Resonante Aap Maan van Afstemming - Noös-letter van de Foundation for the Law of Time - Ned. editie #58

     Sign upSchrijf je in!

Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken     
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #58

Welkom tot de 2015 Resonante Aap Maan Editie van de Noösletter

[Monkey]Welkom in de Resonante Aap Maan! Dit is de 7e maan van de Planetaire Service Wavespell, die de kracht bevat van Resonante Afstemming.

We leven in een wereld van chauffeurloze robot-auto's geleid door radar en lasers, drones, nanotechnologie en smartphones. De meeste tijd van de mensen wordt opgeslurpt door werkomgeving of leefsituaties die niet resoneren met hun kern-essentie, waar ze een marionet zijn van de machine en een slaaf van geld.

Naarmate de nieuwe stralenbundel intensiveert, wordt het steeds ongemakkelijk of misschien zelfs onverdraaglijk om in deze situaties te verblijven.

Het meeste lijden komt van het vergeten van de Ultieme Realiteit en onze verbinding met de BRON, waar onze ware kracht woont. Onverwerkte emoties zijn een belangrijke factor in het blokkeren van onze verbinding met de Bron.

Deze maan wordt je uitgenodigd om prioriteit te geven aan je gevoelens en het verhogen van je meditaties. Houd een dagboek bij om je gevoelens gedurende de dag te beschrijven. Werk aan het vervangen van negatieve emoties door positieve. Oefen in het beslissingen nemen op basis van hoe je je voelt, niet op basis van een vermeende manier van "hoe de dingen zouden moeten zijn." Ga in de richting van wat goed voelt, wat je energie geeft.

We zijn hier om onszelf "op te lossen" en onze volledige herinnering van ons doel op deze planeet te herwinnen. De Tijdcodes helpen als geheugen-triggers en een middel om onze frequentie te verhogen. Hoe hoger we onze frequentie verhogen hoe meer onze bovennatuurlijke krachten terugkomen. Dit is ons geboorterecht. Wij zijn de Sleutel. Wij zijn het sleutelgat. We zijn de TIJD zelf.

In de pulsar-geometrie is de zevende toon het scharnier van de tweedimensionale zintuiglijke pulsar, die de kwaliteiten aanvoert van resonantie en afstemming op onze unieke kanaal. Resonante 15, 24 januari, markeert de 76ste zonnebaan sinds de geboorte van Jose Arguelles/Valum Votan. Ter ere van zijn Galactische Genius en onvermoeibare inzet voor de mensheid om "haar tijd terug te nemen", bieden wij het volgende citaat:

"Moeder Aarde heeft JOU nodig! We moeten echt meer positieve vibraties in het planetaire gedachteveld pompen. Verhoog je mindfulness Kijk uit voor alle stiekeme, verscholen negatieve gedachtevormen, waaronder: Gedachten van waardeloosheid, wedijver, woede jegens anderen, oneerlijkheid en gebrek aan waarachtigheid met zichzelf en in relaties met anderen, ongeduld, schuld, enz. Vervang deze met gedachten van eigenwaarde, universele liefde, compassie, vergeving, medeleven, geduld, inspanning, harmonie, wensen voor de gezondheid, uitstraling, universele vrede en welzijn. Neem positieve affirmaties aan: Mogen alle wezens leven in harmonie! Moge liefde uitstralen vanuit elke porie van mijn wezen naar de hele Aarde! Moge er, waar ziekte is, gezondheid zijn en waar oorlog is, vrede zijn Moge de kanonnen worden neergelegd en moge kunst floreren waar geen geweren zijn! Laat de banier van vrede wapperen! Geef al je angst op!" -Jose Arguelles/Valum Votan

Doe mee met de Galactische Renaissance!

Time is Art! Share Your Vision!
Time is Art! Share Your Vision!
Artwork by Ruben Llinas Kin 113

Cosmic OwlREGISTER NOW! - Participate in the Creation of Galactic Culture on Earth - Envisioning a Future of Peace - 4-day Summit: Los Angeles, CA Spectral Moon (May 2015)

Starseed comes Thrice Splitting the Indigo Night

Featured Artist: Leah Mebane

ANNOUNCING: The Galactic Times: Volume 1

Solar Moon Year Calendars Now Available IN FULL COLOR!

NATURAL TIME: A Guidbook to the Maya Calendars - by Lisa Star
Natural Time: A Guidebook to the Maya Calendars, by Lisa Star - ORDER NOW
ORDER NOW

Time is Art! Share Your Vision!

Cosmic Meditator
13:20 : FREQUENCY : SHIFT
Blog by Red Queen


• Electric Update: We are the Galactic Seeds


Galactic Synchronization

Law of Time Press - Visit Our Bookstore

Resonante Maan-in-één-Oogopslag

[13 Moon calendar]

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers

Als we onze telling van Eén Maan = Eén Kin voortzetten die begon in de Magnetische Maan van het Gele Boventoon Zaadjaar (1997), dan komt deze Resonante Maan overeen met Kin 228, Gele Resonante Ster:

Ik kanaliseren om te verfraaien
Kunst inspirerend
Ik bezegel de opslag van elegantie
Met de resonante toon van afstemming
Ik word geleid door de kracht van universeel vuur

Net zoals elke dagelijkse kin een vijfde kracht orakel heeft, zo heeft ook de hele maan een vijfde kracht orakel. Voor deze maan is het orakel gebaseerd op de Gele Resonante Ster:

[Fifth Force Oracle graphic for Kin 228]De Gele Resonante Ster (GK Venus) wordt ondersteund door de Blauwe Resonante Aap/Kin 111 (SP Venus); Gegidst door de Gele Resonante Zon/Kin 20 (GK Pluto); Uitgedaagd door de Witte Resonante Spiegel/Kin 98 (SP Neptunus); en ontvangt verborgen/occulte steun van de Rode Resonante Hemelwandelaar/Kin 33 (SP Mars).

In deze Maan zijn de vier-dimensionale planetaire invloeden Venus, Mars, Neptunus and Pluto. Op het Telektonon bord houden de banen van Venus en Neptunus samen het volledige circuit van geallieerd-geheugen-instinct; Mars heeft een helft van het externaliserende intelligentie-circuit; en Pluto heeft een helft van het alpha-omega oplaad-circuit.

Book of the Transcendence beschrijft deze circuits als volgt:

Alpha-omega oplaad-circuit (1e Circuit):

[Sun Seal][Moon Seal]GK - Krachten van intrinsieke verlichting en metabewuste telepathische vaardigheden (Pluto / Gele Zon); Instinctieve krachten van zelfreiniging en self-healing (Mercurius/Rode Maan).

[Storm Seal][Dog Seal]SP - Zelf-regeneratieve krachten van metabewuste ordes van werkelijkheid (Pluto/Blauwe Storm); Instinctieve krachten van compassie en collectieve eenwording (Mercurius/Witte Hond).

Allied memory instinct circuit (2e Circuit):

[Dragon Seal][Yellow Seal]GK - Kosmisch geheugen / Akasha toegangscodes / kracht van Totale Herinnering (Neptunus / Rode Draak); Instinctieve en aangeboren esthetische structuren en vaardigheden (Venus / Gele Ster).

[Mirror Seal][Monkey Seal]SP - Kracht van opperste krachten van kosmisch samadhi (Neptunus / Witte Spiegel); Instinctieve krachten van aangeboren kosmisch magnetisme (Venus / Blauwe Aap)

Externaliserend intelligentie-circuit (4e Circuit):

[Night Seal][Worldbridger Seal]GK - Externaliserend potentieel van telepathische spirituele overvloed (Saturnus / Blauwe Nacht); Externaliserend instinctief programma van orde en dominantie (Mars / Witte Wereldoverbrugger) [* Reparatie nodig].

[Warrior Seal][Skywalker Seal]SP - Externaliserende perceptuele structuren van intelligentie (Saturnus / Gele Krijger); Externaliserende aangeboren profetische perceptuele structuren (Mars / Rode Hemelwandelaar) [*Cultivatie nodig]

*Opmerking: De verstoorde circuits vertegenwoordigen de focalisatie van het karmisch puin van alle verloren werelden zoals ze zijn opgenomen in de baan van planeet Maldek (de Asteroïdengordel) en Mars. De reparatie van deze circuits is een belangrijk doel van de codes van de Wet van Tijd en de 13-Manenkalender. De reparatie/activering van deze circuits vertegenwoordigt het bereiken van de Zon van de volgende fase van de evolutie en toegang tot kosmische beschaving.

Bekijk de vier krachten van de vier zonnezegels die deze circuits hebben:

Rode Slang - Seks/Levenskracht [Verstoord, reparatie nodig]
Witte Wereldoverbrugger - Dood [Verstoord, reparatie nodig]
Rode Hemelwandelaar - Profetie/Ruimte [Verstoord, cultivering nodig]
Witte Tovenaar - Tijdloosheid [Verstoord, activering nodig]


Klik voor grotere afbeelding

Zie ook de eerste hoofdstukken van Accessing Your Multidimensional Self.

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers - Resonante Maan - Rood Solair Maanjaar

OPMERKING: Getallen in magenta verwijzen naar de telling van dagen in de 812 dagen tot Solair Bewustzijn.

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 177, Rode Galactic Aarde (10 jan) Dag 149 van de 812

Precies 28 dagen geleden (Dali 1 van de Ritmische Maan) was het Kin 149 en vandaag is het de 149e dag van de 812-dagen naar Solair Bewustzijn... het weven van de nieuwe stralenbundel gaat door...

Deze 28-daagse Maan heeft vijf galactische activeringsportalen. Merk ook op dat in het exacte midden van de derde week (op Kin 194, Witte Kristallen Tovenaar) een recapitulatie begint van de mysterieuze Zeven Verloren Generaties. To learn more see 7:7::7:7 Telektonon Revelation. (ook in Ned. verkrijgbaar)

Zie het fascinerende werk dat de Wet van Tijd correlleert met Human Design, door Adrian Kin 177.

[Seal & Tone]Alpha 5 - Kin 181, Rode Kristallen Draak (14 jan) Dag 153 van de 812

181 wordt ook wel de "kosmische interval" genoemd, omdat het de interval is tussen 441 (de basis van de Synchronotron) en 260 (sleutel-cyclus van de 13:20-frequentie).

[Seal & Tone]Silio 7 - Kin 183, Blauwe Magnetische Nacht (16 jan) Dag 155 van de 812

Vandaag begint de 13-daagse Blauwe Nacht Wavespell van overvloed: De stam van de Blauwe nacht transformeert terwijl het geeft door kracht van overvloed, de waarheid van galactische saturnus herinnerd. Dit wavespell eindigt op Kin 195, dag 19 van deze Maan (28 jan).

[Seal & Tone]Limi 9 - Kin 185, Rode Elektrische Slang (18 jan) Dag 157 van de 812

Vandaag begint het 65-daagse Slang Seizoen van Levenskracht: Rood Galactisch Spectrum. Dit seizoen zal eindigen op Kin 249, Solaire Maan Gamma 17 (23 maart 2015), de 5e herdenkingsdag van Valum Votan's hemelvaart... Rode Elektrische Slang is ook de galactische signatuur van Stephanie South, Valum Votan's leerling en opvolger, en die met hem de Zeven Delen van de Kosmische Geschiedenis Kronieken schreef.

[Seal & Tone]Kali 11 - Kin 187, Blauwe Boventoon Hand (20 jan) Dag 159 van de 812

Nieuwe Maan. Kracht van stralende voltooiing...

[Seal & Tone]Dali 15 - Kin 191, Blauwe Solaire Aap (24 jan) Dag 163 van de 812

Vandaag markeert het exacte middelpunt van de 13 Manen/28-dagen kalender. Vandaag zou ook de 76ste verjaardag van Jose Arguelles/Valum Votan zijn geweest!

"Onthoud: Alles wat er is, is deze ruimte en tijd. Ontwaakte, verlichte geest is niet anders dan dit. Alles in de galactische orde is eigenlijk al verlicht..." -Valum Votan

24 januari werd ook uitgeroepen tot "de meest deprimerende dag van het jaar" - zie Jose Arguelles' artikel "Why We Need A New Calendar".

[Seal & Tone]Kali 18 - Kin 194, Witte Kristallen Tovenaar (27 jan) Dag 166 van de 812

Witte Kristallen Tovenaar is de eerste van de zeven verloren generaties. Deze cyclus eindigt op Kin 200, Resonante Maan 24 (2 februari/"Groundhog Day").

[Seal & Tone]Limi 20 - Kin 196, Gele Magnetische Krijger (29 jan) Dag 168 van de 812

Vandaag begint de 13-daagse Gele Krijger Wavespell van Intelligentie: Gele Krijgerstam rijpt geven door kracht van intelligentie, de waarheid van solair saturnus herinnerd. Dit is de laatste 13-daagse wavespell van de Gele Zuidelijke Kasteel van Geven, dat over 13 dagen eindigt op Kin 208, Galactische Maan 4 (10 februari).

[Seal & Tone]Kali 25 - Kin 201, Rode Ritmische Draak (4 feb) Dag 173 van de 812

Volle Maan. Kin 201, Rode Ritmische Draak is de signatuur die de Ritmische Maan van 2012 codeerde, waarin de grote cyclus van de geschiedenis tot een einde kwam op 21 december...

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 204, Geel Solair Zaad (6 feb) Dag 176 van de 812

Galactische signatuur van Nicholas Roerich, en volledige regenboogbrug-meditatie!

[Seal & Tone]
Bridge of Glory by Nicholas Roerich

Heptad Pad Codes voor de Resonante Maan

In de 52 weken durende reis doorheen de 52 heptadpaden van de Hunab Ku 21 Galactische Boom van Leven en Kennis, worden de volgende heptadpaden geactiveerd voor de Resonante Maan:

[Chart showing Hunab Ku 21 grid with Heptad Paths for this Moon highlighted]Rode Week 1 - Initieer
[Earth Seal][Mirror Seal]Heptad 25: Navigatie synchroniseert meditatie
(Dali 1 - Silio 7 / 10-16 jan)

Witte Week 2 - Verfijn
[Mirror Seal][Storm Seal]Heptad 26: Meditatie reflecteert zelfopwekking
(Dali 8 - Silio 14 / 17-23 jan)

Blauwe Week 3 - Transformeer
[Storm Seal][Sun Seal]Heptad 27: Zelfopwekking catalyseert verlichting
(Dali 15 - Silio 21 / 24-30 jan)

Gele Week 4 - Rijpen
[Sun Seal][Earth Seal]Heptad 28: Verlichting verlicht navigatie
(Dali 22 - Silio 28 / 31 jan - 6 feb)

Onthoud dat de Resonante Maan het centrum is van de 13 Manen (zes manen aan beide zijden). De Resonante Toon is ook gecodeerd met de centrale kolom of ruggegraat. Merk op hoe de vier paden van de Resonante Maan het centrale kanaal van de Hunab Ku 21 lijken te bevatten! Learn more about the Heptad Hunab Ku 21.

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58EspañolHrvatskiFrançaisNederlandsPortuguêsРусский языкSrpski
Vorige edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 |
#20
| #21 | #22 | #23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 |
#39 |
#40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kan via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to "Galactic Synchronization" Twitter Page Link to "Galactic Synchronization" Facebook Page