Planetaire Hond Maan van Manifestatie - Noös-letter van de Foundation for the Law of Time - Ned. editie #61

     Sign upSchrijf je in

Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken     
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #61

Welkom in de 2015 Planetaire Hond Maan Editie van de Noösletter

[Hawk]Gedreven door de krachten van Liefde, zoeken de fragmenten van de wereld elkaar op, zodat de wereld tot stand kan komen. –Pierre de Chardin

Welkom in de Planetaire Hond Maan van Manifestatie! Dit is de tiende maan van de Planetaire Service Wavespell, die de kracht van planetaire manifestatie bevat.

Deze Maan bevat een belangrijke betekenis voor het re-modelleren van het bewustzijn op onze planeet. Dag 1 van deze Maan komt overeen met Kin 1: Rode Magnetische Draak en er is ook een maansverduistering. We staan aan een nieuw begin, een Kosmische Reset.

Deze maansverduistering doet zich voor 15 dagen na de zonsverduistering, die plaatsvond rond de equinox en die ook de grootste zonnestormen van dit jaar bracht. Veel wordt opnieuw afgestemd en gezuiverd, zowel in de hemelen als op aarde. Op de planetaire toneel ondergaan we een intense re-harmonisatie van dissonante energieën. Niet alleen de hele planetaire matrix is aan het verschuiven, maar zo ook het hele zonnestelsel en de kosmos.

Alles en iedereen is verbonden, wat betekent dat elk deeltje van bewustzijn wordt beïnvloed. Onze taak is om af te stemmen op de planeet om te helpen bij deze verschuivingen die voortvloeien uit de kern van de aarde en de kern van ons wezen. Fenomenen zoals "UFO's", graancirkels en andere gebeurtenissen, die worden beschouwd als "paranormaal", zijn eigenlijk holografische doordrukken uit andere dimensies in ons aarde-hologram, om ons te herinneren aan een grotere realiteit van de kosmische tijd.

Hond is het totemdier van de Planetaire Maan en staat voor onvoorwaardelijke liefde die ons verbindt met het hart en het emotionele lichaam. In deze tiende maan worden we opgeroepen om ons te concentreren op de manifestatie van emotionele genezing. Onderdrukte emoties zoals woede, schuld, schaamte of angst blokkeren onze energie-stroom en houden ons beperkt tot de 3D-matrix. Dit jaar, Rode Solaire Maan, zijn we gericht op het zuiveren van al onze lichamen (mentaal, emotioneel, lichamelijk/geestelijk) en daardoor het "realiseren van stroming."

Ons emotionele lichaam is magnetisch en heeft een direct effect op onze trillingsfrequentie. Traumatische ervaringen uit onze jeugd of vorige levens laten een emotionele indruk achter op ons cellulair geheugen dat onze DNA-expressie beïnvloedt. In deze 28-daagse cyclus we worden aangemoedigd om ons te concentreren op het identificeren en het vrijgeven van alle emotionele blokkades in onze lichaam/geest, zodat we ons kunnen openen om de nieuwe hoge frequentie te ontvangen die naar onze planeet wordt gestraald.

In de pulsar-kosmologie van de wavespell komt de tiende positie of toon overeen met de tiende maan en voltooit de 1-dimensionale levenspulsar die begon in de tweede maan, de Lunaire Maan van Uitdaging. De uitdaging van dit jaar manifesteren, is opperste solaire healing bereiken en de vergrote capaciteit om liefde te geven en te ontvangen.


[One Earth • One People • One Time]De Foundation for the Law of Time heeft uw steun nodig! De FLT is een non-profit organisatie die vertrouwt op de welwillende ondersteuning van mensen die dit werk waarderen en willen dat het doorgaat. Als je dat doet, Doneer Nu, alsjeblieft. Een andere manier om dit werk te ondersteunen is door aankoop van de geweldige publicaties die te vinden zijn in onze Bookstore - Deze vormen grote geschenken om te verheffen, krachtiger te maken en te inspireren! Dank u voor uw gulle steun.

Shopping at Amazon? Please support the Foundation for the Law of Time by clicking this banner ... and Amazon will donate a percentage of all your purchase to the Foundation for the Law of Time.

Planetaire Maan-in-één-Oogopslag (de datums staan omgekeerd, Amerikaanse schrijfwijze)

[13 Moon calendar]

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers

[Seal & Tone]Als we onze telling van Eén Maan = Eén Kin voortzetten, die begon in de Magnetische Maan van het Gele Boventoon Zaadjaar (1997), dan komt deze Solaire Maan overeen met Kin 231, Blauwe Planetaire Aap:

Ik perfectioneer om te spelen
Illusie producerend
Ik bezegel de verwerking van magie
Met de planetaire toon van manifestatie
Ik word geleid door de kracht van zelfopwekking

(Klik hier om alle Blauwe Planetaire Apen te zien op galacticSpacebook!)

Net zoals elke dagelijkse kin een vijfde kracht orakel heeft, zo heeft ook de hele maan een vijfde kracht orakel. Voor deze maan is het orakel gebaseerd op de Blauwe Planetaire Aap:

Kin 231, Blauwe Planetaire Aap (SP Venus) wordt ondersteund door Kin 88, Gele Planetaire Ster (GK Venus); Gegidst door Kin 179, Blauwe Planetaire Storm (SP Pluto); Uitgedaagd door Kin 101, Rode Planetaire Draak (GK Neptunus); en ontvangt verborgen/occulte steun van Kin 30, Witte Zelfbestaande Hond (SP Mercurius).[Fifth Force Oracle graphic for Kin 231]

In deze Maan zijn de vier-dimensionale planetaire invloeden Mercurius, Venus, Neptunus en Pluto. Op het Telektonon bord houden de banen van Mercurius en Pluto samen het volledige alpha-omega oplaad-circuit; en de omloops-banen van Venus en Neptunus het circuit van geallieerd-geheugen-instinct.

Book of the Transcendence beschrijft deze circuits als volgt:

Alpha-omega oplaad-circuit (1e Circuit):

[Sun Seal][Moon Seal]GK (Galactisch-Karmische inademing) - Krachten van intrinsieke verlichting en metabewuste telepathische vaardigheden (Pluto / Gele Zon); Instinctieve krachten van zelfreiniging en zelf-healing (Mercurius/Rode Maan).

[Storm Seal][Dog Seal]SP (Solair-Profetische uitademing) - Zelf-regeneratieve krachten van metabewuste ordes van werkelijkheid (Pluto/Blauwe Storm); Instinctieve krachten van compassie en collectieve eenwording (Mercurius/Witte Hond).

Geallieerd geheugen/instinct circuit (2e Circuit):

[Dragon Seal][Star Seal]GK - Kosmisch geheugen/Akasha toegangscodes/kracht van Totale Herinnering (Neptunus/ Rode Draak); Instinctieve en aangeboren esthetische structuren en vaardigheden (Venus/ Gele Ster).

[Mirror Seal][Monkey Seal]SP - Kracht van opperste krachten van kosmisch samadhi (Neptunus / Witte Spiegel); Instinctieve krachten van aangeboren kosmisch magnetisme (Venus / Blauwe Aap)

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers - Planetaire Maan - Rood Solair Maanjaar

OPMERKING: Getallen in magenta verwijzen naar de telling van dagen in de 812 dagen tot Solair Bewustzijn.

Ook zullen we in deze Maan de Kin in "Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers" linken aan een lijst van alle mensen met die Signatuur! Voel je je geïnspireerd? Klik dan op de signatuur en wens hen een "happy galactic birthday"!

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 1, Rode Magnetische Draak (4 apr) Dag 233 van de 812

Volg je nog steeds die 812 dagen naar Solair Bewustzijn? Als dat zo is zul je opmerken dat, net als de vorige Maan en de Maan daarvoor, precies 28 dagen geleden (Dali 1 van de Solaire Maan) het Kin 233 was en vandaag is het de 233e dag van de 812-daagse naar Solair Bewustzijn... Deze Maan culmineert op Kin 28 en de 260e dag van de 812-daagse cyclus en vormt het einde van dit 10-Manelijkse (280-daagse) patroon.

Het mooie van dit patroon is dat in deze Maan het Kingetal altijd exact hetzelfde is als de dag van de Maan. Bijvoorbeeld voor vandaag, Kin 1, is het dag 1 van de Maan, enz.

Net zoals de vorige Maan, heeft ook deze 28-daagse Maan drie galactische activeringsportalen... met inbegrip van vandaag!

Image of CastleDragon WavespellVandaag begint ook het 52-daagse Rode Oostelijke Kasteel van Ommekeer, Het Hof van Geboorte en de 13-daagse Rode Draak Wavespell van Geboorte, de Stam van de Rode Draak initieert ommekeer door de kracht van Geboorte. Waarheid van Galactisch Neptunus herinnerd...

Vandaag begint ook weer een 520-daagse Wijsheid Cyclus, verdeeld in twee 260-daagse cycli, waarvan de eerste de cyclus van wording is en de tweede de cyclus van Terugkeer. De cyclus die we vandaag beginnen, staat bekend als de Lunaire Wijsheid van Uitdaging...

Image of Wisdom Cycles

En als laatste: vandaag begint de Crossing the Bridge of Time, het 13-daagse Interactieve Retreat-Seminar in Brazilië, door Stephanie South/Red Queen. Stem telepathisch af op de dagelijkse onderwerpen. Stem af op de noösfeer!

[Seal & Tone]Seli 9 - Kin 9, Rode Solaire Maan (12 apr) Dag 241 van de 812

Jaarlijkse Terugkeer van de Solaire Ring! Deze Solaire Ring (jaar) is het jaar van de Rode Solaire Maan, die precies 260 dagen geleden begon.

[Seal & Tone]Gamma 10 - Kin 10, Witte Planetaire Hond (13 apr) Dag 242 van de 812

Magische Schildpad Dag!

[Seal & Tone]Kali 11 - Kin 11, Blauwe Spectrale Aap (14 apr) Dag 243 van de 812

Galactische signatuur van Valum Votan... Vandaag is het ook dag 243 van de 812-daagse cyclus. 243 correspondeert met de galactische code voor de Aarde, Velatropa 24.3...

V.24.3 = decimaal 243, hetzelfde als Kin 243 Blauwe Solaire Nacht; dat is toon 9, zegel 3 en 3 x 9 = 27 "hart van negen." In de aloude betekenis betekent Valum 9, terwijl Votan de vroegste variantnaam is van de Akbal (Nacht) glief en dat is waarom Valum Votan "Hart van Negen" betekent.
-Jose Arguelles/Valum Votan, Rinri Newsletter Phase III, Volume 3, Number 4.

Het is een speciale dag voor liefde en dankbaarheid voor alle galactische geschenken die Valum Votan voor ons heeft achtergelaten, zodat we kunnen evolueren naar echte mensen "Met ogen die zien, oren die horen, en harten die weten van binnenin."

Vandaag is het ook de Slang Kubus in de 16-daagse Kubusreis van de Krijger... (Zie pagina 282-283 van de Star Traveler's 13 Moon Almanac of Synchronicity).

[Seal & Tone]Silio 14 - Kin 14, Witte Magnetische Tovenaar (17 apr) Dag 246 van de 812

Vandaag begint de 13-daagse Witte Tovenaar Wavespell, Kracht van Tijdloosheid. De Stam van de Witte Tovenaar verfijnt ommekeer door de kracht van tijdloosheid. Waarheid van Solair Maldek herinnerd...

Wizard Wavespell

Vandaag is ook een Regenboogbrug-Meditatie-dag

[Seal & Tone]Limi 20 - Kin 20, Gele Resonante Zon (23 apr) Dag 252 van de 812

GAP - Galactisch activeringsportaal.

[Seal & Tone]Dali 22 - Kin 22, Witte Solaire Wind (25 apr) Dag 254 van de 812

GAP - Galactisch activeringsportaal.

[Seal & Tone]Seli 23 - Kin 23, Blauwe Planetaire Nacht (26 apr) Dag 255 van de 812

Magische Schildpad Dag!

[Seal & Tone]Limi 27 - Kin 27, Blauwe Magnetische Hand (30 apr) Dag 259 van de 812

Vandaag begint de 13-daagse Blauwe Hand Wavespell, de Kracht van Voltooiing. De Stam van de Blauwe Hand transformeert ommekeer door de kracht van voltooiing. Waarheid van Galactische Aarde herinnerd...

Hand Wavespell

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 28, Gele Lunaire Ster (1 mei) Dag 260 van de 812

260e dag van de 812-daagse cyclus, Gele Lunaire Ster - code van Lunaire Elegantie (260+28=288) - Radion code van de Telektonon 7:7::7:7 harmonische van poollicht. Volledig versterkte regenboogbrug-meditatie dag!

Heptad Pad Codes voor de Planetaire Maan

In the 52-week journey through the 52 heptad paths of the Hunab Ku 21 Galactic Tree and Life and Knowledge, the following heptad paths are activated for the Planetary Moon:

[Chart showing Hunab Ku 21 grid with Heptad Paths for this Moon highlighted]Rode Week 1 - Initieer
[Star Seal][Mirror Seal]Heptad 37: Kunst stabiliseert meditatie.
(Planetaire Maan Dali 1 - Silio 7 / 4-10 apr)

Witte Week 2 - Verfijn
[Mirror Seal][Eagle Seal]Heptad 38: Meditatie stabiliseert visie.
(Planetaire Maan Dali 8 - Silio 14 / 11-17 apr)

Blauwe Week 3 - Transformeer
[Moon Seal][Sun Seal]Heptad 39: Zuivering stabiliseert verlichting.
(Planetaire Maan Dali 15 - Silio 21 / 18-24 apr)

Gele Week 4 - Rijpen
[Sun Seal][Wizard Seal]Heptad 40: Verlichting stabiliseert tijdloosheid. (Planetaire Maan Dali 22 - Silio 28 / 25 apr - 1 mei)

Elk feit van de Wet van Tijd, wanneer diep bemediteerd, opent een enorme voorraad aan kennis van de meest fundamentele kosmische principes. Bijvoorbeeld, bij het onderzoek van de Heptad Paden van elke Maan zijn er duidelijke patronen en intrinsieke logica, zoals aangetoond in vorige nummers van de Noös-letter.

Laten we eens kijken naar de codes van de Heptad Paden voor de Planetaire Maan. Merk op hoe alle paden van deze Maan horizontale "stabilisatoren" zijn... De planeet is het stadium in kosmische evolutie waar niet alleen een horizon mogelijk wordt, maar het biedt ook de nodige stabiliteit om leven te herbergen. In de Heptad Paden van de Planetaire Maan komen de Gele Zon en Witte Spiegel twee keer voor. Gele Zon geeft "verlichting" en "leven" en Witte Spiegel betekent "orde" en "oneindigheid". Deze worden bijgestaan door de Gele Ster (kunst /schoonheid/elegantie), Blauwe Adelaar (creatie/geest/visie), Rode Maan (zuivering/stroming) en Witte Tovenaar (betovering/ontvankelijkheid/tijdloosheid). Voel de perfectie van de Planetaire Maan...

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61EspañolHrvatskiFrançaisNederlandsPortuguêsРусский языкSrpski

Vorige Edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 |#39 |
#40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kan via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to "Galactic Synchronization" Twitter Page Link to "Galactic Synchronization" Facebook Page