Solaire Jaguar Maan van Intentie - Noös-letter van de Foundation for the Law of Time - Ned. editie #47
     Sign upShare Schrijf je in
Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken         
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #46

Welkom in de 2014 Solaire Jaguar Maan Editie van de Noös-letter

[Jaguar]Welkom in de Solaire Jaguar Maan van Intentie, de negende maan van de Planetaire Service Wavespell.

In deze Maan pulseren we de Intentie van de Nieuwe Galactische Stralenbundel. Als deze nieuwe straal in contact komt met oude vormen en structuren creëert het inleidende tijdruimte-scenario's. We ondergaan momenteel meerdere niveaus van inwijding die ons aansporen om te pauzeren, te reflecteren en een verschuiving te maken in onze waarneming. Initiatie vereist het gaan van de ene staat van bewustzijn naar een andere staat van bewustzijn. 

Afstemmen op ons hartchakra maakt het proces eenvoudiger. We moeten gevoeliger en medelevender worden jegens alle levende wezens en vooral naar de subtiele tekens die ons voortdurend worden gestuurd. Open je hart en verruim je geest. 

In de pulsar geometrie is de negende toon de derde toon van de 4D-tijdpulsar die eindigt in de dertiende en laatste maan van het jaar. Deze Solaire Jaguar Maan roept ons op om onze aangeboren verbinding met de Hoogste Intelligentie - Godskracht dieper te beseffen.

De 17e dag van deze maan markeert het derde jaar van het overlijden van Jose Argüelles/Valum Votan, plaatsvindend op Kin 144, die fractaal gezien het Eerste Jaar van de Profetie van Pacal Votan vertegenwoordigt dat begon 26 juli 1993. De profetie is gebaseerd op de GM108X: de Galactische Maya geestoverdracht. De GM108X geestoverdracht, de profetie van Pacal Votan en de wetenschap van de Wet van Tijd zijn onafscheidelijk. 144.000 is een belangrijk getal in het Boek der Openbaringen en verschijnt voor het eerst in hoofdstuk 7 vers 4. In vigesimale notatie wordt 144 geschreven als 7.4.

Het doel van deze GM108X-overdracht is te helpen bij de voorbereiding van het menselijk bewustzijn op de volgende fasen van de evolutie en voor te bereiden voor Contact, wat onvermijdelijk is en al goed op gang. Alle informatie die je op onze websites en in de Cosmic History Chronicles vindt, is gebaseerd op de GM108X-overdrachtbundel.

Deze bundel wordt door de Noord-en Zuidpool geleid en opgeslagen in de kern van de Aarde binnen een octaëder-magneet die de polen op zijn plaats houdt. Rond de kern is er een resonerend trommelvlies dat wordt beschouwd als een "binnenste Aarde." Vanuit deze kern resoneert specifieke informatie naar buiten, met inbegrip van verschillende modaliteiten van denken, cultuur, leven, spirituele waarheid en manieren van zijn.

[Jaguar]

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Solaire Maan-in-één-Oogopslag (onder de verschillende vakjes, woorden en symbolen zitten links)

[13 Moon calendar]

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers

Welkom in de Solaire Maan! In de 52 Heptad-Paden van de Hunab Ku 21 wordt de Solaire Maan aangeduid als het activeren van de "Twee Electro-Etherische meridianen".

In de Hunab Ku 21 Galactische Boom van Leven en Kennis zijn deze meridianen de vier paden die de verticale kanalen van de vier oorspronkelijke elektrische cellen verbinden, dit zijn primaire kosmische elektrische deeltjes:[symbol]Dum Kuali ("oorspronkelijke warmte"), [symbol]Dum Duar ("oorspronkelijk licht"), [symbol]Kum ("warmte van innerlijk licht") en [symbol]Kemio ("licht van innerlijke warmte").

Zie onderstaande afbeelding:

[Graphic of Hunab Ku 21 Galactic Tree of Life with Heptad Paths 33-36 highlighted]

Bestudeer de volgorde van de 52 Heptad-Paden zorgvuldig, je zult zien dat het een zeer consistent patroon en logica volgt. Het is dan een krachtige synchroniciteit dat de Solaire Maan de vier verticale paden activeert van oer-licht, warmte, warmte van innerlijk licht, en het licht van innerlijke warmte. Want het is inderdaad de Zon (solaire of zonne-energie), die de gehele heliosfeer (zonnestelsel) zijn Warmte en Licht geeft!

En zoals wordt besproken in de recente 13:20 Frequency: Shift Blog door Red Queen, 'Reclaiming the Rainbow Throne" (Terugvorderen van de Regenboog-troon), de Nieuwe Straal gaat helemaal over de teelt van de Innerlijke Zon - dus we hebben ook de Kum en Kemio hierboven geactiveerd: hitte van innerlijk licht, en het licht van innerlijke hitte!

Herlees "Reclaiming the Rainbow Throne" en laten we ons deze Maan gezamenlijk richten op het cultiveren van onze "Innerlijke Zon".

Opmerking: Deze twee verticale kanalen zijn ook belangrijk bij de activering van de Noogenesis Meditation or Vulom Magnetic Attraction Force Field (Noögenesis Meditatie of Vulom Magnetisch Aantrekkingskrachtveld) - beschreven in hoofdstuk 12 van Book of the Transcendence.

Solaire Interplanetaire Noösfeer Ring Cycli

"Solaire Interplanetaire Noösfeer verwijst naar het bewustzijn dat pulseert vanuit de zonne-kern en inclusief de tien planetaire orbitale ringen - Pluto-Mercurius en Mercurius-Pluto..."
–Valum Votan, Seven Years Mystery of the Stone, Instruction Manual, page 30

Als een extra bonus voor onze Solaire synchronisatie, kijk deze Maan eens of het lukt om de Solaire Interplanetaire Noösfeer Ring Cycli te volgen en erop af te stemmen. Dit zijn 10-daagse pulsaties gecorreleerd met de 13-Manenkalender, die de verlichtinglichamen van de Negen Bolontiku activeren.

[graphic of Solar Interplanetary Noosphere Ring Cycles]

Zie Master Synchronic Code Book, page 81, de "Map of the Solar Thoughtform" (Kaart van de Solaire Gedachtevorm) en pagina 30 van de Handleiding in de free Mystery of the Stone Kit. (Mysterie van de Steen Kit - ook in Nederland verkrijgbaar)

Heptad-Pad Codes voor de Solaire Maan

Week 1 - Initieer - Heptad 33: Seks electrificeert Navigatie
(Dali 1 - Silio 7 / 7-13 maart)

Week 2 - Verfijn - Heptad 34: Navigatie electrificeert Wijsheid
(Dali 8 - Silio 14 / 14-20 maart)

Week 3 - Transformeer - Heptad 35: Dood electrificeert Zelf-opwekking
(Dali 15 - Silio 21 / 21-27 maart)

Week 4 - Rijpen - Heptad 36: Zelf-opwekking electrificeert Magie
(Dali 22 - Silio 28 / 28 maart - 4 april

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers - Solaire Maan, Geel Galactisch Zaad Jaar

Klik hier om deze hele Maan van de Star Traveler's 13 Moon Almanac of Synchronicity te downloaden

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 128, Gele Spectrale Ster (7 mrt 2014)

Welkom in de Solaire Maan! Ongelooflijk dat de Psi Chrono Unit van vandaag de Witte Lunaire Wereldoverbrugger is - belangrijkste heldere teken op de graftombe van Pacal Votan - verwijzing naar de diepe verbondenheid tussen zijn missie en de Solar Logos... In feite worden de eerste 3 dagen van deze maan alledrie gecodeerd door de Witte Lunaire Wereldoverbrugger psi chrono unit,...

Ook interessant dat, doorgaand met onze 1 Moon = 1 Kin voortgang die 216 Manen geleden begon in het Boventoon Zaadjaar (1997) - dat deze Maan Kin 217, Rode Solaire Aarde is - weer de zonne-energie onderstrepend die terugkeert naar de Aarde... Zie recente blogs op 13:20: Frequency Shift van Red Queen.

[Seal & Tone]Seli 2 - Kin 129, Rode Kristallen Maan (8 mrt)

Vandaag begint de 33ste Harmonische van de Tzolkin, ook wel de "Mystieke Harmonische" genoemd, want het zit precies in het midden van de 260-daagse Tzolkin! (Een harmonische is een 4-daagse cyclus die altijd begint op een rood zegel; 65 x 4 = 260, 33 is in het midden).

In feite is deze harmonische de 'mystieke van de mystieke'! Dit komt omdat het zich ook bevindt in de 7e centrale 20-daagse kolom van de Tzolkin, bekend als de Mystieke Kolom - we zitten in de Mystieke Harmonische in de Mystieke Kolom!

Alle 64 andere 4-daagse Harmonischen worden gecodeerd door een van de 64 I-Ching Hexagrams/DNA-codons en één van 64 UR-Runes - behalve de Mystieke Harmonische. Net als de 0.0.Hunab Ku - is deze "synchrone leegte" een kans om onze eigen openheid te verdiepen...

[Seal & Tone]Kali 4 - Kin 131, Blauwe Magnetische Aap (10 mrt)

Vandaag begint de 13-daagse Blauwe Aap Wavespell van Magie. Ook begint de 78-daagse cyclus die fractaal de 7800-jarige "Aap Genesis" recapituleert - ook wel bekend als de tijd van Camelot... Zie The Arcturus Probe, door José Argüelles/Valum Votan

[Seal & Tone]Alpha 5 - Kin 132, Gele Lunaire Mens (11 mrt)

Pacal Votan helder teken en voltooiing van de 4-daagse Mystieke 33e Harmonische. Deze Mystieke Harmonische begon vier dagen geleden.

Dit betekent dat net als de eerste twee dagen van Harmonische 33 gecodeerd werden door een Pacal Votan helder teken in de Psi bank (Witte Lunaire Wereldoverbrugger), de laatste dag van de harmonische ook gecodeerd wordt door een helder teken: Gele Lunaire Mens, het enige andere "Lunaire" heldere teken.

Deze "Lunaire" synchroniciteit doet denken aan de maan, die natuurlijk ook met het licht van de zon schijnt...

[Seal & Tone]Gamma 10 - Kin 137, Rode Resonant Aarde (16 mrt)

Volle maan. De 13 Manen/28-dagen kalender is geen maatstaf van de lunaire (maanstanden) cycli, maar verwijst naar de baan die de maan maakt rond de Aarde. Nog steeds, want elke Maan is precies 28 dagen, de harmonie en regelmaat tot hun recht rechtvaardigheid - zoals hier te zien in de kaart van de maanstanden-cycli binnen de 13-Manenkalender.

Kin 137 staat bekend als de "Ah Vuc Ti Cab" - of "Onze Heer 7 Aarde" - het wezen in het centrum van de kern van de Aarde...

[Seal & Tone]Alpha 12 - Kin 139, Blauwe Solaire Storm (18 mrt)

Magische Schildpad Dag! (Ter herinnering: Magic Turtle dag is wanneer de Toon van de dag hetzelfde is als de toon van de Maan - dat wil zeggen: we zitten in de Solaire Maan en vandaag is Blauwe Solaire Storm). Het heet een Magische Schildpad Dag, want het is een synchronisatie binnen de 13 tonen, en de schildpad heeft 13 plaatjes op zijn schild.

[Seal & Tone]Silio 14 - Kin 141, Rode Spectrale Draak (20 mrt)

Lente Equinox (Noordelijk halfrond) Herfst Equinox (Zuidelijk halfrond),

Een krachtige tijd van verandering. Astrologisch gaat de zon het sterrenbeeld Ram binnen, wat staat voor een nieuw begin.

[Seal & Tone]Gamma 17 - Kin 144, Geel Magnetisch Zaad (23 mrt)

Vandaag begint de 13-daagse Gele Zaad Wavespell van Opbloeiing. Galactische signatuur van het Eerste Jaar van Profetie, 26 juli 1993. Vandaag is de 3e verjaardag van Valum Votan's ascentie/hemelvaart. Wereldwijd gesynchroniseerde ceremonie en wake.... of stem telepathisch af. We zullen de ceremonie verankeren op 11:11 in Ashland, Oregon. (in Ned. 3:11)

Vandaag begint ook de 20-daagse Vinal-cyclus MAC - Sluit het dubbelzinnige gedeelte en gaat een trance binnen..

[Seal & Tone]Alpha 19 - Kin 146, Witte Elektrische Wereldoverbrugger (25 mrt)

GAP of Galactisch Activeringsportaal! De eerste van 10-galactische-activeringsportalen-op-een-rij, de zogenaamde "Omega Run" van galactische portalen van de Tzolkin, die loopt van Kin 146 tot Kin155.

Deze Maan in het bijzonder hebben we een speciale synchronisatie als deze 10-daagse GAP reeks precies samenvalt met de laatste 10 dagen van de maan, beide eindigend op dezelfde dag...

[Seal & Tone]Dali 22 - Kin 149, Rode Ritmische Maan (28 mrt)

Vandaag herdenkt de geboorte van de profeet Zarathustra/Zoroaster - deze dag wordt altijd gecodeerd door Psi Chrono Unit Rode Elektrische Slang!

Initieer het Nieuwe Ritme!

[Seal & Tone]Gamma 24 - Kin 151, Blauwe Galactische Aap (30 mrt)

Nieuwe maan en GAP - Galactisch Activeringsportaal! Ongelooflijk dat vandaag, gisteren en morgen (Seli 23, Gamma 24 en Kali 25) allemaal gecodeerd worden door de Electrische Wereldoverbrugger psi chrono, dezelfde Kin waar deze deze 10-galactische-activeringsportalen-op-een-rij mee begon!

[Seal & Tone]Kali 25 - Kin 152, Geel Solair Mens (31 mrt)

Magische Schildpad Dag! Wonderlijk dat de laatste Magische Schildpad-dag van deze Solaire Maan Solair Mens is - Moeten we nog meer tekens krijgen om Solair te worden? (Ook interessant dat de twee Gele Mens-dagen in deze maan de Lunaire Mens en Solaire Mens waren...)

[Seal & Tone]Alpha 26 - Kin 153, Rode Planetaire Hemelwandelaar (1 apr)

Vandaag, morgen en overmorgen worden allemaal gecodeerd door Psi Chrono Unit Blauwe Kristallen Adelaar...

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 155, Blauwe Kristallen Adelaar (3 apr)

Vandaag eindigen de 3-dagen-op-een-rij van de Blauwe Kristallen Adelaar als Psi Chrono Unit, en vandaag is de KIN Blauwe Kristallen Adelaar!

(Zie PDF van deze Maan uit de Star Traveler's 13 Moon Almanac, HIER gratis te downloaden).

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46EspañolHrvatskiFrançaisNederlandsPortuguêsРусский языкSrpski
Vorige edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19
#20 | #21 | #22 | #23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 |
#34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kun je via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to "Galactic Synchronization" Twitter Page Link to "Galactic Synchronization" Facebook Page

Link naar "Jaarlijkse Maancycli" Geel Galactisch Zaadjaar Link naar Regenboogbrug Meditatie Instructies Link to Rainbow Bridge Meditation on Facebook Link to Rainbow Bridge Meditation on Galactic Spacebook