Ritmische Hagedis Maan van Gelijkheid - Noös-letter van de Foundation for the Law of Time - Ned. editie #57

     Sign upSchrijf je in!

Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken     
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #57

Welkom in de Ritmische Hagedis Maan Editie van de Noösletter

[Lizard]Welkom in de Ritmische Hagedis Maan van Gelijkheid! Dit is de zesde maan van de Planetaire Service Wavespell en bevat de kracht van Ritmische Gelijkheid.

Deze Maan is het twee jaar geleden sinds 21 december 2012 . WE ZIJN GEBOREN VOOR DEZE TIJD. Het verleden is niet meer wat het geweest was en is altijd aan het veranderen volgens de nieuwe evolutionaire context. Velen op onze planeet zijn in een staat van angst of depressie. Depressie treedt in als we niet het gevoel hebben een hoger doel te dienen. Zonder een visie komen de mensen om. We jagen de ene afleiding na de andere na, maar we blijven leeg achter. 

Volgens de Wet van Tijd stijgt de depressie elk jaar dat we blijven leven in cycli, die niet in harmonie zijn met de natuur. Dit heeft een geaccumuleerd effect op onze hele soort. Leven in een kunstmatige tijdmatrix verstoort de natuurlijke stroom van levenskracht. Als deze vervorming niet wordt verholpen dan kan het veranderen in oncontroleerbare woede en depressie, zoals aangetoond door meer dan 30 miljoen Amerikanen op de antidepressiva.

De Nieuwe Stralenbundel, de Nieuwe Aarde en Nieuwe Realiteit zijn Echt, ook al hoeft dat niet zichtbaar te zijn in de ogen van de meeste mensen. Er was een tijd dat mensen het idee van een wereldwijd web met scepsis zouden hebben ontslagen, maar nu kan iedereen inloggen op het Internet. Op dezelfde manier kunnen we afstemmen op dit nieuwe stralenbundel-bewustzijn door onze gedachten te richten op wat goed en positief is. Het is allemaal hier beschikbaar, maar wordt overschaduwd door de kunstmatige tijdmatrix.

De invloed van het Nieuwe Stralenbundel-bewustzijn flikkert immer in onze periferie. Straal-informatie wordt telepathisch doorgegeven tussen sterrenstelsels, van de ene galactische intelligentie naar de andere. Energie stroomt naar waar aandacht gaat. Deze zonnewende is een belangrijke tijd om ons te verenigen en onze wil te versterken naar het Goede en een harmonieuze toekomst voor ons te zien, die begint door volledig aanwezig te zijn in het NU.

De 13-Manenkalender geeft ons een dagelijks 'tracking device' om ons bewustzijn afgestemd te houden op harmonische cycli. Dit maakt het veel makkelijker voor ons om de focus te behouden in een tijd van grote instabiliteit. Het stemt ons af op de Noösfeer, de planetaire geest die voorbij de biosfeer en atmosfeer ligt. De noösfeer is het convergentie-punt waar onze gedachten/geest EEN wordt.


Cosmic Owl

Ritmische Maan-in-één-Oogopslag

[13 Moon calendar]

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers

Als we onze telling van Eén Maan = Eén Kin voortzetten die begon in de Magnetische Maan van het Gele Boventoon Zaadjaar (1997), dan komt deze Ritmische Maan overeen met Kin 227, Blauwe Ritmische Hand (Priemgetal en galactische signatuur van de totemdier-kunstenaar uit de Star Traveler's 13 Moon Almanac!):

Ik organiseer om te kunnen weten
Heelwording in balans brengend
Ik bezegel de opslag van volbrenging
Met de ritmische toon van gelijkheid
Ik word geleid door mijn eigen kracht verdubbeld

Net zoals elke dagelijkse kin een vijfde kracht orakel heeft, zo heeft ook de hele maan een vijfde kracht orakel. Voor deze maan is het orakel gebaseerd op de Blauwe Ritmische Hand:

[Fifth Force Oracle graphic for Kin 227]De Blauwe Ritmische Hand (GK Aarde) wordt ondersteund door de Gele Boventoon Mens (SP Aarde); Begeleid door haar eigen kracht verdubbeld (GK Aarde; Uitgedaagd door de Rode Ritmische Aarde (SP Uranus); en ontvangt verborgen/occulte steun van de Witte Galactische Tovenaar [Galactische signatuur van de start van de Dreamspell-telling!] (SP Maldek).

Deze Maand zijn de enige drie planetaire invloeden Aarde, Uranus en Maldek. Een interessant trio in het licht van de relatie van de Aarde en Uranus in het creëren van de "boventoon vijfde" die het mogelijk maakt om het akkoord van de vijfde kracht te laten klinken, waarvan het verlies te wijten was aan niets minder dan de vernietiging van Maldek, de vijfde planetenbaan (Zie Arcturus Probe door Jose Arguelles). Op het Telektonon bord voltooien Aarde en Uranus het circuit van de Telektonon aardegeest spreekbuis en behoudt Maldek de binnenste helft van het internaliserende intelligentie-circuit.

Book of the Transcendence beschrijft deze circuits als volgt:

Telektonon aardegeest spreekbuis circuit (3e Circuit):

[Wind Seal][Hand Seal]GK - Aangeboren telepathische spirituele programma's (Uranus/Witte Wind); Instinctieve biotelepathische structuren van weten (Aarde/Blauwe Hand).

[Earth Seal][Human Seal]SP - Telepathische krachten van tijdreizen + interdimensionale navigatie (Uranus/Rode Aarde); Instinctieve vrije wil wijsheid van het goddelijke plan (Aarde/Gele Mens).

Internaliserend intelligentie-circuit (5e Circuit):

[Seed Seal][Serpent Seal]GK - Telepathische krachten van autoriteit (Jupiter/Geel Zaad); Internaliserende programma's voor instinctieve levenskracht (Maldek/Rode Slang) [*Verstoord - reparatie nodig).

[Eagle Seal][Wizard Seal]SP - Visionaire perceptuele structuren (Jupiter/Blauwe Adelaar); Transcendente internaliserende perceptuele structuren (Maldek/Witte Tovenaar) [*Verstoord - moet geactiveerd worden].

*Opmerking: De verstoorde circuits vertegenwoordigen de focalisatie van het karmisch puin van alle verloren werelden zoals ze zijn opgenomen in de baan van planeet Maldek (de Asteroïdengordel) en Mars. De reparatie van deze circuits is een belangrijk doel van de codes van de Wet van Tijd en de 13-Manenkalender. De reparatie/activering van deze circuits vertegenwoordigt het bereiken van de Zon van de volgende fase van de evolutie en toegang tot kosmische beschaving.

Bekijk de vier krachten van de vier zonnezegels die deze circuits hebben:

Rode Slang - Seks/Levenskracht [Verstoord, reparatie nodig]
Witte Wereldoverbrugger - Dood [Verstoord, reparatie nodig]
Rode Hemelwandelaar - Profetie/Ruimte [Verstoord, cultivering nodig]
Witte Tovenaar - Tijdloosheid [Verstoord, activering nodig]

Zie ook de eerste hoofdstukken van Accessing Your Multidimensional Self.


Klik voor grotere afbeelding

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers - Ritmische Maan - Rood Solair Maanjaar

OPMERKING: Getallen in magenta verwijzen naar de telling van dagen in de 812 dagen tot Solair Bewustzijn.

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 149, Rode Ritmische Maan (13 dec) Dag 121 van de 812

Precies 28 dagen geleden (Dali 1 van de Boventoon Maan) was het Kin 121 en vandaag is het de 121e dag van de 812-dagen naar Solair Bewustzijn... het weven van de nieuwe stralenbundel gaat door...

Wellicht heb je gezien in de Maan-in-één-Oogopslag hierboven, dat alle zeven dagen van de eerste week/heptad van deze Maan galactische activeringsportalen zijn! In feite voltooien deze 7 dagen de "omega reeks" aan galactische activeringsportalen die begon op Kin 146, drie dagen geleden, en concludeert op Kin 155, Silio 7/regenboogbrug-meditatie-dag.

[Seal & Tone]Seli 9 - Kin 157, Rode Magnetische Aarde (21 dec) Dag 129 van de 812

Vandaag begint het 52-daagse Gele Zuidelijke Kasteel van Geven: Hof van Intelligentie, dat eindigt op Kin 208, Galactische Maan Kali 4 (10 februari 2015).

Vandaag begint ook de 13-daagse Rode Aarde Wavespell van Navigatie (SP Uranus), die eindigt op Kin 169, Ritmische Maan Silio 21 (2 januari 2015). Rode aarde stam initieert geven door kracht van navigatie - waarheid van solair uranus herinnerd.

[Seal & Tone]Gamma 10 - Kin 158, Witte Lunaire Spiegel (22 dec) Dag 130 van de 812

130 dagen is precies de helft van een Tzolkin/Galactische cyclus van 260 dagen. Het is precies een halve Tzolkin geleden dat we de 812-dagen naar Solair Bewustzijn begonnen, en vandaag is er een NIEUW MAAN. (Voor gevorderde synchrone meditatie: Zie dat de Psi Chrono Unit van vandaag: "Gele Solaire Zon" is).

[Seal & Tone]Alpha 12 - Kin 160, Gele Zelfbestaande Zon (24 dec) Dag 132 van de 812

"Kerstavond". Kerst wordt traditioneel gevierd als de dag van de geboorte van Christus (hoewel recente studies aantonen dat zijn geboorte misschien in een compleet andere tijd van het jaar plaatsvond). In ieder geval is Gele Zelfbestaande Zon de code voor de 7200-daagse katun-cyclus waarin zijn geboorte heeft plaatsgevonden. Zie Cosmic History Chronicles Volume II, Book of the Avatar, The Mayan Factor en de Kaart van de 13 Baktuns hieronder. Let op onderaan de 8e kolom: "CHRIST".

[Seal & Tone]

[Seal & Tone]Limi 13 - Kin 161, Rode Boventoon Draak (25 dec) Dag 133 van de 812

"Kerstdag". De geboorte van Christus vieren op Rode Boventoon Draak: de kracht van geboorte. In de 13-Manenkalender valt kerst altijd op Limi 13, gecodeerd in Synchrogalactic Yoga door het chakra van de Zonnevlecht en de zesde heptadpoort: 402, hyperluminisch subliminaal bewustzijn ...

[Seal & Tone]Seli 16 - Kin 164, Geel Galactisch Zaad (28 dec) Dag 136 van de 812

Kin 164 code van galactische synchronisatie: Aanvang van de Nieuwe Galactische Stralenbundel (New Galactic Beam). Onderzoek de zich ontvouwende harmonischen van het nieuwe universele hologram:


[Seal & Tone]Alpha 19 - Kin 167, Blauwe Spectrale Hand (31 dec 2014) Dag 139 van de 812

Oudjaarsavond in de Gregoriaanse kalender. Laatste dag van AD 2014.

[Seal & Tone]Limi 20 - Kin 168, Gele Kristallen Ster (1 jan 2015) Dag 140 van de 812

Galactische activeringsportaal - GAP en Nieuwjaarsdag in de Gregoriaanse kalender. 140 is het getal van de Telektonon; het is ook 28 x 5 - wat betekent dat we 5 Manen hebben voltooid sinds het begin van de 812 dagen naar Solair Bewustzijn.

Gregoriaanse Nieuwjaarsdag valt altijd op Limi 20, die natuurlijk hetzelfde wordt gecodeerd in Synchrogalactische Yoga als de Eerste Kerstdag...

[Seal & Tone]Dali 22 - Kin 170, Witte Magnetische Hond (3 jan 2015) Dag 142 van de 812

Vandaag begint de 13-daagse Witte Hond Wavespell van liefde (SP Mercurius) die eindigt op Kin 182, Resonante Maan Limi 6 (15 jan). Witte hond stam verfijnt geven door de kracht van liefde - de waarheid van solair mercurius herinnerd.

[Seal & Tone]Gamma 24 - Kin 172, Geel Elektrisch Mens (5 jan 2015) Dag 144 van de 812

144 dagen geleden begonnen we de 812-daagse cyclus, die weer begon na de 144 Days to Star Remembrance. (144 Dagen naar Sterren-herinnering)

[Seal & Tone]Alpha 26 - Kin 174, Witte Boventoon Wereldoverbrugger (7 jan) Dag 146 van de 812

Galactische signatuur van de eerste Cosmic History transmissie. Vandaag completeren we een zeer interessante cyclus van drie weken: Van kerstavond (1), naar Oudjaarsavond (2), naar de eerste Kosmische Geschiedenis transmissie.

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 176, Gele Resonante Krijger (9 jan) Dag 148 van de 812

Galactische activeringsportaal - GAP, Pacal Votan clear sign en volledige regenboogbrug-meditatie. Weet je nog hoe de eerste dag van deze maan de 121e dag van de 812 was, en de vorige Maan begon met Kin 121? Welnu, deze laatste dag van de Maan heeft hetzelfde fenomeen: Precies 28 dagen geleden was het Kin 148 en nu is het de 148e dag van de 812-daagse cyclus!

Heptad Pad Codes for the Rhythmic Moon

[Chart showing Hunab Ku 21 grid with Heptad Paths for this Moon highlighted]In de 52 weken durende reis doorheen de 52 heptadpaden van de Hunab Ku 21 Galactische Boom van Leven en Kennis, worden de volgende heptadpaden geactiveerd voor de Ritmische Maan:

Rode Week 1 - Initieer
[Mirror Seal][Hand Seal]Heptad 21: Meditatie evolueert kennis (weten)
(Dali 1 - Silio 7 / 13-19 dec)

Witte Week 2 - Verfijn
[Storm Seal][Dog Seal]Heptad 22: Zelf-opwekking evolueert liefde
(Dali 8 - Silio 14 / 20-26 dec)

Blauwe Week 3 - Transformeer
[Sun Seal][Skywalker Seal]Heptad 23: Verlichting evolueert profetie
(Dali 15 - Silio 21 / 27 dec - 2 jan 2015)

Gele Week 4 - Rijpen
[Earth Seal][Warrior Seal]Heptad 24: Navigatie evolueert intelligentie
(Dali 22 - Silio 28 / 3-9 jan)

Het is interessant om te zien dat de Ritmische Maan van gelijkheid dit zeer symmetrisch gelijkmatige patroon in het Hunab Ku 21 raster maakt! Verder is het de Ritmische maan die die vier kanalen opent, die leiden naar de centrale matrix van de Hunab Ku. Learn more about the Heptad Hunab Ku 21.

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57EspañolHrvatskiFrançaisNederlandsPortuguêsРусский языкSrpski
Vorige edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 |
#20
| #21 | #22 | #23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 |
#39 |
#40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kan via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to "Galactic Synchronization" Twitter Page Link to "Galactic Synchronization" Facebook Page