Galactische Havik Maan van Integriteit - Noös-letter van de Foundation for the Law of Time - Ned. editie #59

     Sign upSchrijf je in

Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken     
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #59

Welkom in de 2015 Galactische Havik Maan Editie van de Noösletter

[Hawk]Welkom in de Galactische Havik Maan van Integriteit, de achtste maan van de planetaire service wavespell.

In deze tijd van het cybersfeer hebben veel mensen geen tijd om de effecten van het moderne leven op de biosfeer te overwegen. De biosfeer is de levende envelop van het leven, die soort-na-soort elke dag wordt verminderd, uitgeput en vernietigd door de hersenloze activiteiten van de menselijke industriële beschaving. We kunnen op elke gegeven dag uit het raam kijken en het bewijs hiervan zien in de chemtrails in de lucht die giftige chemicaliën uitstoten. (voor meer informatie zie http://www.wanttoknow.nl/overige/chemtrail-bewijs-genocide-van-de-mensheid/.

Wat er met de biosfeer en onszelf gebeurt op dit moment is eigenlijk een overgang in onze eigen evolutie en de evolutie van al het leven op aarde. Dit is de biogeochemische overgang van de biosfeer naar de noösfeer, als eerste naar voren gebracht door de Russische wetenschapper Vladimir Vernadsky.

Biogeochemisch verwijst naar de som van alle processen van het leven, de Zon en de Aarde, nu beïnvloed door de creatie van de kunstmatige technologie van de menselijke beschaving. De noösfeer vertegenwoordigt de volgende fase van de evolutie waar de planetaire geest, door het individu, bewust wordt van zichzelf.

In deze Galactische Maan worden we opgeroepen om tot onze hoogste integriteit te stijgen om de dissonante frequenties in ons leven en in het planetaire leven te harmoniseren. Het woord "galactisch" verwijst naar de melkweg ("gala" is melk in het Grieks). Elk melkwegstelsel heeft zo'n 10-50 miljard sterren. Astronomen hebben aangegeven dat het waarschijnlijk is dat elke ster in onze Melkweg minstens één planeet heeft. Onlangs heeft de NASA voor het eerst bevestigd dat er leven op andere planeten bestaat en is van plan om een aantal van 's werelds meest geavanceerde technologieën te gebruiken om een wegenkaart van de ruimte te creëren.

In de pulsar-geometrie is de achtste toon de tweede toon van de drie-dimensionale mindpulsar (tonen 4, 8, 12), die ons eraan herinnert dat alles in de wereld van de vorm begint in de geest (met inbegrip van de telescopen die we gebruiken om de ruimte te verkennen).

Of je nu op een ochtend wakker wordt met een mistig hoofd en de wereld om je heen lijkt donker en mistig te zijn of je wordt wakker met een heldere geest en je wereld lijkt mooi en licht, begrijp dat deze verschillende indrukken uit je eigen geest komen in plaats van uit veranderingen in de buitenwereld. In plaats van verkeerd interpreteren van wat je ervaart in het leven door middel van verkeerde opvattingen, kun je beseffen dat het niet de uiterlijke werkelijkheid is, maar alleen het denken.
-Llama Yeshe


Video from this Moon's Featured Community: LUNG TA

Cosmic Owl

Galactische Maan-in-één-Oogopslag

[13 Moon calendar]

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers

[Seal & Tone]Als we onze telling van Eén Maan = Eén Kin voortzetten, die begon in de Magnetische Maan van het Gele Boventoon Zaadjaar (1997), dan komt deze Galactische Maan overeen met Kin 229, Rode Galactische Maan:

Ik harmoniseer om te zuiveren
Stroming modellerend
Ik bezegel de verwerking van universeel water
Met de galactische toon van integriteit
Ik word geleid door de kracht van ruimte

Net zoals elke dagelijkse kin een vijfde kracht orakel heeft, zo heeft ook de hele maan een vijfde kracht orakel. Voor deze maan is het orakel gebaseerd op de Rode Galactische Maan:

Kin 229, Rode Galactische Maan (GK Mercurius) wordt ondersteund door Kin 190, Witte Galactische Hond (SP Mercurius); Gegidst door Kin 73, Rode Galactische Hemelwandelaar (SP Mars); Uitgedaagd door Kin 60, Gele Galactische Zon (GK Pluto) - galactische signatuur van Pacal Votan; en ontvangt verborgen/occulte steun van Kin 32, Geel Ritmisch Mens (SP Aarde).[Fifth Force Oracle graphic for Kin 229]

In deze Maan zijn de vier-dimensionale planetaire invloeden Mercurius, Mars, Aarde en Pluto. Op het Telektonon bord houden de banen van Mercurius en Pluto samen het volledige circuit van het alpha-omega oplaad-circuit; Aarde heeft een helft van het telektonon aarde-geest spreekbuis-circuit; en Mars heeft een helft van het externaliserende intelligentie-circuit.

Book of the Transcendence beschrijft deze circuits als volgt:

Alpha-omega oplaad-circuit (1e Circuit):

[Sun Seal][Moon Seal]GK - Krachten van intrinsieke verlichting en metabewuste telepathische vaardigheden (Pluto / Gele Zon); Instinctieve krachten van zelfreiniging en self-healing (Mercurius/Rode Maan).

[Storm Seal][Dog Seal]SP - Zelf-regeneratieve krachten van metabewuste ordes van werkelijkheid (Pluto/Blauwe Storm); Instinctieve krachten van compassie en collectieve eenwording (Mercurius/Witte Hond).

Telektonon aarde-geest spreekbuis-circuit (3e Circuit):

[Wind Seal][Hand Seal]GK - Aangeboren telepathische spirituele programma's (Uranus/Witte Wind); Instinctieve biotelepathische structuren van weten (Aarde/Blauwe Hand).

[Earth Seal][Human Seal]SP - Telepathische krachten van tijdreizen + interdimensionale navigatie (Uranus/Rode Aarde); Instinctieve vrije-wil-wijsheid van het goddelijke plan (Aarde/Geel Mens).

Externaliserend intelligentie-circuit (4e Circuit):

[Night Seal][Worldbridger Seal]GK - Externaliserend potentieel van telepathische spirituele overvloed (Saturnus / Blauwe Nacht); Externaliserend instinctief programma van orde en dominantie (Mars / Witte Wereldoverbrugger) [* Reparatie nodig].

[Warrior Seal][Skywalker Seal]SP - Externaliserende perceptuele structuren van intelligentie (Saturnus / Gele Krijger); Externaliserende aangeboren profetische perceptuele structuren (Mars / Rode Hemelwandelaar) [*Cultivatie nodig]

*Opmerking: De verstoorde circuits vertegenwoordigen de focalisatie van het karmisch puin van alle verloren werelden zoals ze zijn opgenomen in de baan van planeet Maldek (de Asteroïdengordel) en Mars. De reparatie van deze circuits is een belangrijk doel van de codes van de Wet van Tijd en de 13-Manenkalender. De reparatie/activering van deze circuits vertegenwoordigt het bereiken van de Zon van de volgende fase van de evolutie en toegang tot kosmische beschaving.

Bekijk de vier krachten van de vier zonnezegels die deze circuits vasthouden:

Rode Slang - Seks/Levenskracht [Verstoord, reparatie nodig]
Witte Wereldoverbrugger - Dood [Verstoord, reparatie nodig]
Rode Hemelwandelaar - Profetie/Ruimte [Verstoord, cultivering nodig]
Witte Tovenaar - Tijdloosheid [Verstoord, activering nodig]

Zie ook de eerste hoofdstukken van Accessing Your Multidimensional Self.


Klik voor grotere afbeelding

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers - Galactische Maan - Rood Solair Maanjaar

OPMERKING: Getallen in magenta verwijzen naar de telling van dagen in de 812 dagen tot Solair Bewustzijn.

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 205, Rode Planetaire Slang (7 feb) Dag 177 van de 812

Precies 28 dagen geleden (Dali 1 van de Resonante Maan) was het Kin 177 en vandaag is het de 177e dag van de 812 dagen naar Solair Bewustzijn... Als je hebt opgelet (voortgezet bewuste), zul je zien dat de 812-daagse telling voor elke Maan van dit jaar gelijk is aan de kingetallen van de vorige manen... (M.a.w, deze Maan is dagen 177-204 van de 812-daagse cyclus en de vorige maan bestond uit Kin 177-204, enz.!)

Deze 28-daagse Maan heeft vier galactische activeringsportalen.

[Seal & Tone]Gamma 3 - Kin 207, Blauwe Kristallen Hand (9 feb) Dag 179 van de 812

Zet je holomind-waarnemers aan: Blauwe Kristallen Hand, Kin 207. Codeerde de zesde Mystieke Maan die begon op Kristallen 1 (30-5-2013), Kin 107. Zie dat deze landt op Gregoriaanse 9-2 (29) (de datum wordt in het Amerikaans als 2-9 geschreven), Kin 29 was het begin van de 812-daagse cyclus (29 x 28) op Magnetische 21 (15-8-2014). Dit markeert tevens 3 Tzolkinrondes (780 dagen) sinds 21 december 2012. Kin 207 is de kin-equivalent van 2027. In 2016 landt Blauwe Kristallen Hand op de Kosmische 18 (14-7-2016) en vanaf hier zijn er nog 113 dagen van de 812-daagse cyclus van solair bewustzijn, die eindigt op Kin 60, signatuur van Pacal Votan. Pacal Votan was de hoogste Solaire Ingewijde. 29 + 60 = 89, Kin 89 was de dag van dood/hemelvaart van Valum Votan. 89 is het 11e Fibonacci-getal.

[Seal & Tone]Alpha 5 - Kin 209, Rode Magnetische Maan (11 feb) Dag 181 van de 812

Vandaag begint het 52-daagse Groene Kasteel van Betovering, het hof van de matrix: de mens synchroniseren - ook bekend als de Toren van Merlijn... Deze 52 dagen nemen ons mee naar het einde van de 260-daagse Galactische ronde/Tzolkin.

Vandaag begint ook de 13-daagse Rode Maan Wavespell, kracht van universeel water (eindigt Galactische 17, Kin 221, 23 februari). Stam van de Rode maan initieert betovering door de kracht van universeel water; waarheid van galactisch Mercurius herinnerd.

Vandaag markeert ook het einde van een van die beruchte "Mercurius retrogade" cycli. Daar vandaag de Rode Maan Wavespell begint ("Galactisch Mercurius herinnerd"), is dit een directe uitdrukking van hoe de vierdimensionale synchrone orde regeert en de driedimensionale beweging van lichamen door de ruimte leidt... de 3D/4D opnieuw in elkaar wevend... Vergeet niet dat het hologram van het hele zonnestelsel allang bestaat in je holon, je 4D-lichaam...

[Seal & Tone]Silio 7 - Kin 211, Blauwe Elektrische Aap (13 Feb) Dag 183 van de 812

Vandaag is een super-duper-kracht van galactische magie, mysterie en activering. Het is een Regenboogbrug-Meditatie-dag, galactische activeringspoort en een Pacal Votan helder teken... Organiseer een regenboogbrug-meditatie met je zielenbroeders en -zusters en duik diep in het mysterie...

[Seal & Tone]Dali 8 - Kin 212, Geel Zelfbestaand Mens (14 feb) Dag 184 van de 812

Valentijnsdag. De stam van de Gele Mens komt overeen met de KERN-Aardefamilie, die in het HART zit. Weer een voorbeeld van de vierdimensionale synchrone orde die de driedimensionale zaken informeert... de 3D/4D opnieuw aan elkaar breiend...

[Diagram showing location of Earth Families on the planet holon]

[Seal & Tone]Alpha 12 - Kin 216, Gele Galactische Krijger (18 feb) Dag 188 van de 812

Nieuwe Maan en Magische Schildpad dag! 216 is 108 x 2.

Het doel van de GM108X gedachtenoverdracht is om een nieuwe kennisbasis te introduceren op deze planeet. Deze kennisbasis verenigt en voegt tegelijkertijd alle voorgaande kennis en ware tradities samen doorheen de vierdimensionale lens van de Galactische Maya-geest afstamming.

De GM108X gedachtenoverdracht, de profetie van Pacal Votan en de wetenschap van de Wet van Tijd zijn onafscheidelijk. -Stephanie South/Red Queen, Antares, Virgin Galactic, Art Planet en GM108X van de 13:20:Frequentie:Shift blog.

[Seal & Tone]Limi 13 - Kin 217, Rode Solaire Aarde (19 feb) Dag 189 van de 812

Chinees Nieuwjaar: Jaar van het Groene (vrouwelijke) Houten Schaap. Chinees Nieuwjaar valt altijd twee nieuwe manen na de Zonnewende. (Merk op dat dit gebeurt op Galactische Maan 12 op het westelijk halfrond).

[Seal & Tone]Silio 14 - Kin 218, Witte Planetaire Spiegel (20 feb) Dag 190 van de 812

Galactische activeringspoort en en RegenboogBrug-Meditatie! Witte Planetaire Spiegel is de signatuur van de datum waarop de tombe van Pacal Votan werd ontdekt... Merk op dat 218 het omgekeerde is van 812. Vandaag is het de 190e dag van de 812-daagse cyclus. Kin 190 is 8 Hond, perfecte antipode van Pacal Votan...

[Seal & Tone]Kali 18 - Kin 222, Witte Magnetische Wind (24 feb) Dag 194 van de 812

Op deze galactische activeringspoort dag begint de 13-daagse Witte Wind Wavespell, kracht van de geest/spirit (eindigt op Solaire 2, Kin 234, 8 maart). De stam van de Wind verfijnt betovering door de kracht van de geest - waarheid van galactisch Uranus herinnerd...

[Seal & Tone]Kali 25 - Kin 229, Rode Galactische Maan (3 mrt) Dag 201 van de 812

Fascinerend! Zoals uiteengezet in het begin van de Synchroniciteiten van deze maan, wordt deze hele Galactische Maan gecodeerd door Kin 229 - en deze maan bevat ook nog de DAG Kin 229, Rode Galactische Maan. Deze magische schildpad-dag biedt een gelegenheid tot tijdreizen om het "Russische Matroesjka-pop" effect van fractale tijd te voelen... Geniet ervan!

[Seal & Tone]Limi 27 - Kin 231, Blauwe Planetaire Aap (5 mrt) Dag 203 van de 812

Volle Maan. Kin 231 = 21x11...

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 232, Gele Spectrale Mens (6 mrt) Dag 204 van de 812

Volledige regenboogbrug-meditatie dag!

[Rainbow Bridge around the Earth - Time is Art]

Heptad Pad Codes voor de Galactische Maan

In de 52 weken durende reis doorheen de 52 heptadpaden van de Hunab Ku 21 Galactische Boom van Leven en Kennis, worden de volgende heptadpaden geactiveerd voor deze Galactische Maan:

[Chart showing Hunab Ku 21 grid with Heptad Paths for this Moon highlighted]Rode Week 1 - Initieer
[Hunab Ku Seal][Earth Seal]Heptad 29: Hunab Ku zendt navigatie uit
(Galactische Maan Dali 1 - Silio 7 / 7-13 feb)

Witte Week 2 - Verfijn
[Hunab Ku Seal][Mirror Seal]Heptad 30: Hunab Ku zendt meditatie uit
(Galactische Maan Dali 8 - Silio 14 / 14-20 feb)

Blauwe Week 3 - Transformeer
[Hunab Ku Seal][Storm Seal]Heptad 31: Hunab Ku zendt zelfopwekking uit (Galactische Maan Dali 15 - Silio 21 / 21-27 feb)

Gele Week 4 - Rijpen
[Hunab Ku Seal][Sun Seal]Heptad 32: Hunab Ku zendt verlichting uit
(Galactische Maan Dali 22 - Silio 28 / 28 feb - 6 mrt)

Zie hoe alle vier de paden binnen de Galactische Maan een tandje vormen van het "tandwiel" van de Hunab Ku / Galactische Kern! Learn more about the Heptad Hunab Ku 21.

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58EspañolHrvatskiFrançaisNederlandsPortuguêsРусский языкSrpski
Vorige edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 |
#20
| #21 | #22 | #23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 |
#39 |
#40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kan via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to "Galactic Synchronization" Twitter Page Link to "Galactic Synchronization" Facebook Page