Planetaire Hond Maan van Manifestatie - Noös-letter van de Foundation for the Law of Time - Ned. editie #48
     Sign upSchrijf je in
Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken         
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #46

Welkom in de 2014 Planetaire Hond Maan Editie van de Noös-letter

Welkom in de Planetaire Hond Maan van Manifestatie, de tiende maan van de Planetaire Service Wavespell.[Jaguar]

Nu is het tijd om het zaad te manifesteren van hetgeen in de eerste maan van dit Galactische Zaadjaar werd opgestart. Het is een tijd van deprogrammeren van oude paradigma's en oude manieren van denken. Je losmaken van het bekende. De emmer legen. Om het nieuwe te manifesteren moeten we sterven aan het oude. Deze maan valt samen met de Planetaire Wereldoverbrugger in de jaarlijkse wavespell, die ons roept om te sterven aan het oude om hemel en aarde te overbruggen.

Hopi profetieën spreken over het 'two-hearted path'; het dubbelhartige pad. Dit gebeurt wanneer het hoofd en hart niet verbonden zijn, dat een wereld creëert die uit balans of buiten werking is.

De Hopi profetie werd onthuld na de Tweede Wereldoorlog en de atoombom, waar de profetie naar verwijst als het "tweede schudden".

De profetieën zeggen dat er een derde beving zal komen. Op dit moment zijn we bezig met het voelen van de uiterlijke nagalm van de derde grote beving. Wanneer de derde beving plaatsvindt, dan zal aan het pad van de 'dubbelhartige' een einde komen. Dan gaan we door de sipapu naar de volgende wereld of de wereld van het centrum. Deze planetaire rite of passage is er om de mensheid door de volgende sipapu te brengen en doorheen de wisseling van de werelden, doorheen de verandering van de tijd.

De 13-Manenkalender en codes van de Wet van Tijd dienen als resonante activators voor het oversteken van de brug naar de volgende wereld door regeneratie van licht in de planetaire geest (de noösfeer). Deze codes zijn vibrationele geleiders die ons helpen onze geest te heroriënteren met de solaire/kosmische frequenties.

In de pulsar-geometrie is de tiende toon de laatste toon van de eerste-dimensionale levenspulsar die de uitdaging manifesteert. De belangrijkste uitdaging is om de tijd te veranderen. Dit is een prachtig geschenk om te weten dat we dit in feite kunnen doen en dat mensen kunnen worden betrokken bij dit proces. Dit brengt de menselijke soort letterlijk in synchronisatie met zichzelf met de tijd en de tijd die aan het veranderen is. Dit is een magische en zeer heilige verordening.

Cosmic Dog

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13[Galactic Spacebook]

Planetaire Maan-in-één-Oogopslag met link onder maanstanden, RBB-meditatie, GAP-dag en Eclips

[13 Moon calendar]

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers - Planetaire Maan, 8 Zaadjaar (2014)

Klik hier om deze hele Maan te downloaden uit de Star Traveler's 13 Moon Almanac of Synchronicity.

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 156, Gele Kosmische Krijger (4 apr)

Welkom in de Planetaire Hond Maan van Manifestatie!

Onze Eén Maan = Eén Kin telling voortzettend (die 217 manen geleden begon in het Gele Boventoon Zaadjaar) betekent dat deze Maan staat voor Maan Kin 218 - Witte Planetaire Spiegel - een galactische activeringspoort én de datum van de ontdekking van de graf van Pacal Votan!

Met andere woorden, als een fractaal van Kin 218 is deze maan een 28-daags galactisch activeringsportaal en is diep verbonden met de profetie van Pacal Votan, gecodeerd en opgeslagen in zijn graf - dat werd ontdekt op Kin 218, Witte Planetaire spiegel!

Vandaag sluit de Gele Kosmische Krijger de Gele Zaad Wavespell die twaalf dagen geleden begon op Kin 144. Dit is de eerste van de 11 Wavespells van de "144 Days to Star Remembrance" detailed on the 13:20 : Frequency : Shift blog.

[Seal & Tone]Seli 2 - Kin 157, Rode Magnetische Aarde (5 apr)

Vandaag begint het 52-daagse Gele Zuidelijke Kasteel van Geven, Hof van Intelligentie én de 13-daagse Rode Aarde Wavespell van Navigatie. "De stam van de Rode Aarde Initieert Geven door kracht van Navigatie". Vandaag begint de 2e van de 11 Wavespells van de "144 Days to Star Remembrance".

[Graphic showing Moon with wavespells highlighted]Deze Maan heeft een mooie symmetrie, waar de eerste dag van de Maan de 13e (Kosmische) Toon heeft en het einde van een wavespell is - en de laatste dag van de Maan heeft de 1e (Magnetische) Toon en is het begin van een wavespell. Tussen deze twee dagen zitten twee complete wavespells van 13 dagen elk: De Rode Aarde Wavespell van navigatie en de Witte Hond wavespell van het Hart (en de totem van de hele Planetaire Maan is de Hond)

Hierboven kun je zien dat de laatste dag van de Maan Kin 183 Blauwe Magnetische Nacht is; het begin van de Blauwe Nacht Wavespell van Overvloed...

We zitten in de Planetaire Maan van Manifestatie, die begint met het einde van het Blauwe Westelijke Kasteel van Transformatie, dan begint het Gele Zuidelijke Kasteel van geven en het eindigt met het begin van de wavespell van Overvloed... Om een​nieuwe wereld te manifesteren moeten we Geven in de geest van oneindige Overvloed voor het creëren en realiseren van de wereld van onze hoogste en diepste dromen!

[Seal & Tone]Alpha 5 - Kin 160, Gele Zelfbestaande Zon (8 apr)

Vandaag staat Mars in oppositie, wat betekent dat het de beste tijd is om Mars te bekijken.

[Seal & Tone]Dali 8 - Kin 163, Blauwe Resonante Nacht (11 apr)

Vandaag is het de 260e dag van het jaar: een spin/tzolkinronde sinds de Dag Buiten de Tijd! Speciale jaarlijkse GM108X synchroniciteiten-dag: Elk jaar is Planetaire Maan, dag 8 (geschreven als "10.8" = 108) de 260e dag van het jaar!

GM108X is de code voor de Galactische Maya geest transmissie, die de kosmische bron van alle informatie van de 13-Manen Dreamspell-kalender en de synchrone orde is.

[Seal & Tone]Seli 9 - Kin 164, Geel Galactisch Zaad (12 apr)

Galactische terugkeer van de jaar-drager Kin! Vandaag begint ook de 20-daagse Vinal "Kankin" - Ontvangt het licht van degene die weet.

The Nieuwe Straal herstelt Galactische Onschuld en vertrouwen:
 

Vandaag bevat nog een andere jaarlijkse synchroniciteit. De 261e dag van elk jaar (de terugkeer van de jaar-dragers Kin) heeft als Psi Chrono Unit Kin 188, Gele Ritmische Ster. Dit is de galactische signatuur van de enige datum die wordt genoemd (7 maart 1970) in de buitenaardse tekst Introduction to Cosmic Science (inleiding tot Kosmische Wetenschap). Deze tekst beschrijft deze datum als het moment waarop de planeet Aarde het evolutionaire stadium van "mens" voltooide. Merk op dat deze datum, 7 maart, de eerste dag van de "Solaire" Maan is in de 13-Manenkalender...

[Seal & Tone]Gamma 10 - Kin 165, Rode Solaire Slang (13 apr)

GAP of Galactisch Activeringsportaal.

[Seal & Tone]Alpha 12 - Kin 167, Blauwe Spectrale Hand (15 apr)

Volle maan en Totale Maansverduistering; zichtbaar in het grootste deel van Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Australië. Merk op dat het vandaag precies één spin/tzolkinronde is sinds de zeldzame Grote Sextiel uitlijning die 260 dagen geleden plaatsvond, ook op Blauwe Spectrale Hand (Magnetische Maan, Kali 4 van dit jaar of 29 juli 2013).

Diagram voor het bekijken van locaties van de totale zonsverduistering:

Map of eclipse visiblity around the world

[Seal & Tone]Limi 13 - Kin 168, Gele Kristallen Ster (16 apr)

GAP of Galactisch Activeringsportaal. Psi Chrono Unit vandaag is Kin 194, Witte Kristallen Tovenaar, de signatuur van de ontdekking van het graf van de Rode Koningin en de eerste van de 7 Verloren Generaties - meer informatie over 7:7::7:7.

Vandaag is ook de signatuur van Kristallen Ster die de galactische jumpsuits gemaakt en schonken heeft aan de Foundation for the Law of Time. Klik hier om de jouwe te bestellen!

[Seal & Tone]Dali 15 - Kin 170, Witte Magnetische Hond (18 apr)

Goede Vrijdag (Christenen) Vandaag begint de 13-daagse Hond Wavespell van het Hart (die eindigt op Kin 182, Planetaire Maan, Limi 27 / 30 april). "De stam van de Witte Dog Verfijnt Geven door de kracht van het Hart". Begin 3e van de 11 Wavespells van de "144 Days to Star Remembrance".

[Seal & Tone]Gamma 17 - Kin 172, Geel Elektrisch Mens (20 apr)

Paaszondag (Christenen). Krachtveld van bewust wakend mediumschap - kanaliseer het Christuslicht van binnenuit...

[Seal & Tone]Kali 18 - Kin 173, Rode Zelfbestaande Hemelwandelaar (21 apr)

GAP of Galactisch Activeringsportaal.

[Seal & Tone]Alpha 19 - Kin 174, Witte Boventoon Tovenaar (22 apr)

Galactische signatuur van Kosmische Geschiedenis…

[Seal & Tone]Silio 21 - Kin 176 - Gele Resonante Krijger (24 apr)

GAP of Galactisch Activeringsportaal en Pacal Votan clear sign.

Graphic of sarcophagus lid
Dit laat de locatie zien van de 13 Clear Signs (heldere tekens) op de sarcofaag-deksel van Pacal Votan

[Seal & Tone]Alpha 26 - Kin 181, Rode Kristallen Draak (29 apr)

181 is de interval tussen 441 en 260…

Ringvormige Zonsverduistering. Het pad van de verduistering zal beginnen voor de kust van Zuid-Afrika en gaat dan over Antarctica en naar de oostkust van Australië.

[Seal & Tone]Limi 27 - Kin 182, Witte Kosmische Wind (30 apr)

Vandaag maakt de Witte Hond wavespell van het Hart. De Psi Chrono Unit vandaag is Spectrale Tovenaar - overeenkomend met de Dynamics of Time (Dynamiek van Tijd) Postulaat 14.11:

"... De menselijke soort zelf ontwikkelt zich tot een ras van tovenaar-mensen wiens driedimensionale lichamen wortel schieten in een soort elementaire tuincultuur, terwijl vormen van diepe meditatie en trance-activiteiten de geprojecteerde dubbels toestaan om steeds meer uit te breiden tot in de galactische orde van het universele leven."

Wizard's Dome cottage:
[Photo of Dome cottage]

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 183, Blauwe Magnetische Nacht (1 mei)

Begin 13-daagse Blauwe Nacht Wavespell. "De stam van de Blauwe Nacht Transformeert Geven door de kracht van Overvloed". Wereldwijd Gesynchroniseerde Regenboogbrug-meditatie.

Heptad Pad Codes voor de Planetaire Maan

In de voortzetting van onze jarenlange verkenning van de 52 Heptad Pad Codes van de Hunab Ku - de codes van alle 52 weken van het 13-Manenjaar wordt deze maan beschreven als het activeren van de "Twee Elektro-Etherische Stabilisators".

Net zoals de Solaire Maan (vorige maand) de verticale Electro-Etherische meridianen van licht en warmte activeerde, komen deze maan de horizontale stabilisators erbij, de vier oorspronkelijke warmte- en lichtcellen completerend - met andere woorden, het is als het verhaal van louter solaire/stellaire energie die in planetaire manifestatie treedt door de interactie van warmte en licht.

Week 1 - Initieer
Heptad 37: Kunst stabiliseert Meditatie - GK Venus & SP Neptunus
(Dali 1 - Silio 7 / 4-10 apr)

[symbol] Dum Kuali cel (oorspronkelijke warmte/thermisch element) vastgesteld.

Week 2 - Verfijn
Heptad 38: Meditatie stabiliseert Visie - SP Neptunus & SP Jupiter
(Dali 8 - Silio 14 / 11-17 apr)

[symbol] Kum cel (warmte van innerlijk licht) vastgesteld.

Week 3 - Transformeer
Heptad 39: Zuivering stabiliseert Verlichting - GK Mercurius & GK Pluto
(Dali 15 - Silio 21 / 18-24 apr)

[symbol] Dum Duar cel (oorspronkelijk licht/luminisch element) vastgesteld.

Week 4 - Rijpen
Heptad 40: Verlichting stabiliseert Tijdloosheid - GK Pluto & SP Maldek
(Dali 22 - Silio 28 / 25 apr - mei 1)

[symbol] Kemio cel (licht van innerlijke warmte) vastgesteld.

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47EspañolHrvatskiFrançaisNederlandsPortuguêsРусский языкSrpski
Vorige edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 |
#20
| #21 | #22 | #23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 |
#39 |
#40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kan via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to "Galactic Synchronization" Twitter Page Link to "Galactic Synchronization" Facebook Page

Link naar "Jaarlijkse Maancycli" Geel Galactisch Zaadjaar Link naar Regenboogbrug Meditatie Instructies Link to events page on Facebook Link to events page on galacticSpacebook Link to diagram of Eclipse viewing locations Link to diagram of Eclipse viewing locations