Spectrale Slang Maan van Bevrijding - Noös-letter van de Foundation for the Law of Time - Ned. editie #62

     Sign upSchrijf je in

Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken     
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #62

Welkom in de 2015 Spectrale Slang Maan Editie van de Noösletter

[Hawk]Welkom in de Spectrale Slang Maan van Bevrijding! Dit is de elfde maan van de Planetaire Service Wavespell.

De Spectrale Maan roept ons op om lagere krachten en emoties op te lossen en te transmuteren naar een hogere staat van zijn en handelen. Met meerdere krachten in het spel is dit voor velen een uitdagende tijd geweest. Onze planeet bevat het primitiefste niveau van bewustzijn. Het is een verzamelplaats van zielen uit tal van wereld-systemen, waarvan velen "verloren in de tijd" zijn.

Wij zijn hier om te herinneren. Weet je nog wat? De oorspronkelijke missie. Aarde is een klein vlekje in het zonnestelsel en het zonnestelsel is een klein vlekje in de kosmos. De hele kosmos wordt geleid door een Onzichtbare Kracht. Om deze kracht te begrijpen, moeten we onze geest boven de tijd-vervormende matrix uittillen, ons emotionele lichaam balanceren en onszelf opvoeden ten aanzien van de innerlijke en uiterlijke aard van de realiteit waar we ons nu in bevinden.

Terwijl we ons een weg banen door de planetaire dichtheden, is het gunstig om actief te blijven (energieke vooruitgang maken in het goede), verbonden en gefocust op de hoogste uitkomst voor iedereen. De Spectrale Maan opent met Heptad 41: Seks spectraliseert Visie.

In de pulsar kosmologie van de wavespell voltooit de elfde positie of toon de 2D-zintuigen-pulsar, die begon in de derde maan, de Elektrische Maan van Service. In deze 11e positie ontbinden en bevrijden we alle gedachten en niveaus van bewustzijn die onze hoogste afstemming op de Kosmos belemmeren. We zijn elk een krachtige microkosmos van het kosmische geheel dat zich uitstrekt van Mens naar Planeet, Zonnestelsel, Melkweg, Universum(s) en Kosmos.

De totem van deze maan is de Slang. De 13e teken van de dierenriem, Ophiuchus - "de slangendrager", staat ten noordwesten van het centrum van de Melkweg tegenover Orion. Ophiuchus wordt geïdentificeerd met Asclepius, een oude arts en krachtige genezer, die de doden tot leven kon wekken. Wees alert om de krachtige helende energieën te benutten die vrijkomen met de Nieuwe Maan op Spectrale Maan 17 (18 mei), gecodeerd door de Rode Ritmische Slang. Nu is het tijd om het museum van het verleden los te laten en opnieuw de sterrenherinnering van galactisch bewustzijn binnen te gaan.

Op Spectrale Maan 20-23 is er een vierdaags evenement in Los Angeles om galactisch bewustzijn te onderzoeken in relatie tot de planetaire gebeurtenissen die zich nu ontvouwen op Aarde. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar! Contacteer Nickki, Ritmische Hand. Ik hoop je daar te zien!

ANNOUNCING: The Galactic Times: Volume 1


[One Earth • One People • One Time]De Foundation for the Law of Time heeft uw steun nodig! De FLT is een non-profit organisatie die vertrouwt op de welwillende ondersteuning van mensen die dit werk waarderen en willen dat het doorgaat. Als je dat doet, Doneer Nu, alsjeblieft. Een andere manier om dit werk te ondersteunen is door aankoop van de geweldige publicaties die te vinden zijn in onze Bookstore - Deze vormen grote geschenken om te verheffen, krachtiger te maken en te inspireren! Dank u voor uw gulle steun.

Shopping at Amazon? Please support the Foundation for the Law of Time by clicking this banner ... and Amazon will donate a percentage of all your purchase to the Foundation for the Law of Time.

Spectrale Maan-in-één-Oogopslag (de datums staan omgekeerd, Amerikaanse schrijfwijze)

[13 Moon calendar]

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers

[Seal & Tone]Als we onze telling van Eén Maan = Eén Kin voortzetten, die begon in de Magnetische Maan van het Gele Boventoon Zaadjaar (1997), dan komt deze Spectrale Maan overeen met Kin 232, Geel Spectraal Mens:

Ik los op om te beïnvloeden
Wijsheid naar buiten brengend
Ik bezegel de verwerking van vrije wil
Met de spectrale toon van bevrijding
Ik word geleid door mijn eigen kracht verdubbeld

(Klik hier om alle Gele Spectrale Mensen te zien op galacticSpacebook!)

Net zoals elke dagelijkse kin een vijfde kracht orakel heeft, zo heeft ook de hele maan een vijfde kracht orakel. Voor deze maan is het orakel gebaseerd op de Gele Spectrale Mens:

[Fifth Force Oracle graphic for Kin 232]Kin 232, Gele Spectrale Mens (SP Aarde) wordt ondersteund door Kin 167, Blauwe Spectrale Hand (GK Aarde); Gegidst door zijn eigen kracht verdubbeld; Uitgedaagd door Kin 102, Witte Spectrale Wind (GK Uranus); en ontvangt verborgen/occulte ondersteuning van Kin 29, Rode Elektrische Maan (GK Mercurius).

In deze Maan zijn de vier-dimensionale planetaire invloeden Mercurius, Aarde en Uranus. Op het Telektonon bord houden de banen van Mercurius en Pluto samen het alpha-omega oplaad-circuit; en de omloops-banen van Aarde en Uranus houden het Telektonon - aarde-geest spreekbuis-circuit.

Book of the Transcendence beschrijft deze circuits als volgt:

Alpha-omega oplaad-circuit (1e Circuit):

[Sun Seal][Moon Seal]GK (Galactisch-Karmische inademing) - Krachten van intrinsieke verlichting en metabewuste telepathische vaardigheden (Pluto / Gele Zon); Instinctieve krachten van zelfreiniging en zelf-healing (Mercurius/Rode Maan).

[Storm Seal][Dog Seal]SP (Solair-Profetische uitademing) - Zelf-regeneratieve krachten van metabewuste ordes van werkelijkheid (Pluto/Blauwe Storm); Instinctieve krachten van compassie en collectieve eenwording (Mercurius/Witte Hond).

Telektonon aarde-geest spreekbuis-circuit (3e Circuit):

[Wind Seal][Hand Seal]GK - Aangeboren telepathische spirituele programma's (Uranus/Witte Wind); Instinctieve biotelepathische structuren van weten (Aarde/Blauwe Hand).

[Earth Seal][Human Seal]SP - Telepathische krachten van tijdreizen + interdimensionale navigatie (Uranus/Rode Aarde); Instinctieve vrije-wil-wijsheid van het goddelijke plan (Aarde/Geel Mens).

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers - Spectrale Maan - Rood Solair Maanjaar

OPMERKING: Getallen in magenta verwijzen naar de telling van dagen in de 812 dagen tot Solair Bewustzijn.

Ook zullen we in deze Maan de Kin in "Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers" linken aan een lijst van alle mensen met die Signatuur! Voel je je geïnspireerd? Klik dan op de signatuur en wens hen een "happy galactic birthday"!

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 29, Rode Elektrische Maan (2 mei) Dag 261 van de 812

Weet je nog dat dit de "Gele Spectrale Mens" Maan is? De verborgen kracht van Gele Spectrale Mens is Rode Electrische Maan - de eerste dag van deze Maan!

Deze 28-daagse Maan heeft vier galactische activeringsportalen. Deze Maan bevat Dag 261-288 van de 812 dagen tot Solair Bewustzijn.

[Seal & Tone]Gamma 3 - Kin 31, Blauwe Boventoon Aap (4 mei) Dag 263 van de 812

Volle Maan.

[Seal & Tone]Seli 9 - Kin 37, Rode Spectrale Aarde (10 mei) Dag 269 van de 812

Magische Schildpad Dag, waar de toon van de dag hetzelfde is als de toon van de Maan.

[Seal & Tone]Kali 11 - Kin 39, Blauwe Kosmische Storm (12 mei) Dag 271 van de 812

GAP - Galactisch activeringsportaal. Het postulaat van The 260 Postulates of the Dynamics of Time voor Blauwe Kosmische Storm (Zegel 19, Toon 13) is postulaat 19.13, dat zegt:

"Alles is getal. God is een getal. God is in alles."

[Seal & Tone]Dali 15 - Kin 43, Blauwe Zelfbestaande Nacht (16 mei) Dag 275 van de 812

GAP - Galactisch activeringsportaal. Galactische signatuur van Nikola Tesla, hier geciteerd:

De wetenschappers van vandaag denken diep in plaats van helder.
Men moet gezond zijn om helder te denken, maar men kan diep denken en best krankzinnig zijn.

[Seal & Tone]Alpha 12 - Kin 40, Gele Magnetische Zon (13 mei) Dag 272 van de 812

Vandaag begint de 13-daagse Gele Zon Wavespell, kracht van universeel vuur. De stam van de gele zon laat omwenteling rijpen door kracht van universeel vuur, waarheid van galactisch pluto herinnerd.

Image of the Yellow Sun Wavespell

[Seal & Tone]Dali 22 - Kin 50, Witte Spectrale Hond (23 mei) Dag 282 van de 812

Magische Schildpad Dag en GAP - Galactisch activeringsportaal.

[Seal & Tone]Seli 23 - Kin 51, Blauwe Kristallen Aap (24 mei) Dag 283 van de 812

GAP - Galactisch activeringsportaal en galactische signatuur van Helena Patrovna Blavatsky.

[Seal & Tone]Kali 25 - Kin 53, Rode Magnetische Hemelwandelaar (26 mei) Dag 285 van de 812

Image of CastleVandaag begint het 52-daagse Witte Noordelijke Kasteel van Oversteek, Hof van de Dood (Verfijn Krijger) en ook de 13-daagse Rode Hemelwandelaar Wavespell, kracht van ruimte. De stam van de Rode Hemelwandelaar initieert oversteek door de kracht van ruimte; waarheid van solair Mars herinnerd...

Dragon Wavespell

[Seal & Tone]Limi 27 - Kin 55, Blauwe Elektrische Adelaar (28 mei) Dag 287 of 812

Vandaag begint het 65-daagse Adelaar Seizoen van Visie, Blauw Galactisch Spectrum; deze cyclus eindigt op Kin 119, Blauwe Lunaire Storm (Magnetische Maan Limi 6 van het Witte Planetaire Tovenaarjaar / 31 juli 2015).

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 56, Gele Zelfbestaande Krijger (29 mei) Dag 288 of 812

Vandaag is de 288e dag van de 812-daagse cyclus. 288 is het sleutelgetal van de regenboogbrug en vandaag is de volledig versterkte regenboogbrug-meditatie dag!

Heptad Pad Codes voor de Spectrale Maan

In de 52 weken durende reis doorheen de 52 heptadpaden van de Hunab Ku 21 Galactische Boom van Leven en Kennis, worden de volgende heptadpaden geactiveerd voor deze Spectrale Maan:

[Chart showing Hunab Ku 21 grid with Heptad Paths for this Moon highlighted]Rode Week 1 - Initieer
[Serpent Seal][Eagle Seal]Heptad 41: Seks spectraliseert visie.
(Spectrale Maan Dali 1 - Silio 7 / 2-8 mei)

Witte Week 2 - Verfijn
[Worldbridger Seal][Star Seal]Heptad 42: Dood spectraliseert kunst.
(Spectrale Maan Dali 8 - Silio 14 / 9-15 mei)

Blauwe Week 3 - Transformeer
[Moon Seal][Monkey Seal]Heptad 43: Zuivering spectraliseert magie.
(Spectrale Maan Dali 15 - Silio 21 / 16-22 mei)

Gele Week 4 - Rijpen
[Human Seal][Wizard Seal]Heptad 44: Wijsheid spectraliseert tijdloosheid. (Spectrale Maan Dali 22 - Silio 28 / 23-29 mei)

De Spectrale Maan bevat vier zeer interessante Heptad Paden. Deze paden worden in de Cosmic History Chronicles beschreven als 'electro-etherische vorm bereiken". Zoals je kunt zien in de Vulom/Noögenesis Meditatie visualisatie (zie hieronder), creëren deze vier Heptadpaden de vier regenboog-bogen van energie rond de buitenrand van het Hunab Ku 21 raster:

[Diagram showing basic structure of Vulom magnetic attraction force field meditation]

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62EspañolHrvatskiFrançaisNederlandsPortuguêsРусский языкSrpski
Vorige Edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 |#39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | 62
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kan via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to "Galactic Synchronization" Twitter Page Link to "Galactic Synchronization" Facebook Page