Kosmische Schildpad Maan van Aanwezigheid - Noös-letter van de Foundation for the Law of Time - Ned. editie #51
     Sign upSchrijf je in
Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken         
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #51

Welkom in de 2014 Kosmische Schildpad Maan Editie van de Noös-letter

[Rabbit]Welkom in de Kosmische Schildpad Maan van Aanwezigheid, de 13e Maan van de 13-Manen planetaire service wavespell, die de kracht bezit van kosmische transcendentie.

Op weg naar het einde van de Geel Galactisch Zaadjaar, voltooien we de eerste Lichtpoort in voorbereiding op de toetreding tot de tweede. Het is een tijd van synthese en evaluatie, terwijl we ons voorbereiden op het Rode Solaire Maanjaar: het jaar van emotionele zuivering met het potentieel voor de opperste solaire healing. Klik hier om je almanac voor het Rode Solaire Maanjaar te bekijken (of te bestellen)!
PAN-Holland zal ook dit jaar weer Almanacs bestellen, dus laat snel weten als je er een wilt!

De zon is de sleutel die de 'ban van de Maan (van kunstmatige tijd)' doorbreekt. Het zonnetijdperk komt als we als een collectief vanuit het Donkere Tijdperk oprijzen. De Tibetaanse meester Padmasambhava, die het boeddhisme meegebracht van India naar Tibet, voorspelde dat toenemende slimheid zou meekomen met het Donkere Tijdperk. We zien nu dat, verstrikt in een kunstmatige matrix, onze gedachten op hol slaan en weg van het centrum/de Bron terwijl we meer en meer manieren bedenken om onszelf af te leiden. Ons afleiden van wat? Van onze eigen kern-essentie.

In plaats van naar binnen te kijken om onszelf te begrijpen, besteden we onze vrije tijd in het najagen van spullen en zintuiglijk genot. In de kunstmatige wereld van de technosfeer worden we ongevoelig gemaakt door machines terwijl onze compassie afneemt en de betekenis van ons leven ons ontwijkt.

Naarmate het tempo van ons leven versnelt om bij te blijven met de technologie, vinden we het moeilijker om in het huidige moment te blijven. Dit creëert een samenleving die dingen als meditatie of spirituele oefeningen ziet als een frivole activiteit en escapisme uit de "echte wereld". Terwijl het in feite in de meditatieve ruimte van God-contact zit waar alle oplossingen liggen en waar de ware werkelijkheid wordt gegenereerd.

De Wet van Tijd stelt dat het grootste probleem van het menselijk ras de vervreemding van de natuur is: de eigen ware aard die kan worden verholpen door de herinnering van de 13 Manen te herstellen.

Tijd vormt ruimte. 13 is de kracht van tijd; het is de vrouwelijke cyclus die ervoor zorgt dat de 12 kan circuleren. Correct begrip van tijd en ruimte is de sleutel tot het transformeren van onze wereld.

Het Zaad van de Nieuwe Straal is nu geplant, maar het is aan ieder van ons om onze tuin water te geven. Deze eerste stap is om onze geest en ons hart te zuiveren van conventionele opvattingen, zodat de nieuwe licht-codes ons wezen kunnen doordringen. 

De synchrone codes van de Wet van Tijd helpen ons om meer ruimte in ons hoofd te creëren, zodat onze standpunten en percepties groter kunnen worden en we de patronen van ons leven kunnen gaan zien die ten grondslag liggen aan ons geconditioneerd gedrag.

In de pulsar geometrie vertegenwoordigt de dertiende toon het slot van de vierdimensionale tijdpulsar: tonen 1-5-9-13, die ons klaarmaakt om magische vlucht te nemen en de Tweede Lichtpoort te openen! Deze maan wordt gevolgd door de Dag Buiten de Tijd, Kin 8, Gele Galactische Ster. Oproep aan alle Galactische Kunstenaars om te harmoniseren, te verfraaien en model te geven aan kunst door het organiseren van een Dag Buiten de Tijd evenement of ceremonie in jouw gemeenschap. Stuur je flyers naar info@lawoftime.org.


Collage with Turtle Totem animal from New Almanac

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13[Galactic Spacebook]

Kosmische Maan-in-één-Oogopslag met een link onder maanstanden, RBB-meditatie en GAP-dagen

[13 Moon calendar]

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers - Kosmische Maan, 8 Zaadjaar (2013-14)

Klik hier om deze hele Maan te downloaden uit de Star Traveler's 13 Moon Almanac of Synchronicity

Deze Kosmische Maan begint met een nieuwe maan. Dit toont een synchronisatie van de vierdimensionale galactische standaardcyclus van 28 dagen met de derde-dimensionale synodische cyclus. Deze synchronisatie doet zich niet elke Maan voor, omdat de 3D synodische cyclus ongeveer 29,5 dagen is (en ook enigszins varieert, afhankelijk van waar op het aardoppervlak je het bekijkt).

Galactische Standaard Tijd is niet afhankelijk van de relatieve variabelen van verschillende driedimensionale astronomische maatstaven, die uiteraard voor elke planeet en hemellichaam verschillen. De relatieve tijdsmaat op Aarde ten opzichte van de maan, zon en andere planeetlichamen is anders dan de tijdsmaat op Mars, Jupiter en Uranus. De Galactische Standaard Tijd maakt gebruik van een harmonische maat van de planetaire baan, onafhankelijk van astronomische variabelen. De aard van de harmonische maat van 28 [functie van de formule 4:7::7:13] is een fractaal die overal in de melkweg kan worden vastgesteld en aangepast aan elke baan, vandaar Galactische Standaard Tijd.
-Valum Votan, Rinri Newsletter III, Volume 2, No. 2

Dus deze synchronisatie van de 28-daagse galactische standaardcyclus met de derde-dimensionale synodische maancyclus kan gezien worden als een symbool dat de uitlijning of versterking aangeeft van de (re-)integratie van de derde dimensie met de vierde dimensie op planeet Aarde, dat een belangrijk doel is van de 13 Manen Kalender.

Interplanetaire Karmische Omkering - Een voorbeeld van Hoger Dimensionaal Avontuur
Een speciaal synchroon verslag door Jacob Ritmische Draak, directeur Communicatie van de Foundation for the Law of Time

Ik wil graag een klein voorbeeld delen van hoe de 13-Manenkalender spontaan een hoger-dimensionaal perspectief biedt - vaak te zien zijn als een oproep tot avontuur of magische instructies!

Vlak voor aanvang van de werkzaamheden over de synchroniciteiten voor deze editie van de Noös-letter ontving de FLT-inbox een mail van cropcircleconnector.com, die een bijzondere graancirkel aankondigt die verscheen op Kristallen Maan 15 (13 juni), Kin 226, Witte Boventoon Wereldoverbrugger (volle maan).

Hier is een afbeelding van de graancirkel:

http://www.cropcircleconnector.com/2014/OudGastel/OudGastel2014a.html

In eerste instantie vond ik deze graancirkelformatie een beetje vreemd in zijn schijnbare eenvoud en dissymmetrie. Maar ik vond het interessant dat de grotere cirkel in twee richtingen uit ging en 13,20 m in diameter was. Wat mij ook bijbleef, waren de getallen 39 en 2,6. Buiten dat had ik alleen de link opgeslagen en begon te werken aan de synchroniciteiten van de Kosmische Maan.

Weldra was ik verbaasd om te zien dat deze Kosmische Maan een Psi Chrono unit reeks bevat die vergelijkbaar is met de reeks van de afgelopen Kristallen Maan die in de vorige Noos-letter wordt beschreven.

Om samen te vatten, bevatte de vorige Maan een reeks waar de Dagelijkse Kin 8 Kin achter de Psi Chrono unit zat of waar de Psi Chrono units 8 dagen vooruitliep op de Dagelijkse Kin. De hele reeks overspande precies 21 dagen van Kristallen Maan 7 tot Kristallen Maan 27.

Deze reeks was een fascinerende vorm van synchrone déja vu, waar een signatuur geactiveerd wordt in de psi bank en 8 dagen later de Dagelijkse Kin wordt...

Tijdens deze Kosmische Maan vindt een vergelijkbare cyclus plaats, maar een die slechts 18 dagen overspant, met de Kin en Psi Chrono units slechts 2 dagen van elkaar verwijderd - en dit keer is het de dagelijkse Kin die anticipeert op of voorafgaat aan de Psi Chrono unit. Ik zag dit als: Maak je klaar, want de vierdimensionale déja vu is uitgebreid, van richting veranderd en viervoudig versneld!

Toen ik zag dat de PSI-Kin reeks in de Kosmische Maan in de tegenovergestelde richting gaat als de reeks in de Kristallen Maan, herinnerde ik me meteen de eigenaardige graancirkel waarbij de grootste centrale cirkel de ene richting op draait en de buitenste rand de andere kant op.

Vanaf dit punt kon ik niet aan deze PSI-Kin reeksen denken zonder na te denken over de graancirkel en vice versa - en iets interessants begon zich te openbaren!

Hier is een afbeelding die deze Kosmische Maan PCU reeks laat zien:

Graphic

Merk op dat de volledige reeks twee overlappende 16-daagse cycli bevat. (16 is het Bode-getal voor Mars). Eerst van dag 5-20 (Kin 244 tot Kin 259), vervolgens van dagen 7-22 (Kin 246 tot Kin 1 - met als Psi Chrono Units Kin 244 tot Kin 259). Het hele proces loopt 18 dagen, van dag 5 tot dag 22 van de Maan.

De reeks in de Kristallen Maan was 21 dagen. Dus, over het geheel genomen bestrijken de PSI-Kin reeksen van de Kristallen en Kosmische Maan een geheel van 39 dagen.

Op dit moment herinnerde ik me dat de volledige breedte van de graancirkel-formatie 39 meter was. Ik was verbaasd om te zien dat de laatste dag van deze reeks - Kin 1, Rode Magnetische Draak - de eerste dag is van de 39e spin van de Dreamspell-telling die begon in 1987!

Toen ik de PSI-Kin reeksen van zowel de Kristallen als de Kosmische Maan bekeek, zag ik dat Mars een bepalende factor is. De twee reeksen in de Kristallen Maan beide beginnen op 5 Wereldoverbrugger/GK Mars, de eerste reeks van de Kosmische Maan begint op Kin 244 - V.24.4 is de galactische code voor Mars - en de tweede reeks begint op 12 Wereldoverbrugger: weer GK Mars!

Wat ook de bedoeling was van de graancirkel-makers, er was hier onmiskenbaar synchroniciteit aan de gang:

  • Deze graancirkel verscheen op Kristallen Maan 15 (13 juni) - 5 Wereldoverbrugger/GK Mars - het was deze Kin die de PSI-Kin reeks begon!

  • Er zijn vier cirkels; Mars is de vierde planeet. Al deze reeksen worden gecodeerd door Mars. (Eerste reeks begint op Psi Chrono 5 Wereldoverbrugger/GK Mars - Kosmische Maan reeks begint op Kin 244/V.24.4/Mars, die twee dagen later verschijnt als de Psi Chrono unit op Kin 246, Witte Kristallen Wereldoverbrugger (GK Mars!).

  • De grootste cirkel heeft een dunne buitenste rand die de ene kant op draait en de binnenkant draait de andere kant op (bij één PSI-Kin reeks verschijnt eerst de Psi Chrono unit, gevolgd door de Kin - en in de andere reeks draait deze richting om).

  • De breedte van deze graancirkel is 39 meter. De totale duur van de twee PSI-Kin reeksen is 39 dagen. De laatste reeks ervan eindigt op de eerste dag van de 39e Spin!

  • De eerste reeks had een interval van 8 dagen, de tweede heeft een interval van 2 dagen. Met andere woorden: de tweede reeks gaat vier keer zo snel. 4 x 4 = 16 (16 is het Bode-getal van Mars en het aantal dagen van de twee overlappende cycli deze maand).  

Al deze synchroniteiten kwamen als een stortbui van steeds overlappende verwondering en verbazing. Het voelde alsof mij getoond werd hoe de codes van de synchrone orde bezig zijn om het oude Mars-karma (aangezien alle codes in deze synchroniteiten GK/Galactic-Karmic Mars waren!) om te keren of te herschikken - en dat we, door simpelweg bewust te zijn van deze cyclus, daaraan bewust en collectief aan mee kunnen doen!

Dit is een boeiende oefening in voortdurend bewustzijn en interactie met de psi-bank! Het is als een circuit afkomstig van de "twee-dagen-later psi-bank", die 'achteruit' in de tijd verbindt naar het huidige moment. Tegelijkertijd maakt het huidige moment een circuit 'vooruit' in de tijd naar de psi-bank twee dagen in de toekomst!

Als hulp om aan dit proces te kunnen deelnemen en samenwerken, kun je de complete Kosmische Maan downloaden uit de Star Traveler's 13 Moon Almanac of Synchronicity. Neem de tijd om de dagen 5-20 en 7-22 dagen in de dagelijkse kalender te bestuderen.

Er zijn ongetwijfeld nog veel meer schatten te vinden - laat de verbeelding van je hart je gids zijn!

Heptad Pad Codes voor de Kosmische Maan

Als je goed naar het Hunab Ku 21 speelbord kijkt en je richt op de 52 Heptad Paden, zie je dat deze maan het lagere Hof van de Profeet en het rechter Hof van de Padvinder (Intelligentie) volmaakt - daarom is deze Maan aldus gecodeerd: "Kracht van Profetie en Intelligentie Gekosmosiveerd."

Deze Maan brengt de 52-heptads en de laatste 12-weken/12-heptad reeks van het jaar tot een einde, de zogenaamde "12 Paden van Overstijgende Orde".

Week 1 - Initieer
Heptad 49: Verlichting zendt Universeel Vuur uit van Magie
(Dali 1 - Silio 7 / 27 juni – 3 juli)

Week 2 - Verfijn
Heptad 50: Verlichting zendt Universeel Vuur uit van Wijsheid
(Dali 8 - Silio 14 / 4 – 10 juli)

Week 3 - Transformeer
Heptad 51: Navigatie zendt Synchronisatie uit van Tijdloosheid
(Dali 15 - Silio 21 / 11 – 17 juli)

Week 4 - Rijpen
Heptad 52: Navigatie zendt Synchronisatie uit van Visie
(Dali 22 - Silio 28 / 18 – 24 juli)

 

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50EspañolHrvatskiFrançaisNederlandsPortuguêsРусский языкSrpski
Vorige edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 |
#20
| #21 | #22 | #23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 |
#39 |
#40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kan via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to "Galactic Synchronization" Twitter Page Link to "Galactic Synchronization" Facebook Page

Link naar "Jaarlijkse Maancycli" Geel Galactisch Zaadjaar Link naar Regenboogbrug Meditatie Instructies Link to events page on Facebook Link to events page on galacticSpacebook