardag van de geboorte van Valum Votan (7.15), is iedereen uitgenodigd voor een speciale studiesessie van de innerlijke gebieden voor deze Resonant Maan. Laat het voorbeeld van deze beoefenaars ons inspireren om onze innerlijk licht cultiveren als een telepathisch verenigde noösfeer!

Resonante Maan mini-cursus in Afstemming en Innerlijke Cultivering

Premisse: "Initieer niet. Wordt geïnitieerd."
Lezen: Time, Synchronicity and Calendar Change en
Book of the Initiation, Cosmic History Chronicles Volume IV.

About the Reading:

Time, Synchronicity and Calendar Change: The Visionary Life and Work of José Argüelles (in het Engels) geeft een gedetailleerd en levendig verslag van een ware galactische meester van onze tijd. Auteur Stephanie Zuid zegt dat het leven van Valum Votan (Jose Argüelles) is als een "synchrone mal" - een patroon dat kan inspireren en resoneren met vrijwel elk type persoon en misschien kan elke persoon in het verhaal van zijn leven een unieke magische sleutel vinden in hun eigen innerlijke reis van transformatie en transcendentie.

Book of the Initiation's special focus ligt op het ontdekken van de verborgen kant van de dingen, evenals het cultiveren van het innerlijke licht of het vinden van de verborgen regenboog. Dit deel bevat ook korte biografieën van de vele galactische adepten uit het verleden. Als vierde van de zeven-delige Cosmic History Chronicles vertegenwoordigt het Book of the Initiation ook het centrum! Dus laten we tijdens deze Resonante Maan in het midden in het centrum duiken!

4:7::7:13

Seek Only With the Inner Eye and Knowledge Will Flow into YouVerzamel in de loop van deze maan je wilskracht om de goddelijkheid in jezelf te beseffen en te doen wat in je vermogen ligt om je eigen spirituele praktijkoefening nieuw leven in te blazen -- wat je kunt doen binnen jouw mogelijkheden om die ruimte te creëren waarin je die intieme band met de Goddelijke, Alomtegenwoordige en Galactische Bron voelt.

Aangezien we in de Resonante Maan zitten, streven we ernaar om een noösferische resonantie van helderheid te creëren, zodat we een kanaal kunnen zijn van onze eigen hoogste innerlijke visie -- van onszelf en van het universum. Hoe meer jij (en alle wezens) erin stopt, hoe meer je eruit krijgt!!

Uit Time, Synchronicity and Calendar Change:

"Het volgende is een vertaald fragment uit José's meest recente dagboek met zijn gedachten over zijn proces van spirituele beoefening en meditatie:

"Soms lijkt het dat spirituele methoden intens, vurig en overdreven zijn - maar als ze dat niet zouden zijn, hoe konden dan de gewoonten en neigingen van het lagere zelf worden overwonnen? Dus je herhaalt gebeden, voorschriften en mantra's en onderzoekt jezelf iedere dag, je leest heilige boeken, wijze teksten en het leven van geïnspireerde meesters; je mediteert, beoefent ademhaling en yoga -- zodat je langzaam een leven opbouwt woonde dat steeds dichter bij het spirituele niveau ligt en verderaf staat van het dierlijke niveau -- waardoor het grootste deel van de mensheid cirkels blijft draaien met zelf-versterkende meningen en in het algemeen destructieve gewoontes en manieren van leven -- door dit proces, iemand wiens doel het is om zich te ontdoen van ego en bewust te worden geleefd door een andere kracht, een ander element groter en universeler dan enkel het zelf met een bepaalde naam en achternaam."

"Er is een Heilige opdracht die je aangaat en je wordt de kosmos -- de onverbiddelijkheid van het voorbijgaan van het wereldse leven moet worden overtroffen door de directheid van een steeds groter spiritueel bewustzijn -- en voor eenieder die een pad volgt met toewijding van het hele hart en naar het beste van hun vermogen, bevat dingen die geopenbaard worden die volledig uniek kunnen zijn voor de configuraties van die persoon's zielen- en levensmissie en die kunnen dienen om die spirituele orde van het bestaan verder af te zonderen ​​van de rest van de wereldse manieren, en zelfs van de manieren van een groot deel van de spirituele wereld."

Nu Speciaal Beschikbaar voor de Cursus Cultivering van Innerlijke Resonantie:

Book covers: Book of the Initiation - Time, Synchronicity and Calendar Change - Star Traveler's Almanac
Bestel Time, Synchronicity and Calendar Change: The Visionary Life and Work of José Argüelles/Valum Votan en krijg Book of the Initiation voor de HALVE PRIJS - PLUS een GRATIS 2013-2014 Star Traveler's 13 Moon Almanac of Synchronicity, en een gratis wandkalender uit Japan (zolang de voorraad strekt).
>>> Stuur een mailtje naar PAN-Holland als je gezamenlijk wilt bestellen (ivm de hoge porto)

Syllabus

Hieronder vindt u de 4-weekse Syllabus van deze experimentele telepathische mini-cursus, gecodeerd door de krachten van de vier weken en de 4 Heptad-Paden van de Resonante Maan.

Week 1 - Initiëren: Heptad Pad 25: Navigatie synchroniseert meditatie
Treed binnen in het Labyrint: Lees deze week Hoofdstuk 1-4 van het Book of the Initiation. Dit eindigt met een kort verslag van het leven van de 11 verschillende galactische adepten of geïnitieerden. Verdiep je vooral in de attributen en leefregels beschreven op blz. 40-42, 45-46 en de Rainbow Ladder van Hiërarchie op pagina 44. Lees de Preface and Introduction to Time, Synchronicity and Calendar Change.

Teken je eigen labyrint in 13 stappen.

Extra studie: Om je galactische lens verder te verfijnen, kun je de Appendix van het Book of the Initiation bestuderen. Vanaf pagina 246 kies je één of meerdere Chromatischen (5-daagse cycli) en dan begin je de dagen bij te houden met je 13-Manenkalender - maak aantekeningen van je ervaringen...

Week 2 - Verfijnen: Heptad Pad 26: Meditatie weerspiegelt zelfopwekking
In deze week ga je je galactische lens verfijnen met hoofdstukken 5-7 van het Book of the Initiation, beginnend met een verhandeling over de creatieve kracht en zijn capaciteit om de lagere krachten te temmen, gevolgd door een compleet hoofdstuk over het leven van Helena Petrovna Blavatsky (HPB) en wordt afgesloten met een hoofdstuk over de GM108X als de grote verenigende hermetische stroom... Bestudeer deze samen met de hoofdstukken 39-41 van Time, Synchronicity and Calendar Change.

Extra leuk: Vind je eigen unieke manier om je creatieve kracht te versterken en je gebruikelijke neigingen te temmen... Als je je geïnspireerd voelt om het te delen met de andere deelnemers, e-mail ons dan foto's, video's of opnames van je creaties en we zullen een speciale pagina maken op galacticSpacebook.com om je kunst in onder te brengen!

Week 3 - Transformeren: Heptad Pad 27: Zelf-opwekking katalyseert verlichting
Hoofdstuk 8-10, Book of the Initiation. Hoofdstuk 35 van Time Synchronicity and Calendar Change.

Activiteit: Kies vanaf pagina 146 van het Book of the Initiation twee van de Tien Deuren die Openen naar de Mysteries der Natuur, één van de bovenste helft ("geletterd") en één uit de onderste helft ("symbolisch"). Bestudeer de beschrijving van de deuren op pagina's 147-151. Maak een ceremonie, kunstwerk, opstel, enz. om je reflecties en ervaringen samen te vatten.

Week 4 - Ripen: Heptad Path 28: Enlightenment illumines navigation
Hoofdstuk 11-12, Book of the Initiation. Lees het Nawoord van Time, Synchronicity and Calendar Change.

Houd een ceremonie van Planetaire Initiatie - realiserend dat JIJ het bent die geïnitieerd wordt - gebruik de invocaties uit hoofdstuk 13 van het Book of the Initiation.

Gefeliciteerd! Je hebt het midden van je labyrint gehaald! Dit is een collectief, experimenteel onderzoek en ofschoon het belangrijkste punt hier is de innerlijke cultivatie is, als je je geïnspireerd voelt om iets dat als gevolg van deze studie plaatsvond te delen, kun je het posten op Cultivating Inner Resonance Group on galacticSpacebook.

Resonante Maan 2014 Synchroniciteiten

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 72, Gele Resonante Mens (10 jan)

De Resonante Maan trapt af met deze GAP - Galactisch Activeringsportaal en Magische Schildpad Dag! (Resonante Toon dag in de Resonante Maan!) Inspireer je vrije wil... hoe zit het met het dragen van je huisje op je rug, zoals de schildpad?

[Seal & Tone]Silio 7 - Kin 78, Witte Kosmische Spiegel (16 jan)

Volle Maan. Merk op dat het vandaag de laatste dag is van de wavespell en VOLLE maan; en dat de komende Nieuwe Maan het begin is van een nieuw Wavespell... (Zie Maan-in-één-oogopslag hierboven). Silio Regenboogbrug meditatie.

Vandaag is een speciale synchroniciteit luisterend naar de Profetie van Pacal Votan: 1) Kin 78 - 78 is de som van alle tonen op het grafdeksel van Pacal Votan. 2) De Psi Chrono Unit van vandaag is Kin 123, Blauwe Ritmische Nacht - dit is de signatuur van de dag dat het Jade Masker gevonden werd in Pacal Votan's sarcofaag...

[Seal & Tone]Dali 8 - Kin 79, Blauwe Magnetische Storm (17 jan)

Begin van de Blauwe Storm Wavespell van Zelf-opwekking… Een ander zelfopgewekt huis.

Vandaag is het Kin 79. 79 is het getal van de "noösfeer constante" (Zie: Rinri Nieuwsbrief III, Vol 5 No 1 - Page 9, 441 Number Dictionary en Footnote to "The Law of Time and the World Economic Crisis - The View from 2012"

[Seal & Tone]Silio 14 - Kin 85, Rode Resonante Slang (23 jan)

En weer een Magische Schildpad Dag + GAP - Galactisch Activeringsportaal! Slang is de kracht van het instinct en overleven... kan het zijn dat we door onszelf te veel te individualiseren we onze instincten ontkennen en daardoor het overleven onnodig moeilijk maken?

"Het Verhaal van Gratis Eten"

Dali 15 t/m Kali 18 - Kin 86, Witte Galactische Wereldoverbrugger - Kin 89, Rode Spectrale Maan (24-27 jan)

[Seal & Tone]Kin 86 is de 75ste verjaardag van Valum Votan's verjaardag - grappig genoeg staat deze dag ook bekend als de "meest deprimerende dag van het jaar"! (Zie zijn artikel "Why We Need A New Calendar").

[Seal & Tone]Deze dag wordt gevolgd door: Kin 87, Blauwe Solaire Hand - Pacal Votan clear sign… (helder teken...)

[Seal & Tone]Kin 88, Gele Planetaire Ster - GAP of Galactisch Activeringsportaal en teken van de "Planetaire Kunstenaar" - wat Valum Votan was (en is!).

[Seal & Tone]Kin 89 is de galactische signatuur van de dag waarop Valum Votan deze Aarde verliet.

José Argüelles/Valum Votan - Planetary Artist - Time Traveler

Als het zo voor je aanvoelt, wordt je uitgenodigd om deel te nemen aan een 4-daagse gesynchroniseerde wake. Steek elke dag een kaars aan en houd een wake in liefde en dankbaarheid voor al het werk dat hij deed op deze Aarde.

[Seal & Tone]Silio 21 - Kin 92, Gele Magnetische Mens (30 jan)

Nieuwe Maan en het begin van de Gele Mens Wavespell van Vrije Wil en Wijsheid... wijsheid is niet per sé leeftijdgebonden...

[Seal & Tone]Limi 27 - Kin 98, Witte Resonante Spiegel (5 feb)

We kunnen maar niet genoeg van die Magische Schildpad Dagen krijgen! Resonant Toon dag in de Resonant Maan! Mediteer op eindeloze resonante afstemming...

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44en EspañolNederlandsFrançaisPortuguêsSrpski
Vorige edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19
#20 | #21 | #22 | #23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 |
#34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kun je via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to "Galactic Synchronization" Twitter Page Link to "Galactic Synchronization" Facebook Page