Solaire Jaguar Maan van Intentie - Noös-letter van de Foundation for the Law of Time - Ned. editie #60

     Sign upSchrijf je in

Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken     
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #60

Welkom in de 2015 Solaire Jaguar Maan Editie van de Noösletter

[Hawk]Welkom in de Solaire Jaguar Maan van Intentie, de 9e maan van de planetaire dienst wavespell.

Met op de 14e dag (20 maart) de lente-equinox, nieuwe maan, een volledig zichtbare zonsverduistering en meer! De 17e dag van deze maan (maart 23) markeert het vier-jarig jubileum van het overlijden van José Argüelles. De laatste dag van deze maan, Gele Kosmische Zon (3 april) vormt een krachtig einde van de 260-daagse cyclus van dit Rode Solaire Maan Jaar, gevolgd door een maans-verduistering. De totem voor deze Maand is de Jaguar, het pulseren van intentie en realisatie. Wat is realisatie?

Realisatie is een soort van verlichting die plots tot iemand komt, in verbinding met een aantal verschijnselen. Dit fenomeen kan van alles zijn, van de werking van het universum tot de creatie van een ster aan de hemel, tot de oplossing vinden voor een dagelijks probleem.
Gaat jou al een lichtje op?

Op elk moment kunnen we een nieuwe manier van waarnemen krijgen die de loop van ons leven kan veranderen. Nieuwe inzichten worden versneld door een soort van oefening of discipline.

Spirituele beoefening bereidt ons voor op de verschillende stadia van realisatie. In een moment van directe Realisatie treedt verandering op. Bijvoorbeeld, Rene Descartes had een moment van realisatie in 1619, toen hij plotseling het inzicht kreeg, dat werd belichaamd door zijn beroemde uitspraak: Cogito ergo sum (ik denk, dus ik ben).

Dit moment van verlichting leidde tot de filosofische basis die aan het grootste deel van de westerse wetenschap ten grondslag ligt. Sir Isaac Newton had een moment van realisatie toen de appel op de grond viel en hij de zwaartekracht ontdekte. Martin Luther King had een moment van realisatie, toen hij zijn speech 'I have a dream" schreef. Jose Arguelles had een moment van realisatie, toen hij de Wet van Tijd ontdekte in 1989.

Het punt is dat een realisatie op elk moment kan komen. We hebben allemaal soortgelijke ervaringen gehad. We kunnen ons dagelijks leven leven en het soms lijkt dat er niets echt verandert. Dan krijgen we op een dag een flits van realisatie en zien we opeens nieuwe betekenis en verandert onze waarneming.

Als dit gebeurt is het alsof het licht van ons innerlijk zelf plotseling verlicht wat daarvoor nog een wereld was van schaduwen of gesluierde bewustzijn. Hier wordt een nieuw gebied van de Geest geopenbaard in onze dagelijkse realiteit. De synchrone codes bieden kaarten voor dit nieuwe gebied.

Hoewel realisatie op elk moment kan plaatsvinden, wordt het versneld door voorbereiding middels reflectie, studie, meditatie, enz. Een andere manier om je voor te bereiden, is door te 'versimpelen'. Je ontdoen van alles wat je niet nodig hebt. Maak je plek schoon/leeg. Laat oude dingen los. Beweeg de energie. Maak plaats voor het nieuwe. Zuiver het lichaam.

Nadat men zich heeft voorbereid, kan realisatie zich voordoen in de meest eenvoudige en gewone ervaringen.

""Onze eigen zelfrealisatie is de grootste service die we de wereld kunnen geven."
-Ramana Maharshi: Blauwe Boventoon Aap

Zelfrealisatie is het weten - in lichaam, geest en ziel - dat we Eén zijn met de alomtegenwoordigheid van GOD."  -Yogananda: Witte Spectrale Wind

"Degenen die een onstilbare honger hebben naar 'Iets Anders' zullen worden beschermd in een cocon van licht - om alle gevaren en stuiptrekkingen van de oude en stervende wereld te doorkruisen - want een deel van hun wezen maakt al deel uit van dat licht, de Nieuwe Wereld. En alles wat men heeft gedroomd om te zijn, de mooiste, de wonderbaarlijkste, de geweldigste, is niets vergeleken met wat er zal worden gerealiseerd."
-De Moeder: Witte Solaire Hond

 

REGISTER NOW:
13-day Interactive Retreat/Seminar in Brazil

Time is Art! Share Your Vision!


Cosmic Owl

Solaire Maan-in-één-Oogopslag

[13 Moon calendar]

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers

[Seal & Tone]Als we onze telling van Eén Maan = Eén Kin voortzetten, die begon in de Magnetische Maan van het Gele Boventoon Zaadjaar (1997), dan komt deze Solaire Maan overeen met Kin 230, Witte Solaire Hond:

Ik pulseer om lief te hebben
Loyaliteit realiserend
Ik bezegel de verwerking van het hart
Met de solaire toon van intentie
Ik word geleid door de kracht van dood

(Klik hier om alle Witte Solaire Honden op galacticSpacebook te zien!)

Net zoals elke dagelijkse kin een vijfde kracht orakel heeft, zo heeft ook de hele maan een vijfde kracht orakel. Voor deze maan is het orakel gebaseerd op de Witte Solaire Hond:

Kin 230, Witte Solaire Hond (SP Mercurius) wordt ondersteund door Kin 9, Rode Solaire Maan (GK Mercurius en code kin van dit jaar, het Rode Solaire Maanjaar!); Gegidst door Kin 126, Witte Solaire Wereldoverbrugger (GK Mars en code van "De Terugkeer van het Volk van OMA"); Uitgedaagd door Kin 100, Gele Solaire Zon (GK Pluto) en ontvangt verborgen/occulte steun van Kin 31, Blauwe Boventoon Aap (SP Venus).

[Fifth Force Oracle graphic for this Moon's Kin]

In deze Maan zijn de vier-dimensionale planetaire invloeden Mercurius, Mars, Venus en Pluto. Op het Telektonon bord houden de banen van Mercurius en Pluto samen het volledige alpha-omega oplaad-circuit; Venus heeft een helft van het circuit van geallieerd-geheugen-instinct; en Mars heeft een helft van het externaliserende intelligentie-circuit.

Book of the Transcendence beschrijft deze circuits als volgt:

Alpha-omega oplaad-circuit (1e Circuit):

[Sun Seal][Moon Seal]GK (Galactisch-Karmische inademing) - Krachten van intrinsieke verlichting en metabewuste telepathische vaardigheden (Pluto / Gele Zon); Instinctieve krachten van zelfreiniging en self-healing (Mercurius/Rode Maan).

[Storm Seal][Dog Seal]SP (Solair-Profetische uitademing) - Zelf-regeneratieve krachten van metabewuste ordes van werkelijkheid (Pluto/Blauwe Storm); Instinctieve krachten van compassie en collectieve eenwording (Mercurius/Witte Hond).

Geallieerd geheugen/instinct circuit (2e Circuit):

[Dragon Seal][Star Seal]GK - Kosmisch geheugen/Akasha toegangscodes/kracht van Totale Herinnering (Neptunus/ Rode Draak); Instinctieve en aangeboren esthetische structuren en vaardigheden (Venus/ Gele Ster).

[Mirror Seal][Monkey Seal]SP - Kracht van opperste krachten van kosmisch samadhi (Neptunus / Witte Spiegel); Instinctieve krachten van aangeboren kosmisch magnetisme (Venus / Blauwe Aap)

Externaliserend intelligentie-circuit (4e Circuit):

[Night Seal][Worldbridger Seal]GK - Externaliserend potentieel van telepathische spirituele overvloed (Saturnus / Blauwe Nacht); Externaliserend instinctief programma van orde en dominantie (Mars / Witte Wereldoverbrugger) [* Reparatie nodig].

[Warrior Seal][Skywalker Seal]SP - Externaliserende perceptuele structuren van intelligentie (Saturnus / Gele Krijger); Externaliserende aangeboren profetische perceptuele structuren (Mars / Rode Hemelwandelaar) [*Cultivering nodig]

*Opmerking: De verstoorde circuits vertegenwoordigen de focalisatie van het karmisch puin van alle verloren werelden zoals ze zijn opgenomen in de baan van planeet Maldek (de Asteroïdengordel) en Mars. De reparatie van deze circuits is een belangrijk doel van de codes van de Wet van Tijd en de 13-Manenkalender. De reparatie/activering van deze circuits vertegenwoordigt het bereiken van de Zon van de volgende fase van de evolutie en toegang tot kosmische beschaving.

Bekijk de vier krachten van de vier zonnezegels die deze circuits vasthouden:

Rode Slang - Seks/Levenskracht [Verstoord, reparatie nodig]
Witte Wereldoverbrugger - Dood [Verstoord, reparatie nodig]
Rode Hemelwandelaar - Profetie/Ruimte [Verstoord, cultivering nodig]
Witte Tovenaar - Tijdloosheid [Verstoord, activering nodig]

Zie ook de eerste hoofdstukken van Accessing Your Multidimensional Self.

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers - Solaire Maan - Rood Solair Maanjaar

OPMERKING: Getallen in magenta verwijzen naar de telling van dagen in de 812 dagen tot Solair Bewustzijn.

Ook zullen we in deze Maan de Kin in "Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers" linken aan een lijst van alle mensen met die Signatuur! Voel je je geïnspireerd? Klik dan op de signatuur en wens hen een "happy galactic birthday"!

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 233, Rode Kristallen Hemelwandelaar (7 mrt) Dag 205 van de 812

Krijg je al een deja vu? Precies 28 dagen geleden (Dali 1 van de Galactische Maan) was Kin 205 en vandaag is het de 205e dag van de 812 dagen naar Solair Bewustzijn... Als je hebt opgelet (voortdurend bewust), zul je zien dat de 812-daagse telling voor elke Maan van dit jaar gelijk is aan de kingetallen van de vorige manen... (M.a.w, deze Maan bestaat uit de dagen 205-232 van de 812-daagse cyclus en de vorige maan bestond uit Kin 205-232, enz.!)

Vandaag is het ook de 46ste verjaardag van "Cosmic Science" day - de dag dat de buitenaardse tekst Cosmic Science (Kosmische Wetenschap) werd ontvangen op Aarde. Meer in Book of the Avatar.

Deze 28-daagse Maan heeft drie galactische activeringsportalen...

[Seal & Tone]Gamma 3 - Kin 235, Blauwe Magnetische Adelaar (9 mrt) Dag 207 van de 812

Vandaag begint de 13-daagse Blauwe Adelaar Wavespell, kracht van visie. De stam van de Blauwe adelaar transformeert betovering door de kracht van visie, waarheid van Solair Jupiter herinnerd.

[Seal & Tone]Silio 7 - Kin 239, Blauwe Boventoon Storm (13 mrt) Dag 211 van de 812

Galactisch activeringsportaal en Regenboogbrug-Meditatie-dag. Boventoon commando-toren van de Blauwe Adelaar Wavespell - verzamel je bronnen van Visie...

[Seal & Tone]Seli 9 - Kin 241, Rode Resonante Draak (15 mrt) Dag 213 van de 812

Galactisch activeringsportaal. Geboorte van een Nieuwe Tijd van Vrede ..."An Astronaut’s Search for Peace thru Understanding Consciousness" op Waking Times.

[Seal & Tone]Kali 11 - Kin 243, Blauwe Solaire Nacht (17 mrt) Dag 215 van de 812

Magische schildpad-dag! Solaire Nacht in de Solaire maan! Merk op dat dit ook een "Solair" jaar is, dus alle Magische schildpadden zijn Solair verdrievoudigd! Vandaag is het de Solaire Toren van de Blauwe Adelaar Wavespell, realiseer je visie!

Vandaag is ook St. Patrick's Day ... Het is interessant dat de dag van vandaag in de 13-Manenkalender altijd de Slang Kubus is in de 16-daagse Krijgersreis en de mythologie van de geschiedenis van St. Patrick's Day te maken heeft met het verbannen van de "slangen" uit Ierland... Sommigen nemen dit letterlijk, terwijl anderen geloven dat het verbonden is met de onderdrukking van de Druïden...

[Seal & Tone]Silio 14 - Kin 246, Witte Kristallen Wereldoverbrugger (20 mrt) Dag 218 van de 812

Nieuwe Maan. Lente-equinox. En een totale (zichtbare) zonsverduistering! Vandaag is ook een Regenboogbrug-Meditatie-dag en dag 218 van de 812 dagen cyclus, 218 & 812 zijn perfecte spiegelgetallen, en zoals je kunt zien wordt vandaag gegidst door Witte Kristallen Spiegel...

[Seal & Tone]Seli 16 - Kin 248, Gele Magnetische Ster (22 mrt) Dag 220 van de 812

Vandaag begint de 13-daagse Gele Ster Wavespell, kracht van elegantie. De stam van de Gele ster rijpt betovering door de kracht van elegantie, waarheid van Galactisch Venus herinnerd... Het is de laatste 13-daagse wavespell van de 260-kin Tzolkin/galactische ronde.

[Seal & Tone]Gamma 17 - Kin 249, Rode Lunaire Maan (23 mrt) Dag 221 van de 812

Vandaag is het de laatste dag van het 65-daagse Slang Seizoen van Levenskracht, het Rode Galactische Spectrum. Vandaag is ook de vier jaar sinds de hemelvaart van Jose Arguelles/Valum Votan.

[Seal & Tone]Kali 18 - Kin 250, Witte Elektrische Hond (24 mrt) Dag 222 van de 812

Vandaag begint het 65-daagse Hond Seizoen van Liefde, het Witte Galactische Spectrum (eindigt op Spectrale Maan 26, Kin 54 Witte Lunaire Tovenaar / 27 mei 2015).

[Seal & Tone]Gamma 24 - Kin 256, Gele Solaire Krijger (30 mrt) Dag 228 van de 812

Magische Schildpad Dag - Driedubbele zonne-energie! Solaire Krijger in de Solaire Maand van het Rode Solaire Maanjaar!! Solaire Toren van de Gele Ster Wavespell van Elegantie - realiseer je kunst!

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 260, Gele Kosmische Zon (3 apr) Dag 232 van de 812

Galactisch activeringsportaal en laatste dag van de 13-daagse Gele Ster Wavespell van Elegantie, laatste dag van het 52-daagse Groene Centrale Kasteel van Betovering en de laatste dag van de 260-Kin Galactische Spin! De solaire of zonne-activering deze Maan gaat gewoon door, met als laatste dag de Kosmische ZON! En vergeet niet dat vandaag ook de volledig versterkte regenboogbrug-meditatie dag is!

Graphic showing the 20 Wavespells of the 260-Kin Galactic Spin, in 5 Castles Layout - known as the "Journey Board"

Heptad Pad Codes voor de Solaire Maan

In de 52 weken durende reis doorheen de 52 heptadpaden van de Hunab Ku 21 Galactische Boom van Leven en Kennis, worden de volgende heptadpaden geactiveerd voor deze Solaire Maan:

[Chart showing Hunab Ku 21 grid with Heptad Paths for this Moon highlighted]Red Week 1 - Initieer
[Serpent Seal][Earth Seal]Heptad 33: Seks elektrificeert navigatie.
(Solaire Maan Dali 1 - Silio 7 / 7-13 mrt)

White Week 2 - Verfijn
[Earth Seal][Human Seal]Heptad 34: Navigatie elektrificeert wijsheid
(Solaire Maan Dali 8 - Silio 14 / 14-20 mrt)

Blue Week 3 - Transformeer
[Worldbridger Seal][Storm Seal]Heptad 35: Dood elektrificeert zelfopwekking.
(Solaire Maan Dali 15 - Silio 21 / 21-27 mrt)

Yellow Week 4 - Rijpen
[Storm Seal][Monkey Seal]Heptad 36: Zelfopwekking elektrificeert magie.
(Solaire Maan Dali 22 - Silio 28 / 28 mrt - 3 apr)

Een "Tin Kinanta" is het Maya-woord voor wat de Wet van Tijd de biosolaire telepaat noemt: degene die solaire telepathie heeft bereikt en de uitvoering van de evolutie van solair bewustzijn initieert. Merk op hoe alle Heptad Paden van deze Solaire Maan zich binnen de twee primaire verticale kanalen bevinden en zo het derde oog, het hart en de sacrale chakra's verbinden via de Vulom veld van magnetische aantrekkingskracht meditatie, beschreven in het Book of the Transcendence...

[Diagram showing basic structure of Vulom magnetic attraction force field meditation]

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60EspañolHrvatskiFrançaisNederlandsPortuguêsРусский языкSrpski
Vorige edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 |#39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kan via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to "Galactic Synchronization" Twitter Page Link to "Galactic Synchronization" Facebook Page