Lunaire Schorpioen Maan van Uitdaging - Noös-letter van de Foundation for the Law of Time - Ned. editie #53

     Sign upSchrijf je in!

Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken     
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #53

Welkom in de 2014 Lunaire Schorpioen Maan editie van de Noös-letter

Welkom in de Lunaire Schorpioen Maan van Uitdaging (Versterkend)! Dit is de tweede maan van de Planetaire Service Wavespell, die de kracht bevat van polariteit en stabilisatie.

Het pad van de Galactische Maya ontwikkelt zich gelijktijdig met het pad van de machine-technologie met zijn klonen, drones en smartphones. Het internet is een prototype van de psi-bank, de opslagplaats van alle gedachten uit elke mentale sfeer en spectrum van bewustzijn. De psi-bank is het zenuwstelsel van de noösfeer. De noösfeer is toegankelijk door middel van zelf-reflectie.

Het opgeslorpt worden door de technosfeer houdt ons van de volledige realisatie van de noösfeer. José Argüelles beschrijft de technosfeer als de noodzakelijke kunstmatige beschermhuls die de komende biosfeer-noösfeer transitie zal veroorzaken. Deze overgang leidt van geïndividualiseerde onbewuste chaos (technosfeer) naar de kosmische orde van de noösfeer.

"Noosfeer is virtueel met het internet, maar het bewustzijn wordt nog steeds onderhouden door de privatisering van de waarden in 7 miljard bubbels." (Jose Arguelles). Deze analyse is geheel gebaseerd op de in 1989 ontdekte Wet van Tijd.

"Noosphere is virtual with the internet, but consciousness is still maintained through privatization of values into 7 billion bubbles." (Jose Arguelles). This analysis is all based on the 1989 discovery of the Law of Time.

Tien jaar vóór deze ontdekking uit Christopher Lasch in het boek The Culture of Narcissism (De cultuur van het narcisme) uit 1979 kritiek op de cultuur van concurrerend individualisme op basis van een vooringenomenheid met het zelf. In zijn boek geeft hij de belangrijkste kenmerken van deze fixatie op het zelf:

  • De onverzadigbare hebzucht, extravagantie, gevoel van recht en de vraag naar onmiddellijke bevrediging zijn de kenmerken van ongebreideld consumentisme.

  • De totale afhankelijkheid van anderen voor waardering van iemands gevoel van eigenwaarde.

  • De cultus van beroemdheden en onze plaatsvervangende fascinatie voor het glamoureuze leven van de 'rich and famous'.

  • De "cultuur van het spektakel" en entertainment die zo ongeveer alles heeft besmet, van politiek tot sport tot religie.

We zien in 2014, dat deze eigenschappen worden vergroot door middel van sociale netwerken, met bijna 20 procent van de mensen op Facebook in de hoop dat anderen zullen "liken" wat ze posten. Door onze geest in beslag te laten nemen door een dergelijke denkwereld, vermindert onze mate van collectieve zelfreflectie. Wie heeft met alle e-mails, sms-berichten, voicemails, instant messages, Twitter-berichten, Facebook berichten nog de tijd om te overdenken dat de planeet zelf een condensatie is van stellaire materie, geplaatst in een bepaalde baan op een gast-ster?

Als de noösfeer de mentale huls of handschoen is die plaats biedt aan de planetaire intelligentie, dan heeft het alles te maken met de kwaliteit en de aard van onze gedachten, niet alleen individueel, maar over onszelf als soort. Als we niet ons bewustzijn te veranderen, zal ons onvermogen om te veranderen, de verandering teweeg brengen die nodig is, hoe destructief dat ook kan zijn volgens onze huidige overtuigingen.The Noosphere Wants You

Met andere woorden, de biosfeer-noösfeer transitie is onvermijdelijk. In feite overhaasten we de verandering door middel van onze kleingeestige, driedimensionale materialistische waarden en denken over dingen. De vraag is: Hoe goed voorbereid zijn we in het omgaan met een dergelijke radicale evolutionaire verschuiving, een kosmische mind-shift, als het ware? Het is in het belang van onszelf opleiden over de komende gebeurtenis, dat we streven naar een diepere opheldering van de betekenis van de noösfeer. -Jose Arguelles/Valum Votan

Lunaire Maan-in-één-Oogopslag

[13 Moon calendar]

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers - Lunaire Maan - Rood Solair Maanjaar

In de vorige Maan voltooiden we de 144 dagen naar de Sterren-Herinnering (144 Days to Star Remembrance). Ongelooflijk dat op de laatste twee dagen van deze cyclus twee zeer interessante graancirkels verschenen.

Op Kin 26, Witte Kosmische Wereldoverbrugger, verscheen deze graancirkel:


De één-punt is interessant om een paar redenen. Allereerst behoort de Witte Wereldoverbrugger als 6e Zonnezegel tot de Kardinaal Family, ook wel bekend als de eenpunts-familie:

Ten tweede werd op deze dag de openbaring van de 812-daagse cyclus naar Solair Bewustzijn aangekondigd.

De volgende dag, de voorlaatste dag van de 144 dagen tot Star Remembrance, verscheen deze ongelooflijke sterrenglief:


www.cropcircleconnector.com

In het licht van de ongelooflijke synchroniciteiten rondom graancirkels de laatste tijd, hebben we de groep "Crop Circle Synchronauts" op galacticSpacebook gecreëerd. (in het Engels)

Deze groep is opgezet als een ruimte voor bespreking en onderzoek met betrekking tot graancirkels en hun uiterlijk door de lens van de synchrone orde. Door het opzoeken van de verschijningsdatum van een graancirkel en het decoderen van die datum, kunnen we meer inzicht krijgen in deze sterren-boodschappen...

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers - Lunaire Maan - Rood Solair Maanjaar

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 37, Rode Spectrale Aarde (23 aug)

Welkom in de Lunaire Schorpioen Maan van uitdaging! Net als de steek van een schorpioen kunnen we ontdekken dat hoe meer we ons openen en overgeven aan de Aarde, hoe meer we als de Aarde's acupunctuurnaalden worden en de verschillende stromen van onbewuste energie op deze planeet kanaliseren. De uitdaging en de kans is om te realiseren dit "niet jij" is, je los te maken van de intensiteit, en deze energie in iets creatiefs te kanaliseren! Tijd is Kunst!

Galactische signatuur van Chogyam Trungpa - teacher van dharma art

"Basis Goedheid en Harmonie"

[Seal & Tone]Gamma 3 - Kin 39, Blauwe Kosmische Storm (25 aug)

GAP - Galactische activeringspoort en Nieuwe Maan.

[Seal & Tone]Alpha 5 - Kin 41, Rode Lunaire Draak (27 aug)

Voedende Lunaire Magische Schildpad Dag.

[Seal & Tone]Silio 7 - Kin 43, Blauwe Zelfbestaande Nacht (29 aug)

Verjaardag van Michael Jackson, en galactische signatuur van Nikola Tesla.

[Seal & Tone]Alpha 12 - Kin 48, Gele Solaire Ster (3 sept)

48 is het sleutelgetal voor de Hexameride van de Octaaf oefening, activering van de codes van de Tweede Creatie en telepathische taal van de sterrenmensen...


UFO Verschijning in Peru. Jaar van het Geel Galactisch Zaad. Solaire Maan Alpha 19,
Kin 146: Witte Elektrische Wereldoverbrugger (GAP) 

[Seal & Tone]Dali 15 - Kin 51, Blauwe Kristallen Aap (6 sept)

GAP - Galactisch activeringsportaal en galactische signatuur van Helena Patrovna Blavatsky.

"Daar CA [civilizational advance] dominantie van de 12:60 historische cyclus onverminderd mannelijk-gericht is en tevens is georiënteerd op het verstorende resultaat van de vrouwelijke rollen, neigt onderdrukte psychische energie gekanaliseerd in de secundaire persoonlijkheid van de holon dubbelganger naar androgyne types waar mannelijke en vrouwelijke persoonskarakteristieken zijn gecombineerd in variërende maten van expressieve kracht." -Dynamiek of Time, postulaat 11.12


In honor of the life and spirit of the late Robin Williams, Kin 149 - Red Rhythmic Moon.

[Seal & Tone]Gamma 17 - Kin 53, Rode Magnetische Hemelwandelaar (8 sept)

Signatuur van Quetzalcoatl.
Vandaag begint het 52-daagse Witte Kasteel van Oversteek: Hof van de (ego-)Dood.
Vandaag begint ook de 13-daagse Rode Hemelwandelaar Wavespell van Ruimte/Profetie - de stam van de rode hemelwandelaar initieert oversteek door de kracht van ruimte; de waarheid van solair Mars herinnerd...

Wat het getal 53 betreft, er verscheen een fascinerende graancirkel tijdens de recente Kristallen Maan (juni) Zonnewende:


www.cropcircleconnector.com

Als je de punten opmerkt in het midden van de formatie en beziet als vigesimale notatie 1.1.3.3.3.1.1, kun je het opdelen als:

1 = 64.000.000
1 = 3.200.000
3 = 480.000 (= 16.000 x 3)
3 = 24.000 (= 8000 x 3)
3 = 1.200 (= 400 x 3)
1 = 20
1 = 1
= 67.705.221 - dit enorme getal is 53 x 1,277,457. Het is tevens Kin equivalent 181, Rode Kristallen Draak, de zelfde kin equivalent als 441! (441-260=181).

[Seal & Tone]Kali 18 - Kin 54, Witte Lunaire Tovenaar (9 sept)

Volle maan en Lunaire Betoverende Magische Schildpad Dag!

[Seal & Tone]Dali 22 - Kin 58, Witte Ritmische Spiegel (13 sept)

GAP - Galactisch activeringsportaal, Pacal Votan helder teken en signatuur van Pacal Votans desincarnatie. Interessant dat deze kin valt op Gregoriaanse 9/13 (sept. 13) toen Pacal Votans tombe werd ingewijd op lange tellingdatum 9.13.0.0.0.

[Seal & Tone]Gamma 24 - Kin 60, Gele Galactische Zon (15 sept)

Pacal Votan helder teken: signatuur van Pacal Votans geboorte.

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 64, Geel Kristallen Zaad (19 sept)

GAP - Galactische activeringspoortaal en volledig versterkte regenboogbrug-meditatie. Er zijn 64 codons van ons DNA, het "kriatallen zaad" van onze levensvorm.

Heptad Pad Codes voor de Lunaire Maan

Lunaire Maan Week 1 - Initieer
Heptad 5 van 52: Dood zendt Kennis uit
Dali 1 - Silio 7 (23-29 augustus)

Lunaire Maan Week 2 - Verfijn
Heptad 6 van 52: Dromen ontwikkelt Kunst
Dali 8 - Silio 14 (30 augustus - 5 september)

Lunar Moon Week 3 - Transformeer
Heptad 7 van 52: Dromen ontwikkelt Zuivering
Dali 15 - Silio 21 (6-12 september)

Lunaire Maan Week 4 - Rijpen
Heptad 8 van 52: Dromen ontwikkelt Liefde
Dali 22 - Silio 28 (13-19 september)Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52EspañolHrvatskiFrançaisNederlandsPortuguêsРусский языкSrpski
Vorige edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 |
#20
| #21 | #22 | #23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 |
#39 |
#40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kan via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to "Galactic Synchronization" Twitter Page Link to "Galactic Synchronization" Facebook Page