Kosmische Schildpad Maan van Aanwezigheid - Noös-letter van de Foundation for the Law of Time - Ned. editie #64

     Sign upSchrijf je in

Moeilijk te lezen? Klik hier om online te bekijken     
Noos-letter of the Foundation for the Law of Time - Issue #64

Welkom in de 2015 Kosmische Schildpad Maan Editie van de Noösletter

[Turtle]Welkom in de Kosmische Schildpad Maan van Aanwezigheid, de dertiende maan van het Planetaire Service Wavespell.

Dit is de dertiende en laatste maan van de 13-Manenkalender, die de kracht bevat van Kosmische transcendentie, waarin we de authentieke aanwezigheid versterken van onze ware essentie.

Deze Maan verlaten we het Rode Solaire Maanjaar en bereiden ons voor op toetreding tot het Witte Planetaire Tovenaarjaar van manifestatie. Al het werk dat we doen om een positieve toekomst te creëren is uiteindelijk voor de volgende generaties. Hieronder de woorden van 7-jarige Lautaro, Blauwe Kosmische Nacht, uit Uruguay. Hij zei dat, om voor de planeet "niet vernietigd te worden" de volgende adviezen moeten worden opgevolgd:

  1. Zorg voor de Aarde: Neem geen kristallen en kwarts mee uit het hart van de aarde, zodat er aardbevingen niet plaatsvinden.

  2. Niet graven (boren) in de Aarde.

  3. Niet roken.

  4. Stop met het doden van dieren.

  5. Eet geen dieren.

  6. Hak de bossen niet om.

  7. Geen vervuiling.

Goede dingen die een mens kan doen:

  1. Knuffels.

  2. Glimlach.

  3. Drink veel water.

  4. Baad in water.

Het totemdier voor deze Maan is de schildpad; de schildpad is de grote bewaarder van de tijd en draagt de 13 manen op de rug van zijn schild. De schildpad helpt ons ook herinneren om gegrond te blijven met de Aarde.

In de pulsar-geometrie vertegenwoordigt de dertiende toon de conclusie van de vierdimensionale tijd-pulsar: tonen 1-5-9-13 en maakt ons klaar om magische vlucht te nemen naar een nieuw jaar en nieuw film-script.

Deze maan wordt afgesloten met de Dag Buiten de Tijd, Kin 113, de dag om vrede door middel van cultuur en universele vergeving te vieren. Je wordt uitgenodigd om een Dag Buiten de Tijd festival, ceremonie en/of meditatie in je buurt te creëren! Stuur dan de aankondigingen van je evenement per e-mail of via Facebook.

Day Out of Time - July 25, 2015 - Kin 113, Red Solar Skywalker


Pocket Calendar Cover ImageSeeking sponsors to fund the production of the free pocket calendar for the WHITE PLANETARY WIZARD YEAR.
Sponsor 2000 calendars for $1,780.
Sponsor 5000 for $2,216.
Sponsor 7500 for $2,430.
Sponsor 10,000 for $2,883.
Sponsor 15,000 for $3,435.


Or go to our Donate Page and donate any amount to help!

Shopping at Amazon? Please support the Foundation for the Law of Time by clicking this banner ... and Amazon will donate a percentage of all your purchase to the Foundation for the Law of Time.

Kosmische Maan-in-één-Oogopslag (de datums staan omgekeerd, Amerikaanse schrijfwijze)

[13 Moon calendar]

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers

[Seal & Tone]Als we onze telling van Eén Maan = Eén Kin voortzetten, die begon in de Magnetische Maan van het Gele Boventoon Zaadjaar (1997), dan komt deze Kosmische Maan overeen met Kin 234, Witte Kosmische Tovenaar:

Ik doorsta om te betoveren
Ontvankelijkheid transcenderend
Ik bezegel de uitbreng van tijdloosheid
Met de kosmische toon van aanwezigheid
Ik word geleid door de kracht van eindeloosheid

(Klik hier om alle Witte Kosmische Tovenaars te zien op galacticSpacebook!)

Net zoals elke dagelijkse kin een vijfde kracht orakel heeft, zo heeft ook de hele maan een vijfde kracht orakel. Voor deze maan is het orakel gebaseerd op de Witte Kosmische Tovenaar:

[Fifth Force Oracle graphic for Kin 234]Kin 234, Witte Kosmische Tovenaar (SP Maldek) wordt ondersteund door Kin 65, Rode Kosmische Slang (GK Maldek); Gegidsd door Kin 78, Witte Kosmische Spiegel (SP Neptunus); Uitgedaagd door Kin 104, Geel Kosmisch Zaad (GK Jupiter); en ontvangt verborgen/occulte ondersteuning van Kin 27, Blauwe Magnetische Hand (GK Aarde).

In deze Maan zijn de vier-dimensionale planetaire invloeden Aarde, Maldek, Jupiter en Neptunus. Op het Telektonon bord, houden de omloopsbanen van Aarde en Uranus Circuit 3: het Telektonon - aarde-geest spreekbuis-circuit; de banen van Maldek en Jupiter houden Circuit 5: het Internaliserend intelligentie-circuit; en de banen van Venus en Neptunus houden Circuit 2: het Geallieerd geheugen/instinct circuit.

Book of the Transcendencebeschrijft deze circuits als volgt:

Geallieerd geheugen/instinct circuit (2e Circuit):

[Dragon Seal][Star Seal]GK (Galactisch-Karmische inademing) - Kosmisch geheugen/Akasha toegangscodes/kracht van Totale Herinnering (Neptunus/ Rode Draak); Instinctieve en aangeboren esthetische structuren en vaardigheden (Venus/ Gele Ster).

[Mirror Seal][Monkey Seal]SP (Solair-Profetische uitademing) - Kracht van opperste krachten van kosmisch samadhi (Neptunus / Witte Spiegel); Instinctieve krachten van aangeboren kosmisch magnetisme (Venus / Blauwe Aap).

Telektonon aarde-geest spreekbuis-circuit (3e Circuit):

[Wind Seal][Hand Seal]GK - Aangeboren telepathische spirituele programma's (Uranus/Witte Wind); Instinctieve biotelepathische structuren van weten (Aarde/Blauwe Hand).

[Earth Seal][Human Seal]SP - Telepathische krachten van tijdreizen + interdimensionale navigatie (Uranus/Rode Aarde); Instinctieve vrije-wil-wijsheid van het goddelijke plan (Aarde/Geel Mens).

Internaliserend intelligentie-circuit (5e Circuit):

[Seed Seal][Serpent Seal]GK - Telepathische krachten van autoriteit (Jupiter/Geel Zaad); Internaliserende programma's voor instinctieve levenskracht (Maldek/Rode Slang) [*Verstoord - reparatie nodig]

[Eagle Seal][Wizard Seal]SP - Visionaire perceptuele structuren (Jupiter/Blauwe Adelaar); Transcendente internaliserende perceptuele structuren (Maldek/Witte Tovenaar) [*Verstoord - moet geactiveerd worden].

*Opmerking: De verstoorde circuits vertegenwoordigen de focalisatie van het karmisch puin van alle verloren werelden zoals ze zijn opgenomen in de baan van planeet Maldek (de Asteroïdengordel) en Mars. De reparatie van deze circuits is een belangrijk doel van de codes van de Wet van Tijd en de 13-Manenkalender. De reparatie/activering van deze circuits vertegenwoordigt het bereiken van de Zon van de volgende fase van de evolutie en toegang tot kosmische beschaving.

Bekijk de vier krachten van de vier zonnezegels die deze circuits vasthouden:

Rode Slang - Seks/Levenskracht [Verstoord, reparatie nodig]
Witte Wereldoverbrugger - Dood [Verstoord, reparatie nodig]
Rode Hemelwandelaar - Profetie/Ruimte [Verstoord, cultivering nodig]
Witte Tovenaar - Tijdloosheid [Verstoord, activering nodig]

Zie ook de eerste hoofdstukken van Accessing Your Multidimensional Self.

Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers - Kosmische Maan - Rood Solair Maanjaar

OPMERKING: Getallen in magenta verwijzen naar de telling van dagen in de 812 dagen tot Solair Bewustzijn.

Ook zullen we in deze Maan de Kin in "Synchroniciteiten voor Sterrenreizigers" linken aan een lijst van alle mensen met die Signatuur! Voel je je geïnspireerd? Klik dan op de signatuur en wens hen een "happy galactic birthday"!

[Seal & Tone]Dali 1 - Kin 85, Rode Resonante Slang (27 juni) Dag 317 van de 812

Deze 28-daagse Maan heeft maar liefst 10 galactische activeringsportalen! Deze 10 GAP dagen zijn inclusief vandaag, Rode Resonante Slang, de eerste dag van deze Maan. Deze Maan bevat Dag 317-344 van de 812 dagen tot Solair Bewustzijn.

[Seal & Tone]Alpha 5 - Kin 89, Rode Spectrale Maan (1 juli) Dag 321 van de 812

Vandaag markeert de zesde 260-daagse galactische spin sinds de hemelvaart/paranirvana van Valum Votan.

Vandaag begint ook de 20-daagse vinal-meditatie: "Bevindt zich op de juiste plaats waar het voedsel van voorspelling wordt verkregen..."

11-jarige Raw Foodist (vert.: iemand die alleen ongekookt voedsel eet), Cappi Osborne

[Seal & Tone]Limi 6 - Kin 90, Witte Kristallen Hond (2 juli) Dag 322 van de 812

Volle Maan Witte Hond dag. De analoge/ondersteunde partner van de Hond is de Maan, zoals beschreven in de Vijfde Kracht Orakel van de Dreamspell Codes. De Maan is ook gecodeerd met de kracht van "Zuivering", net als het radiale plasma voor vandaag, Limi. Voel de ondersteunende zuiveringskracht in de volle maan!

[Seal & Tone]Dali 8 - Kin 92, Geel Magnetisch Mens (4 juli) Dag 324 van de 812

Vandaag begint de 13-daagse Gele Mens Wavespell: Stam van de Gele Mens rijpt Oversteek door de kracht van Vrije Wil - Waarheid van solaire Aarde herinnerd...

.[Yellow Human Wavespell]

Vrije Wil wavespell-dag gesynchroniseerd met "Independence Day" in de Verenigde Staten. Houd een ceremonie van Onafhankelijkheid van illusie!

[Seal & Tone]Limi 20 - Kin 104, Geel Kosmisch Zaad (16 juli) Dag 336 van de 812

Nieuwe Maan. Vandaag is de laatste dag van het Witte Noordelijke Kasteel van Oversteek, het tweede 52-daagse kasteel van de 260-daagse galactische spin.

[Seal & Tone]Silio 21 - Kin 105, Rode Magnetische Slang (17 juli) Dag 337 van de 812

[Blue Castle]Vandaag beginnen zowel de 13-daagse Rode Slang Wavespell als het 52-daagse Blauwe Westelijke Kasteel van Verbranding: Hof van Magie: de stam van de Rode Slang initieert Verbranding door de kracht van Levenskracht - Waarheid van galactisch Maldek herinnerd...

[Red Serpent Wavespell]

[Seal & Tone]Dali 22 - Kin 106, Witte Lunaire Wereldoverbrugger (18 juli) Dag 338 van de 812

Vandaag is de eerste dag van de TIEN Galactische activeringsportalen op een rij! Deze 10-daagse "GAP-reeks" zal eindigen op Kin 115, Blauwe Spectrale Adelaar (27 juli 2015), de tweede dag van het Witte Planetaire Tovenaarjaar!

[Seal & Tone]Seli 23 - Kin 107, Blauwe Elektrische Hand (19 juli) Dag 339 van de 812

GAP - Galactisch activeringsportaal. De 339e dag van de 812-daagse cyclus. 339 = 113 x 3 (Merk ook op dat de Dag Buiten de Tijd op 25 juli eveneens Kin 113 is).

Het getal 113 in de populaire cultuur...

[Seal & Tone]Gamma 24 - Kin 108, Gele Zelfbestaande Ster (20 juli) Dag 340 van de 812

GAP - Galactisch activeringsportaal. Kin 108, code van de GM108X Galactische Maya-geest transmissie, spirituele stroom. "De GM108X is de onderliggende stroom die alle systemen van denken met elkaar verbindt, terwijl het zich een weg slingert door de hele deelverzameling van de menselijke geschiedenis in al haar veelzijdige manifestaties." Boek van de Initiatie, Cosmic History Chronicles Volume VI

[Seal & Tone]Kali 25 - Kin 109, Rode Boventoon Maan (21 juli) Dag 341 van de 812

GAP - Galactisch activeringsportaal. Vandaag begint de 5-daagse Uayeb cyclus, de laatste vijf dagen van de 13-Moon 28 dagen Galactische Standaard Tijd kalender. Deze vijf dagen zijn een speciale periode van innerlijke zuivering, elk jaar met het hoogtepunt op de vijfde dag: de Dag Buiten de Tijd. De code voor de Uayeb is: "Al dat nodig is voor het verkrijgen van de kostbare steen..."

De oefening van de Hexameride van het Octaaf eindigt met de laatste vijf dagen als een 5-daagse pentatonische toonladder - vandaag is de muzieknoot "Cis"

[Seal & Tone]Alpha 26 - Kin 110, Witte Ritmische Hond (22 juli) Dag 342 van de 812

GAP - Galactisch activeringsportaal. Vandaag is het internationale Wereld Noösfeer Dag.

In de oefening van de Hexameride van het Octaaf, is het vandaag de muzieknoot "Es"...

[Seal & Tone]Limi 27 - Kin 111, Blauwe Resonante Aap (23 juli) Dag 343 van de 812

GAP - Galactisch activeringsportaal.

In de oefening van de Hexameride van het Octaaf, is het vandaag de muzieknoot "Fis"...
Vandaag is dag 343 van de 812-daagse cyclus - 343 = 7x7x7...

[Seal & Tone]Silio 28 - Kin 112, Geel Galactisch Mens (24 juli) Dag 344 van de 812

GAP - Galactisch activeringsportaal. Final day of the 13th Moon. Day 364 of the year (=13x28).

In de oefening van de Hexameride van het Octaaf, is het vandaag de muzieknoot "Gis"...

[Seal & Tone]Dag Buiten de Tijd - Kin 113, Rode Solaire Hemelwandelaar (25 juli) Dag 345 van de 812

In de oefening van de Hexameride van het Octaaf, is het vandaag de muzieknoot "Bes"...!

Stuur je DAG BUITEN DE TIJD FLYERS per email of naar FACEBOOK.COM/GALACTICSYNCHRONIZATION
Day Out of Time - July 25, 2015 - Kin 113, Red Solar Skywalker

Heptad Pad Codes voor de Kosmische Maan

In de 52 weken durende reis doorheen de 52 heptadpaden van de Hunab Ku 21 Galactische Boom van Leven en Kennis, worden de volgende heptadpaden geactiveerd voor de Kosmische Maan:

[Chart showing Hunab Ku 21 grid with Heptad Paths for this Moon highlighted]Rode Week 1 - Initieer
[Sun Seal][Monkey Seal]Heptad 49: Verlichting zendt Universeel Vuur van Magie (Kosmische Maan Dali 1 - Silio 7 / 27 juni-3 juli)

Witte Week 2 - Verfijn
[Sun Seal][Human Seal]Heptad 50: Verlichting zendt Universeel Vuur van Wijsheid (Kosmische Maan Dali 8 - Silio 14 / 4-10 juli)

Blauwe Week 3 - Transformeer
[Earth Seal][Wizard Seal]Heptad 51: Navigatie zendt Synchronisatie van Tijdloosheid. (Kosmische Maan Dali 15 - Silio 21 / 11-17 juli)

Gele Week 4 - Rijpen
[Earth Seal][Eagle Seal]Heptad 52: Navigatie zendt Synchronisatie van Visie (Kosmische Maan Dali 22 - Silio 28 / 18-24 juli)

De Kosmische Maan completeert de paden van het Hof van de Profeet (Rode Hemelwandelaar/Ruimte) en het Hof van de Padvinder (Gele Krijger/Intelligentie). Deze maan is waar, volgens de Cosmic History Chronicles, de 'kracht van profetie en intelligentie gekosmosiveerd worden". Vergeet niet, intelligentie is een eigenschap van de kosmos en we maken allemaal deel uit van een enorme kosmische voorspelling!

Our Sister Sites

Noosphere Forum CREST13 [Galactic Spacebook]Planet Art Network

Previous Issues of the Noos-letter: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 | #8 | #9 | #10 | #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24 | #25 | #26 | #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 | #39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64EspañolHrvatskiFrançaisNederlandsPortuguêsРусский языкSrpski

Vorige Edities van de Nederlandse Noös-letter: #11 | #12 | #13 | #14 | #15 | #16 | #17 | #18 | #19 | #20 | #21 | #22 | #23 | #24| #25 | #26| #27 | #28 | #29 | #30 | #31 | #32 | #33 | #34 | #35 | #36 | #37 | #38 |#39 | #40 | #41 | #42 | #43 | #44 | #45 | #46 | #47 | #48 | #49 | #50 | #51 | #52 | #53 | #54 | #55 | #56 | #57 | #58 | #59 | #60 | #61 | #62 | #63 | #64
AAN-melden voor de Nederlandse vertalingen kan via info@PAN-Holland.nl

This message and its content is Copyright by Foundation for the Law of Time
PO Box 156. Ashland OR, 97520 - +1 (541) 488-0714

Link to "Galactic Synchronization" Twitter Page Link to "Galactic Synchronization" Facebook Page