Elektrische Hert Maan van Service en Dienstverlening - Noös-letter van de Foundation for the Law of Time - Ned. editie #54

     Sign upSchrijf je in!

Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken     
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #54

Welkom in de 2014 Elektrische Hert Maan Editie van de Noös-letter

[Deer]Welkom in de Elektrische Hert Maan van Service en Dienstverlening! Dit is de derde maan van de Planetaire Service Wavespell, die de kracht bevat van activering en verbinding. Deze maan begint met de Kosmische Slang, teken van de transcendentie van de levenskracht die correspondeert met de verwoeste planeet Maldek.

Op Elektrische Maan 2 beginnen we de Wereldoverbrugger Wavespell van de (ego)dood. Elektrische Maan 13, Kin 77: Rode Kristallen Aarde (2 oktober) markeert vijf spins (5x260=1300 dagen) sinds de tsunami de kernsmelting veroorzaakte bij de Fukushima kerncentrale in Japan. De kernreactoren van het land werden uitgezet na de catastrofe, maar nu twee reactoren zijn goedgekeurd, worden ze weer ingeschakeld door de Nuclear Regulatory Authority, ondanks regelmatige aardbevingen in het gebied.

Greenpeace Japan verklaarde: 

"De overheid ... negeert de lessen van Fukushima en probeert om de nieuwe energie-revolutie te voorkomen en probeert het land terug te brengen naar zijn afhankelijkheid van gevaarlijke en onbetrouwbare kernenergie," zei Kazue Suzuki namens de organisatie.

Op de planeet holon ligt Japan ligt in de Wereldoverbrugger zone, die overeenkomt met de planeet Mars. Kin 77 komt precies 21 dagen na de 13e verjaardag van 9-11 en is ook de 49e dag van de 812-daagse cyclus die begon op 15 augustus 2014, Kin 29. 49 (7 x 7) is het aantal dagen van het bardo in het Tibetaans Boeddhisme.

Twaalf dagen later op Kin 89 (14 oktober 2014) markeert vijf spins sinds het overlijden van Valum Votan. Het was in 1989 dat hij de baanbrekende ontdekking van de Wet van Tijd deed. De Wet van Tijd maakt onderscheid tussen de kunstmatige en mechanistische tijdfrequentie (12:60) van de moderne menselijke beschaving en de natuurlijke universele tijdfrequentie van synchronisatie (13:20), dat de rest van het leven op Aarde karakteriseert.

De Wet van Tijd ziet de huidige wereldwijde crises in het kader van de onvermijdelijke biosfeer-noösfeer transitie, dat de belangrijkste fase in de gehele evolutie van het leven op Aarde markeet.

Valum Votan beschrijft de verschuiving naar de noösfeer:    

"Voorzien als de evolutionaire transformatie van de biosfeer naar de volgende toestand of conditie door zijn belangrijkste theoretici, Vladimir Vernadsky en Pierre Teilhard de Chardin, vertegenwoordigt de noösfeer een radicale verschuiving van geest en bewustzijn. In feite vormt de komst ervan het begin van het volgende stadium van planetaire evolutie. Door de aard ervan kan dit alleen teweeg worden gebracht door een menselijk participatief evenement.

"Als de planetaire geest is het een grote en unieke expressie van maar een enkele entiteit, de planeet als een levend systeem. Vanuit menselijk perspectief vertegenwoordigt de noösfeer de vooruitgang naar universele telepathie. Vanuit het perspectief van de noösfeer betekent haar manifestatie de absorptie van de geïndividualiseerde menselijke eenheden van bewustzijn naar het functioneren van slechts één geest waarin alle tegenstellingen worden opgelost in de hogere harmonische percepties."

Elektrische Maan-in-één-Oogopslag

[13 Moon calendar]

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers

Als we onze Eén Maan = Een Kin telling voortzetten die begon in de Magnetische Maan van het Gele Boventoon Zaadjaar (1997), is deze Elektrische Maan de 224e Maan sinds die tijd, zodat het correspondeert met

Kin 224, Geel Elektrisch Zaad:

Ik activeer om te richten
Gewaarzijn verbindend
Ik bezegel de inbreng van opbloeiing
Met de elektrische toon van dienstverlening
Ik word geleid door de kracht van elegantie

Net zoals elke dagelijkse kin een 'vijfde kracht orakel' heeft, zo kunnen we ook zien wat het vijfde kracht orakel is voor deze hele Maand door te kijken naar het orakel voor het Gele Elektrische Zaad:

[Fifth Force Oracle graphic for Kin 224]Het Geel Elektrisch Zaad (GK Jupiter) wordt ondersteund door de Blauwe Elektrische Adelaar (signatuur van de Harmonische Convergentie van 1987! SP Jupiter), geleid door de Gele Elektrische Ster (GK Venus), uitgedaagd door de Witte Elektrische Tovenaar (SP Maldek) en ontvangt verborgen/occulte steun van de Rode Spectrale Aarde (SP Uranus).

Planetaire invloeden zijn Venus, Maldek, Jupiter en Uranus. In het Telektonon bord completeren Jupiter en Maldek het internaliserende intelligentie-circuit. Venus houdt de binnenste helft van het geallieerd geheugen/instinct circuit onder haar hoede en Uranus de buitenste helft van het Telektonon (aarde-geest spreekbuis) circuit.

Book of the Transcendence beschrijft deze circuits als de volgende:

Geallieerd geheugen/instinct circuit (2e Circuit):

[Dragon Seal][Star Seal]GK (Galactisch-Karmische inademing) - Kosmisch geheugen/akasa toegangscodes/kracht van totale herinnering (Neptunus/Rode Draak); Instinctieve + aangeboren esthetische structuren en vaardigheden (Venus/Gele Ster)

[Mirror Seal][Monkey Seal]SP (Solair-Prophetische uitademing) - Opperste krachten van kosmische samadhi (Neptunus/Witte Spiegel); Instinctieve krachten van aangeboren kosmisch magnetisme (Venus/Blauwe Aap).

Telektonon aarde-spirit spreekbuis circuit (3e Circuit):

[Wind Seal][Hand Seal]GK - Aangeboren telepathische spirituele programma's (Uranus/Witte Wind); Instinctieve biotelepathische structuren van kennis en weten (Aarde/Blauwe Hand).

[Earth Seal][Human Seal]SP - Telepathische krachten van tijdreizen + interdimensionale navigatie (Uranus/Rode Aarde); Instinctieve vrije wil wijsheid van het goddelijk plan (Aarde/Gele Mens).

Internaliserend intelligentie circuit (5e Circuit):

[Seed Seal][Serpent Seal]GK - Telepathische krachten van autoriteit (Jupiter/Geel Zaad); Internaliserend instinctief levenskracht programma (Maldek/Rode Slang)

[Eagle Seal][Wizard Seal]SP - Visionaire perceptuele structuren (Jupiter/Blauwe Adelaar); Transcendente internaliserende perceptuele structuren (Maldek/Witte Tovenaar).

Zoals je kunt zien, zit er een enorme schat aan kennis gecodeerd in elk facet van de synchrone orde. Dit bijzondere facet is afgeleid van de codes van de vijf interplanetaire circuits van het zonne-stelsel in combinatie met de zonnezegels en hoe ze de planeten in die circuits coderen.

Zie ook: 13:20 Planetary Geomancy.


Klik voor grotere afbeelding

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers - Elektrische Maan - Rood Solair Maanjaar

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 65, Rode Kosmische Slang (20 sept)

Welkom weer in de Elektrische Hert Maan van Service! Deze maan begint knallend met de Rode Kosmische Slang, de "13 Slang" of vlot van dertien slangen waar Quetzalcoatl op vertrok, 13e en laatste dag van de Rode Hemelwandelaar Wavespell van profetie...

[Seal & Tone]Seli 2 - Kin 66, Witte Magnetische Wereldoverbrugger (21 sept)

VN Internationale Dag van de Vrede. Wereldwijd gesynchroniseerde vredesmeditatie georganiseerd door Unify.org. Vandaag begint ook de 13-daagse Witte Wereldoverbrugger Wavespell, de kacht van (ego)dood. (Eindigt op Kin 78, Elektrische Maan Silio 14 / 3 oktober).

[Seal & Tone]Kali 4 - Kin 68, Gele Elektrische Ster (23 sept)

Magische Schildpad Dag en Equinox (Herfst / N. Halfrond, Lente / Z. Halfrond). Perfecte Gids van het Geel Elektrisch Zaad: de Kin die deze maan codeert zoals hierboven beschreven!

[Seal & Tone]Alpha 5 - Kin 69, Rode Zelfbestaande Maan (24 sept)

Nieuwe Maan en GAP - Galactisch activeringsportaal! (De eerste van vijf GAPs in deze Maan).

[Seal & Tone]Dali 8 - Kin 72, Geel Resonant Mens (27 sept)

GAP - Galactisch activeringsportaal.

[Seal & Tone]Limi 13 - Kin 77, Rode Kristallen Aarde (2 okt)

GAP - Galactisch activeringsportaal. 5 spins sinds Fukushima, 1300 days. Sleutelcode van het bewustzijn dat in het centrum van de aarde verblijft, ook wel bekend als Ah Vuc Ti Cab.

[Seal & Tone]Dali 15 - Kin 79, Blauwe Magnetische Storm (4 okt)

Vandaag begint de 13-daagse Blauwe Storm Wavespell, kracht van Zelf-opwekking. (Eindigt op Kin 91, Elektrische Maan Limi 27 / 17 oktober).

[Seal & Tone]Gamma 17 - Kin 81, Rode Elektrische Draak (6 okt)

Magische Schildpad Dag.

[Seal & Tone]Silio 21 - Kin 85, Rode Resonante Slang (10 okt)

GAP - Galactisch activeringsportaal en Regenboogbrugmeditatie-dag! Word de regenboog-slang!

[Seal & Tone]Gamma 24 - Kin 88, Gele Planetaire Ster (13 okt)

GAP - Galactisch activeringsportaal.

[Seal & Tone]Kali 25 - Kin 89, Rode Spectrale Maan (14 okt)

Vijf galactische spins (1300 dagen = 260 dagen x 5) sinds Valum Votan's hemelvaart. Dit is ook de galactische signatuur van het overlijden van Neil Armstrong, de eerste man op de maan.

[Seal & Tone]Alpha 26 - Kin 90, Witte Kristallen Hond (15 okt)

Galactische signatuur van zowel de Water-Boodschapper Masaru Emoto en de dag van de val van de Berlijnse Muur.

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 92, Geel Magnetisch Mens (17 okt)

Vandaag begint de 13-daagse Gele Mens Wavespell, kracht van Vrije Wil, de vierde en laatste wavespell van het 52-daagse Witte Kasteel van Oversteek. (Eindigt op Kin 104, Zelfbestaande Alpha 12 / 29 oktober).

Heptad Pad Codes voor de Elektrische Maan

Week 1 - Initieer
[Star Seal][Dog Seal]Heptad 1: Kunst ontwaakt liefde
(Dali 1 - Silio 7 / 20-26 sep)

Week 2 - Verfijn
[Moon Seal][Dog Seal]Heptad 2: Zuivering Zendt liefde uit
(Dali 8 - Silio 14 / 27 sep - 3 okt)

Week 3 - Transformeer
[Wind Seal][Monkey Seal]Heptad 3: Spirit ontwikkelt magie
(Dali 15 - Silio 21 / 4-10 okt)

Week 4 - Rijpen
[Wind Seal][Human Seal]Heptad 4: Spirit ontwikkelt wijsheid
(Dali 22 - Silio 28 / 11-17 okt)

Learn more about the Heptad Paths in the Hunab Ku 21

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54EspañolHrvatskiFrançaisNederlandsPortuguêsРусский языкSrpski
Vorige edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 |
#20
| #21 | #22 | #23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 |
#39 |
#40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kan via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to "Galactic Synchronization" Twitter Page Link to "Galactic Synchronization" Facebook Page