Kristallen Konijn Maan van Samenwerking - Noös-letter van de Foundation for the Law of Time - Ned. editie #63

     Sign upSchrijf je in

Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken     
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #63

Welkom in de 2015 Kristallen Konijn Maan Editie van de Noösletter

[Rabbit]Welkom in de Kristallen Konijn Maan van Samenwerking, de twaalfde maan van de Planetaire Service Wavespell, die de kracht bevat van Kristallen Samenwerking: het vermogen om onze geest te universaliseren in een verenigde gedachtevorm om een nieuwe werkelijkheid te manifesteren (kristalliseren).

In zijn boek Manifesto for the Noosphere, The Next State of Human Consciousness (Manifest voor de Noösfeer, De Volgende Fase van het menselijk bewustzijn) schreef Jose Arguelles het volgende over communicatie met hogere intelligentie:

"Mensen vragen zich vaak af waarom hogere intelligentie zich niet laat zien, opdat iedereen kan zien en weten dat we niet alleen zijn. Dat is niet mogelijk in onze huidige staat van bewustzijn, want anders zouden we niet onze eigen lessen leren.

"Niemand kan ons komen redden van wat onze eigen gedachten en handen hebben ontplooid. We moeten daar eerst volledige verantwoordelijkheid voor nemen.

"Wanneer wij als individu en gezamenlijk als een planetair organisme de volledige verantwoordelijkheid nemen voor wat we op de Aarde hebben losgelaten, dan zullen we klaar zijn om een grote stap te nemen naar de Noösfeer.

"Hogere intelligentie zal alleen actieve communicatie voeren met een planetaire geheel (noösfeer). Als hogere intelligentie probeert om te communiceren met ego, zou ego het alleen begrijpen op zijn eigen voorwaarden, egoïstisch. Dit betekent niet dat een hogere intelligentie niet in staat was om een zuiver kanaal te vinden...

"Onze vrees dat als buitenaardsen bestaan, ze ons alleen maar tot hun slaven willen maken en onze planeet willen overnemen, is een imperialistische projectie, die de mind-set weerspiegelt van de overheerser die momenteel onze wereld bestuurt.

"Voor het specifieke doel om ons te helpen om de overgang naar de Noösfeer te maken, heeft de galactische intelligentie door middel van psychische communicatie velen van ons laten weten dat het hier is en ons bijstaat.

"De universele telepathische intelligentie kan communiceren op elk niveau, in elke taal of culturele ideologie; en de waarheid aanspreken volgens de voorwaarden en normen van elk geloofssysteem.

"In sommige gevallen is het in staat om bepaalde structuren van de gecodeerde informatie te onthullen en hele informatie-banken aan kosmische kennis, passend bij het bewustzijnsveld van de noösfeer, te downloaden via bijzonder ontvankelijk en goed voorbereide mediums." pag. 108.

In de pulsar-kosmologie van de wavespell completeert de twaalfde positie of toon, die overeenkomt met de twaalfde maan, de driedimensionale geest-pulsar, die begon in de vierde Zelfbestaande Maan van Vorm. Deze 12e positie staat voor de samenwerking van de vorm, waar we de balans opmaken van de gedane acties en toekomstige acties voorbereiden.


[One Earth • One People • One Time]De Foundation for the Law of Time heeft nu uw steun nodig! De FLT is een non-profit organisatie die vertrouwt op de welwillende ondersteuning van mensen die dit werk waarderen en willen dat het doorgaat. Als je dat doet, Doneer Nu, alsjeblieft. Een andere manier om dit werk te ondersteunen is door aankoop van de geweldige publicaties die te vinden zijn in onze Bookstore - Deze vormen een groot geschenk om u te verheffen, krachtiger te maken en te inspireren! Dank u voor uw gulle steun.

Shopping at Amazon? Please support the Foundation for the Law of Time by clicking this banner ... and Amazon will donate a percentage of all your purchase to the Foundation for the Law of Time.

Kristallen Maan-in-één-Oogopslag (de datums staan omgekeerd, Amerikaanse schrijfwijze)

[13 Moon calendar]

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers

[Seal & Tone]Als we onze telling van Eén Maan = Eén Kin voortzetten, die begon in de Magnetische Maan van het Gele Boventoon Zaadjaar (1997), dan komt deze Kristallen Maan overeen met Kin 233, Rode Kristallen Hemelwandelaar:

Ik draag op om te onderzoeken
Waakzaamheid universeel makend
Ik bezegel de uitbreng van ruimte
Met de kristallen toon van samenwerking
Ik word geleid door de kracht van levenskracht

(Klik hier om alle Rode Kristallen Hemelwandelaars te zien op galacticSpacebook!)

Net zoals elke dagelijkse kin een vijfde kracht orakel heeft, zo heeft ook de hele maan een vijfde kracht orakel. Voor deze maan is het orakel gebaseerd op de Rode Kristallen Hemelwandelaar:

[Fifth Force Oracle graphic for Kin 232]Kin 233, Rode Kristallen Hemelwandelaar (SP Mars) wordt ondersteund door Kin 246, Witte Kristallen Wereldoverbrugger (GK Mars); Gegidst door Kin 25, Rode Kristallen Slang (GK Maldek); Uitgedaagd door Kin 103, Blauwe Kristallen Nacht (GK Saturnus); en ontvangt verborgen/occulte ondersteuning van Kin 28, Gele Lunaire Ster (GK Venus - en laatste dag van de 812 dagen tot Solair Bewustzijn!)

In deze Maan zijn de vier-dimensionale planetaire invloeden Venus, Mars, Maldek en Saturnus.Op het Telektonon bord houden de banen van Maldek en Jupiter samen het Internaliserend intelligentie-circuit; de banen van Mars en Saturnus houden het Externaliserend intelligentie-circuit; en de banen van Venus en Neptunus houden het Geallieerd geheugen/instinct circuit.

Book of the Transcendence beschrijft deze circuits als volgt:

Geallieerd geheugen/instinct circuit (2e Circuit):

[Dragon Seal][Star Seal]GK - Kosmisch geheugen/Akasha toegangscodes/kracht van Totale Herinnering (Neptunus/ Rode Draak); Instinctieve en aangeboren esthetische structuren en vaardigheden (Venus/ Gele Ster).

[Mirror Seal][Monkey Seal]SP - Kracht van opperste krachten van kosmisch samadhi (Neptunus / Witte Spiegel); Instinctieve krachten van aangeboren kosmisch magnetisme (Venus / Blauwe Aap)

Externaliserend intelligentie-circuit (4e Circuit):

[Night Seal][Worldbridger Seal]GK - Externaliserend potentieel van telepathische spirituele overvloed (Saturnus / Blauwe Nacht); Externaliserend instinctief programma van orde en dominantie (Mars / Witte Wereldoverbrugger) [* Reparatie nodig].

[Warrior Seal][Skywalker Seal]SP - Externaliserende perceptuele structuren van intelligentie (Saturnus / Gele Krijger); Externaliserende aangeboren profetische perceptuele structuren (Mars / Rode Hemelwandelaar) [*Cultivering nodig]

Internaliserend intelligentie-circuit (5e Circuit):

[Seed Seal][Serpent Seal]GK - Telepathische krachten van autoriteit (Jupiter/Geel Zaad); Internaliserende programma's voor instinctieve levenskracht (Maldek/Rode Slang) [*Verstoord - reparatie nodig).

[Eagle Seal][Wizard Seal]SP - Visionaire perceptuele structuren (Jupiter/Blauwe Adelaar); Transcendente internaliserende perceptuele structuren (Maldek/Witte Tovenaar) [*Verstoord - moet geactiveerd worden].

*Opmerking: De verstoorde circuits vertegenwoordigen de focalisatie van het karmisch puin van alle verloren werelden zoals ze zijn opgenomen in de baan van planeet Maldek (de Asteroïdengordel) en Mars. De reparatie van deze circuits is een belangrijk doel van de codes van de Wet van Tijd en de 13-Manenkalender. De reparatie/activering van deze circuits vertegenwoordigt het bereiken van de Zon van de volgende fase van de evolutie en toegang tot kosmische beschaving.

Bekijk de vier krachten van de vier zonnezegels die deze circuits vasthouden:

Rode Slang - Seks/Levenskracht [Verstoord, reparatie nodig]
Witte Wereldoverbrugger - Dood [Verstoord, reparatie nodig]
Rode Hemelwandelaar - Profetie/Ruimte [Verstoord, cultivering nodig]
Witte Tovenaar - Tijdloosheid [Verstoord, activering nodig]

Zie ook de eerste hoofdstukken van Accessing Your Multidimensional Self.

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers - Kristallen Maan - Rood Solair Maanjaar

OPMERKING: Getallen in magenta verwijzen naar de telling van dagen in de 812 dagen tot Solair Bewustzijn.

Ook zullen we in deze Maan de Kin in "Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers" linken aan een lijst van alle mensen met die Signatuur! Voel je je geïnspireerd? Klik dan op de signatuur en wens hen een "happy galactic birthday"!

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 57, Rode Boventoon Aarde (30 mei) Dag 289 van de 812

Net zoals de vorige Maan, heeft 28-daagse Maan vier galactische activeringsportalen. Deze Maan bevat Dag 289-316 van de 812 dagen tot Solair Bewustzijn.

Vandaag is een Pacal Votan clear sign.

[Seal & Tone]Seli 2 - Kin 58, Witte Ritmische Spiegel (31 mei) Dag 290 van de 812

Vandaag is een GAP - Galactisch activeringsportaal én een Pacal Votan clear sign. Op Kin 58 maakte Pacal Votan zijn bewuste desincarnatie en beëindigde die fase van zijn missie op Aarde... meer in Book of the Avatar.

[Seal & Tone]Kali 4 - Kin 60, Gele Galactische Zon (2 juni) Dag 292 van de 812

Volle Maan. (Merk op dat de laatste volle maan op Kin 31 was).

[Seal & Tone]Dali 8 - Kin 64, Geel Kristallen Zaad (6 juni) Dag 296 van de 812

Magische Schildpad dag, waar de toon van de dag hetzelfde is als de toon van de Maan. Vandaag is ook een GAP - Galactisch activeringsportaal.

[Seal & Tone]Gamma 10 - Kin 66, Witte Magnetische Wereldoverbrugger (8 juni) Dag 298 van de 812

Vandaag begint de 13-daagse Witte Wereldoverbrugger Wavespell, kracht van dood: de Stam van de Witte Wereldoverbrugger verfijnt oversteek door kracht van dood - waarheid van galactisch Mars herinnerd.

Image of the White Worldbridger Wavespell

[Seal & Tone]Alpha 12 - Kin 68, Gele Elektrische Ster (10 juni) Dag 300 van de 812

Synchroniciteit! Dag 300 van de 812-daagse cyclus. 300 is de BMU van het Kunstenaar archetype en vandaag is het Gele Ster (het zegel dat de Kunstenaar codeert!).

[Seal & Tone]Limi 13 - Kin 69, Rode Zelfbestaande Maan (11 juni) Dag 301 van de 812

Vandaag is een GAP - Galactische activeringsportaaldag. Uit de Dynamica van Tijd, Postulaat 9.4:

Door visualisatie van de begeleidende matrix van tijdvector potentialen, gecodeerd als Het Weefgetouw van de Maya's/ binaire triplet psi-bank weefsel, vestigt het continuerend bewustzijn van de geprojecteerde pulsars en uitstralende geometrieën binnen de telepathische matrix opnieuw de oorspronkelijke staat van de AC (kristallen) en CA (levensreflex) functies binnen de psi-bank. De reflex van de oorspronkelijke staat van de AC-CA-functies die binnen het biopsychisch organisme gerealiseerd wordt, activeert het vrijkomen van Radion.

[Seal & Tone]Seli 16 - Kin 72, Gele Resonante Mens (14 juni) Dag 314 van de 812

Vandaag is een GAP - Galactisch activeringsportaal. Uit de Dynamica van Tijd, Postulaat 12.7:

Bloemvormige geometrische [tijdreis] voertuigen zijn geprojecteerde constructies van een spiralende roos (vijf-bloemblaadjes-type) en worden gebruikt voor complexere collectieve verkenningstochten. De visualisatie van het transportvoertuig is volledig holografisch, de mentale energieën ingebed binnen de radiale bloem-structuur, vijf vector-potentialen gecoördineerd door de vijf bloemblaadjes, het vertrekpunt gedefinieerd door de meeldraad, het beoogde punt door de stengel en het wortelsysteem. De uitstralende bloem-projectie kan gebruik maken van de telepatische intentie van een collectief van mensen, afhankelijk van een staat van totale mentale helderheid.

[Seal & Tone]Kali 18 - Kin 74, Witte Solaire Tovenaar (16 juni) Dag 306 van de 812

Nieuwe Maan. Witte Tovenaar codeert de planeet Maldek (nu de Asteroïdengordel). De vorige Nieuwe Maan was op Kin 45, Rode Ritmische Slang (ook geassocieerd met Maldek...).

[Seal & Tone]Seli 23 - Kin 79, Blauwe Magnetische Storm (21 juni) Dag 311 van de 812

Vandaag begint de 13-daagse Blauwe Storm Wavespell, kracht van zelf-opwekking: de Stam van de Storm transformeert oversteek door de kracht van zelf-opwekking - waarheid van zonne-Pluto herinnerd...

Heptad Pad Codes voor de Kristallen Maan

In de 52 weken durende reis doorheen de 52 heptadpaden van de Hunab Ku 21 Galactische Boom van Leven en Kennis, worden de volgende heptadpaden geactiveerd voor deze Kristallen Maan:

[Chart showing Hunab Ku 21 grid with Heptad Paths for this Moon highlighted]Rode Week 1 - Initieer
[Mirror Seal][Serpent Seal]Heptad 45: Meditatie zendt reflectie uit van seks. (Kristallen Maan Dali 1 - Silio 7 / 30 mei - 5 juni)

Witte Week 2 - Verfijn
[Mirror Seal][Worldbridger Seal]Heptad 46: Meditatie zendt reflectie uit van dood/overgang. (Kristallen Maan Dali 8 - Silio 14 / 6-12 juni)

Blauwe Week 3 - Transformeer
[Storm Seal][Star Seal]Heptad 47: Zelf-opwekking zendt energie uit van kunst. (Kristallen Maan Dali 15 - Silio 21 / 13-19 juni)

Gele Week 4 - Rijpen
[Storm Seal][Moon Seal]Heptad 48: Zelf-opwekking zendt energie uit van zuivering. (Kristallen Maan Dali 22 - Silio 28 / 20-26 juni)

De Kristallen Maan voltooit de paden van het Hof van de Avatar (Blauwe Hand/Kennis) en het Hof van de Barmhartige (Witte Hond/Liefde). In deze maan worden, volgens de Kosmische Geschiedenis Kroniek, de "kracht van kennis en liefde gekristalliseerd"

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63EspañolHrvatskiFrançaisNederlandsPortuguêsРусский языкSrpski

Vorige Edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 |#39 |
#40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 |
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kan via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to "Galactic Synchronization" Twitter Page Link to "Galactic Synchronization" Facebook Page